ce carti imi recomandati la varsta de 15-16 ani,ceva interesant,aventura,sf,comedie, dar mai ales aventura.Sau ceva carti cu magicieni,profetii, sau ceva de genul.Mersi!
am nevoie de niste poezi pe tema natura si iubirea. Scrise de Mihai Eminescu, Nichita Stanescu si Lucian Blaga, daca se poate sa fie scurte. Vreau doar titlul si poate un site. Ms
Care este citatul vostru preferat a lui Hercule Poirot?
Sunt in clasa a 8 - a si am ajuns la tautologie. As dori din lecuri suplimentare ( din acest an ), sa contina tautologii. ( daca se poate un site cu lecturi ce sa contina tautologii ) Si restul ...? (mai mult)
Am auzit de niste carti : - "Afară nu e nici un anotimp" - Salex Iatma - "Mănâncă, roagă- te, iubeşte" - Elisabeth Gilbert Sti cineva de unde le- as putea comanda? :D Sau unde le- as...? (mai mult)
de unde pot descarca cartea "The fault in our stars", in engleza?
Vreau sa va zic ca m- am indragostit de poezie!:x Este cineva de aici care scrie? Care e secretul succesului vostru? Sau unde doriti sa ajungeti? Eu va doresc sa ajungeti cat mai sus! Nu ...? (mai mult)
Cine imi spune si mie un film sau o carte in care este evidentiata relatia dintre psihic si mediu social? Adica o carte sau un film in care unul dintre personaje schimba mediul social. Dau...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasesc cartea jurnalul adolescentului miop?
Ce scena din romanul adolescentului miop v-a emotionat in mod deosebit? funda pup :-*
Nu are nimeni cartea Jeanette Winterson -Scris pe trup in format electronic sau nu stie nimeni unde o pot citi online? multumesc; x
Salut,cine cunoaste din literatura ce fel de conflict ara intre constantin brincoveanu si dimitrie cantmir? resplatesc cu funda
Unde pot citi online Calugarita- Dniel Diderot?
Buna intrebarea este pentru cei din moldova! Imi puteti spune va rog frumos de unde pot procura cartile lui bruce lee! Din chisinau sau din alta localitate va rog! Funda
Unde pot gasi sa citesc online cartea Mahmoody, Betty - NUMAI CU FIICA MEA sau de unde o pot downloada?
Va rog dati-mi repede dialoguri hazlii in rima. Dau funda pentru cel mai bun raspuns
Stiti o carte de dragoste in care baiatul nu iubeste fata si ea nu stie ce sa faca ca el sa o accepte ca iubita? Sa o iubeasca funda si publicitate.
Voi de unde va procurati cartile?
Cine stie unde pot citi niste mai aveturoase in format pdf? Free e-books. Funditaaaaa :***
Unde pot gasi Ioan Grosan-Marea amaraciune? In ce carte se gaseste opera?
Ce opera literare culte in care sunt valorificate aspect ale dacismului si latinitati, sunt pasionat si vreau sa citesc cu cat mai multe cu ata aveti sansa sa luati FUNDA
Hey,care este cartea voastra preferata sau cartiile, daca sunt mai mult?
De unde pot face rost de poezia Prefata de Tudor Arghezi? link / text repede pls...
Dati- mi linkuri unde pot sa citesc urmatoarele carti: Atlas Zoologic Constantin Bogoescu, Animalele Planetei, Atlasul Zoologic 3d, Enciclopedia Junior, alte enciclopedii sau atlase despre animale....? (mai mult)
Am nevoie urgent de poezia"Prefata" de T.Arghezi. (As vrea daca se poate sa imi afisati versurile.Nu am nevoie de link ca poate imi dati siteuri pe care eu nu am cont)
Cred ca multi stiti aceasta poveste. Se spune că a fost odată demult, o insulă. Și pe această îndepărtată insulă trăiau toate sentimentele și valorile umane: Buna Dispoziție, Tristețea, ...? (mai mult)
Imi spune cineva cat de lungi sunt urmatoarele texte (pagini, prin aproximatie): Romanul adolescentului miop- Mircea Eliade, Viata ca o prada- Marin Preda, La Hanul lui Manjoala- I.L.Caragiale, La ...? (mai mult)
cum arat ca Fantana dintre plopi se incadreaza in povestire?
