Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Lucrez la un film animat, iar povestea este ceva mai lunga si, cu aceasta ocazie, caut elev/a de liceu (de preferat) sau student/a din Galati (se poate si din afara) care sa fie talentat la scris!...? (mai mult)
Lucrez la un film animat, iar povestea este ceva mai lunga si, cu aceasta ocazie, caut elev/a de liceu(de preferat) sau student/a din Galati (se poate si din afara) care sa fie talentat la scris!...? (mai mult)
Buna, carti scrise de Lev Tolstoi sau carti Cabaliste are careva spre vanzare? Istoria biserici Doctrine crestine Studii biblice
Salut, imi puteti zice niste opere din literatura americana care cuprind tema joc si joaca? As fi profund recunoscator daca as gasi macar unul sau doua texte care abordeaza tema intr- un mod diferit, ...? (mai mult)
recomandări cele mai smechere carti? Care iti pot schimba viata?:)
Ce carti v-au impresionat?
Cum pot sa îmi dezvolt foarte mult cultura generala astfel încât să ajung o "enciclopedie vie"? Cam cum era Vadim Tudor. Știa multe din aproape toate domeniile, multe chestii de cultura...? (mai mult)
Doresc sa achizitionez un dictionar japonez roman (roman japonez nu gasesc). Cele mai populare am gasit a fi "Dictionar japonez- roman de Gakushu Kanji", "Dictionar japonez- roman Polirom(editura)",...? (mai mult)
Am și eu o problemă cu exprimarea, am formulat ceva și parcă mă zgârie pe creier : " În perspectiva mea viitoare de părinte mi- aș dori ca școala ideală să fie un loc pe care copii...? (mai mult)
Salutare. Imi doresc sa imi cumpar cat mai curand un dictionar Român- Japonez dar nu am idee cum ar trebui sa il aleg de pe internet(specific, am inceput de curand sa studiez aceasta limba), si vreau...? (mai mult)
Bună, cine mă poate ajuta unde pot găsi toată colecția de Atlase despre Univers, Animale, Oameni și tot așa. Mulțumesc.
De unde pot cumpara toate cartile cu twilight,inclusiv midnight sun, si inca ceva sa fie aceeași firma.
Caut numele unei poezii foarte lungi de vreo 2 - 3 pagini pe care o aveam de invatat prin clasele a 6 sau a 7. Cred ca era despre un motan dar nu sunt sigur. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
Unde aș putea participa la un concurs de poezie sau de proză, în România care oferă o diplomă foarte cunoscută atât național cât și internațional, oferind și bani pentru creație?
Exista cumva o carte numita "teoria hazardului"? Caut ceva asemanator din partea unei recomandări. Ma puteți ajuta?
Începusem să citesc o carte acum un an. Era povestea unei fete dintr- un ospiciu care întâlnea un cuplu si se indragostise de baiat. Mi- am amintit de ea si vreau sa o gasesc, dar nu reusesc...? (mai mult)
Un site unde pot descarca carti de pe libris.ro in format pdf? As vrea sa le pun pe telefon si sa le citesc
Care sunt asemănările dintre Romanul adolescentului miop și Memorii, de M. Eliade?
Ce părere aveți de enciclopediile alea de la Lidl care costa 20 de lei? (Universul, Pământul, Corpul Uman, Tehnica etc) Sunt bune? A cumpărat cineva?
Azi mi- a ajuns cartea "Manual de jurnalism" volumul 2 de Mihai Coman. Nu înțeleg un lucru. Cartea asta (volumul 2) are mai multe ediții (1 și 2 cred). Primul volum are 3 ediții. Ce înseamnă ...? (mai mult)
Am nevoie de sugestii de cărți cu tematică polițistă/thriller, dar să aibă cumva si o poveste de dragoste. Mulțumesc.
O colega citea o carte prin 2015 de care nu- mi mai amintesc. Tot ce știu e: Era vorba despre o femeie care aflase ca este pe moarte și ca sa nu spună familiei fugise in alta țara. Știu ca era...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase cuvinte pe care le-ati citit in orice carte? Ceva care poate sa induioseze sufletul pana si lui Terminator. Fara prostii de dragoste, va rog!
Ce erou din carti idolatrizati si aveti altar cu el? Eu am poze cu Contele de Monte Cristo si Cei trei muschetari, sunt barbati adevarati care au dus lupte grele, sunt o inspiratie pentru mine.
