Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Deci am inceput sa citesc obsesiv seria After dar nu mai pot...nu mai am răbdare. Vreau un rezumat la toata seria After! Cine a citit toate CĂRȚILE il rog foarte mult sa- mi spuna tot ce se intampla...? (mai mult)
Vreau o carte de literatura artistica unde sa fie descrisa si viata urbana, cotidiana din Europa sau Sua.
Mai stie cineva contextul istoric social si politic al țărilor romane adica Moldova, Tara Romaneasca si Transilvania in tema formarea constintei istorice?
O carte pe tema Craciunului stiti? Ceva interesant pentru varsta 12-14 ani? Ce imi puteti recomanda?
Help me please! Am de facut o prezentare a unei cărți pentru scoala si nu stiu ce sa aleg.Mentionez ca sunt clasa a 9a si nu aș citi carti de copii ca Harry Potter Oscilez intre seria ACOTAR si seria...? (mai mult)
Bună,TpU! Îmi puteți spune cum sa am o exprimare coerentă în compuneri? Să am expresii deosebite(puteti sa imi dati si cateva idei).
Voi puteți să citiți când e zgomot în jurul vostru? Tv, vorbește cineva, muzică de la vecinul, bormașini, etc. Am văzut că sunt oameni care se pot concentra chiar și în condiții de genul...? (mai mult)
A citit cineva până acum " Pădurea Norvegiană " de Haruki Murakami? Ce părere aveți despre acestă carte?
Salut, Îmi puteți recomanda cărți despre cum afli când cineva minte, cum poți detecta minciuna din expresii faciale, tonul vocii, unde se uită interlocutorul când vorbește etc? Dar vreau...? (mai mult)
Puteți să- mi recomandați niște cărți? Nu sunt mare cititor, nici nu știu ce gen îmi place. În fine, vreau o carte interesantă, care să nu mă plictisească și să fie ușor de...? (mai mult)
De ceva timp vreau să scriu o carte de ficțiune. Sunt începător, e prima dată când încerc să scriu ceva de genul, așa că v- aș ruga să- mi împărtășiți părerile/sfaturile voastre...? (mai mult)
Aș vrea niște sugestii cu privire la cumpărarea unor cărți. Nu sunt cititor, nici nu știu ce vreau să citesc, aș vrea doar ceva interesant. Ce- mi recomandați, cărți de dezvoltare...? (mai mult)
Ce principii si valori ar trebui sa detina un lider? Ceva carti pe tema asta? Lider, manager.
Am aproape 27 ani si unul din regretele pe care le am in momentul de fata este acela de a nu fi citit aproape deloc pana la aceasta vârsta. Ultima perioada in care am lecturat a fost gimnaziul,...? (mai mult)
Ce pot face ca sa imi dezvolt simtul poetic, am observat ca sunt destul de bun doar ca vreau sa devin mai bun plus ca sunt a 9- a iar eu la romana ma bazam pe gramatica in gimnaziu numa 10 aveam, si ...? (mai mult)
Prietenul meu vrea să scrie un triler. Vi se pare că i- ar scădea valoarea, dacă personajul principal (șeful unui clan) devine satanist și asistă la fenomene paranormale precum telepatie, invocarea...? (mai mult)
Mai știți acele reviste Popcorn,Bravo,Bravo Girl și Super Bravo girl? Mai există reviste asemănătoare, dar dacă da care?
A citit cineva cartea Misterul camerei galbene? Cum vi s-a parut? In afara de asta ce alte romane politiste bune recomandati?
Cărțiile lui Stephen King sunt greu de citit? Mă gândeam să-mi achiziționez una, dar aștept părerea voastră.
Imi poate oferii cine va un site/link de descarcat carti in format pdf gratuit? Multumesc!
Am scris timp de câteva luni o carte și aș dori să o public. Cum pot să o public?
