Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Merita citie cartile din urzeala tronurilor?
Bună, TPU! Am citit recent "Lanțul" de Adrian McKinty, carte ce m- a impresionat, acțiunea plină de adrenalină și final neașteptat. Ce cărți de genul mai pot citi, putin macabre, dar care...? (mai mult)
Buna,ma poate ajuta cineva sa gasesc varianta pdf a cartii Fluturi de Irina Binder, vol.2?
Stiti niste carti in care psihologii/psihiatrii comenteaza tot felul de comportamente, spre exemplu carti in care un psiholog explica de ce a savarsit cineva o crima? Dar nu numai despre crime, as dori...? (mai mult)
Un site unde găsești cărți PDF in romana dar totodată și gratuit? Cărți precum ultimul samurai, Mahabharata, sau alte cărți despre mitologia asiatica. Funda!
Mi s- a spus ca unele site- uri nu sunt de incredere la anumite rubrici(ex.: istorie, politica, conspiratii, masoni, economie, tari, oameni, etc.), chiar si clipuri de pe YouTube si sa le citesc din...? (mai mult)
De unde pot cumpara cartea Becali și Steaua?
O carte despre mitologia asiatica?
Salutare, sunt student, ultimul an si am licenta de facut. Licenta este :""Piaţa transporturilor aeriene. Modelul low- cost versus modelul traditional"' Nu prea se gasesc informatii, am gasit foarte...? (mai mult)
Ştie cineva ceva cărți de aventură cu personaje care se transformă invizibile?
Carti de citit pentru a invata sa-mi fac prieteni? Carti de dezvoltare personala, în combaterea anxietatii sociale știți?
Are cineva cont pe scribd și mă poate ajuta cu două cărți de acolo? Nu îmi vine să-mi fac cont doar pentru două cărți.
Stiu ca unele persoane care vor sa scrie carti si sa traiasca din asta fac o facultate de litere sau cum ii zice. Imi puteti spune care sunt avantajele daca faci una? Adica de ce as vrea sa ...? (mai mult)
Pot sa adaug la lucrarea de licenta cateva carti(3- 4) la bibliografie chiar daca nu am folosit informatii din ele? Asta doar ca sa iasa bibliografia la numar. Ar fi o problema la antiplagiat?...? (mai mult)
Ce site de tipul scribd mai cunoasteti? Cu carti in romana, de preferabil
Caut o piesă de Cehov în care într-o scenă, un director de bancă își asuprește servitorul, funcționarul. Dacă știe careva numele piesei.
Care este intrusul care nu se potriveste cu a-și închipui având cuvintele: a visa, a-și imagina și a crede?
stie cineva cat se poate castiga din publicarea unei carti online pe diferite siteuri, Google play, Goodreads?
Stie cineva de unde pot comanda cartea "Feel again" din seria again#3 scrisa de Mona Kasten?
Ce cărți mi- ați recomanda sa citesc? Până acum am citit tot în legătură cu lumea "SHADOWHUNTERS", Game of Thrones, Percy Jackson si Olimpienii, Harry Potter, Stăpânul inelelor și Hobbitul...? (mai mult)
Cum iti poti gasi inspiratia pentru a compune o poveste? Cum poti gasi acea idee care sa te puna la masa de scris si sa nu te mai ridici de acolo?
Imi puteti recomanda si mie niste romane care chiar merita citite?
Știe cineva daca se vor mai traduce și următoarele volume din "Eroii Olimpului" de Rick Riordan? Continuarea seriei Percy Jackson si Olimpienii? Mi- au plăcut mult cărțile și când am aflat...? (mai mult)
Salut, a citit cineva Gradinile lunii (Cronicile Malazane) – Steven Eriksson, vreau sa întru în lumea cititului și mie îmi plac mult anime- urile asa ca am ales acest gen fantasy. Ce părere aveți...? (mai mult)
Cum este cartea "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" de Dr.Vasi Radulescu? Merita? Ma interesează subiectul.
