In seria de carti, jurnalele vampirilor. Elena Gilbert dispare pentru totdeauna? La sfarsitul cartii "furia"(V3) inceput de "Reuniunea"(V4) Elena e pomenita moarta - moarta. chiar asa e? Adica e moarta,...? (mai mult)
Cum vi s-a parut romanul Inferno de Dan Brown? L-am comandat si il astept cu nerabdare, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept :)
Imi puteti recomanda un site unde pot citi "Scoala supunerii" de Ma rina Anderson?
Sall puteti sa imi spuneti si mie va rog frumos ce poveste sau roman sau ce a scris Arghezi in care este vorba de niste ingeri vo rog mult dau funda celui care raspunde primul si corect Va rog mult...? (mai mult)
De unde pot cumpara Pranzul Dezgolit de William S. Burroughs? Multumesc!
Salutare, caut si eu niste carti in genul celor lui John Saul:Umbra, Creatura, Proeictul divin, daca le- a citit cineva si stie despre ce e vorba.Mi- a placut foarte mult stilul abordat de John Saul, ...? (mai mult)
Ce carti pot citi avand faptul ca merg pe 13 ani?
Ce carti de citit pentru copii de 14 ani imi recomandati?
vreau si eu un text scurt, cam un sfert de pagina si sa fie foarte haios. ( fara prostii)
De unde pot sa cumpar online toate cele 5 volume din "Ciresarii" de Constantin Chirita?
Buna! Unde pot citii cartea Viata ca o prada pe net?
Hey numele meu este Iulia si la scoala (clasa a 4- a) avem o petrecere de iarna, unde avem cate un grup si trebuie sa facem o sceneta.In grupul meu sunt trei persoane.Eu si 2 colege.Ce sceneta AMUZANTA...? (mai mult)
Hei! Stie cineva niste carti frumoase destinate adolescentilor/liceenilor despre dragoste? Adica ceva care sa descrie ce simtim atunci cand ne indragostim, cand spunem ca "suferim din dragoste" desi e...? (mai mult)
Iobesc totul, te iubesc pe tine, In ochii tai vad acea puternica sclipire. As vrea sa raman, o viata cu tine Si sa fim amandoi plini de fericire. Suntem doua lumi diferite Eu sunt soarele, tu ...? (mai mult)
Vreua si eu Cărti cu si despre adoloescenti? Funda la cele mai multe si interesante titluri
As dori sa fac rost de 3 carti din colectia sfinx:Romanul care ucide- Nicolae Margeanu, Razbunarea- Gilbert Grellet, Franciscanul- Paul Carpen. Daca stiti vreun site de unde le- as putea cumpara sau vreun...? (mai mult)
Heiii. Stiti unde pot citi "Dark" de H28? Este un fanfiction despre Harry Styles
Carti pentru adolescenti? (15-16 ani)
Ce carti pentru adolescenti imi recomandati? (15 - 16 ani) As prefera sa nu fie fantasy pentru ca nu prea imi plac cartile de genul. Multumesc anticipat :*
Hei :3! Mă puteti ajuta cu doua povestiri din Emil Gârleanu? (Fricosul si O rază)Funditaa!
Cand apare cartea, continuarea de la cronicile casterilor? A -16-a luna? Daca stiti cum se numeste cartea?
Am auzit ca J.K.Rowling face un fel de enciclopedie Harry Potter. E adevarat? Si daca da, cand o sa apara? Eu vreau sa o cumpar in engleza pentru ca originalul e mai bun si apare mai repede decat...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati pentru varsta de 15 ani? Daca se poate sa fie carti din care sa inveti, sa te ajute sa te dezvolti si sa privesti lucrurile altfel. De exemplu pe mine m- a impresionat mult,...? (mai mult)
Buna TPU. Ce carti gen fantasy imi recomandati? Pana acum am citit: Oksa Pollock(toate 3 volumele), Tara Ducan, Cartea Pierduta a vrajitoarelor, percy jackson marea monstrilor si hotul fulgerului,...? (mai mult)
Bună TPU, am inceput sa scriu o carte si as vrea sa stiu ce parere aveti, dar vreau niste parere sincere. http://mockinjay16.blogspot.ro/ Multumesc anticipat.
unde pot citi online una dintre povestirile: Horia Arama-"Catacombele", Ion Hobana- "Cea mai buna dintre lumi", Alexandru Minov-"Mirabola faptura" sau Leonard Oprea-"intalnirea"? Funda :* :)
Vreau si eu pareri despre cartea "o tragedie americana" :*multuuu dau funda:*
Stiti cumva daca va aparea in Romania si volumul 3 din "Percy Jackson si onlimpienii"? In America ei sunt foarte in fata cu cartile, si mi- e teama ca la noi nu mai apare al 3- lea volum, avand in vedere...? (mai mult)
O recomandare de Stephen King? Sunt începător în acest gen, şi vreau ceva să nu mă sperie foarte tare...
