Intrebare, stie cineva daca domnul G din ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi, moare? Ca gen in film moare. Da n am citit romanul si e diferit
Salut TPU! Știți ceva despre o posibilă revenire a lui Năpastă în finalul din Pisicile Războinice?
V- a motivat vreo carte îndeajuns de tare încât să vă simțiți super motivați și mai ambițioși după ce ați citit- o? Care e acea carte? Ce ziceți de cartea lui Lewis Howes, The Greatness...? (mai mult)
Ce autori români citiți? Contemporani, nu clasici.
Salut TPU! Cum scriu scriitorii cărțile? Direct pe hârtie sau pe un dispozitiv? Și ce program de scris folosesc dacă o fac pe un dispozitiv? Și dacă o fac pe hârtie cum fac cartea să arate ca...? (mai mult)
Bună! Când vă alegeți cărțile pe care vreți să le citiți, după ce criterii le alegeți? Copertă, titlu, film, recomandare, sinopsis?
Bună! Știți cumva dacă pot pune cărți din Google pay pe Kindle? Dacă răspunsul este "da", îmi puteți spune cum fac asta? Mulțumesc!
Bună,ce as putea sa scriu pe spatele unei poze de a 12a? Trebuie sa îi dau unei profesoare și nu am idei ce as putea să îi scriu
Bună TPU, Sunt într- o mare dilemă, totodată și într- o criză de timp. Anul ăsta la simulare a picat poezie, mai precis Riga... Poate cădea la Bac? Să cadă oare o scrisoare pierdută,...? (mai mult)
De ce contează literatura? De ce trebuie s-o citim? Sau poate nu trebuie? Voi ce ziceți?
Ce te-ar ajuta sa citesti inainte de a fi pus in situatia de a lua o decizie dificila din punct de vedere moral?
Salut TPU! Ce fel de cărți se află în bibliotecile liceelor? Se află cărți în engleză cum ar fi super edițiile din Pisicile Războinice?
Care e poezia voastră preferată de Eminescu?
Salut! Am o pasiune! Iubesc să scriu carti, deja sunt la a 5 carte serioasă, Acum in cartea care am scris- o am scris ceva de care acum mi- e rușine...Nu vreau sa specific ce...Și nu știu cum să...? (mai mult)
Salut! Ce lecturii obligatorii am nevoie pentru clasa a XI-a?
Buna TPU! Am o intrebare. La un liceu de filologie poti invata japoneza?
Pot sa fac un 5, 30 la romana intr-un 7 daca invat cu 10 zile inainte de examen?(evaluarea nationala)
Buna, cand voi pune liceele pe lista de inscriere pentru clasa a 9-a, am voie sa iau cu mine o foicica pe care am scris de dinainte codurile liceelor pe care le vreau? Mulțumesc
Hello? Despre ce as putea sa scriu poezii? Vr idei, teme etc
Când eram mică am citit o carte destinată copiilor despre o fată Diana și verișorul ei care a devenit strigoi. Știe cineva despre ce carte este vorba? Ms dau fundă
Hello! Unde pot găsi cartea FOUR (din seria divergent-vol 4) de Veronica Roth?(în romana)
Sa zicem ca- s o mica artista si mai scriu asa uneori :) Sa zicem ca postez pe un blog sau alte forumuri de literatura. Cum as putea face sa nu fi se fure poezia de catre cititori? Ca poate sa vina...? (mai mult)
Imi poate fi anulata lucrarea de bacalaureat daca din greseala am tras o linie pe pagina principala?
Salutare! Cum as putea scrie un rezumat "ca la carte", fara a comenta deloc? Eu mereu am tendinta sa adaug detalii sau sa "comentez". Ma rog, cel putin din punctul meu de vedere, la rezumat orice...? (mai mult)
Este seria,, Memory, Thorn and Sorrow tradusa in romana? Dar seria,, Black Company"? La noi nu se prea traduc serii fantasy!
As dori și eu o lista cu carti fantasy medievale! Care sunt seriile fantasy must read? ( de preferat medievale).Aș dori și din alte tari, ca Spania sau Franța!
Bună! Mă ajutați vă rog cu niște sugestii de cărți fantasy în engleză de calitate? Nu știu dacă se găsesc, dar caut sa fie într un limbaj cat de cat accesibil și să nu fie vulgare
Care e piesa voastră preferată de Shakespeare?
Ce părere aveți de noile cărți ale lui Neale Donald Walsch, Dumnezeu îți vorbește și Solutia Dumnezeu? Cine le-a citit? Impresii?
Din toata literatura pe care ati citit-o, care e personajul vostru preferat?
Bună! Ce cărți în engleză îmi recomandați? Dar nu ceva foarte complicat gen Shakespeare va rog; ). Și de asemenea as prefera sa nu aibă înjurături și ca pers. principale sa nu fie imorale ...? (mai mult)
Ce inseamna fr? ????Mi-a zis o fata pe net si nu stiu ce inseamna.????
Bună,voi de unde cumpărați carti de pe internet?
Îmi recomanda cineva câteva cărți despre toate civilizațiile din America? ( continentul )
Salut TPU! De regulă cum sunt cărțile de la chioșcuri? Mai ieftine sau mai scumpe față de librărie?
Dintre toate cartile de self-help cu care ati intrat in contact, care vi s-a parut cea mai aberanta?
Cum se scrie corect "datilas"
Salut! Ati citit Hobbitul, de J. R. R. Tolkien? Daca da, v- a placut? De ce? Stiu ca multi vor "sari" pe mine din cauza aceasta, insa mie nu mi- a lasat o impresie prea buna (in sensul ca actiunea...? (mai mult)
Ce recomandați sa citesc cărțile despre creier a lui Dr. Daniel Amen sau cartea Supermintea de Dave Asprey? Care merita mai mult și ajuta mai mult?
Intrebare pentru cei care au vazut filmul dar au citit si cartea shogun. Cat de fidel este serialul cartii? Fara spoiler. Merita sa ma apuc de carte?
Care sunt toate cartile scrise de JRR Tolkien și George RR Martin?
Care ar fi cele mai bune carti scrise de Richard Dawkins sau de Sam Harris?
Bună ziua, unde pot descărca cărți chiar ṣi cu plată dar care să le pot citi c în e-reader Kobo? Po kobo nu găsesc "nimic" în limba română care să mă intereseze.
Sunt in clasa a XI- a profesional pe domeniu de estetica si vreau sa dau diferente pentru liceu pe acelasi domeniu. As fi interesată daca este cineva care a dat difernte la mate si romana si imi poate...? (mai mult)
M- am concentrat mult prea mult pe carti care sa- mi schimbe viata sau care sa ma ajute sa- mi modific caracterul si personalitatea intr- un anume fel. Simt ca as avea nevoie de ceva ce sa ma ajute sa ...? (mai mult)
Cartea Supermintea de Dave Asprey face ce promite autorul ca face în prezentare? Adică te ajuta sa ai un creier mai puternic? Pun aici prezentarea. https://www.actsipoliton.ro/dave- asprey- supermintea-...? (mai mult)
Exista un site special care arata daca o carte in intr-o limba straina a fost tradusa in lb. română? Varianta in lb. română.
Ce este portret moral si portret fizic?
De ce este "Un Veac de Singuratate" considerat un roman atat de important?
Păreri despre cartea Supermintea (Head Strong) de Dave Asprey? A citit- o cineva și dacă da cum este? V- a ajutat? Îmi doresc și eu un "head strong" si sa imi schimb stilul de viata alimentar si nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!