Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Ce parere aveti despre cartea "Origini: Cum a modelat Pamantul istoria omenirii"?
Buna seara.Imi puteti recomanda si mie niste carti de dragoste, nu foarte siropoase dar totusi sa fie emotionante? Multumesc anticipat!
Stie cineva cum se numeste cartea Doctorului Nicoale Margineanu despre spiritualitate? A spus ca a scos una dar nu a spus cum se numeste si nici nu am gasit vreun detaliu. Dau funda! Multumesc.
Bună. Nu știți când apare în limba română volumul 3 din seria Atingerea lui Juliette de Tahereh Magí? Sau daca a apărut să îmi dați un link va rog. Mulțumesc Anticipat. O zi frumoasă...? (mai mult)
Ce limabj codat contine numere de 2 cifre si 3 cifre? Cum pot fi transformate in litere?
Ce carti de psihologie mi- ati recomanda? Vreau sa stiu ce gandeste cel cu care vorbesc, sa stiu sa- l manipulez etc. Daca sunt carti despre limbajul trupului, cum as putea sa le pun in aplicare? Cand...? (mai mult)
Ce grupuri de Facebook stiti dedicate bookaholicilor? Unde se discuta si despre carti, se fac recomandari etc. Multumesc.
Bună tuturor! Ieri, pe 4 aug, Stephenie Meyer a lansat a 5-a carte din seria Twilight și anume Midnight Sun. Știți cumva când o să apară cartea si la noi, în RO, tradusă?
Bună seara grup, a comandat câteva cărți de pe librex? În cât timp ajung?
Carti despre dezvoltarea inteligentei financiare?
Imi recomandati va rog niste serii de carti? Am citit seriile After de Anna Todd, Delirium de Lauren Oliver, The Body finder de Kimberly Derting, 50 shades doar prima carte, Malakai si Alekzandre...? (mai mult)
Recomandări de cărți pentru clasele 7-8?
Pentru cei care au citit Crima si pedeapsa, cum vi s-a parut finalul? Ce vrea sa insemne partea cu evanghelia mai ales, pe care o avea Raskolnikov langa el?
Imi plac foarte mult cărțile clasice, care introduc cititorul în farmecul și eleganța secolelor trecute, în special cele cu personaje regale. Le prefer pe cele romantice și de drama. Va...? (mai mult)
Hey! Scuze ca va înnebunesc cu cărțile, dar asta este. Știe cineva niște cărți în care o fată e răpită de un om dement (traficant, canibal, violator, etc.) iar fata încearcă să scape?...? (mai mult)
Hey! Știți niște cărți horror în care acțiunea se petrece într-un mijloc de transport ( tren, avion, vapor, etc. )?
Ce inseamna concret a fi o persoana cinica?
Cărți bune de citit?
Recomandări de cărți bune de citit? Poate fi de psihologie și de ed.financiară
Cine imi poate face o povestire pe scurt a cărții "Evadarea de la Auschwitz" de Rodenberg?
Cărți bune de citit? Ps: fara dezvoltare personala sau antreprenoriat
Ce carti pentru 13 (clasa a 7-a) ani stiti? As vrea din literatura universala
Sunt in clasa a IX-a și as vrea să-mi recomandați câteva cărți de citit in vacanța de vara, dar as vrea sa fie din literatura romana și cea universala! Mulțumesc!
Cate cărți citeste pe luna un cititor adevăr?
Ce autori de culoare au devenit clasici?
Hey! Cine știe o carte (sau mai multe) în care este vorba despre un grup de detectivi care merg cu vaporul în Triunghiul Bermudelor că să investigheze ce este acolo?
