Hey guys, ce cărți frumoase pentru iubirea de sine știți?
Care din cartile copilariei v-au placut cel mai mult si de ce? Dintre fram ursul polar si heidi care este mai frumoasa?
Ce părere aveți de cartea asta? https://www.elefant.ro/marea-enciclopedie-de-cultura-generala_8747f67a-3fbb-43b3-8fcf-9e7d9d2e4fbf Merita luata și citita?
A citit cineva aceste cărți? Măcar câteva dintre ele. Cum vi se par? Îngerul păzitor - George Lazăr Șase păpuși matrioșka - Silvia Buzori Lovitura - John DaSelva Furtuna, Vol....? (mai mult)
Ce părere aveți de următoarea poezie: Peste deal și peste munte Coboară o pasare cărunte Coborând nițel nițel Pe platoul de pe cer Și se simte că- i vânată De uli- ul ce o așteaptă ...? (mai mult)
Carti pentru o mai buna socializare stiti? Din ce ati citit voi
Cum pot sa îmi fac un blog să prindă bine la public? Ce sa pun pe el? Sa am vizualizări multe...
Care sunt cartile voastre preferate? Sau carte.
Am nevoie urgent de urări de Sfânta Maria pentru fetita mea ❤️
Cate carti aveti in biblioteca personala?
La filologie din ce se da bacul? Si tezele din ce materii?
As dori sa îmi faceți o lista, cine cunoaște subiectul, cu cate cărți sunt în seria Jurnalele vampirilor până astăzi.
Buna,imi doresc cartea "Viata la superlativ. Cele 5 forte care va vor mentine sanatosi si plini de energie de Darin Olien", o vinde careva?
Salut, am o nelamurire, In prima carte a lui Sven Hassel la sfarsit moare Batranul, Porta, Stege, etc. si in a doua carte se regasesc din nou in viata, imi puteti explica?
Îmi poate da cineva un link de unde pot găsi cartea "Fantoma de la opera" in format pdf cu toate cele 26 de capitole?
Hei! Cartea "Crimă și pedeapsă" este una greu de înțeles? Dacă da, în ce sens, are un mesaj ascuns sau ceva? Am citit 70 de pagini și mi se pare că o înțeleg, dar că acțiunea se mișcă...? (mai mult)
Hai noroc! Îmi poate spune cineva cum se scrie "să fi/fii tare!" cu doi de "i" sau cu unul singur?
Ce cărți de cultura generala ați citit? Ce părere aveți de acest gen de carti? Părerea mea că sunt foarte interesante și captivante.
Cum sa scrii ceva și să" prindă " la public pe wattpad astfel încât să ai multe vizualizări și să ai un oarecare succes? Care e "rețeta" din ce ați observat voi?
Bună! Help Cand citesc cu voce tare in clasa un text sau tema am emotii mari. Nu stiu de ce Imi tremura vocea si simt ca nu mai pot respira Ce sa fac? Help
Intrebare.Poate o carte motivațională sau de dezv.personala sa îți schimbe viața în bine? Care e experiența voastră?
Buna, la ce se refera cerinta: conceptul operational intr-o creatie lirica a lui Mihai Eminescu?
voi ce cărți de dezvoltare personala citiți?
De ce nu citește lumea de obicei ceva folositor în viața și majoritatea merg pe beletristica/literatura/ficțiune? De ce nu citesc oamenii mai multe despre științe, istorie, viața, psihologie, ...? (mai mult)
Imi poate recomanda si mie cineva, carti de dezvoltare personala + carti umoristice, adica de dezvoltarea umorului, glumelor etc. !
Salut, stiti sau aveti un curs de limba rusa pentru incepatori pdf pentru downloadat?
Dacă te apuci sa înveți multa cultura generala, ce poți face cu ea în viața? Mă gândeam să mă apuc sa am o cultură generala vasta. Am multe enciclopedii și cărți de genul
Ce carti motivationale imi recomandati? De dezvoltare personala
"Daca florile si-ar darui oameni la fel cum oamenii isi daruiesc flori, de unde ar fi taiati oamenii?" Care este răspunsul? Sau macar explicația.
Îmi puteți recomanda o carte de tipul "Witchcraft beginner guide"? Aș dori să învăț de pe una bună.
Hello! Ce carti imi recomandati, unde le-as putea gasi la orice magazin? Orice fel de carte, dar sa nu adorm cand o citesc.
Deci era o carte pe Wattpad la care îi zecea "X și Zero" (sau ceva de genul asta) știe cineva ce s-a întâmplat cu ea?
Stie cineva vreo carte despre povestea originala din Peter Pan? Nu vreau in engleza
Stie cineva unde pot gasi toata cartea "Mandrie si Prejudecata" de Jane Austen, cu toate cele 61 de capitole?
Ce carti distopice stiti? Vreau cat mai multe si diverse titluri.
O recomandare de carti pentru dezvoltare personală?
Cititi carti de dezvoltare personala/cărți motivationale? Cam ce?
vreau și eu păreri. Jurnalul unui Adam este carte de fete doar sau poate și un băiat s-o citească?
Salut, TPU! De curând am inceput sa citesc o carte "calaretul fara cap" si am o intrebare pentru cine a citit cartea, cand apare calaretul? Sunt la pagina 100 și nu am aflat nimic de calaret(editura...? (mai mult)
Cred ca suna ciudat, dar am o pasiune pentru lectura, dacă se poate aș dori câteva recomandări de cărți, imi plac toate genurile, romane, aventură, fantezie, polițiste, horror, romantice,...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște titluri de compuneri? Vreau sa fie de minimum 5. Multumesc
Care-i cartea care v-a ajutat cel mai mult în viața? Spuneti-mi-o și mie.
Vreau și eu o carte care poate da un sens vieții mele și mă poate influenta pozitiv gasindu- mi echilibrul de care am nevoie... Nu mă refer la cărți de literatură ci de alea care te ajuta personal,...? (mai mult)
A comandat cineva carti de pe librarul.ro? Dacă da, au ajuns repede, e site sigur? Multumesc
Buna ziua! Nu gasesc pe nicăieri cartea "Blocul iakubian" de Alaa Al Aswani? Am cautat- o si pe toate site- urile de anticariate si e indisponibila. Cred ca s- a retras de la tipărire... Este cineva...? (mai mult)
Îmi puteți spune care sunt cele mai frecvente greșeli gramaticale facute de oameni? Dacă e îmi puteți da un site de unde pot învăța să scriu mai corect, adică să știu mai multe....? (mai mult)
Recomandati-mi de la librarie o carte de nutritie sportiva care sa te invete cum procedezi pentru slabire/definire/masa musculara.Bazata pentru sala, funda.
Cum e Zapping prin Stiinte?(cartea) https://www.libris.ro/zapping- prin- stiinte- RAO978- 606- 006- 010- 9- - p1254478.html?gclid=CjwKCAjw4MP5BRBtEiwASfwAL8PWhnVfCTbq4qHIyCj9t__fZtDLwbMYkrt9ix-...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o nelamurire legata de volumul " Critice" de Titu Maiorescu. Am de conspectat pentru la scoala " O cercetare critica asupra poeziei române de la 1867", " În contra direcției de astazi...? (mai mult)
Ce carti la moda si interesante stiti? Caut ceva mai nou, dar ceva plin de aventura, carti care sa te faca sa nu le mai lasi din mana.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DeProfundis99 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!