Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Vreau niste carti asemanatoare cu descrierea de mai jos: un psihiatru a decis sa se faca asta din dorinta lui de a se vindeca pe sine intai de toate si povesteste cum tatal lui il abuza.Descrierea e din...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru intr- o treaba.Am început să citesc o serie de cărți de la Camilla Läckberg.Am terminat primul si al doilea volum dar nu il gasesc pe al treilea online ma refer, ca sa...? (mai mult)
Salutare, puteți sa scrieți o poezie de dragoste drăguță pentru o fată va rog? De vreo 2 sau 4 strofe
Scrieți o poezie de dragoste aici, cea mai frumoasă poezie primește fundă!
Bună TPU, am citit toate seriile de cărți scrise de Sarah J.Maas și din seria ~Tronul de cleștar~Mai am ultima carte~Regatul cenușii~care încă nu a apărut la noi și dacă a apărut, este in...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati? Nu vreau sa ma plictiseasca si fara chestii de iubire decat daca se termina trist.In stilul "Nopti Albe". Ceva despre buddha sau religie cred ca ar fi interesant.
Ce parere aveti de cartile de dezvoltare personala? Eu am ajuns la concluzia ca 2, 3 carti sunt bune.Dar de la 10 carti in sus deja se repeta si sunt cam trash. Dupa ce am citit 50 de carti, nu am ramas...? (mai mult)
Ceva carti nonfiction bune? Ceva care sa dezbata un subiect anume, biologie, tehnologie, fizica sau filozofie(ceva mai entry level in cunostinte) sau orice altceva vreau sa incerc ceva ...? (mai mult)
A citit cineva The Witcher? Cum vi s- au părut cărțile? (Spoiler) Eu le- am citit și mi s- au părut foarte slabe! Adică nicio poveste, niciun fir narativ nu se încheie, totul este ambiguu....? (mai mult)
Bună TPU, îmi puteți recomanda o carte despre anatomie sau în care se vorbește despre afecțiuni ale corpului uman? Mulțumesc anticipat
Tot incerc sa gasesc variantele in versuri la Odiseea(Homer) si Eneida(Vergilius), insa nu resusesc. Cat de diferite sunt variantele in proza de cele in versuri?(Si daca aveti idee unde as ...? (mai mult)
Sugerati- mi niste carti SF, carti interesante care sa nu te lase sa le lasi jos din mana pana nu le termini. Am citit seria Divergent, Harry Potter, Hobbitul, Stapanul Inelelor, Dune, Seria Labirintul....? (mai mult)
Recomandati- mi va rog niste carti scrise de autorea Agatha Christie. Titlurile citite de mine pana acum sunt: Zece Negri Mititei, Cadavrul din Biblioteca, Moarte in Nori, Intalnire cu Moartea, Crima...? (mai mult)
Îmi recomanda cineva niște cărți în stilul cărții "Ame"?
Care este cel mai frumos basm care l-ati citit?
Hey fraților, am o mică problemă, am citit pe Wattpad o carte în care era vorba despre doi tipi care au fost în același orfelinat, unul dintre ei e adoptat urmând ca la câțiva ani și al doilea...? (mai mult)
Imi puteti spune niste carti in engleza care se gasesc pe Youtube audio (gen audiobook)
İmi puteti recomanda niste carti in engleza (cam pentru nivelul B1) sau niste site cu stiri in engleza sau ceva asemanator?
Imi dati va rog si mie niste exercitii de dictie?
Va salut. De unde imi recomandați sa incep Biblia? Ma refer de la Noul Testament sau de la Vechiul
Ati citit ceva de prof. Scarlat Demetrescu? Ce anume?
Unde pot sa gasesc si eu cartea Hypatia?
Expresia "trădător de tradiție" este o cacofonie sau nu?
Ma pregatesc sa intru la o facultate de design vestimentar, insa nu am experienta in aspectele ce tin de croitorie si materiale textile. Caut carti cu subiectul materiale textile si tehnici de manipulare...? (mai mult)
Ce cărți îmi recomandați despre răbdare? As vrea sa am mai multa
As vrea sa public o carte la Editura Arthur sau la Paladin. Oricum, m-am apucat sa o scriu. Îmi puteți spune ceva legat de acest domeniu? Merita munca?
