Unde pot gasi cartea "Geno si runa alba a soimului de aur "? Se spunea ca apare in 2010 dar nu am gasit- o. Am citit de pe mai multe site- uri (tot in 2010) ca nu se gasise traducator. Stie cine ce s- ...? (mai mult)
Un roman in editia,, De buzunar" cuprinde tot romanul sau este doar rezumatul?
Ce carti imi recomandati de citit in vacanta de iarna? As vrea ceva semnificativ
Imi puteti da exemplu de 3 carti/opere in care apare tema dragostei sau a erosului pentru ca as vrea sa le citesc.
Buna TPU cine imi poate spune 3 opere literare care au ca si tema famillia? (in afara de Morometii, Mara) dau funda primului care imi raspunde
Care este cel mai scurt roman al lui balzac?
A citit cineva cartea "Caietele roz"? Despre ce este vorba? :o3
care sunt celelalte carti care au legatura cu the hobbit si lord of the rings? care sa explice inceputurile lumii, cum au aparut maiarii si cum au aparut inelele... dau funda... :D
Stiti cartea? http://25.media.tumblr.com/e183ebe0326b25748a26a05972cd3d39/tumblr_mugnybqGVO1rix64ko1_1280.jpg
DAU FUNDĂ, vreau să citesc și eu "Regele Arthur și Cavalerii Mesei Rotunde.", dar online cine imi recomanda site-ul unde găsesc această carte?
Hei TPU dati-mi scenete amuzante va rooooooooooog
Nu stiti cand va parea in Romania volumul 9 din Jurnalele Vampirilor? :D
Stie cineva cand apar urmatoarele volume din "Maximum Ride"de James Patterson, in Romania?
Aţi citit Cireşarii, toate cele 5 volume? Nu credeţi că autorul, Constantin Chiriţă, a fost un geniu? Aş dori mai multe păreri căci mi s- au părut superbe toate întâmplările şi le- ...? (mai mult)
Cunoasteti aproximativ 10 titluri de texte, filme, emisiuni, care contin adresari? Spre exemplu: Ce se-ntimpla, doctore?
Bună. Știe cineva unde pot citi aceste cărți în română ( online )? http://www.scribd.com/jeaniene1frost
O parere http://booksanonim.blogspot.ro/
Vreau si eu o carte (ebook) cu maniere si traditii Japoneze! Cine imi gaseste cea mai buna carte primeste funda!
Spuneti-mi va rog ce opere din literatura romana si universala abordeaza tema adolescentei?
Hey,tpu.Stiti o carte despre Ioana D'Arc eroina francezilor?
Care va place mai mult? (inca nu sunt terminate, si prima este postata recent) :D http://wattpad.com/Jessyca_Jess
Salut, as vrea sa- mi recomandati niste carti interesante din care sa invat lucruri importante, nu ca cartea de lb. romana. - _- Ex:- Acesti nebuni care ne guverneaza - Cinci milenii de manipulare... ...? (mai mult)
Heii, unde pot gasit cartea A.R. Deleanu - Îmblânzitorul apelor?
Cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc un site dupa care sa citesc Gemenii de Mircea Cartarescu? Si nu scribd, fiindca acolo nu e toata. Fundaa :*
Dimineata asta am gasit o poveste mai ..ciudata. Se numeste "World's Best School Psychologist". Daca n- ati auzit de ea, o puteti citi aici- > http://www.reddit.com/r/nosleep/comments/1mle47/worlds_best_school_psychologist/ ...? (mai mult)
Ce părere aveţi? Vă place? Ce să schimb? am plâns am plâns copacii bătrâni tac ei ne- au promis că ne aduc fluturi calzi diformi si transparenţi zic că iarna asta a început...? (mai mult)
Unde aș putea citi online sau descărca cărțile din seria „Îngerul nopții" de Becca Fitzpatrick?
Http://25.media.tumblr.com/8df08574d8ada84523524f4ab57daf05/tumblr_mfwi3nTkyL1qlvr5bo1_500.jpg. Stie cineva cartile? Nu prea vad autorul. Se pot gasi si in limba romana?
Eu prin aprilie am scris o piesa de teatru, dar am aratat-o decat putinor persoane. Exista un site unde as putea sa o public?
Am de facut o carte S.F. Si vreau sa ma ajutati un pic. Ce credeti ca i-ar placea la diriginta de romana? Si ce tema sa aleg sa o impresionez? Mz
Eu si cu o prietena am scris o carte. Are 96 de pagini A5 si este finalizata complet (am muncit de 4luni). Intrebarea este urmatoarea: avem voie sa distribuim cartea in scoala, sau chiar pe...? (mai mult)
Cine stie de unde as putea cumpara cartea: Blows to the Head-Mentalism de Jay Sankey din Romania? Am gasit-o pe ebay dar nu fac livrari in Romania la cartea respectiva. Va rog:)
Ce carti ati putea sa-mi recomandati? P.S.Am 11 ani. FUNDA!
Cine poate sa imi dea replicile de la titanic vals? funda!
Vreau si eu un site de unde imi pot comanda cartile °Ghidul iluminarii pentru lenesi° si °Comunicarea° de Adrian Nuta
Am o problema.Nu inteleg subiectiva si am mare nevoie de ea! va rog sa ma ajutati cu exempe si cu elemente de relatie
:) Ce carti legate de magie, fantasy si chestii supernaturale (nu horror sau ceva de genul) imi puteti recomanda? ^^ Multumesc anticipat!
Ami puteti da niste exemple de carti(cele mai renumite, interesante si vor fi de folos)?
Hey TPU! Vreau sa imi cumpar cartea: Percy Jackson and the olimpians- The titan's course. Nu cred ca se gaseste inca tradusa in romana dar as vrea sa o comand in engleza. INtrebarea este urmatoarea:...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi, , Lumea nu este ceea ce este" si, , Lumea asa cum este" din Cercul Mincinosilor de Jean- Claude Carriere? Va rog sa ma ajutati pana 5 decembrie! Dau funda si mii...? (mai mult)
Cine imi poate da un link de la povestea "Minunea" de R.S.Palacio? Nu vreau un site de unde sa cumpar cartea, ci unul unde sa o pot citi.
Ce legatura este intre literatura si desen? dau funda :>
Salutare tutura as dori niste poezii de anul nou au de iarna eu sunt clasa a 8 va rog.((((((((((funda))))))))))))
Imi spuneti si mie niste carti faine?
Critici pentru poezia: umbra m- ar călca- n picioare de iulian știu... umbra m- ar călca- n picioare, am văzut- o cum se agăța de tine când am plecat ( continuarea poeziei aici: http://stih.ro/index.php?id=90...? (mai mult)
Ce cărți îmi sugerați pe stilul fantastic? Mă refer la stilul fantastic NU SF! Un exemplu foarte bun este "La Țigănci" de Mircea Eliade. Doar un exemplu. pot fi și autori străini, dar să aibă...? (mai mult)
Care este rolul unei edituri?
Spuneti-mi si mie niste carti din genul dramatic/fantastic sau carti frumoase pe care le recomandati! Spuneti-mi si autorul! Multumesc!
Recomandati-mi o carte de psihologie, pentru controlarea emotiilor si sentimentelor
Imi puteti spune, va rog din ce capitol ( din Ion) face parte acest fragment si care parte (Glasul pamantului sau Glasul iubirii) :" Se apleca, lua in maini un bulgare si- l sfarama intre degete cu o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)