Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Merita sa incep sa citesc "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" dar și celelalte 5 cărți ale lui Dr.Vasi Radulescu? Sunt interesante?
Salut, ce părere aveți despre cartea Eragon primul volum al trilogiei Moștenirea? As vrea și citesc că pare interesantă
Salut imi poate spune cineva despre ce este vorba in cartea the wheel of time, pe scurt si fara spoilere fiindca trebuie sa apara un serial
A citit cineva "Secretele întregii vieți"? de Elena Iuliana Neagu. Vreau strict părerea voastră despre aceasta carte cine a citit-o adică. Mersi.
Caut niste carti in care personajul principal a avut o viata proasta si s-a sinucis
A comandat cineva cărti de pe site-ul Litera? Aș vrea să știu dacă ajung în termenul limită de 3-5 zile. Și ajung în stare bună? E firmă ok?
Vinde cineva cartea Orașul oaselor, primul volum din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare?
Salut,TPU! Cum as putea sa invat sa vorbesc limba engleza fluent? Adica rapid sa nu stau minute intregi sa imi gasesc cuvintele, sa stiu expresii prescurtari, tot felul de chestii. Ofer funda!
Ati citit misterul camerei galbene de Gaston Leroux? Cine este asasinul?
Am o idee cam ciudată, mă gândesc că dacă aș începe să citesc unele cărți de dezvoltare personală, cum ar fi, , Tată bogat, tată sărac", poate unele lucruri s- ar schimba ...? (mai mult)
Salut, îmi puteți recomanda o carte asemănătoare cu Materiile întunecate și daca se poate sa fie mai multe volume
Ce parere aveti despre Pavel Coruț?
Stiti carti scrise, publicate inainte de anul 1, 700? (dar nu religioase)
A comandat cineva de pe librarul.ro? Ati primit cărțile în stare bună?
Ce carti de dezvoltare personala recomandati?
as vrea sa știu dacă știe cineva când va fi lansată cartea prafului vol.2 de Philip Phulman.
Cum se numeste cartea pe care se bazeaza legendele cu "hallow earth"? Nu ma refer la cea publicata in 2012 de Carole Barrowman,ci o carte mai veche, daca stie cineva
Îmi poate da cineva exemple de literatură pentru copii scrisa de Sadoveanu? Am nevoie pentru un proiect și nu îmi vine în minte decât 'Dumbrava minunata'.
As vrea sa stiu daca pot gasi undeva online sa cumpăr cartea/cărțile "My Billionaire Mom " by Alexia Davis. Am găsit cartea pe o aplicatie si are doar 145 de chaptere publicate si am inteles ...? (mai mult)
As vrea sa ascult niste carti audio vara aceasta pentru ca am niste lecturi de citit pentru scoala si nu stiu daca voi apuca sa le citesc pe toate, asa ca vreau ca macar sa am habar din cartile...? (mai mult)
Când va apărea si în limba română tradusa cartea "Cleanse to Heal" a Mediumului Medical Ant.hony William de la editura Adevăr Divin? In engleza vad că a apărut.
"Crimă şi pedeapsă", "Demonii" sau "Fraţii Karamazov" - Ce aţi alege să citiţi? https://www.youtube.com/watch?v=4_t3bffeOzs
Cu ce element chimic ar putea fi asociat personajul indra din basmele rigveda?
Am nevoie urgenta de niste carti.Ma intereseaza sa fie mai sadice, cu suiciduri de preferat.Pe scurt nu vesele.Sau ceva psihologie care sa ma ajute (in stilul cartilor de limbaj al trupului). Vreau sa...? (mai mult)
Hei! Mi-am cumpărat stăpanul inelelor dar am aflat ca mai este o carte „hobbitul", pot citi trilogia fară sa citesc această carte?
Bună,TPU, imi puteti da cateva prescurtari in engleză, adica ce se foloseste mai nou in ziua de azi :))?
