Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Ce cărți imi recomandați? Am 12 ani
Stie cineva o librarie si un anticariat online cu carti fff ieftine?
Există vreun plan pentru traducerea întregii serii Dune? Până acum avem Dune, (seria principală), Preludiul Dune și Legendele Dunei, dar sunt o grămadă de nuvele intermediare care completează...? (mai mult)
Bună seara. Ma poate ajuta și pe mine cineva? As vrea sa iau ceva cărți de la biblioteca, dar sa fie de dragoste sau de drama. Ce ați putea să îmi recomandati?
Ce părere aveți despre seria de cărți Războiul stelelor?
Ce cărti vreți să citiți anul asta?
Îmi puteți da exemple de opere literare românești cu autori?
Salut TPU. Vreau sa imi comand un ghid de conversatie japonez de la linghea si am 2 variante, https://www.xn- - librrie- c4a.ro/carte/japoneza- ghid- de- conversatie- cu- dictionar- si- gramatica- - i16743,...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, știe cineva cam câte pagini are stihuri pestrite:versuri, de Tudor Arghezi? Am nevoie de ea și nu știu dacă o găsesc pe google de citit. Mulțumesc!
Buna tuturor! La subiectul al treilea la bacalaureat la limba romana, la uneul dintre subpuncte, unde se cere" ilustrarea temei prin doua secvente/idei poetice" trebuie sa scriu " o prima secventa ...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi puteție explica fraza "Absolutul morții eclipseaza absolutul iubirii"?
Salut! Care sunt cuvintele unui vocabular imbogatit?
Cum este corect: Din cauza oboselii sau din cauza oboseli
Am o intrebare, mi-a iesit media pe acest semestru 8, 68, se va rotunji la 9? Nu ma refer la nota, ma refer la media de pe acest semestru
Cum se spune corect: Vin de struguri sau Vin din struguri
Im puteți recomanda niște cărți care v- au impresionat, care v- au lăsat fără suflu? Am 18 ani și menționez că ador cărțile cu tematica de război, am citit pe nerăsuflate orice...? (mai mult)
Imi puteti recomanda carti unde se petrec crime si in care "putem sa facem pe detectivii"
Salut! Ce carti imi recomandati de la autorii romani contemporani? In prezent citesc Amintiri din copilarie si constat ca nu ma mai atrage. Daca mie la 27 de ani mi se pare limbajul greoi si depasit nu...? (mai mult)
Are cineva idee cand apare Eroii Olimpului 3 in romana (Marca Atenei) E vorba de Percy Jacskon. Daca puteti da un link catre un site cu cartea complet in romana(toate capitolele) ms
Femininul de la soricel e soricica? :)))
Va rog, caut o poezie pe care am citit- o acum vreo 20 de ani. Suna cam asa: - Era in padure o floare dupa care toti copacii puteau sa innebuneasca de iubire toti arborii o iubeau - Multumesc...? (mai mult)
De unde vine numele zeului Ecks din cartea Imperiul atomului?
Salut TPU. Ce părere aveți de cartea "În sălbăticie" de Jon Krakauer? Deși o știu de mult timp nu am vrut să o citesc pentru că deja știam în mare ce se întâmplă de pe la alții, citisem...? (mai mult)
Umm,hei! Am nevoie de putin ajutor cu o idee. Lucrez la o poveste pe tema fanteziei, povestea incepe cu o gradina, am ramas fara inspiratie...
Bună! Ce cărți îmi recomandați să citesc la vârsta de 13 ani?
Hei..Am o mare problemă. Sunt clasa a VII- a și la școală în fiecare lună trebuie să citim pentru ora de română. Eu ma confrunt cu aceasta problema de când am început gimnaziul.Dar acum s- a...? (mai mult)
Buna ziua, am gasit astazi un site de carti de care nu am mai auzit si nu am gasit foarte multe detalii despre el pe net. Daca cineva a comandat de pe site- ul ENbook, imi puteti spune va rog despre ...? (mai mult)
Trebuie sa fac o recenzie la un film! Ma puteti ajuta va rog?
