Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Voi știți plugul vechi? Cel care începea cu,, Buna vremea la fereastră/La boieri ca dumneavoastra!/Ca de cand noi am venit/Tot la mese v-am gasit/".
Hei, salut, TPU, spuneti- mi cateva carti cu animale, de preferat sa nu fie clasice (daca aveti de gand sa spuneti chestii de genul " Dar ce, astea clasice ii fac rau copilului", mai bine nu mai ...? (mai mult)
Ce pot face în viața învățând pe cont propriu ma refer eu personal din cărți? Am auzit de unele persoane care au citit cărți, nefăcând decât liceul ca și mine(eu am doar liceul)care au ...? (mai mult)
Ce cărți mișto ați citit în 2020? Sau puteți spune doar una care v-a plăcut în mod deosebit.
Cărțile îți pot schimba viața în bine și te pot face sa îți găsești destinul? Îți poți găsi drumul in viața citind cărți? Cărțile te pot ajuta sa te vindeci sau sa îți găsești menirea...? (mai mult)
Exemple cărți de dezvoltare personala a încrederii si atitudini masculine
Puteți să- mi recomandați niște cărți care au ca subiect principal adolescența? Caut ceva interesant, amuzant și dramatic. Ultima carte pe care am citit- o a fost Novegian Wood de Haruki...? (mai mult)
Din cele 6 cărți Me. dium Medical ale lui Ant.hony William ce carte tratează în special sau mai preponderent sănătatea creierului și a inimii?
Recomandări de cărți bune (SF-Horror)?
Știe cineva dacă exista varianta full a cărții fahrenheit 451 pe internet?
Ce carte vreți să citiți neaparat? Eu o carte de sănătate și vindecare din seria Medium Medical ce abia am cumparat-o.
Imi puteti recomanda niște carti de la Jules Verne am citit o singura carte de la el și a fost destul de OK ( orasul plutitor )
Ce carti de fictiune istorica recomandati? In afara de Biblie
Cea mai buna editura pentru carti de citit? Am cumparat o carte( Doi ani de vacanta-Jules Verne) de la editura REGIS si am citit vreo 20 de pagini si sunt foarte multe greseli gramaticale...
Imi puteti recomanda un povestitor d- asta de creepypasta sau cum i- o zice de pe Youtube? Pana acum am ascultat cateva povesti pe canalul Creepypasta Romania dar nu imi place vocea tipului ...? (mai mult)
Cate carti ati citit anul acesta?
Vreau să scriu o carte cum mă confrunt eu cu "epidemia" de homofonie din România. Nu știu ce nume să- i pun cărții. Mă puteți ajuta? Vă rog, fără critici la adresa orientării mele ...? (mai mult)
Bună, sunt in clasa a-X-a si aș vrea sa ma transfer pe semestrul al 2 lea la alt liceu pe filologie, imi poate spune cineva ce trebuie sa fac pentru transfer si media cu care pot intra
Ce gen de cărți va pasioneaza? Pe mine cele de sănătate/vindecare, cultura generala și cele ce abordează mistere(viața după moarte, sfârșitul lumii, extratereștrii, Dumnezeu, de unde venim,...? (mai mult)
Care e cea mai buna carte din seria Me. dium Medical a lui A William? Sunt chiar 6 la număr. Mă refer care e cea mai complexa.
Mă ajută cineva cu piesa de teatru,, Cand stăpâna nu i acasă!" de Tudor Mușatescu. Începea: -Of, Of, Of! Va rog frumos!
Ce înseamnă expresia "Mama Răniților"?
vreau si eu titluri de carti de Ficțiune fantastică sau fantasy romance și de pe ce site le pot comanda
Buna dragilor! As vrea sa citesc, cat mai multe carti interesante. Imi puteti recomanda cateva lecturi care v- au placut? Am 17 ani si nu am un anumit gen care sa imi placa, pot citi orice fel de carti...? (mai mult)
Recent, m- am apucat de citit și întâmpin unele probleme. Mi- e greu să- mi imaginez ce se întâmplă, este vorba de decor și portretul personajelor. Am senzația că citesc, dar nu...? (mai mult)
Merita cumpărată cartea noua, Cleanse to Heal a lui Anth ony William? Are informații noi fata de ex de primele 2 cărți ale lui?(Me. dium Medical și Alimente care îți pot schimba viața în bine,...? (mai mult)
Ce merita sa aprofundez prin citit? Domeniul Cultura Generala sau Domeniul Sănătate/Viața sănătoasă? Care e mai interesant? Mai fascinant? Imi plac amândouă in proporții aproximativ egale..Am...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda niste carti de fictiune cu animale salbatice?
Va place sa citiți chestii de cultura generala pentru a o imbogati?
Merita sa te avânti in îmbogățirea culturii generale intr-un mod semnificativ? Daca merită efortul și timpul în ziua de azi.
ce cuvant pot forma cu urmatoarele litere: L N Ă E A N I T
Câte pagini îmi este recomandat să citesc într-o zi la o carte? Eu citesc în jur de 100 de pagini, poate și mai mult. Voi câte citiți?
Voi ce cărți de sănătate ați citit sau citiți? Și ce părere aveți despre ele? Eu azi mă apuc sa citesc încet încet cărțile de sănătate pe care le- am cumpărat. Vreau sa incep sa îmi ...? (mai mult)
Cine a citit revista Lumea Misterelor? E interesanta așa cum se zice? Și oare o are la inmedio sau chioșcurile de ziare?
Niste carti pe care le-as putea citi pentru clasa a 8-a? As vrea sa citesc acum in vacanta si sa nu fie prea vechi, as vrea si niste carti mai noi.
De unde as putea sa descarc carti pdf in romana? Am cautat Pamantul fagaduintei, Percy jackson, harry potter si nu gasesc in romana pdf. Vreau mesaj in privat daca se poate!
Merita citita cartea lui Dr. Vasi Radulescu adica Medicina povestita pe înțelesul tuturor? O cumpărasem mai demult, printre altele de sănătate
Cum se zice "cu drag" (la o scrisoare) in engleza, dar sa fie intr-un mod formal (pentru o profesoara)?
Un site de unde pot comanda orice tip de carti si sa vina intacte?( adica fara zgarieturi si sa nu fie paginile rupte)
Heyaa Știți niște romane polițiste bune?
ma numesc Andi si am o intrebare: Exista in limba romana cuvantul "BIAGA"?
Merita sa studiez, să știu tot despre Corpul Uman?(anatomie) Vouă vă place? E o idee buna?
Cum să mă dezvolt personal? Ce sa citesc? Daca m-ar ajuta macar 30% e foarte bine. Ceva care chiar merita timpul, efortul etc
Va fi tradusă în română cartea Might night in Chernobyl? Mi se pare o carte de referință și ar fi păcat să rămână numai în engleză.
După ce ar trebui să mă iau când analizez un text /poezie?
Ce sa citesc mai întâi? Cărți de Cultură Generală sau de Nutriție? Voi ce ați alege? Îmi plac amândouă domeniile.
Modul în care ne percepem, ne influențează comportamentul? De ce
Stiti cumva filme istorice in care apare ca personaj Titu Maiorescu?
Cine era tatal natural al Otiliei? Va rog
Mă întâlnesc des cu problema necunoașterii multor cuvinte dintr- o carte. M- am cam săturat să tot caut în dex la fiecare minut. Cartea pe care o citesc este una de nivel mediu spre greu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.