Care este cartea ta voastra preferata? sau cartile.
Hey, TPU! De curand am terminat a patra carte din The secret circle, adaptata de Aubrey Clark, Despartirea. S- a terminat de odata iar acum caut cartea a cincea intitulata The Hunt sau vanatoarea, ...? (mai mult)
Unde pot gasi in Iasi editura Arthur : gen urmatoarele carti:Batranul din luna, Vama fantoma si Ivan cel fara de seama!
Niste carti bune? :)
Jurnalul unui pusti se poate gasi intr-o biblioteca?
as vrea si eu niste carti de doctrine..niste autori sau titluri de carti..imi trebuie pentru realizarea unei fise de carte.multumesc
Stie cineva unde pot gasi cartea chitaristului Slash, eventual in romana, daca exista? Multumesc!
Buna seara, merita sa ma apuc sa citesc Isabel si apele diavolului de M. Eliade?
Ce inseamna hursuz?
Stie cineva legende de Mihail Sadoveanu?
De ce povestirea Sf este considerata basmul omului modern? funda!
Aici e toata opera?! :) http://cartielectronice.cinemagie.info/2010/06/c-iteste-online-cartea-la-tiganci-de.html
Care este actiunea din La Medeleni? Despre ce e vorba in toate cele 3 volume?
Buna tuturor. sunt din pitesti. Asi avea si eu cateva intrebari: Aveti idee cat costa un abonament la biblioteca judeteana din Pitesti? unde pot gasi carti scrise in limba italiana? Stiti vreo librarie...? (mai mult)
Hey! Care sunt urmatoarele 3 carti din jurnalele vampirilor dupa primele 4 (in ordine)?
Cine a citit cărți bune inspirate din cazuri reale? Rog recomandati titluri
unde pot gasi ocarte despre,, ce trebuie sa faci in lumea de dincolo-Amduat,, darin romana, deoarece in engleza am si eu. Promit ca dau funda! :)
Imi puteti da o lista cu carti pentru adolescenti? De preferat carti mai noi de autori straini gen Ultimul cantec- Nicholas Sparks sau 13 plicuri albastre- Maureen. Carti pentru adolescenti cu ...? (mai mult)
Buna seara tpu.As vrea sa stiu ce inseamna vol I, II sau III etc, la o carte? Adica in fiecare volum este scris ceva diferit fata de primul.O versiune mai imbunatatita(completare) sau pur si simplu o...? (mai mult)
vreau si eu nise carti de genul " Fluturi " de Irina Binder. Care sa fie asemanatoare sau macar in asa fel scrisa. sau niste carti oricare dar sa fie bune.ori ca cea de mai sus ori ceva de genul...? (mai mult)
ce carti sa mai citesc? imi place sa citesc genul actiune, sf etc.Am 11 ani!
Stie cineva unde pot gasi Creanga de Aur-Mihail Sadoveanu, locuiesc in Timisoara. Funda-.-
Puteti sa faceti un top 10 cele mai bune/cunoscute romane din literatura universala? As vrea sa fie atat carti scrise de autori romani, cat si straini. fundita! :)
Daca ai success poti cistiga prieteni falsi si dusmani adevarati. De comentat! :*
Imi spune si mie cineva ordinea cartilor Vraciului? Le.am citit pe primele 4.Am vazut pe net ca este Amintirile Vraciului, Sangele, apoi ceva cu alianta vraciului:eu sunt Grimalkin sau multe altele.Imi...? (mai mult)
Am nevoie URGENT de poezia Prefata la Mateevici de Nicolae Dabija. Eu nu o gasesc pe internet, puteti sa mi-o scrieti daca o aveti? Fundaaaaa!
Pe ce site pot gasi "Ziua Padurii" de Selma Lagerlof?
Vreau sa imi cumpar o carte de dragoste, sa fie asa de romantica incat sa imi vina sa plang de la ea. Si nu stiu de care sa imi cumpar, vreo idee?
A citit cineva cartea Suleyman Magnificul si Sultana Hurrem de Erhan Afyoncu? De pe Libris.ro? Ca eu am comandat-o si as dori o parere despre ea.
Salut imi propuneti va rog o carte interesanta, fie de psihologie, va rog mult, am 17 ani
Ce parere aveti, merita sa scriu in continuoare? PP1 Scrisoarea: Cand S ajunse la inot baga scrisoarea si isi vazu de treaba ei mai deprate... Vlad o gasi de abia in vestiar si citise si...S...? (mai mult)
Vă pasionează cititul? Dacă da, care a fost ultima carte citită?
Buna TPU as vrea si eu cateva poezii haioase.Si apropo cum se da o funda?
Caut si eu o poezie cu titlul Craciunul..Astept raspunsurile...
Stiti din ce carte e poza aceasta http://24.media.tumblr.com/28f35c758591e46259e7df5448acd281/tumblr_mmi4rkGFlb1qfl8dgo1_1280.jpg?
De unde pot cumpara cartea "The Gun Seller" (Traficantul de arme) de Hugh Laurie?! Please help me! Funda ^_^
Hey! Am si eu nevoie de cateva poezii pentru 1 decembrie 1918. Fundita!
Cum va pare poezia asta Te- am vazut de prima oara Cind te- am vazut de prima oara, Am stiut ca te, cunosc. Te alaturi mie Ori de balta vei lasa. tot ce stiai de mine. Cind V- a rasari ...? (mai mult)
Stie cineva alte opere in afara de "Divina Comedie" in care apare motivul calatoriei prin Infern?
Din ce carte face parte paragraful: "Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte..." William Shakespeare?
Am gasit o carte care mi-a atras atentia >http://www.goodreads.com/book/show/13583683-be-the-worst-you-can-be.stiti cumva daca o pot citi online? si unde?
Vreau o carte din cauza careia sa ma trezesc din somn pentru a o continua.
Pe ce se bazeaza cartea "Ion"? Se va cere presupun la liceu, si nu strica s-o iau inainte.
TPU >:D...? (mai mult)
De unde pot lua " mini povesti" de genul : "Cand e vorba de o dragoste interzisa..hop si eu, ca asa imi place mie.dar imi asum nevinovatia prin' daca mi- a fost dat sa traiesc povestea asta, eu o traiesc!...? (mai mult)
As vrea sa scriu un roman... Dati-mi va rog cateva subiecte. Va rog multtt rapiddddd :*
Ce site-uri cu citate îmi puteţi oferi?
Stiti vreun site unde pot citi cartea "Cele noua vieti ale lui Chloe King"? Sau un site de unde o pot cumpara.
Salutare,cine-mi poate recomanda niste carti care te motiveaza in viata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!