Imi da-ti un site de unde pot cumpara volumele din "Vraciul"?
Ce carte cititi acum? eu intentionez sa incep Mandrie si Prejudecata.
Îmi spune cineva un site cu titlul „Începuturile Hallowenului" in engleza? Multumesc anticipat!
Buna TPU am citit recent cartea "Amurg" de Stephenie Meyer.A-si vrea sa imi recomandati si altea carti asemanatoare in afara de Jurnalele Vampirilor. Multumesc Funda
Unde pot citi online Jane Austen-Mandrie si prejudecata si Jurnalul Annei Frank?
Am inceput sa scriu o carte. Va las mai jos un fragment si va rog sa imi spuneti ce parere aveti. Sunt amanta sotului meu! Pe ecranul calculatorului in partea stanga...? (mai mult)
Aveti vreo sugestie: ce sa citesc? sunt clasa aXa Dau funda :)
Care dintre urmatoarele carti le-ati alege daca ar fi sa le cumparati: 1. Ingerul Noptii si Fantomele ne stiu toate secretele 2. Dispozitive infernale (1 si 2)? Funda :3
Daca ar fi dupa voi, ce carti v-ati lua: 1. "Ingerul noptii" si "Fantomele ne stiu toate secretele" sau 2. seria "Dispozitive Infernale" (doua carti)?
Stie cineva, care are cartea sau a citit cate pagini are "Imparatul mustelor"de William Golding? Dau funda! :)
Dati-mi si mie un sait bun de unde pot descarca carti de clasa a 7 si a opta gratis funda
Unde pot gasi poeziile lui victor brauner?
Imi putedi da si mie un site unde pot citi online "SUCCESSFUL WRITING-UPPER INTERMEDIATE TEACHER'S BOOK"? dau fundita
Ati comandat vreodata ceva de oe site-ul elefant.ro? E site de incredere? Funda :3
Am o mica intrebare. Cum se pronunta numele personajelor Nilamvara Dasa si Swami Shivananda din Nopti la Serampore? Pentru ca sunt foarte curios... Pe ce litera se pune accentul?
Am nevoie urgenta de capitolul 6 din Homo Ludens scris de Johan Huizinga. va rog, daca poate cineva sa ii trimita un site in care este capitolul 6, sau macar rezumatul, orice, sau daca are cineva...? (mai mult)
Stiti cumva ce carte citea personajul Bella din seria Twilight?
Spuneti-mi si mie va rog cine este,, Peciorin"?
Am nevoie de opinia voastra intr- un caz:vreau sa- mi cumpar o carte, si m- am documentat mult timp care sunt cele mai la moda carti de acum, deci am gasit 3 variante optionale: "Divergent" de...? (mai mult)
Hei! Sunt in clasa a 7- a si vreau sa merg la biblioteca scoli si nu stiu ce carte sa imprumut.Biblioteca nu are multe carti, le are cam pe cele mai cunoscute si mai are niste carti de care nu am auzit...? (mai mult)
Imi puteti spune toate sau cateva carti scrise de Mihail Drumes? As prefera toate :D. Dau FUNDA la cel mai bun raspuns! :)
Recomandați-mi niște cărți interesante de/despre dragoste pe care le pot găsi la bibliotecă. Mulțumesc!
Heyy...Stiti carti precum,,Cand esti vrajitoare",,,Tatuaj cu sange de monstru ",,,Oksa Pollock",,, Jurnalele vampirilor "? Imi plac foarte mult cartile de genul asta. Multumesc
Cine a citit Dan Brown? Ingeri si Demoni, Codul lui Da Vinci si Simbolul Pierdut au legatura intre ele? Ca sa citesc Simbolul Pierdut trebuie sa citesc inainte Ingeri si Demoni si Codul lui Da Vinci ...? (mai mult)
Vreau sa imi creez un blog in care sa fac recenzii ale cartilor, si poate- poate, o sa fiu si sponsorizat de o editura ca Leda! Problema mea e ca nu stiu cum sa imi fac blogul si cum sa...? (mai mult)
Imi putedi da si mie un site unde pot citi online "SUCCESSFUL WRITING-UPPER INTERMEDIATE TEACHER'S BOOK"? dau fundita :D
Cine poate sa îmi zica o carte foarte buna?
Hei,TPU! Stie cineva de unde pot comanda trilogia Fifty Shades ( 50 de umbre ale lui Grey ) la cel mai mic pret? Multumesc anticipat!
Ce carti clasice recomandati la 15 ani? carti din care se poate invata ceva :D
Hey, imi spune si mie cineva cum pot scrie o recenzie?
Cine poate sa- mi recomande si mie minim 10 carti. ceva genuri politiste sau/si geva de dragoste(dar nu prea siropos, ceva gen Miatrey)si ceva cu detectivi, cateva nuvele, ....sunt multe.am (aproape)14...? (mai mult)
Salut, am si eu o rugaminte la cei care pot scrie texte pentru piese... okay deci imi trebuie text pentru o piesa...Despre, , Viata" dau funda pentru orice text...si ai sanse sa o auzi in piesa mea. ...? (mai mult)
Salutare lume! Vreau sa stiu cat mai multe titluri de carti in engleza.
Am o intrebare, dar poate va suna ciudat... nichita stanescu e femeie sau barbat?
Care sunt cele mai terifiante carti pe care le-ati citit, care sa nu te lase sa adormi noaptea? Dar cele mai de groaza din seria Goosebumps?
Stephenie Meyer a terminat de scris Soarele de la miezul noptii unde o pot gasi pe internet (neaparat in romana) sau sa o comand in ultima istanta?
Dati-mi please opera "Miţa" de Mihail Cibotaru.Dau fundita :*
Stie cineva care va fi următoarea carte după "Creatura", de Nely Cab si când va apărea?
Trebuie sa incep sa citesc in engleza o carte si nu ma pot decide intre urmatoarele: 1.The perks of being a wallflower 2.Harry Potter 3. Looking for Alaska 4.The fault in our stars Voi ...? (mai mult)
Stie cineva carti faine pentru adolescenti?
Stie cineva autori ce au scris in mai multe genuri literare?
Unde pot gasi pe net,, o cercetare critica asupra poeziei romane de la 1867", scrisa chiar de Maiorescu? nu vreau rezumate.
De ce primul document scris in limba romana, Scrisoarea lui Neacsu din Campulung, a fost scris asa de tarziu? Dau funda, mai detaliat raspunsul va rog!
Ce carti de adolescenti cunoasteti?
Cine imi poate spune niste carti de aventura online (nici prea scurte, nici prea lungi)?
Buna m-ar interesa de unde pot sa imi iau cele 2 romane scrise de Anuradha Roy Valurile Pamantului si Un atlas al dorinţelor zadarnice, si cat costa Multumesc
Putei sa imi sugerati carti in carea actiunea se petrece in west-ul salbatic sau in china antica?
Heyy TPU! Stie cineva in ce an si in ce volum al lui Tudor Arghezi a aparut poezia "Melancolie"? Daca da as prefera un site de unde a aflat pentru ca eu nu gasesc
Exista pdf-uri pentru cartile Inferno de Dan Brown si 50 de umbre ale lui Grey? Funda!
FUNDA! Imi trebuie neaparat cantecul "Din Moldova lui Stefan" Dau funda celui care mi-l da in versuri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?