De unde pot comanda Allegiant ( Divergent, vol 3 ) de Veronica Roth în limba română?
Stiti autori care povestesc in operele lor despre mamele lor...Stiu ca Lucian Blaga face asta in opera Hronicul si cantecul varstelor.As vrea sa imi spuneti ce autori au ales sa vorbeasca despre...? (mai mult)
Hey :) Stiti cumva un site romanesc de unde pot cumpara obiecte Harry Potter? Funda!
Imi puteti da un link cu romanul " Marele Gatsby "? dau funda :d
Hey! Inferno de Dan Brown este o continuare a altor volume? Adica inainte de el au mai fost si alte parti? Ma gandesc ca ati intels ce am vrut sa zic. :)) Ofer fundita. :*
Puteti sa imi spuneti ceva scenete de craciun moderne care sa aiba si o nota comica? Multumesc anticipat.Raspunsul cel mai eficient va primi fundita. :* :*
Am fost in weekend la targul de carte din Bucuresti.Am vazut o carte destul de interesanta in engleza... Dar nu mai stiu cum se numea si in agitatia aia nu mi- am putut nota. Stiu ca costa in...? (mai mult)
Ce aţi mai citit? Vreau să-mi fac o comandă de câteva cărţi şi poate găsesc ceva interesant pe aici.
Unde se poate gasi romanul științifico- fantastic "Under the dome" (Sub cupola) de Stephen King! Se poate cartea, dar si online daca exista... La librarii este? Daca da, cit costa? Si la ce librarii...? (mai mult)
Am dat comanda la Litera pentru 3 carti duminica seara si pana azi nu au venit, desi zicea ca vine in 3- 5 zile. Cand am facut comanda nu aveam cont, dar dupa ce am primit mail- ul mi- am facut si comanda...? (mai mult)
Hey! cate carti sunt din serial Jurnalele Vampirului, si cu se numesc? Spuneti-mi si mie va rog :d
Ce "carti de suflet imi recomandati? Cu metafore multe care te fac sa despici orice cuvant pana ii afli originea. Am dat un search pe google dar am gasit numai carti bisericesti. As fi recunoscator daca...? (mai mult)
Stie cineva un site de pe care sa pot citi cartile Fetele din Olimp de Elena Kedros?
Mi-ati putea recomanda ceva carti in care actiunea sa se petreaca in Paris sau ceva carte legata de Paris/Franta? Multumesc anticipat!
Salut, TPU. S- ar putea sa par o intrebare ciudata... Exista vreo carte, care sa cuprinda scrieri ale mai multor invatatori sau oameni de stiinta, cum ar fi Einstein, Buddha, Emerson, Platon, Shakespeare,...? (mai mult)
Ce carti de autori romani imi recomandati? Prefer cartile cu mai multa actiune decat descriere.
Stiti cumva daca exista o carte despre un tata care isi creste singur copiii? Nu conteaza foarte mult subiectul (de ex: sotia il paraseste sau moare, isi cauta alta partenera, dar copiii sa n- ...? (mai mult)
Tocmai mi- am luat cele patru volume "Razboi si Pace". As dori niste opinii din partea unor cititori ai acestei opere. Prin ce se remarca ea in mod special si chiar se merita sa o citesc? Mentionez ca ...? (mai mult)
Buna TPU :)! Va mai fii cartea a 3-a din Legend of Korra sau s-a terminat? :(
De ieri am inceput sa citesc Winnetou vol 1 si vreau sa citesc toata seria, insa nu stiu ordinea cartilor de dupa vol 3.La biblioteca am vazut ca mai este si cartea Winnetou in Valea Mortii.Mi-...? (mai mult)
mi- am comandat vampiri sudului si eu am cartile astea: Capcana mortala Categorc moarta Morti pana la apus Mort si ingropat Moarte la Dallas Clubul mortilor Moarta pentru toti Mort de- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.