Ce descopera pe facebook Josh si Emma din cartea "Viitorul Nostru"?
Puteti sa imi recomandati niste carti de citit? Am 17 ani, profil filologie, clasa a11a.Am citit in mare lectura obligatorie pentru scoala deci imi puteti recomanda niste carti? Genul nu conteaza.Cam ...? (mai mult)
Mircea cartarescu orbitor stiti unde o pot citi
Spune-ti va rog niste carti ce ar putea fi interesante pentru un elev in primul an de liceu?
Am nevoie urgent de poeme in vers liber de T. Arghezi, Lucian Blaga, Ion Pillat, N. Stanescu sau Geo Dumitrescu.
Imi puteti spune simbolurile melcului? Am cautat pe internet si am mers la librarie sa-mi cumpar un dictionar simbolistic dar nu avea cuvantul "melc".
Mai aveti timp sa cititi? Si daca da, ce mai cititi?:)
Cartile lui Sven Hassel au legatura intre ele? sau le pot citi in ordinea in care vreau? Ma intereseaza neaparat, FUNDA raspunsului argumentat si cu dovezi!
Vreau si eu o poezie cu vrajitoare pentru copii de gradinita! Dar as vrea sa fie despre o draguta vrajitoare! Am nevoie urgent pentru sora mea! Dau funda! Va multumesc!
Cu care alt personaj literar ar putea fi comparat Robinson Crusoe?
Imi puteti spune va rog 5 poezii de Tudor Arghezi care au tema asemanatoare cu poezia Prefata tot de Tudor Arghezi?
Imi puteti spune niste imagini dinn poezia "mai am un singur dor " Funda
Imi puteti spune daca http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/mihail-sadoveanu-hanul-ancutei este la fel ca si cartea? Multumesc.
.am de citit pe maine Hanul Ancutei si nu am carte... unde pot gasi pe internet toata povestirea?
:) Daca stiti, imi puteti da exemple de poezii (cu tot cu autor) in care figureaza motivul zapezii? Multumesc, la cele mai multe dau funda! :)
Va rog mult am nevoie urgenta de 2 carti sa citesc pentru scoala. De Ionel Teodorescu! Ulita copilariei si In casa bunicilor.Va rog foarte mult aratati- mi vreun site unde le pot gasi sau copiatile.Plizzzz. ...? (mai mult)
eu nu stiu absolut nimic despre o carte si as vra sa intreb (nu stiu nimic asa ca va rog nu ma faceti proasta ) niste chestii: - cum se numeste prima pagina, sau cum o fi, cand se vorbeste despre...? (mai mult)
Imi plac romanele distopice cum ar fi "brave new world", "1984","fahrenheit 451".Ce-mi mai recomandati?
Stiti cumva cand va aparea in romana cartea Sangele Vraciului, vol. 10 din Cronicile Wardstone?
TPU! M- am trezit de dimineata cu o dorinta de a citi ceva neaparat. Ce carti de dragost imi recomandati, carti care sa nu ma lase sa ma mai opresc din citit. Si sa imi spuneti va rog, o idee ...? (mai mult)
Saluut. La ora de romana ne- a zis profu' un citat super dragut. Incepea cam asa " 90 la suta din om este apa. si inca ceva 90%... si la final era ceva de genul : 'iar 90 la suta din tine este in sufletul...? (mai mult)
Unde as putea gasi 4 poezii de Ana Blandiana? As vrea un link va rog. DAU FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!