Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Imi poate fi anulata lucrarea de bacalaureat daca din greseala am tras o linie pe pagina principala?
Salutare! Cum as putea scrie un rezumat "ca la carte", fara a comenta deloc? Eu mereu am tendinta sa adaug detalii sau sa "comentez". Ma rog, cel putin din punctul meu de vedere, la rezumat orice...? (mai mult)
Este seria,, Memory, Thorn and Sorrow tradusa in romana? Dar seria,, Black Company"? La noi nu se prea traduc serii fantasy!
As dori și eu o lista cu carti fantasy medievale! Care sunt seriile fantasy must read? ( de preferat medievale).Aș dori și din alte tari, ca Spania sau Franța!
Bună! Mă ajutați vă rog cu niște sugestii de cărți fantasy în engleză de calitate? Nu știu dacă se găsesc, dar caut sa fie într un limbaj cat de cat accesibil și să nu fie vulgare
Care e piesa voastră preferată de Shakespeare?
Ce părere aveți de noile cărți ale lui Neale Donald Walsch, Dumnezeu îți vorbește și Solutia Dumnezeu? Cine le-a citit? Impresii?
Din toata literatura pe care ati citit-o, care e personajul vostru preferat?
Bună! Ce cărți în engleză îmi recomandați? Dar nu ceva foarte complicat gen Shakespeare va rog; ). Și de asemenea as prefera sa nu aibă înjurături și ca pers. principale sa nu fie imorale ...? (mai mult)
Ce inseamna fr? ????Mi-a zis o fata pe net si nu stiu ce inseamna.????
Bună,voi de unde cumpărați carti de pe internet?
Îmi recomanda cineva câteva cărți despre toate civilizațiile din America? ( continentul )
Salut TPU! De regulă cum sunt cărțile de la chioșcuri? Mai ieftine sau mai scumpe față de librărie?
Dintre toate cartile de self-help cu care ati intrat in contact, care vi s-a parut cea mai aberanta?
Cum se scrie corect "datilas"
Salut! Ati citit Hobbitul, de J. R. R. Tolkien? Daca da, v- a placut? De ce? Stiu ca multi vor "sari" pe mine din cauza aceasta, insa mie nu mi- a lasat o impresie prea buna (in sensul ca actiunea...? (mai mult)
Ce recomandați sa citesc cărțile despre creier a lui Dr. Daniel Amen sau cartea Supermintea de Dave Asprey? Care merita mai mult și ajuta mai mult?
Intrebare pentru cei care au vazut filmul dar au citit si cartea shogun. Cat de fidel este serialul cartii? Fara spoiler. Merita sa ma apuc de carte?
Care sunt toate cartile scrise de JRR Tolkien și George RR Martin?
Care ar fi cele mai bune carti scrise de Richard Dawkins sau de Sam Harris?
Bună ziua, unde pot descărca cărți chiar ṣi cu plată dar care să le pot citi c în e-reader Kobo? Po kobo nu găsesc "nimic" în limba română care să mă intereseze.
Sunt in clasa a XI- a profesional pe domeniu de estetica si vreau sa dau diferente pentru liceu pe acelasi domeniu. As fi interesată daca este cineva care a dat difernte la mate si romana si imi poate...? (mai mult)
M- am concentrat mult prea mult pe carti care sa- mi schimbe viata sau care sa ma ajute sa- mi modific caracterul si personalitatea intr- un anume fel. Simt ca as avea nevoie de ceva ce sa ma ajute sa ...? (mai mult)
Cartea Supermintea de Dave Asprey face ce promite autorul ca face în prezentare? Adică te ajuta sa ai un creier mai puternic? Pun aici prezentarea. https://www.actsipoliton.ro/dave- asprey- supermintea-...? (mai mult)
Exista un site special care arata daca o carte in intr-o limba straina a fost tradusa in lb. română? Varianta in lb. română.
Ce este portret moral si portret fizic?
De ce este "Un Veac de Singuratate" considerat un roman atat de important?
