Buna TPU, de unde as putea face rost de jurnalul de la Clubul bonelor 1. Ideea grozavă a lui Kristy?
Exista carti cu variantele originale ale basmelor celebre? Îmi sugerează cineva vreuna? ( Vorbesc de variantele mature ale fraților Grimm și Charles Perrault)
Visez sa devin un vindecator.Cartea asta este despre o tehnica numita metoda Silva de vindecare prin te poți vindeca t7 însuși ca apoi sa poți vindeca și pe alții. Deci sincer, vreau sa întreb...? (mai mult)
Vreau sa citesc o poveste horror foarte buna, sa fie si adevarata.
Deci, lucrez la o mica serie horror analog (e ceva despre un cult bizar din anii 2000. La prima vedere pare o grupare creștina, dar de fapt are un secret întunecat), însa nu prea am idei pentru ...? (mai mult)
Îmi sugerează cineva niște cărți cu baluri mascate? Orice fel de cărți care conțină baluri mascate!
Ce părere aveți de cartile"Oameni ultraprocesati" și "Zaharul mai periculos decat cocaina?" Pot fi un început bun pentru schimbarea stilului de viata alimentar? Vorbesc despre nutritie si industria...? (mai mult)
Salut, la ce credeți ca se refera fragmentul, , Acum, că ati răspuns la fiecare întrebare în parte, faceți totalul literelor care corespund răspunsurilor selectate și descoperiți tipul de ...? (mai mult)
Buna ziua! Cartea Doctor Faustus Este la fel de interesanta ca maestrul și Margareta? Nu îmi pasă de ideile filosofice. Vreau doar să știu dacă acțiunea e interesantă și bine scrisa. Am mai citit...? (mai mult)
Te poți motiva și îți poți schimba viata în mai bine cu o carte din domeniu?(motivational) Aveți exemple concrete? Oare se poate reusi de către oricine acest lucru? V- a inspirat și influențat...? (mai mult)
Voi ce fantezii mai aveti dragilor? Mi- o venit azi o fantezie de mama mama. Merg la spital sa ma vada domnisoara doctor la inima ca am palpitatii. Mai fac cate o gluma, radem, ma fac ca- s ingrijorat...? (mai mult)
Buna ziua. Poate sa imi spuna cineva cum se spune "pamant" in limba ebraica, fonetic? Va multumesc.
Salut oameni buni, recomandati- mi si mie o carte pentru istoria romaniei pentru admiterea la Academia de politie, care voua v- a usurat munca. Frumos sintetizata, cu termeni explicati, etc. Mersi ...? (mai mult)
Fac apel la cultură! Caut să cumpăr cartea "Etnogeneză și țuică" de Vintilă Mihăilescu, editura Polirom. Dacă știe cineva unde [mai] poate fi găsită sau este dispus să o vândă, aștept...? (mai mult)
A fost odată De când suntem mici avem vise, De multe ori ele nu sunt atinse, Toți au așteptări, speranțe, Dar ei nu te i- au mereu în brațe, Iar atunci, tristețea vine din senin,...? (mai mult)
Credeți că Suzanne Collins va mai scrie vreo carte din universul, , Jocurile Foamei " după succesul pe care l- a avut cu, , Balada Șerpilor și a Păsărilor Cantatoare"? Dacă nu ce autor de distopie...? (mai mult)
De unde pot cumpăra cheia mica al lui Solomon în romana?
Nu vi se pare ca seria Amurg este foarte similara cu Jurnalele Vampirilor? Nu vreau sa spun ca Stephenie Meyer a copiat romanele scriitoarei Lisa Jane Smith dar totusi sunt foarte multe asemanari? Voua...? (mai mult)
De ce litera â nu se pune la începutul sau la sfârșitul unui cuvânt?
Salut TPU! Ce se întâmplă la un concurs de creații literare?
Buna! Cine a mers la concursul "Ionel Teodoreanu" din Iași? Pentru secțiunea arta dramatica mi-ar fi de ajutor câteva sfaturi.
Bună seara, am o întrebare, există o carte ca cea din plăcintă americană?
Sugerati neologisme care nu vin din Engleza, sau expresii noi care va plac. Aici sunt cateva "o afirmatie percutanta" (socanta) „a ghilabandi din ladă" (a cânta la pian) „a- i da cuiva o palmă"...? (mai mult)
Cum înțelegi proverbul sangele apa nu se face?