As dori sa citesc niste carti, dar nu orice, gen bad guy and good girl, dar mult mai sentimental. Fata sa aiba un trecut mai urat (parintii morti, maltratata), dar ea sa fie in centrul actiunii....? (mai mult)
Hei, aș dori să știu cum să fac rost de coperți personalizate pe wattpad, dar să și includă titlul, seria sau numele autorului. Întreb pentru că vreau să mă apuc, doar că nu știu cum ...? (mai mult)
Bună, aș dori o carte de știință despre biologie- - aș vrea ca aceea carte să cuprindă și elemente științifice despre viață, dar povestite într- un mod elegant. Știți o astfel de carte? ...? (mai mult)
Ce carti bune ati mai citit in ultima vreme? Eu am terminat: - "Toata lumina pe care nu o putem vedea (de Anthony Doerr, care, tin sa mentionez, ca daca sunteti curiosi sa o cititi, vă...? (mai mult)
Pentru inceput as dori sa spun ca vreau sa incerc sa scriu un roman sau un short novel.Nu as vrea sfaturi in ceea ce priveste scrierea acestuia, gramatica etc. Insa as dori sa ma ajutati daca se...? (mai mult)
Hei TPU, am titlul de carte minți geniale scrisa de Gordon korman, volumul 1. Exista volumul 2? Sau chiar mai multe? O serie?
Aș vrea să îmi comand toate cele 6 cărți Star Wars, adică mă refer la romanele făcute dupa filme. Unde le pot gasi? Le caut de cateva zile bune si nu le gasesc pe nici un site. As vrea...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o carte care v-a placut si voua, nu foarte grea, cu informatii interesante despre neurologie?
Ma puteti ajuta cu o bibliografie in engleza sau romana pentru urmatorul subiect? Vestimentația de curte in Renaștere (Franța, Anglia, Italia, Imperiul, sec. XV- XVI). Pe internet gasesc...? (mai mult)
Din ce carte este acest citat de Emil Cioran? "Eu sunt doar un accident. De ce trebuie să iau totul aşa în serios?"
Ce carti psihologice imi recomandati pentru vindecare? Simt ca mintea mea gandeste prea compulsiv doar la el, doreste sa ii scrie si nu este ok...
Stiu ca era o serie de vreo 5 poate chiar mai multe carti despre ceva academie cu vampiri/vrajitoare. Am citit cateva carti cand eram mai mica din aceasta serie si nu mai stiu cum se numeste....? (mai mult)
Ce parere aveti despre fantasticul modern din literatura citita sau din cinematografia cu aceasta tema? Prin ce va atrage sau va respinge?
Stiti cateva carti bune de citit in carantina? Preferabil Stephen King sau in acea zona de fantastic:) Multumesc anticipat!
Va rog, niște titluri de carti care sa conțină mesaje de aprecieri, laude, gânduri bune pentru cel/cea pe care o admiri de o viața. Mulțumesc!
Vreau si eu pareri despre cartea "Secretele Întregi Vieti" cei care au citit-o vreau sa imi spuneti va rog daca acea carte va schimbat viata sau daca v-a ajutat cu ceva mulțumesc!
Hei, salut, ati citit seria "Supravietuitorii "de Erin Hunter? Daca da, va rog sa ma lamuriti cu ceva. Imi puteti spune deataliat care era ierarhia haitelor de caini salbatici in general?
Am nevoie de 2 sau 3 idei de basme, dar sa fie originale.Dau funda
Exista vreo aplicatie care sa scaneze un fragment dintr-o carte si sa-mi spuna din ce carte a fost luat?
Marc Antoniu era văr cu Iulius Cezar?
Am nevoie de ajutor. Are cineva cartea lui Henri Pirene, , Orașele evului mediu, , , Editura, , Memento Dacia? Pe internet spune ca nu mai e disponibila... sunt stocurile epuizate sau daca stiti...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartea "Secretele întregii vieți" de Elena Iuliana Neagu? A citit-o cineva? E utila?
Care sunt cele mai bune carti despre Maria Tanase? Tocmai am terminat- o pe cea scrisa de Stejarel Olaru. (a fost o carte buna, dar am parcurs- o greu, deorece se axa in mare parte pe Securitate si ...? (mai mult)
Hei, salut, va pot intreba ceva? Exista vreo carte de aventura in care nu apar absolut deloc oameni? Daca da, va rog sa imi spuneti care.
Ce tip de cărți ar trebui sa citesc pentru dezvoltarea vocabularului și pentru dezvoltarea mea din punct de vedere sociabil? Mereu când socializez cu oamenii nu știu ce sa spun, nu am idei, nu prea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
FreddieM întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.