Unde pot gasi varianta integrala a textului "Roadele undei diplomatii chibzuite" de Ovid S. Crohmălniceanu?
Imi poate recomanda cineva niste carti asemanatoare cu povestea Harry Potter sau Fetita celei de-a sasea luni? Dau funda celui mai bun raspuns;)
Am o prietena care se va duce la un casting zilele urmatoare si nustie ce sa interpreteze. Dati- i va rog ceva sugestii pentru o poezie, monolog ce- l poate interpreta o fata. Poate fii orice gen, ei...? (mai mult)
Heyyy! Pentru cei ce au citit cartea "Zece negri mititei"...cum vi s-a parut? Mie mi-a placut!
Stie cineva cand apare "Insemnarile unei pustoaice" volumul 6 in romana? Dar "Totul despre jurnalul meu" si "Cum sa- ti scrii proriul jurnal"? Sunt o mare fana, tocmai am terminat volumul 5 si mor de...? (mai mult)
Care e cea mai buna carte (sau una dintre cele mai bune) pe care ai citit-o? Recomanda-mi-o! :P
Vreau si eu o lista de carti bune. Recent am citit "Jurnalul secret al Laurei Palmer" si as vrea ceva in acest gen, sa egaleze sau daca nu chiar s-o depaseasca. Propuneri? Multumesc anticipat!:)
Puteti sa-mi recomandati cele mai frumoase carti pe care le-ati citit?
Exista o carte care v- a facut sa plangeti, si mai precis care? Eu una am citit multe opere care pot sustine ca m- au emotionat, dar prima carte la care am plans cu adevarat a fost "Elevul Dima dintr-...? (mai mult)
Care este ultima carte citita/ce carte cititi acum?
Cele mai bune carti psihologice?
Spuneti-mi toate cartile scrise de Lauren Kate. Spuneti-mi si din ce serii fac parte cartile! Multumesc anticipat!
Ce este o "sursa bibliografica"?
Ceva cărți frumoase de citit? *gen romane de dragoste, SF, dar nu cărți polițiste (nu-mi plac deloc) Multumesc și dau fundită la cele/cea mai frumoasă carte.
Bunaaa! Ce site-uri de pe care as putea citi carti mi-ati recomanda? Fundulitaaa :* :D
Ce fabule se studiaza in clasa a6a
Un site unde pot sa citesc cartea : Povestea lui O... De preferat in romana.
Hei! care imi poate recomanda o carte buna, de preferat literatura straina? (dragoste, fantastic, drama) nu politista! Mersi mult, funda!
Am de citit pentru scoala " Romanul adolescentului miop" [450aprox pagini]. Si am nevoie de un site unde il pot gasi intreg.Am mai gasit ceva pe scribd "http://www.scribd.com/doc/15750248/Romanul-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prima mea poveste de pe Wattpad? http://www.wattpad.com/story/9778220- story- of- our- life- janoskians- fanfic Vreau pareri sincere si daca vreti puteti sa si lasati comentarii...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu ce inseamna paragraf, dar mai ales sa mi se dea un exemplu in scris de cum se scrie. Am citit in dex, dar nu ma prind cum se scrie. Si care e diferenta intre alineat si paragraf....? (mai mult)
Bunăă. Am şi eu o poezie şi aşi vrea să afl părerea dvs. Sa fiu o stea! Si asi vrea sa fiu o stea, Ca sa ma las uitata Veghind, deasupra ta In fiecare nopate ...? (mai mult)
Ce iti trebuie pentru a face o carte?
Ma puteti ajuta va rog? De unde imi pot da seama daca un text este integral ( intreg) sau e doar un fragment? (parte) Funda
Cine imi zice cateva idei pe baza lor sa fac o poezie de toamna. Dau fundoi!
Un site de citit carti online? Poate stiti. Merci.:)
spuneti-mi si mie o carte drama-dragoste. Nu vreau fictiune....cu vampiri, vrajitori sau varcolaci...
Imi poate spune cineva unde pot gasi cartea Caligrafia vietii dincolo de cuvinte? A fost lansata saptamana trecuta la emisiunea Pretuieste viata. Mi- ati fi de mare ajutor :* Multumesc anticipat! P.S ...? (mai mult)
Ce proze a scris Vasile Alecsandri si in ce an au fost publicate?
Cine stie referinte critice despre nuvela "Sultanica" scrisa de Barbu Stefanescu Delavrancea?
Puteti sa-mi spuneti niste carti cu dragoste de adolescenti, a-si prefera ceva din literatura romana!? Multumesc!
Heii..ma ajutati va rog? Imi puteti da niste exemple de fabule in care avem ca personaj un greiere..am eu un exemplu,, Greierele si furnica`` de Esop.dar mai trebuie inca 5. Va rog...
A citit cineva Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde? Vreau sa o cumpar si sa o citesc in engleza, dar eram curioasa daca e interesanta. Nu- mi povestiti, doar spuneti- mi daca ati citit- o si daca...? (mai mult)
Stiti un site unde sa pot sa citesc "Legile atractiei" de Simone Elkeles?
Imi poate recomanda si mie cineva niste CARTI horror, bune de citit in timpul liber? Dau funda celui mai bun raspuns;)
FUNDA! Imi puteti da si mie un site unde s-ar gasi o carte de Poezii de Mihai Eminescu, dar in engleza? Va rog frumos! Multumesc anticipat.
Hei. Ce cărți ați citit și v-au impresionat sau v-au plăcut în mod special? :3
Buna TPU, da-ti-mi va rog un link cu "Neneaca cuconasul ei si dascalul". Please am nevoie urgent.Mersi anticipat. FUNDA!
Hei. Nu stiti unde pot gasi cartea asta : 14.000 things to be happy about - Barbara Ann Kipfer? Sau macar un link unde se poate citi online. :)
Unde pot gasi volumul VARA BUIMACA de FANUS NEAGU
cei din Oradea, ati fost vreodata la anticariat? Daca da, iti propun ei un pret sau cum? Am 115 carti si as vrea sa le duc la anticariat cati bani credeti ca as lua pe ele? :)
Care sunt versurile poeziei,, Dupa ploaie " de Otilia Cazimir?
Ştie cineva unde pot găsi cartea "Alias Grace" scrisă de Margaret Atwood? În format pdf (logic). De preferabil în română, dar e ok şi engleză ^^. Ah, şi a citit- o cineva? Îmi puteţi spune...? (mai mult)
Buna,puteti sa imi dati un site de unde pot citi nuvela Acasa de Fanus Neagu? Dau fundita.Multumesc anticipat.
vreau sa citesc pe net "In mijlocul lupilor" de Vasile Voiculescu dar sa fie toata.
Cine imi spune versuri de dragoste dar sa rimeze cu numele cosmin va rog? Dau funda la cea mai faina(scuze categoria)
vreau sa rad de un profesor care ma enerveaza. Stiti cumva vreo carte sa aiba titlul gen: Cum sa iti ucizi profesorul. Dau funda
Salut TPU:D Ce v- a placut cel mai mult la cartea voastra preferata? [mai exact: personajele(multe/putine; complexe sau nu) povestea in sine? trairile si/sau...? (mai mult)
Hey, am pus acum cateva minute o comanda pe elefant.ro si cand am primit confirmarea comenzii am observat ca am pus din greseala carti eBook. Cum pot anula comanda? :/
De ce in Romania nu se citeste poezie? Sau, de ce in Romania cartile de poezie au o vanzare foarte prosta in comparatie cu cele de proza ( chiar nu exista un poet care sa/i atraga pe cititori)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!