Unde pot găsi și eu un manual online de fizică pentru clasa a opta?
Dacă rămân corigent la 3 materii mai pot face transferul pe semestrul 2? Adică acum sunt în semestrul 1
Despre ce este vorba in cartea,, jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama,,?
Salut TPU, vreau sa imi recomandați niște cărți care sa fie condimentate un pic cu amuzament dar si sa fie pline cu sfaturi utile, exemple.
De curand am terminat de citit "Portretul lui Dorian Gray".Am fost placut surprins(nu ca as fi avut asteptari mici) si as dori sa aflu parerea altora despre aceasta opera.(Mai detaliata, daca s- ar...? (mai mult)
Am o intrebare, cate pagini are aproximativ cartea Cititorul din Pestera de Rui Zink?
Am o intrebare, cate pagini are aproximativ cartea Hotul Fulgerului de Rick Riordan?
De care gen de cărți ești fascinat? Eu mister și paranormal (profeții,mister,paranormal,sfârșitul lumii,extratereștrii,Univers,enigme, religie, esoterism etc. Ai citit ceva de genul?
E mai bine sa citesc cultura generala cu istorie, politică, societate, religie sau chestii de sănătate? Sau e ok sa citesc și cultură generală și sănătate îmbinate? Îmi plac amândouă domenii...? (mai mult)
Bună ziua! A citit cineva cartea secretele intregii vieti? Vreau să achizitionez cartea și aș vrea să aflu mai multe păreri.
Bună! Mă poate ajuta cineva în privința cărții „Întâlnire cu Thomas Creswell", de Kerri Maniscalco? Nu o găsesc nicăieri, nici pdf, nici in bibliotecile online. Îmi poate trimite cineva...? (mai mult)
Ce părere aveți de blog- ul meu? Și ce sfaturi aveți în legătură cu el? https://secretelesupersanatatiiavalohis.blogspot.com/? m=1 L- am redenumit și de acum înainte vreau să mă axez...? (mai mult)
Spuneti-mi o propoziție cu toate cuvintele sa înceapă cu litera O dar sa nu conțină h,ș,ț,f,z,b,x, y
Imi poate spune cineva un text literar asemănător cu textul Suflete tari de Camil Petrescu?
Recomandati-mi o carte sa o gasesc pe net ebook?
Referitor la intrebarea mea precedenta... cartea mea despre Ceausescu care oficiaza nunti intr- o lume post apocaliptica este inceputa. Insa am nevoie de niste reviewuri pentru a le include in...? (mai mult)
Scriu momentan o carte despre un univers in care Ceausescu oficiaza nunti. Lumea e post apocaliptica iar cuplul ajunge sa fuga in lume si sa isi jure credinta eterna. Momentan atat stiu despre plot....? (mai mult)
Daca vreau sa îmi dezvolt cultura generala singur ce mă poate ajuta astfel încât procesul de acumulare de informații sa fie unul cat mai facil?
Îmi puteți recomanda niște cărți polițiste, thriller, thriller psihologic, mister, de groază sau cărți scrise de autori români care v-au plăcut?
Vreau sa scriu o carte scurta sau o povestioara gen cum e Conversații cu Dumnezeu sau de vorba cu extratereștrii, îngerii etc dar totul fictiv nu adevarat, .mă gandeam la conversații cu un robot...? (mai mult)
Unde îmi pot posta viitoarele texte sau povești proprii inventate in afara de wattpad? Site- uri asemănătoare? Vreau sa devin scriitor amator. Am imaginație, asta e sigur doar că până acum nu...? (mai mult)
Dintre cele 3, ce sa aleg sa citesc/studiez în mod detaliat și să aprofundez mai mult? Religie(+ spiritualitate) sau sănătate/medical/viața sănătoasă sau cultura generala de baza? De...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!