Păreri despre cartea Supermintea (Head Strong) de Dave Asprey? A citit- o cineva și dacă da cum este? V- a ajutat? Îmi doresc și eu un "head strong" si sa imi schimb stilul de viata alimentar si nu...? (mai mult)
Buna TPU, de unde as putea face rost de jurnalul de la Clubul bonelor 1. Ideea grozavă a lui Kristy?
Exista carti cu variantele originale ale basmelor celebre? Îmi sugerează cineva vreuna? ( Vorbesc de variantele mature ale fraților Grimm și Charles Perrault)
Visez sa devin un vindecator.Cartea asta este despre o tehnica numita metoda Silva de vindecare prin te poți vindeca t7 însuși ca apoi sa poți vindeca și pe alții. Deci sincer, vreau sa întreb...? (mai mult)
Vreau sa citesc o poveste horror foarte buna, sa fie si adevarata.
Deci, lucrez la o mica serie horror analog (e ceva despre un cult bizar din anii 2000. La prima vedere pare o grupare creștina, dar de fapt are un secret întunecat), însa nu prea am idei pentru ...? (mai mult)
Îmi sugerează cineva niște cărți cu baluri mascate? Orice fel de cărți care conțină baluri mascate!
Ce părere aveți de cartile"Oameni ultraprocesati" și "Zaharul mai periculos decat cocaina?" Pot fi un început bun pentru schimbarea stilului de viata alimentar? Vorbesc despre nutritie si industria...? (mai mult)
Salut, la ce credeți ca se refera fragmentul, , Acum, că ati răspuns la fiecare întrebare în parte, faceți totalul literelor care corespund răspunsurilor selectate și descoperiți tipul de ...? (mai mult)
Buna ziua! Cartea Doctor Faustus Este la fel de interesanta ca maestrul și Margareta? Nu îmi pasă de ideile filosofice. Vreau doar să știu dacă acțiunea e interesantă și bine scrisa. Am mai citit...? (mai mult)
Te poți motiva și îți poți schimba viata în mai bine cu o carte din domeniu?(motivational) Aveți exemple concrete? Oare se poate reusi de către oricine acest lucru? V- a inspirat și influențat...? (mai mult)
Voi ce fantezii mai aveti dragilor? Mi- o venit azi o fantezie de mama mama. Merg la spital sa ma vada domnisoara doctor la inima ca am palpitatii. Mai fac cate o gluma, radem, ma fac ca- s ingrijorat...? (mai mult)
Buna ziua. Poate sa imi spuna cineva cum se spune "pamant" in limba ebraica, fonetic? Va multumesc.
Salut oameni buni, recomandati- mi si mie o carte pentru istoria romaniei pentru admiterea la Academia de politie, care voua v- a usurat munca. Frumos sintetizata, cu termeni explicati, etc. Mersi ...? (mai mult)
Fac apel la cultură! Caut să cumpăr cartea "Etnogeneză și țuică" de Vintilă Mihăilescu, editura Polirom. Dacă știe cineva unde [mai] poate fi găsită sau este dispus să o vândă, aștept...? (mai mult)
A fost odată De când suntem mici avem vise, De multe ori ele nu sunt atinse, Toți au așteptări, speranțe, Dar ei nu te i- au mereu în brațe, Iar atunci, tristețea vine din senin,...? (mai mult)
Credeți că Suzanne Collins va mai scrie vreo carte din universul, , Jocurile Foamei " după succesul pe care l- a avut cu, , Balada Șerpilor și a Păsărilor Cantatoare"? Dacă nu ce autor de distopie...? (mai mult)
De unde pot cumpăra cheia mica al lui Solomon în romana?
Nu vi se pare ca seria Amurg este foarte similara cu Jurnalele Vampirilor? Nu vreau sa spun ca Stephenie Meyer a copiat romanele scriitoarei Lisa Jane Smith dar totusi sunt foarte multe asemanari? Voua...? (mai mult)
De ce litera â nu se pune la începutul sau la sfârșitul unui cuvânt?
Salut TPU! Ce se întâmplă la un concurs de creații literare?
Buna! Cine a mers la concursul "Ionel Teodoreanu" din Iași? Pentru secțiunea arta dramatica mi-ar fi de ajutor câteva sfaturi.
Bună seara, am o întrebare, există o carte ca cea din plăcintă americană?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!