În triler- ul pe care un prieten vrea să îl scrie există o șcenă în care aspirantul la șefia unui clan îl decapitează pe șeful actual cu sabia, în plină stradă. Vi se pare ceva suprarealist,...? (mai mult)
Astazi revin cu o întrebare, stiti cumva un site de pe care pot lua carte "Harriet spioneaza"? Dau funda
Întrebarea. Dacă nu citesc atât de bine și ma încurc la unele cuvinte profesorul are voie să-mi dea nota 3? Sunt clasa a 9a
De o luna tot caut cartea "Amulete si Talismane" de Richard Webster de la editura Teora, nu am gasit- o pe nici un site, nici cumparat nici pdf, stie cineva niste carti la fel? Despre Talismane,...? (mai mult)
Carti care v- au placut si le- ati recomanda? Am citit carti precum Singur pe lume, Colt alb, Heidi, Winston (este un roman politist) si mi- au placut la nebunie.Alte recomandari precum carti de genul...? (mai mult)
Hey, TPU. Caut niște cărți pentru copii, pentru copii de 9- 12 ani. Menționez că vreau ca editura sa fie :Arthur sau Corint Junior. Categoriile pe care le vreau: aventura, mister, amuzament etc....? (mai mult)
Spuneti-mi un site unde as putea sa citesc carti online (gratis :D), va rog! Multumesc! (ofer funda)
Imi recomandati niste carti foarte interesante de domeniu crima, mister(2019-2020)?
Daca ati fi Harry Potter ce ati face? Legat de cartile scrise, cum le-ati schimba cursul?
Dacă nu am citit seria "Percy Jackson și Olimpienii", pot să citesc seria "Eroii Olimpului" de Rick Riordan? Sau Eroii Olimpului e o continuare de la Percy Jackson?
Mă poate ajuta cineva cu site-uri cu cărti mai noi ieftine? Mulțumesc!
Imi puteti recomanda o carte de pe nemira? Mai am nevoie de cativa lei ca sa am transportul gratuit si as vrea sa aleg o carte buna. As vrea ceva ce nu face parte dintr- o serie. De imi plac...? (mai mult)
Vreau niște recomandări de cărți de orice categorie (mai putin de dragoste, dramă, accidente, tot ce e legat de sânge), menționez faptul că am zece ani deci vreau carti din categoria...? (mai mult)
Cum explicati faptul ca o tara este bogata atunci cand oamenii ei sunt bogati?
Ce părere aveți despre cărțile scrise de către Ellen G. White? Care e preferata voastră? Preferata mea e cartea "Calea către Hristos". :)
Ma poate ajuta cineva cu o bibliografie pentru aceasta tema? Vestimentatia de curte in Renaștere. Multumesc
Ma gandesc sa incep seria I am number four (sau cum s- o numi, nu am vazut niciun nume) dar cred ca stiti ca are cam 8 volume si nu le gasesc ordinea. Ma puteti ajuta? Pe nemira le- am gasit...? (mai mult)
În "Patologia vieţii sociale" publicată în 1833, Balzac spune: "A existat în toate vremurile un om genial care s- a făcut secretarul epocii sale. Homer, Aristotel, Tacit, Shakespeare, Aretino,...? (mai mult)
Va place sa cititi? Va recomand niste carti https://bit.ly/34mpyje
Imi puteti recomanda carti cu actiunea in epoca medievala?
Există fanfiction-uri pentru seria Imperiul atomului, scrisă de A. Evan Vought? Este una dintre seriile mele favorite.
Credeți că există șanse să fie o variantă online a cărții Dumnezeu vs Satana de Andrei Ciobanu?
Stiti cumva cand o sa inceapa reducerile pe libris?
Este vreo sansa sa fie pe elefant o reducere de iarna la carti? M-ar interesa seria Metro si cateva carti din seria I am number four.
Ce poezii frumoase știți? Exemple de poeți care scriu poezii de toamna, melancolice?
Într- o seară de primăvară, era prin martie, anul - nu mai ştiu exact; oricum, cu mult timp în urmă - un mare general al antichităţii lua parte la o masă intimă în casa unui prieten. ...? (mai mult)
Bună, are cineva cartea" Tratat de psihologie organizational-manageriala", Vol. 2, Mielu Zlate, in format electronic? ( scanată, e-book, etc.)
Vreau sa citesc niste carti pana mai am timp, dar nu am nicio idee ce carti. Mi- ar placea tare mult sa fie cu drama, actiune, adolescenti, romantism etc. Nu- mi dati carti SF sau fantezie,...? (mai mult)
[POVESTE DESPRE 3 VRAJITOARE CARE IL ASTEAPTA PE FAT FRUMOS IN PADURE] In jurul anului 2005, mama mea a cumpărat o carte de la editura Aramis cu foarte multe povesti și poezii. Titlul era "Povesti,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
Littledoctor26 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!