Exista Sfanta Vineri in Harap-Alb?
Nume de carti care te fac sa plangi! Dau funda!
Buna. Îmi puteți spune vă rog programa la romana(tehnologic) pentru bac 2024? Eu am terminat acum 3 ani, dar nu am luat bacul. Vreau sa învăț de acum
Buna TPU. Ce parere aveti despre Cartea rosie si Cartile negre scrise de Carl Jung? Merita citite volumele? Le-ati recomanda? Multumesc mult!
Am citit o carte acum mult timp. Era despre un om care s- a îndrăgostit de o fata care era la facultatea de arte. A răpit- o și a sechestrată timp de mult timp. După mai multe încercări de evadare...? (mai mult)
Buna ziua! Topîrceanu a tinut o conferință intitulată „Problema rasului și humorului românesc", textul l- am gasit pe internet ușor, dar îmi trebuie și revista și anul publicării pentru...? (mai mult)
Bună ziua! Am mare nevoie de aceste cărți „Teste REZOLVATE de limba si literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE pentru profesori "- Raluca Cristina Dan, Stefan Constantin Mazilu...? (mai mult)
BUNA! Ma poate ajuta cineva să găsesc cartea "Alteța sa cititoare" de Alan Bennett? Am sunat la multe librarii/biblioteci și la carturesti dar nimeni nu a avut- o si nu a fost in stock. Mă poate ajuta...? (mai mult)
Vreau și eu niște cărți de fantezie medievală în afara de Roata Timpului? Ceva sugestii?
Buna! Mai sunt reviste care au continut bazate pe muzica rock,metal? Daca da, de unde le pot coamanda?
Am întâlnit expresia "ce blană este... (ceva)". Ce înseamnă?
Buna! As dori sa cumpar cartea "Fuga de libertate" scrisa de Erich From insa nu o gasesc. Este vreo persoana care o are si ar dori sa o vanda? Sau ma poate ajuta cineva cu un site/libraries/anticariat ...? (mai mult)
Îmi place un băiat dar el citește o serie de cărți numită, , Roata Timpului" iar eu nu am idee ce se întâmplă în ea! Vreau totuși sa îi arat ca știu despre ce e vorba! Totuși cărțile mi...? (mai mult)
Am 5 cărți TUNELURI. A 6 carte există. Dar este in limba engleza. Oare va fi vreodată tradusă în limba română?
Care sunt șansele să pice liric anul acesta la evaluarea națională?
Bună ziua! Are cineva de vânzare cartea Regatul spinilor și al trandafirilor?
Bună ziua! Caut traducerea unei poezii de Emily Dickinson dintr- un volum publicat în 1969 la Editura pentru Literatură Universală. Titlu original: „Hope" is the thing with feathers. Titlul în română:...? (mai mult)
Cartea 1001 de nopți este doar o carte? Adică sunt incluse toate poveștile într- o singură carte? Căci pe Scribd și pe net am observat că ar fi mai multe cărți. Dacă e așa, cum știm ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Imi poate da cineva o lista cu poezii bune pentru mesajul textului? (prin mesaj ma refer la un mesaj ca la Evaluarea Nationala). Va multumesc mult!
Credeți că, , Harry Potter, ", , Stăpânul Inelelor", , , Cantec de gheață și foc ", , si The Witcher "sunt carti bune de citit pentru cineva care nu a citit cărți de mult timp? Sau aduc prea...? (mai mult)
Ce face Sauron toată ziua în in turnul Barad Dur?
Ce parere aveti despre autorul Fyodor Dostoevsky? care este romanul vostru preferat?
Cate carti cititi intr-un an, in medie?
"Arcasul, este o sculptura interesanta localizata la extremitatea Capului Caliacra." De ce autorul a pus virgula dupa "Arcasul"? Care este rolul virgulei?
Bună tuturor, Îmi aduc aminte că în liceu profa de Literatură Universală ne- a recomandat o anumită carte (pentru când avem timp să citim și altceva). De ceva timp încerc să- mi aduc aminte...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie un site cu povestea Tabara de la Sibiu de Mircea Eliade pe pdf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!