Ce carti pentru copii cu povesti terapeutice stiti? Am nevoie pentru 5-6-7 ani. Multumesc
Are cineva cărțile lui Alex David? Am nevoie de "Sfarmă piatră", dar mă mulțumesc cu orice carte de a lui. Bineînțeles, vă dau fundă. Este vorba despre niște cărți din domeniul...? (mai mult)
Nu cred ca sunt puternic emotional deloc... prietena mea nu a mai răspuns câteva ore la mesaje si mi- am făcut multe scenarii in cap, cum ca nu mai mai place, ca are pe altcineva si tot asa..si intrasem...? (mai mult)
Cat de faină e cartea "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" de Dr.Vasi Radulescu? O am prin biblioteca și mă gândeam să o citesc
Care e cea mai interesanta carte pe care ai citit-o? Despre un anume subiect de interes NU beletristica
Stie cineva cine e baiatul de pe coperta cartii Malakai?
In Harry Potter și ordinul Phoenix mătușa Petunia primește o urlătoarea care zice "aminteste-ti de cealaltă Petunia". Cine i-a trimis urlătoarea și care cealaltă?
Are cineva cărțile lui Alex David? Am nevoie de ele. Dacă ați putea să mi le dați, aș fi recunoscător și v-aș da fundă.
Romanul Dracula de Bram Stoker este bun? Pe lângă asta, ce cărți m-ati sfătui sa mai citesc?
Funda! Imi poate recomanda cineva o carte despre gramatica limbii engleze? Ma intereseaza sa fie in limba romana (pe net exista si variante in limba engleza) si sa contina toate timpurile in limba engleza...? (mai mult)
Ce parere aveti despre citirea rapida? Care e maximul de cuvinte pe minut pe care am putea sa-l citim si sa si intelegem ce citim daca ne-am antrena?
Îmi puteți recomanda niște cărți bune cu întâmplări tragice, ciudate și in același timp satisfăcătoare? Știți voi, să vă lase de gândit după ce o terminați, poate chiar ...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu ma mai plictisesc cand citesc? Efectiv am atât de multe carti si vreau sa le citesc, dar dupa ce citesc cateva pagini nu mai am chef)) Am incercat sa citesc mai multe carti de mai multe...? (mai mult)
Daca fac o comanda pe elefant.ro de niste carti nu mai trebuie sa dau confirmare cu emailul nu? Ca nu mai imi merge ..si 2 imi puteti spune niste carti de dezvoltare personala foarte bune?
In Crima si pedeapsa, de ce a omorat- o Raskolnikov pe Ivanova? Doar fiindca a auzit discutia aceea dintre ofiter si omul ala? Sau fiindca a vrut sa si recupereze ce i- a dat la amanet? Va rog sa nu- ...? (mai mult)
Salut, pentru care au citit Fluturi de Irina Binder, ce credeti, Irina mai este si acum cu Robert(daca asta o fi numele real)? La finalul vol 3 s- au impacat si ma gandeam, daca povestea e intr- adevar...? (mai mult)
De ce romanii nu citesc carti?
Seara buna, as dori sa stiu daca cineva mai are acele carti de prin anii '80 si '90, se numeau MERSUL TRENURILOR! Daca le are cineva si nu va mai sunt de interes, eu as avea nevoie de ele macar una ...? (mai mult)
Ce carti cu povesti horror stiti? Ceva care sa simti frica pe sira spinarii
Hei. Am nevoie de ajutor la gasitul unei cărți pentru cineva. Nu știu cum se postează o poza pe aici așa că aici e link- ul pentru...? (mai mult)
Daca scrii o carte despre diverse persoane, în cazul în care vrei sa folosești poze cu ei ai nevoie de aprobarea lor(persoane mondene)?
Care sunt speciile subgenurilor studiate in clasa a 9? Basm, basm cult, roman... daca puteti sa mi le spuneti ca nu le stiu pe toate si am nevoie
Sper sa ma puteti ajuta intr- un fel sau altul :)) Vreau sa achizitionez urmatoarea carte (las un link mai jos) https://www.litera.ro/romania- in- primul- razboi- mondial- aidiv71 doar ca respectiva...? (mai mult)
Ce povești știați sau ati citit cand erați mai mici (eu sunt din 2002, deci as prefera sa primesc raspunsul din partea persoanelor care fac parte din 2000-2002)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!