vreau sa scriu un text (proza). Cum trebuie sa-l fac? Cum incep? Cum termin? Dati-mi niste idei, dar nu cu zmei, printese si printi. Vreau un text interesant si captivant Funda! :)
Imi puteti spune cumva in ce secol / epoca se petrece actiunea in schita Tren de placere de I. L. Caragiale?
"Cartile care ne-au facut oameni"poate fi citita online: www.humanitas.ro/files/media/cartile-care-ne-au-facut-oameni.pdf.A pus cineva intrebarea asta.
Dati-mi va rog 10 Nume de Romane si autorul lor
Cum il chema pe profesorul de muzica din adolescentul miop stiu ca i se spunea maestrul dar in carte nu i-am gasit numele
Un prieten mi-a spus asa: "Esti pasarea Phoenix...renasti din propria cenusa" Imi poate explica cineva ce inseamna asta? Ce vrea sa sugereze?
Ce carti interesante ati mai intampinat? De preferat de la editura Arthur! PS. Am 11 ani.;)
Ce carti din genul ce urmeaza ati citit (fara google, citite de catre VOI) si imi puteti recomanda? Ma intereseaza cele despre persoanele din spatele gratiilor. Cazurile antisociale ajunse acolo, patologice,...? (mai mult)
Stie cineva un site pe care sa pot citi fratis, si in limba romana cartea Cum sa devii vampir de Amy Gray? va rog frumos ajutati-ma, cel mai bun raspuns primeste fundita garantat.
De unde pot citi legendele olimpului?
Cine a scris masca de fier? dau fuda
Am gasit pe un site cartea "Mein Kampf"- Lupta mea scrisa de Adolf Hitler. Faza e ca pretul e doar 0, 9 lei asta insemnand nici macar 1 leu. Cum e posibil asa ceva? Stiu ca aceasta carte costa in jurul...? (mai mult)
Hei! Am nevoie urgent de "Poveste de Craciun" scrisa de Charles Dickens online, dar intreaga si in romana, va rog.
Ce carte (stil beletristic) ati recomanda unei mame cu doi copii si o casnicie nu tocmai fericita?
Aveti idei de carti gen Fifty Shades of Grey? Sa nu imi ziceti de Sandra Brown si Sidney Sheldon. Ceva modern.
Am primit la scoala sa citesc pana dupa craciun la medeleni volumul unu si la biblioteca nu are si de pe net nu stiu daca- i bun asaca va cer voua care ati citit sa cautati volumul 1 intreg,...? (mai mult)
DAU FUNDA! Dati-mi exemple de niste nuvele! Altele in afara de "Doua loturi" si "Popa Tanda" Mersi
Vreau sa citesc cartea Fantoma de la opera de G. Leroux, online. Stiti vreun site unde o pot gasi sau descarca in format pdf?
Nota pentru poezia: și asta înainte de primul sărut am învățat o mie de moduri de a sări fără cartelă la metrou până să intri tu legal? (continuarea pe:...? (mai mult)
Stiti unde cum cartea mystic de alyson noel in romana? ofer fundita! va rog ajutati.ma!
Imi puteti da ceva poezii si legende despre Mircea Cel Batran? :D Dau funda;)!
Cine a scris "Batranul din luna"?
Hei! Puteti sa-mi spuneti 2 nume de romane din liteatura romana? Funda :-)
Credeti ca pot scrie un roman?!... AM 14 ani, implace literatura si citesc despre Mihail SAdoveanu, Sunt clasa a 8-a. DAti-mi si mie o idee.
Stie cineva de o poezie a lui Bacovia cred care se termina cu un vers ceva de genul: "Spune sincer tu te-ai mai insura?".
Puteti sa-mi spuneti si mie cate pagini are Fratii Jderi de Mihail Sadoveanu? (volumul 1, 2 si 3)
HEI! Imi faceti un top al cartilor bune care merita citite intr-o viata? (minim 5 carti)
Heii! Am si eu nevoie de cateva fragmente lungi din textele din manualul humanitas clasele 5-8. Funda
Hello, Am nevoie urgent de textul integral al operei "Cantecul Lebedei" de Liviu Rebreanu. Imi puteti da un site va rog?
Vreau si eu 2 povesti de groaza plz!
Cand se/sau s-a dat olimpiada de limba romana 2013-2014?
Ce părere aveți despre cartea Alchimistul de Paulo Coelho?
Buna:TPU cum pun o poezie scrisa de mine pe net
A citit cineva carte Efectul umbrei? Pareri... funda;)
Ce semnifica aceste versuri "cand vulturii coboara in noi si ne temem"?
Cartea "Uneori sub clar de luna" continua aceeasi idee din "Nu plange sub clar de luna"?
Spuneti-mi carti gen "Domnisoara Christina" de Mircea Eliade sau "Blestemul din Swoon" de Nina Malkin.
SALUT! ati citit cartea De veghe in lanul de secara de J.D. Salinger? Ce parere aveti? Merita sa o citesc?
Unde pot gasi discursul lui marc antoniu din iulius caesar in romana?
Cine stie unde pot gasi opera iulius caesar de william shakespeare integrala.Sau macar actul 3 scena a 2.
Știți vreun site de unde îmi pot cumpăra niște cărți bune și ieftine? Și ce cărți îmi recomandați? Gen dramă, mister, horror sau ficțiune, cum ar fi seria Vânătoare nocturnă...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cateva legende cosmogonice? Am citit azi la scoala una si vreau sa vad mai mult din imaginatia oamenilor. Nu vreau link-uri. Multumesc anticipat!
De ce credeti voi ca Dante-personajul a vizitat mai intai Infernul si nu paradisul? :)
Aș vrea să citesc în întregime poezia,, Bătrînii" de Octavian Goga.Menționez în întregime, pe net cît o caut gasesc doar unul și același fragment.Vă rog! funda
Cum se cheama poezia lui Grigore Vieru care se incepe cu "Chip aspru are " va rog spuneti-mi urgent :( :(
Salut cum pot facesa pun manga pe un site si sa se deschida asa? http://a-evolution.com/azusa/
Sall all ma ajutati si pe mine va rog? Am de transcris ocarte numita autor:Michael Crichton Titlu:Rising Sun. As dori cartea scrisa in text document sau pdf ce se poate gasi.Dau funda! Cu stima, ...? (mai mult)
Cine a spus : "Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese"?
Hei, bună! Am postat pe Wattpad câteva poezii scrise de mine. Nu sunt cine ştie ce, dar aş aprecia dacă aţi lăsa o părere. Uitaţi link-ul: http://www.wattpad.com/story/10016114-poezii
Ce v-a placut si ce nu v-a placut ca ati schimba ce nu ati schimba, pareri, impresii in cartea Cianura pentru un suras/Buna seara Melania de Rodica Ojog Brasoveanu? URGENT PRIMITI FUNDOI
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!