De unde pot descărca cărți în format pdf? Mulțumesc anticipat!
Exista cumva în România cutie lunară (gen Kawai box)dar care sa conțină cărți?
Va rog sa imi recomandati niste carti despre univers. Sunt atras pe partea asta de astrologie. Si daca puteti sa imi facegi un mic rezumat sa vad despre ce e vorba. In romana (cartile)
Black Lives Matter recomanda des rasistilor o carte The Room. Stiti care e autorul?
Ce carti de Cioran sunt bune pentru un adolescent? Nu sriu cu ce sa incep. M-am gandit la "Pe culmile disperarii", dar imi e putin frica ca o sa ma simt ca un analfabet
sper ca este categoria corecta. Acum 3 ani m- am apucat sa scriu o poveste SF, fiind in timpul studiilor a mers destul de greu sa termin cu povestea si recent, in ultimele 8- 9 luni m- am...? (mai mult)
Salut, stie cineva care este autorul povestirii "Ceai de musetel"? Povestirea incepe asa: "Nu e nevoie sa-l denumim x sau y cand putem sa-i spunem atat de simplu si sugestiv ceai de musetel"
Vreau si eu o lista cu carti mai contemporane, mai ales serii de autori straini care v-au captivat cu adevarat.
știe cineva dacă exista " Codex lugrubrum" undeva online? Pe deep web sau dark web, un pdf sau chiar toată cartea? PS, nu îmi dați link cu rezumatul, fiindcă îl știu.
1984 de Orwell e o carte pro-capitalista sau doar anti-guvernamentala?
E o poveste, seria povesti nemuritoare, Mar mor amor si pasarica ciuta(poate fi si un alt titlu). Din ce tin minte eu din poveste era 3 frati, nu stiu din ce motiv au plecat de acasa, a plecat primul,...? (mai mult)
Stiti carti in genul Nopti Albe-Dostoievsky? Ma refer cu final trist.Stiu ca in perioada aceea erau destul de folosite finalurile triste.
Unde pot gasi cartea 365 days gratuit in engleza? Ca o traduc eu in romana.De preferat ar fi toate 3 cartile.
Stiti carti in genul Manualul lui Epictet? Adica idei,fara texte, capitole etc
Buna tuturor, am comandat cartea "Diviziunea sociala a muncii" de Emile Durkheime. Intrebarea mea este : ati citit-o? Daca da, ce impresia v-a facut?
Ce va place sa cititi in particular?(nu pentru scoala, nu pentru facultate etc ci doar pentru voi si interesul personal al vostru). Mie domenii gen sanatate, mistere, stiinta, religie, ezoterism. Mi-...? (mai mult)
Care sunt cărțile voastre favorite de ficțiune? Am ceva timp liber zilele astea și sunt în pană de inspirație, caut ceva interesant și relaxant de citit.
Ce carti imi recomandati in stilul seriei Labirint?
Credeti ca e ok ca un baiat sa citeasca Maitreyi de Mircea Eliade?
De ce carte ești pasionat?
Am nevoie de un mare ajutor, dacă dau comandă de această carte în 3 volume, mi le trimite pe toate 3 sau doar primul volum? https://www.elefant.ro/arhipelagul- gulag- 3- volume_2ce8126c- 84c9- 4e8c-...? (mai mult)
Sunt ielele adevărate? Care credeți ca este cea mai interesanta poveste mitologica românească ce implica personaje supranaturale?
A citit cineva cartea "Secretele intregii vieți" de Iuliana Neagu? Dacă îmi puteți spune va rog despre ce subiect este vorba și dacă îmi puteți trimite un cuprins sau o descriere ar fi...? (mai mult)
Are cineva în PDF sau un link referitor la costumul spaniol în secolul al XVI- lea și vestimentația de curte în Renaștere? Găsesc numai slide- uri și nu prea sunt de ajuns informațiile ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
FreddieM întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!