Heii guys. voiam sa va intreb...Ce carti de dragoste pentru adolescenti stiti? :o3
Imi dati va rog informatii despre : -Primul Patrar, Ultimul Patrar. Multumesc. P.S :
Buna :D as avea nevoie Urgenta de cartile cu Apolodor
Cine stie unde pot citi cartile cu aplodor online? Dau funda
Deeeeci... povești de groază? Nu-mi dați site-uri, le scrieți aici. Fundiță :3
Ce parere aveti despre cartea care am inceput sa o scriu? Va las mai jos blogul meu unde puteti gasi cateva pagini. Credeti ca merita sa o continui? http://suntamantasotuluimeu.blogspot.com.es/
imi spuneti si mie un site de unde pot descarca carti cu vampiri in franceza?
Sfaturi în legătură cu o carte de acţiune mai lungă? Şi mai interesantă?
Ce carti fantasy imi puteti sa imi sugerati? Eu le pot lua doar de la carturesti.Sa mentionati si cat costa, daca nu stii nu-i nimic. :D P.S:Am 11 ani.
Bună! Pentru cei ce au citit SUB ACEEAȘI STEA de John Green*varianta românească*... îmi spuneți și mie la ce pagină este faza cu, , OKAY? OKAY." Am citit cartea din scoarță- n scoarță, ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda ceva literatură engleză? De preferabil fantazie/aventură/groază.
Puteti sa-mi dati un exemplu de text social-administrativ despre un cerb? Dau funda+1 vot!
Am nevoie de nişte titluri de poezii. Dau fundă celui mai complex răspuns(cu multe idei) P.S.Nu vreau sa fac poezii de dragoste! Mulţumesc
Urgent! Vreau raspuns astazi, (1 septembrie) pana la ora 21:00! Cat e inernetul de mare si nu am gasit anul publicarii poeziei la Steaua.Va rog, maine (Vineri, 2 noiembrie) trebuie sa predau un text ...? (mai mult)
Cassandra Clare cunoaste romana? Citesc acum a treia carte a seriei Instrumente mortale in rusa si un personaj vorbeste romana.Mai e si un dialog din doua replici scris in romana.
Scriu o carte dar nu am inspiratie pentru un titlu'... Este vorba despre un adolescent de 16 ani(fara parinti) emo. E ceva de tip jurnal dar nu in tot sensul cuvantului. Cartea are un limbaj fara...? (mai mult)
Cine are de vanzare romanele scriitoarei Sandra Brown?
Care dintre voi cititi carti de dragoste? daca cititi va rog sa imi spuneti si mie ce preferinte aveti si care dintre carti se afla printre preferatele voastre...eu ador literatura.... V- as ruga sa imi...? (mai mult)
Cine a zis "toti pentru unul si unul pentru toti"? Sau unde gasesc acest citat?
Scriu o carte. Am intrebat de surioara mea si tot ce mi- a spus ea a fost: "Te duci la editura, ii dai materialul si banii!". Iata ce ma intereseaza pe mine, cam citi bani va trebui sa- i ...? (mai mult)
Vreau sa citesc volumul 4 din triologie Eragon de Christopher Paolini.Se numeste Inheritance si nu am gasit-o la biblioteca asa ca vreau sa o cumpar.Stiti vreun site de unde pot sa o comand?
Puteti sa imi sugerati o carte cu animale pentru tineret? Poveste trista preferabil. Multumesc
Heii :), am si eu nevoie de o poezie de Halloween. sa fie scurta, de cateva versuri. :) ( Cat mai repede ) Multumesc! :>
Cu care opera ati compara voi "Erasmo" sau "A doua fotografie cu oameni mici "? Funda- primul raspuns
Ce carti frumoase imi recomandati?
Poate sa-mi zica si mie cineva de unde pot sa cumpar carti care au ca baza mister, groaza si v-as ruga sa-mi dati si cateva exemple :) dau funda la cele mai multe carti recomandate :*
Imi puteti scrie fraze care sa ma puna pe ganduri? de exemplu ceva de dragoste?
Va rog daca puteti sa- mi da- ti fragmentul din Mircea Cartarescu din textul "a patra inima". Vreau fragmentul de la " Pe aripile fluturilor nostri de hartie" pana la "Cartile sunt fluturi"....? (mai mult)
Regizorul Francis Ford Coppola a ales o nuvela de Mircea Eliade pentru a face un film, Youth Without Youth. Stie cineva cum se numese nuvela? Funda si vot:*!
stie careva de unde pot sa comand online un manual de franceza cel mai usor nivel posibil clasa 3 sau ceva in gen FUNDA
As vrea sa stiu ce carti interesante ati citit pentru ca nu stiu ce sa mai citesc! Dau funda.Mersi
Sall! imi puteti da un site de unde pot descarca Print si cersetor in format PDF! FUNDA
Ştiţi de unde pot descărca cartea "Sânge satanic" pe gratis. În afară de scribd. Mulţumesc anticipat.
Cate volume are seria Micutele Mincinoase? Cele aparute deja sunt toate sau urmeaza sa mai apara?
Buna! As dori sa vad cum arata un orar al unui elev la stiinte sociale.(nu prea conteaza clasa). De preferat unul pe care il urmati si voi, nu vreun orar de pe nu stiu ce site. Multumesc! :D
Hey cine ma poate ajuta cu un link de unde pot citi homo ludens de johan huizinga? Dau funda
Ati citit cartile Harry Potter? Daca da, merita citite?
BUNA ZIUA.In urma cu vreo 10 ani am citit un roman in care era vorba despre o poveste de dragoste dintre o rvreica si un tanar arab, se intalneau in secret, era in perioada razboiului, in paralel cu ...? (mai mult)
Re all, vreau si eu niste poezii despre marea neagra, ma poate ajuta cineva? nu strica daca nu rimeaza
Vreau sa scriu o carte! Cum vi se pare ceea ce am scris pana acum? Sunt amanta sotului meu! Usa dormitorului se deschide si in ea apare Arthur, imbracat intr- ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie niste carti legate de Titanic? Multumesc. FUNDA!
Cine îmi poate da o morala pentru o parabola?
Imi puteti recomanda o carte despre obiceiurile turcesti din perioada Imperiului Otoman? Nu imi trebuie o carte strict despre asa ceva dar in care sa pot observa obiceiuri si traditii :).
Dati-mi si mie exemple de povestiri la persoana 1 (una vesela, una trista) pe care sa le pot include in repertoriul de admitere pentru actorie. Funda
Imi puteți propune o carte/un film SF.
Deci, am inceput sa scriu... poezii. Dupa ale mele "orase blestemate" (o proza scrisa de mine), m- am orientat catre aceste poezii. Dar acum, intrebarea mea (de fapt, intrebarile mele sunt:) este:Ce...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva unde pot gasi volumul ai 9 lea din cronicile wardstone, "sanglele vraciului" online, nu conteaza daca e in romana sau engleza? Dau funda:*
Hey TPU! Spuneti-mi si mie niste carti interesante s.f, fictiune, paranormal sau cu tema de rock sau ceva de genul P.S: As prefera ca actiunea sa fie contemporana Funda!
Cine a gasit poezia Doua Custi de MARIN SORESCU?
Imi puteti da exemple de poezii lirice dupa care pot as putea sa fac interpretari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?