Ce carti v-au motivat sa mergeti mai departe, v-au oferit alta perspectiva asupra vietii, sau care v-au convins sa nu va luati viata?
Titlul a trei opere in proza
Salut, stie cineva din C-lung muscel de unde as putea lua seria de carti "a song of ice and fire" de catre George R.R. Martin?
Denumiri de reviste despre carti stiti?
Pe ce data a decedat M. Eminescu?
Buna vreau si eu 10 nuvele de Ion Luca Caragiale. SCURTE(cel putin usor de facut rezumat la ele). FUNDA
Stapanul Inelelor...ce carti trebuie sa citesc ca sa inteleg toata povestea silmarillion? sau povesti neterminate sau copiii lui hurin?
Stiti cartea aceea "Uitati ca ati avut o fiica" de Sandra Gregory? Imi puteti spune carti asemanatoare - inspirate din realitate dar cu droguri, inchisori? ~funda
Puteti sa imi dati si mie poezia "Satul" de Lucian Blaga... Primul care imi da poezia corecta si intreaga primeste funda :D
"Exercitii de echilibru" de Tudor Chirila, "Fluturi" de Irina Binder sau "Jurnalul Raului" de Lucian Mares?
Buna am nevoie imediata de Tipuri de Teme Literare! Funda
Stie cineva cand sau daca mai apare la noi Tara Duncan Volumul 8? Multumesc anticipat!
Ce carti istorice imi recomandati?
As dori sa aflu ce parere aveti despre povestea mea. Astept comentarii. http://alcyndor.blogspot.ro/
Care este a patea coperta a unei carti?
Imi puteti spune o carte foarte interesanta, adica prin interesanta vreau sa spun sa n-o mai las din mana! DAU FUNDA! MULTUMESC ANTICIPAT!
Am scris o poezie si vreau sa va cer parerea, suna cam asa: Moarte Mortii Se spune ca demult, cam pe la inceputuri, Pe campuri ce musteau de morti, de jale si de ...? (mai mult)
Hey :) Vreau să citesc cartea "Înainte de ispită" de Peter Robinson online,dar nu o găsesc nicăieri. Vă rog, cine găseşte, trimiteţi-mi link-ul în răspuns. Mersi mult!
Volumul Cărticică de seară ce din ce colectie este?
Vreau sa imi dai o scurta prezentare a unei carti sau un link de unde pot citi. Dau funda! Pe loc!
Hei! Vroiam doar sa pun o intrebare mica in legatura cu literatura. Mai exact, intrebarea este : Cum sa fac o introducere a unei carti? Am scris o carte si sunt gata de a o publica dar imi trebuie...? (mai mult)
Cine stie ce editura are volumul " Carticica de seara"?
Pentru cei carora le-a placut prima parte, iat-o si pe a 2: http://robinsrjernberg.webs.com/yohio-s-story-2 Ce parere aveti?
Imi poate spune cineva un "erou" al literaturii universale care a avut de indeplinit sarcini gen..cum a avut de indeplinit harap alb, dau funda!
Dati-mi si mie subiecte de A2 pentru Delf.
Ce carti bune stiti?
Cum se scrie si ce contine o autobiografie?
Care este lucrul ce va şocat cel mai tare într-o carte sau cel care v-ar şoca cel mai tare?
Cunoasteti niste licee din Bucuresti la care se invata Chineza sau coreeana(coreeana nu prea cred ca exista dar merita sa intreb)?
Ce carti ar trebui sa citesc pe tema "Dacii stramosii nostri"?
Imi puteti zice ce inseamna ispovit? Si daca este arhaism?
Am o intrebare!:)) pentru. cititorii din clasale 5- 6...ce carti/povesti intersante ati citi voi sau care v- ar placea, poveti aventuroase sau care te iau prin surprindere! funda raspunsul cel mai dezvoltat,...? (mai mult)
Ce carte ati citit ultima data sau o ctiti acum?
Ai citit NEVASTA, FETELE SI EU de Vincent Gracy? Cum ti s-a parut?
Carti in care pe personajul principal o cheama ANDREEA?
Hello! :D Ce carti politiste imi recomanzi sa citesc? (sunt in a VII-a). Mersi mult!
Unde pot gasi toata cartea Mara de Ioan Slavici online? Adica sa o citesc virtual. Funda.
Imi puteti spune daca pe site- ul asta este toata cartea Mara de Ioan Slavici sau doar un fragment? http://carti- online- gratis.blogspot.ro/2012/02/citeste- cartea- online- mara- de- ioan.html P.S :Da-...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara colectia de la Adevarul(carti verzi sau rosii) la un pret mai mic?
Vreau 10 titluri de opere literare in care apare tema adolescentei.
Hello! Am auzit de cartea asta: I, Lucifer, scrisa de Glen Duncan. Am cautat pe google, dar n- am gasit in romana. Daca stie cineva unde pot s- o citesc as fi recunoscatoare. Si daca se poate sa o descarc...? (mai mult)
Carui specie apartine Odihna tatii de Ion Pillat?
TPU va rog sa-mi spuneti ce inseamnab urmatoarele abrevieri a.c.; Al.; Dvs.; dvs.; M.S.; N.B.; nr.crt.; P.S.; P.S.S; S.R.L. OFER FUNDA
Heei! Stie cineva niste informatii despre Elena Kedros? (scriitor) Fundaa
TPU! Vreau si eu o lista de carti(titluri) depre mitologiea greaca si egipteana, zei si despre Troia. Multumesc anticipat.
Buna :) Imi puteti spune ceva despre "Perioada regalitatii"? FUNDA:X
Ce carti imi puteti recomanda de genul Jane Eyre?
Spuneți-mi si mie niște lecturi pentru clasa a 7a!
Intrebare: Stiti careva un site in care pot citi cartea asta online? : "Casanova - povestea vietii mele"
Vreau si eu URGENT niste poezi frumoase compuse de voi [nu luate de pe net] Cea mai reusita va primi Funda :x.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului