Cine stie sa imi spuna si mie continuarea la :Te-am întâlnit în cimitir, aveai pe piept un trandafir, din ochi ieşea un viermişor, aveai în spate un topor! Fundaa!
am 14 ani si la ora de romana vreau sa fac prezentare de carte. Sincer nu stiu ce sa citesc.....Pana acum am citit Amurg, Jurnalele Vampirilor (toate 4), Jurnalele lui Stefan (2- 3 volume, nu...? (mai mult)
Ce este prozodia?
Mă poate ajuta cineva cu un site unde pot găsi mai multe cărți de toate genurile?
Ce carti bune imi recomandati?
Vreau si eu un link : Alice Nastase (Care pe care) pagina 10- Da, recunosc! DAU FUNDA!
Ce inseamna citatul: "In lume, talentul nu inseamna nimic fara caracter." :)
Care este cel mai scurt capitol din romanul La Medeleni?
Ce carti imi recomandati? In general sa fie de dragoste sau de comedie
Care este personajul vostru fictiv preferat din cartile citite? Al meu este Sherlock Holmes, sunt curios sa vad ce modele fictive au oamenii.
Cum pot sa rasfoiesc o carte online sau sa o adaug in calculatorul meu?
Hei, TPU! As vrea sa imprumut carti de la Biblioteca Judeteana din Timisoara, si voiam sa intreb daca e chiar neaparat sa am domiciliul in Timisoara. Stau intr-un sat apropiat. Multumesc!
Hei,Intrebare pentru cei care au citit Cartea de Nisip de Jorge :Luis Borges.De ce credeti ca aceasta carte este sacra? Dar de ce credeti ca este malefica?
De mic copil nu abosnuiam sa citesc carti deoarece nu imi placea modul in care erau scrise cartile.Stilul acela vechi si plictisitor pentru mine m'a determinat sa nu citesc carti mult timp, ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor...am de facut mesajul textului Ierni Jilave de Gib Mihaescu, dar n-am fragmentul pentru ca am lipsit 3 zile de la scoala...imi poate da cineva textul?
Azi am descoperit un scriitor foarte bun... Este vorba despre Mircea Cartarescu, am inceput sa citesc prima ora din "Mendebilul" acum vreau mai mult... ati putea va rog sa- mi mai sugerati niste carti...? (mai mult)
Regele furtunilor de Amanda Scott, Vapaia de Henri de Regnier sau Pentru placerea Altetei Sale Regale de Leanne Banks? Nu stiu pe care sa o aleg imi trebuie una cu un punct foarte culminant, caci o ...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartile> Exercitii de echilibru de Tudor Chirila, Scenariu cu happy-end si Magazinul de sinucideri? Care credeti ca ar trebui sa o cumpar, care credeti ca este cea mai buna?
Ce carti de aventura actiune sa sf imi recomandati?
Am nevoie urgent de o carte de dragoste care sa aiba si dezamagiri, vreau o carte profunda pentru adolescenti, foarte detaliata cu saruturi si sentimente. funda pentru cel care-mi da si un mic rezumat
Stie cineva cum se numeste fata de pe coperta cartii Jurnalele Vampirilor 3? Si de pe Jurnalele Vampirilor 4?
Care este cartea voastra favorita? De ce?
Ce poezii folclorice stiti? in afara de miorita si monastirea argesului?
Heii, TPU. Imi dati si mie un site pentru scriere creativa (sa poti sa scrii pe el )?
Stie cineva un site de pe care pot sa comand carti si din strainatate? Dupa mine, apropo, cel mai bun site e elefant, dar nu stiu daca pot comanda si din strainatate. Si raobooks e bun, dar...? (mai mult)
Ce carte imi recomandati? Gen: "Jocurile Foamei - Suzanne Collins"
O parere despre compunerea mea? Calatorie in timp. Intruna din zile am plecat intr- o calatorie in timp.Am mers sa vad viitoru.Am ajuns intr- un loc magic.Era asa frumos.Multe...? (mai mult)
Heii! Stiti cumva o librarie prin sec 4 care sa aiba cartea Puterea de Rhonda Byrne? Multumesc!
imi puteti spune si mie niste site-uri de unde pot descarca gatis carti in format pdf.
Hultanul de Mihail Sadoveanu este o carte sau o poveste? imi puteti spune cate pagini are in medie? funda!
As dori si eu o poezie despre toamna
Cine are sa imi dea si mie un dictionar de sinonime frazeologice online roman? Multumesc Frumos!
Puteți să îmi recomandati câteva cartii?
Nota pentru poezia "o vară foarte instabilă": nu am văzut niciodată acest chip desfăcut. de cum l- am primit prima grijă s- a născut spontan, fără complicaţi. era evident că sul...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor URGENT! Nu imi gasesc cartea de limba romana!>....? (mai mult)
Buna tpu.Imu puteti spune si mie un titlu de text literar in care este descrisa padurea? Textul literar poate fi epik sau liric nu conteaza Dau funda Rpd plz :D
Care este editura cartii Chirita in provintie de Vasile alecsandri
Unde as putea gasi Mein Kampf? Ambele volume traduse in romana. Multumesc anticipat.
Ati auzit vreodata de acest autor din perioada interbelica Carol Ardeleanu? Daca va ajuta a scris urmatoarele romane: - Diplomatul, tăbăcarii și actrița - Casa cu fete - Viermii pământului ...? (mai mult)
Care era apelativul lui Trica din Romanul " Mara " de Ioan Slavici? Al Persidei era " Sida " dar Trica? P.s - Funda+ Vot
Stie cineva un dictionar de expresii si locutiuni online, pentru ca eu nu gasesc Dau funda
Hei :). Cine ma poate ajuta si pe mine cu o carte? Vreau sa fie una ca pentru adolescenti? Cu dragoste, ceva. Ce imi recomandati?
Salut,TPU! Cine stie o carte foarte interesanta,ceva mai greu de inteles,mai,, inteligenta".
Heii! Stie cineva unde pot gasi textul scris de Alin Totorean, Varful Moldoveanu - Supravietuire pe Valea Rea care a fost publicat in revista Terra Magazin? Am nevoie de acest text. daca ma poate ajuta...? (mai mult)
Cine imi poate sugera o carte SF buna?
Ce poezii ati compus? Mi-ar placea sa le citesc...
Am un priete care este la liceul miliar si mi- ar placea sa ii fac cadou o carte cu memorii sau ceva de genu legat despre armata/liceu miliar sau ma rog ceva care sa cumprinda asta. Stiti vreo carte interesanta?...? (mai mult)
Hey. Imi puteti spune cateva site-uri unde as putea citi romane de dragoste online? Mersi :)
Stie cineva unde pot gasi cartea "Death Note Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases" in romana? Am cautat- o dar nu o gasesc decat in engleza (la fel si pe scribd) Fundita pentru cel care imi...? (mai mult)
Imi place mult sa scriu povesti SF. Ce parere aveti despre http://www.wattpad.com/28932772-ganduri-paralele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!