Am un mare lapsus. Am terminat de ceva timp liceul si nu imi mai amintesc ...cum se numeste acel tip de comic cand personajele au o discutie dar fiecare se refera la lucruri total diferite. Sper...? (mai mult)
Ce cărți despre nazism si holocaust îmi puteți recomanda?
Îmi puteți recomanda o carte pentru controlul emoțiilor?
Salut, îmi poate explica cineva ce înseamnă fraza asta sau la ce vrea să bată apropo în acea fraza din Robin Hood: ~Frica e cea mai mare armă din arsenalul lui Dumnezeu, de asta a creat biserica...? (mai mult)
De ceva vreme scriu poezii pentru copii.În afara de Agonia.net și poezii.md mai știți și alte site-uri gratuite ASEMĂNĂTOARE?
In peisajul balcanic, tara noastra are o pondere semnificativa datorita vechimii dansului Felul si modul lui,, vechimii,, explicati-mi de ce e modul si felul.
De ceva vreme scriu poezii pentru copii.În afara de Agonia.net și poezii.md mai știți și alte site-uri gratuite?
Bună TPU, imi puteti spune niste "vorbe" înțelepte? Gen "ce ai de spus in apărarea ta ", " tin sa subliniez", chestii de genul. Adică gen sa stiu sa comunic cu cuvinte înțelepte. Ma refer la ...? (mai mult)
Bună TPU, cum să fac să înțeleg algebra, stiu ca suna ciudat pentru ca de- abia am luat vacanta. Dar, cum as putea sa o inteleg? Mie mi se pare grea, vouă? Știu că pun intrebarea prea devreme...? (mai mult)
Voiam să citesc o carte despre experiența trăită a unui afro- american in legătură cu rasismul, gen un jurnal al lui sau cineva care ii povestește viata, sunt sigura ca exista cărți despre...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte despre o relatie care tocmai s-a incheiat. Nefiind scriitor, m-ar interesa daca as putea gasi pe cineva care sa o scrie pentru mine.
Am auzit ca la real se da Ion, știți cumva ce se da la uman?
Buna, TPU! De mult timp incerc sa gasesc o carte buna sau o serie de carti, pe care sa nu o mai pot lasa din mana. Va rog sa imi recomandati carti cu mentiunea ca povestea sa fie una romantica, pasionala...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog de unde provine acest citat? "Nu există barbat care face dragoste prost ci femei care nu stie sa iubească".
Ce sa fac daca eu la compuneri la evaluare nationala nu am nicio idee sau da doar ca am nevoie de o ora sa ma gandesc si cum sa o pun in pagina. Faza e ca eu chiar citesc mult si imi place, de toate genurile...? (mai mult)
Ce credeti ca pica anul acesta la Evaluarea Nationala?
Stie cineva daca imi trec Wattpad pe engleza si postez varianta cartii pe care o scriu in aceasta limba, pot aduna mai multi cititori? Va las aici link- ul cartii...? (mai mult)
Cineva care a citit cărți din seria Pisicile Războinice.Cum vi s-au părut cărțile? Pentru ce vârstă sunt? Eu am 13 ani si nu prea mai am ce sa citesc.Multumesc anticipat!
Am inceput sa scriu cartea asta, un fel de roman de dragoste istoric, insa ma gandesc sa renunt pentru ca nu stiu daca este catusi de putin reusit. O sa va las linkul si am sa va rog sa imi...? (mai mult)
Bună tuturor! Am început să scriu o carte și vă invit să aruncați și voi un ochi peste primele pagini. Ce părere aveți? Opiniile voastre sunt importante! http://uirebit.com/fragmente- literare/dupa-...? (mai mult)
Exista carti despre arte martiale/autoaparare? Imi puteti sugera cateva?
Ce carti pentru copii cu tema calatoriei stiti?
Bună. Pe site- ul de cărți Libris, am avut în wishlist 250 de cărți. Ieri am mai comandat vreo 5, azi am deschis iar lista și când colo goală. Toate celelalte cărți șterse! Cum este posibil?...? (mai mult)
Un titlu pentru autorul- C. V Kifor 1998 in domeniul managment?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
FreddieM întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!