Femininul de la soricel e soricica? :)))
Va rog, caut o poezie pe care am citit- o acum vreo 20 de ani. Suna cam asa: - Era in padure o floare dupa care toti copacii puteau sa innebuneasca de iubire toti arborii o iubeau - Multumesc...? (mai mult)
De unde vine numele zeului Ecks din cartea Imperiul atomului?
Salut TPU. Ce părere aveți de cartea "În sălbăticie" de Jon Krakauer? Deși o știu de mult timp nu am vrut să o citesc pentru că deja știam în mare ce se întâmplă de pe la alții, citisem...? (mai mult)
Umm,hei! Am nevoie de putin ajutor cu o idee. Lucrez la o poveste pe tema fanteziei, povestea incepe cu o gradina, am ramas fara inspiratie...
Bună! Ce cărți îmi recomandați să citesc la vârsta de 13 ani?
Hei..Am o mare problemă. Sunt clasa a VII- a și la școală în fiecare lună trebuie să citim pentru ora de română. Eu ma confrunt cu aceasta problema de când am început gimnaziul.Dar acum s- a...? (mai mult)
Buna ziua, am gasit astazi un site de carti de care nu am mai auzit si nu am gasit foarte multe detalii despre el pe net. Daca cineva a comandat de pe site- ul ENbook, imi puteti spune va rog despre ...? (mai mult)
Trebuie sa fac o recenzie la un film! Ma puteti ajuta va rog?
Unde pot găsi și eu un manual online de fizică pentru clasa a opta?
Dacă rămân corigent la 3 materii mai pot face transferul pe semestrul 2? Adică acum sunt în semestrul 1
Despre ce este vorba in cartea,, jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama,,?
Salut TPU, vreau sa imi recomandați niște cărți care sa fie condimentate un pic cu amuzament dar si sa fie pline cu sfaturi utile, exemple.
De curand am terminat de citit "Portretul lui Dorian Gray".Am fost placut surprins(nu ca as fi avut asteptari mici) si as dori sa aflu parerea altora despre aceasta opera.(Mai detaliata, daca s- ar...? (mai mult)
Am o intrebare, cate pagini are aproximativ cartea Cititorul din Pestera de Rui Zink?
Am o intrebare, cate pagini are aproximativ cartea Hotul Fulgerului de Rick Riordan?
De care gen de cărți ești fascinat? Eu mister și paranormal (profeții,mister,paranormal,sfârșitul lumii,extratereștrii,Univers,enigme, religie, esoterism etc. Ai citit ceva de genul?
E mai bine sa citesc cultura generala cu istorie, politică, societate, religie sau chestii de sănătate? Sau e ok sa citesc și cultură generală și sănătate îmbinate? Îmi plac amândouă domenii...? (mai mult)
Bună ziua! A citit cineva cartea secretele intregii vieti? Vreau să achizitionez cartea și aș vrea să aflu mai multe păreri.
Bună! Mă poate ajuta cineva în privința cărții „Întâlnire cu Thomas Creswell", de Kerri Maniscalco? Nu o găsesc nicăieri, nici pdf, nici in bibliotecile online. Îmi poate trimite cineva...? (mai mult)
Ce părere aveți de blog- ul meu? Și ce sfaturi aveți în legătură cu el? https://secretelesupersanatatiiavalohis.blogspot.com/? m=1 L- am redenumit și de acum înainte vreau să mă axez...? (mai mult)
Spuneti-mi o propoziție cu toate cuvintele sa înceapă cu litera O dar sa nu conțină h,ș,ț,f,z,b,x, y
Imi poate spune cineva un text literar asemănător cu textul Suflete tari de Camil Petrescu?
Recomandati-mi o carte sa o gasesc pe net ebook?
Referitor la intrebarea mea precedenta... cartea mea despre Ceausescu care oficiaza nunti intr- o lume post apocaliptica este inceputa. Insa am nevoie de niste reviewuri pentru a le include in...? (mai mult)
Scriu momentan o carte despre un univers in care Ceausescu oficiaza nunti. Lumea e post apocaliptica iar cuplul ajunge sa fuga in lume si sa isi jure credinta eterna. Momentan atat stiu despre plot....? (mai mult)
Daca vreau sa îmi dezvolt cultura generala singur ce mă poate ajuta astfel încât procesul de acumulare de informații sa fie unul cat mai facil?
