Vreau sa va intreb despre cartea Inger si demon de Pearl S. Buck. E buna pentru clasa a 6 - a?
Deci, era o carte pe scribd cu o femeie cu parul blond si ochii cenusii.Aceasta s- a dus ca "asistenta in botanica" pentru un fost profesor, pentru care avea si sentimente.Ei pleaca spre o insula, unde...? (mai mult)
Are cineva de vânzare la un preţ mai mic sau dat la schimb seria "Cântec de gheaţă şi foc" de G.R.R. Martin? Chiar şi primele 2-3 volume sunt bune.
Buna TPU. As vrea sa incerc sa scriu o carte. :p Nu stiu, mi- a venit ideea asa pe moment..si titlul la fel. Titlul ar fi : "366 de zile" :3 Aceasta carte ar fi despre viata unui om incadrata intr-...? (mai mult)
Cartea preferata.(Liviu Rebreanu, Pădurea spânzuraților)
Care e cartea voastra preferata, ce imi recomandati? Mentionez ca nu vreau ceva ce este in programa scolara...
Hey! Cine imi recomanda si mie niste carti de genul "Jurnalele Vampirilor"? ...sau ceva de dragoste...
In ce joaca va jucati? Scrieti-mi denumirile.
Cine imi poate da un site in care este toata poveste " James de Ioana Parvulescu "?
Nu stie nimeni o carte electronica despre limbaju trupului?
Hey, vreau sa citesc,, Avatar:Legenda lui Aang" cartea, unde o gasesc? FUNDA!
Imi puteti recomanda cateva carti despre psihologie? :) Funda
Buna TPU as vrea si eu sa stiu de unde pot lua noua serie de carti jurnalele lui damon si jurnalele lui stefan.
Ce poezii amuzante stiti? Primul raspuns primeste Funda.
Ce romane mai interesante stiti pentru clasa a 6-a. Va rog NU spuneti de-alea, gen,, LA MEDELENI"
As vrea sa stiu daca textul de mai jos este bun pentru al folosi in a demonstra ca textul(oricare) este fabula. Fabula este o specie a genului epic, în care se critică defecte omeneşti prin...? (mai mult)
Sal,imi poate da careva link sa-mi descarc Vampirul Vittorio de Anne Rice in romana va rog,ca nu gasesc, dau funda bineinteles.
Puteti sa-mi spuneti cateva carti politiste si horror pe care sa le citesc? dau funda! :*
Stie cineva cand apare cartea ocheanul de chihlimbar de philip pullman? in catalogul din 2012 cu noi apariti apare ca si cum ar fi in progres, dar pana acum nu a aparut nimic. putin ajutor?
Buna, TPU! am găsit, dar nu- mi amintesc unde, un citat de genu : Dacă nu lovești, alții vor lovi în tine. Puteți vă rog să- mi spuneți de unde este, al cui și cum e scris corect? dacă nu...? (mai mult)
Care imi spune si mie niste texte memorialistice?
Buna TPU cine imi da si mie o poezie de 1 decembrie? ..va rog
Deci sunt incepator in ceea ce privesc cartile.Imi puteti recomanda si mie niste carti bune? Acum caut sa citesc Ingeri si demoni de Dan Brown.NU am nevoie de carti cu povesti, romane... vreau ...? (mai mult)
Cate pagini are,, Castelul din carpati:' de Jules Verne?
Am inceput, mai de mult, sa citesc o poveste pe wattpad cu un vampir care era asa de puternic incat omora femeile cu care se culca. Apoi gaseste o femeie cu care poate si o sa se indragosteasca...? (mai mult)
Hey TPU! Am auzit ca ar mai fi o carte TWILIGHT "Midnight Sun". Am citit cele 12 capitole pe net si as vrea sa iau toata cartea (daca are mai multe capitole) dar este pe piata? Daca da, de unde o pot...? (mai mult)
In carte - personaj va regasiti voi si de ce? Dau funda
Poate cineva sa-mi recomande niste carti horror/sf bune?
Merită să citesc până la capăt Femeia în alb(woman in white) Wilkie Collins? Sunt pe la pagina 111+ - și mă plictisesc teribil, nu- i nimic interesant dpmdv care să- mi merite timpul, dar...? (mai mult)
Sall :) ce carte imi recomandati pentru un vanator? Chiar si ghiduri :)
Sall :) ce carte imi recomandati pentru o persoana care se enerveaza din orice?
Sa presupunem ca trebuie sa alegem titlul la o carte, bine? Aveti la alegere urmatoarele doua titluri: 'Recuperand Identitatea Pierduta' si 'Redescoperind Identititea Pierduta'. Pe care l- ati alege? ...? (mai mult)
As dori sa citesc "Ora Zero" de Ray Bradbury dar nu o gasesc nicaieri pe internet. Stiti vreun site de unde pot sa o descarc?
Am citit mai demult cartea Vampiratii insa doar un volum.Din cate am inteles exista mai multe....ma poate lamuri cineva
Am nevoie de romanul "Lorelei" de Ionel Teodoreanu pe net. Dau funda primului raspuns.
Este vreun site ca sa traduca din romana in coreeana (dar nu google translate, altceva ), adica daca ar putea sa faca si semnele acelea? FuNdiTzzA
Vreau si eu Novecento online. NU filmul, cartea. Nu o mai gasesc. Funda, e urgent de tot.
Vreau si eu Novecento online. NU filmul, cartea. Nu o mai gasesc. Funda, e urgent
Mai sunt de cumparat revistele Colectia Cristale si Pietre?
Salut, vreau si eu sa-mi ziceti niste carti interesante de citit.Cu multa actiune, cartea sa te faca sa nu te opresti din citit.
Hey. As vrea si eu poezia,, Patrunjelul" de Vladimir Pop Marcanu :o3. Funda. Mersi :*!
Cine a citit Morometii?
Ce inseamna tehnica insertiei?
Tu cat ai plati pentru un e-book pe care doresti sa il citesti cu adevarat?
Draga TPU, sunt in literatura romana carti care vorbesc despre viata unui animal atat in civilizatie, cat si in salbaticie?
As vrea sa citesc o carte interesanta, dar as dori sa o citesc pe net, puteti sa imi recomandati una?
Profesoara de romana m- a inscris la un concurs de compuneri. Cine imi poate da un subiect de o compunere (despre orice) care sa o pot lungi maxim 10 pagini A4? :D Funda cine reuseste; ) P.S:...? (mai mult)
Cine imi da un link cu povestea "Decebal, eroul dacilor" de Dumitru Almas?
Doresc sa citesc un roman, dar nu ori care, doresc unul plin de pasiune, sentimeste, emotii si intimplari de tot felul. Ceva de care sa nu te mai saturi sa- l citesti si sa- ti ramina in minte mult...? (mai mult)
Citesc romanul Bel Ami in franceza si profesoara m-a intrebat cum se traduce. Ce inseamna de fapt Bel Ami? Nu am nevoie de traducere mot a mot, ca stiu ce inseamna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?