Salut, exista specii literare ale melodiilor moderne? Adica cum este in genul liric specia baladei, a pastelului, a doinei, ar putea exista si specii (presupun ca in alt gen) dupa diferite stiluri...? (mai mult)
Bună, vreau să- i cumpăr unei prietene o carte și aș vrea ori o carte cu niște povești cu învățături despre viață, cu niște povești frumoase care să îndemne la speranță, la bunătate...? (mai mult)
Imi recomandati si mie cateva carti de citit pentru clasa a 8 a? Sa nu fie prea grele
Hey. Am și eu nevoie de o carte care sa se găsească în librării. Duminica e ziua unei prietene și vreau sa îi iau o carte. Dacă se poate ceva siropos. Orice în afara de astea Drako (3 vol.), ...? (mai mult)
Vreau și eu un top alcătuit din 10 cărți preferate ale adolescenților, mulțumesc anticipat.
Buna dragii mei! M- ar interesa daca ati citit cartea "Dracula" de Bram Stoker? As vrea sa o citesc si eu, insa pe net am cautat tot felul de recenzii, dar nu am gasit nimic, care sa fie destul de convingator...? (mai mult)
Exemple de cărți fantasy-aventura (daca se poate ceva medieval, nu obligatoriu) dar sa fie ușor de înteles și de citit.
Vreau si eu citate de tupeu, pentru "fete cu tupeu" gen - "Da-te prost joaca inteligent " Va rog! ❤️
Există undeva în România (librării, anticariate etc) "Cartea de aur a tracilor" - de Alexei Denisov?
Recomandați-mi va rog niște cărți despre adolescență.
Am uitat numele unei carti. In ziarul local apareau persoanele ce urmau sa devina victimele unui ucigas. O chestie de genul asta. I- am citit doar descrierea si ultima oara am vazut- o in Diverta. Daca...? (mai mult)
A citit careva cartea" Tatiana si Alexander"? Cum vi se pare? As vrea sa ma apuc de trilogie.
Buna dragilor! Ce carte buna care v- a schimbat perceptia asupra vietii ati citit? Sunt in cautarea unor astfel de lecturi...stiti voi, acele carti care te fac sa pui lucrurile intr- o alta lumina si...? (mai mult)
Eu am tot incercat sa citesc diferite carti, clasice si contemporane, de fantezie, de razboi, de dragoste si uite asa, lista continua. As vrea sa imi spuneti ce carti v- au lasat...? (mai mult)
Un cuvant cu literele m e e c s u i n, dau funditaaa!
Credeți că merită să citesc seria "Stăpânul inelelor" dacă am văzut ceva toate cele 3 filme? Pe fiecare dintre ele, le- am văzut de mai multe ori, sunt filmele mele preferate și ...? (mai mult)
Care sunt citatele/replicile voastre preferate din carti? Gen, , Whatever our souls are made, his and mine are the same" - Pride and prejudice sau, , Broke my heart. Broke it a thousand time if you ...? (mai mult)
Care este sensul conotativ al cuvântului,, zori"?
Merita citite cărțile Dr. Michael Greger? "Cum sa nu mori" și "cum sa nu tii o dieta"? Conțin informații prețioase de nutriție? La fel că și un curs de nutritie? Cărțile lui sunt best- seller. ...? (mai mult)
Merita luat și citit pachetul de cărți"Cum să nu tii o dieta"de Dr. Michael Greger?
Știe cineva când apare cartea 6 "Cleanse to heal" a lui Anth.ony William(Medium Medical)tradusă și în limba română? Știu ca trebuie sa apară sigur, editura Adevăr Divin are toate cărțile ...? (mai mult)
Vă rog frumos, să îmi faceți o listă cu titlurile unor cărți recomandate în liceu! Vreau să îmi îmbogățesc vocabularul și gramatică citind cărți deoarece sunt pe MATE- INFO...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna niște cărți thriller, detective... bune(pe care sa le pot descărca gratuit pdf )? Am citit deja foarte multe si nu mai am idei.Mi- ar plăcea daca mi- ati da voi idei din cele...? (mai mult)
O carte care v-a schimbat viața sau modul de gândire...
Când eram mica aveam o carte avea o copertă galbenă si stiu ca era o fată și un băiat care s- au dus cu bunicul lor in pădure și au văzut un râs și după nu s- au ascuns și au...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!