Îmi puteți recomanda niște cărți polițiste, thriller, thriller psihologic, mister, de groază sau cărți scrise de autori români care v-au plăcut?
Vreau sa scriu o carte scurta sau o povestioara gen cum e Conversații cu Dumnezeu sau de vorba cu extratereștrii, îngerii etc dar totul fictiv nu adevarat, .mă gandeam la conversații cu un robot...? (mai mult)
Unde îmi pot posta viitoarele texte sau povești proprii inventate in afara de wattpad? Site- uri asemănătoare? Vreau sa devin scriitor amator. Am imaginație, asta e sigur doar că până acum nu...? (mai mult)
Dintre cele 3, ce sa aleg sa citesc/studiez în mod detaliat și să aprofundez mai mult? Religie(+ spiritualitate) sau sănătate/medical/viața sănătoasă sau cultura generala de baza? De...? (mai mult)
Voi știți plugul vechi? Cel care începea cu,, Buna vremea la fereastră/La boieri ca dumneavoastra!/Ca de cand noi am venit/Tot la mese v-am gasit/".
Hei, salut, TPU, spuneti- mi cateva carti cu animale, de preferat sa nu fie clasice (daca aveti de gand sa spuneti chestii de genul " Dar ce, astea clasice ii fac rau copilului", mai bine nu mai ...? (mai mult)
Ce pot face în viața învățând pe cont propriu ma refer eu personal din cărți? Am auzit de unele persoane care au citit cărți, nefăcând decât liceul ca și mine(eu am doar liceul)care au ...? (mai mult)
Ce cărți mișto ați citit în 2020? Sau puteți spune doar una care v-a plăcut în mod deosebit.
Cărțile îți pot schimba viața în bine și te pot face sa îți găsești destinul? Îți poți găsi drumul in viața citind cărți? Cărțile te pot ajuta sa te vindeci sau sa îți găsești menirea...? (mai mult)
Exemple cărți de dezvoltare personala a încrederii si atitudini masculine
Puteți să- mi recomandați niște cărți care au ca subiect principal adolescența? Caut ceva interesant, amuzant și dramatic. Ultima carte pe care am citit- o a fost Novegian Wood de Haruki...? (mai mult)
Din cele 6 cărți Me. dium Medical ale lui Ant.hony William ce carte tratează în special sau mai preponderent sănătatea creierului și a inimii?
Recomandări de cărți bune (SF-Horror)?
Știe cineva dacă exista varianta full a cărții fahrenheit 451 pe internet?
Ce carte vreți să citiți neaparat? Eu o carte de sănătate și vindecare din seria Medium Medical ce abia am cumparat-o.
Imi puteti recomanda niște carti de la Jules Verne am citit o singura carte de la el și a fost destul de OK ( orasul plutitor )
Ce carti de fictiune istorica recomandati? In afara de Biblie
Cea mai buna editura pentru carti de citit? Am cumparat o carte( Doi ani de vacanta-Jules Verne) de la editura REGIS si am citit vreo 20 de pagini si sunt foarte multe greseli gramaticale...
Imi puteti recomanda un povestitor d- asta de creepypasta sau cum i- o zice de pe Youtube? Pana acum am ascultat cateva povesti pe canalul Creepypasta Romania dar nu imi place vocea tipului ...? (mai mult)
Cate carti ati citit anul acesta?
Vreau să scriu o carte cum mă confrunt eu cu "epidemia" de homofonie din România. Nu știu ce nume să- i pun cărții. Mă puteți ajuta? Vă rog, fără critici la adresa orientării mele ...? (mai mult)
Bună, sunt in clasa a-X-a si aș vrea sa ma transfer pe semestrul al 2 lea la alt liceu pe filologie, imi poate spune cineva ce trebuie sa fac pentru transfer si media cu care pot intra
Ce gen de cărți va pasioneaza? Pe mine cele de sănătate/vindecare, cultura generala și cele ce abordează mistere(viața după moarte, sfârșitul lumii, extratereștrii, Dumnezeu, de unde venim,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?