Un fermier a murit și și-a pierdut casa, masina și iubita lui. Ce a pierdut prima data?
Am cautat pe net cartea "Ultimul Avanpost" de Lavinia Calina in varianta pdf si nu o gasesc. Stie cineva daca macar se poate gasi si daca da unde anume?
Care sunt cartile voastre favorite de la Editura Arthur? Imi puteti da si motivatii?
A citit cineva,, Hotul fulgerului" de Rick Riordan? Ce nota ii acordati?
Cea mai bună carte citită? Și dacă aţi putea motiva și alegerea! (fundiţa ❤)
Caut o carte pe care am citit- o acum cativa ani dar cand o caut pe google sau bookfinder nu o pot gasi. Daca a auzit cineva de aceasta carte si poate sa imi zica autorul ar fi de ajutor. Cartea se numeste...? (mai mult)
Hei, salut, imi poate recomanda cineva niste carti misto fantasy cu animale? Va rog sa imi dati cat mai multe.
E bun? Ajuta? Îți poți găsi pacea interioara cumparandu-l și ascultandu-l? https://www.curteaveche.ro/p/cum-sa-ajungi-la-pacea-interioara-audiobook
As vrea ca toti cei care imi cititi intrebarea sa imi raspundeti pentru ca nu vreau mai mult de doua litere. Faza e ca eu am o idee buna de carte, chiar am si pus- o in practica cu cateva capitole....? (mai mult)
Am nevoie de niște cărți despre agenți secreți care se infiltrează în clanuri mafiote. Vă rooog! Vreau să scriu și eu ceva de genul, dar mai întâi trebuie să mă documentez. În limba...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda cărți în română despre virusuri scăpate din laborator? Am citit "apocalipsa", "captivi în labirint", "Bird Box orbește".
Imi plac cartile cu ghiduri, supravietuire, camping, medicale, etc. As prefera sa aiba poze si informatii folositoare si reale. Ce carti imi recomandati?
Ti-ai da sufletul-pereche in schimbul sufletului tau?
Este pe aici cineva care sa fi publicat o carte? Eu incerc sa lucrez la un roman si sper sa imi iasa cat mai bine dar vreau sa stiu ce o sa fac cu el dupa ce o sa il termin. Cred ca pot sa gasesc...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum e carantina am zis sa invat pentru admiterea la medicina, chiar daca mai am mult pana acolo. Am zis ca e mai bine sa incep acum ca sa nu ma stresez in viitor. Stiti de unde pot downloada...? (mai mult)
Eu de ceva timp am incercat sa scriu o carte dar de multe ori am luat- o de la capat pentru ca nu eram multumit de ceea ce faceam. Acum vreau sa incerc sa o duc la capat si sa fiu multumit de...? (mai mult)
Îți place să citești? Cat de des?
Imi poate recomanda cineva titluri de carti legate de comunismul din Romania? Multumesc
Cărți de dezvoltare personală / goal-uri / motivație?
Ajutor! Scriu la o carte. Actiunea se petrece in trecut si apare si fantezia, gen SF. E un fel de Game Of Thrones pentru ca am combinat realul cu imaginarul insa nu e copiat nimic, doar ideea de combinare...? (mai mult)
Ce părere aveți de wattpad? Ce părere aveți despre această carte? https://my.w.tt/hcMLlOrPu5
Știți cărți pentru gestionarea emoțiilor? Dar sa se vadă rezultate.
Bunaaaaaa...imi puteti spune niste carti bune pe care sa le comand?
Pentru cei care au citit volumele Harry Potter care v-a placut cel mai putin? Probabil ca o sa ziceti ca v-au placut toate dar vreau sa va ganditi mai bine.
Cum se numeste piesa este ceva gen :one way love another way love ceva de genu
Cât vă ia să citiți o carte?
Ce parere aveti despre aceste carti? https://carturesti.ro/carte/elon- musk- 1989888 Si https://carturesti.ro/carte/jeff- bezos- si- epoca- amazon- 238456 Isi merita bani? Le- a citit cineva...? (mai mult)
Merita sa citesti biografii/auto-biografii ale oamenilor de succes? Am gasit cateva in Romana si par interesante la prima vedere Vreau sa citesc parerile voastre Funda!
Ce parere aveți despre cartile lui Robert Kiyosaki? Chiar sunt asa de bune pe cum se spune? Mă bate gandul sa imi cumpar cateva, si vreau sa stiu daca isi merita bani Funda!
Știți vreun site de unde pot lua cărți gratis sau concursuri cu premiu cărți?
Eu incepusem sa citesc seria de carti " After " de pe wattpad si auzisem ca ar fi diferita fata de cartea publicata. Este adevarat? Ma refer la povestea in sine si desfasurarea evenimentelor,...? (mai mult)
Cum ar fi dacă limba română ar fi limba globală a lumii în loc de engleză, ar putea toată lumea să o învețe sau este o limbă prea grea?
Puteti va rog sa-mi raspundeti ce este litera s din cuvantul s-ar putea sa-mi placa rochia sau pantofii! Ce inseamna, ce se poate spune la gramatica despre litera s? Multumesc
Carțile de dezvoltare personala te pot face mai bogat sau te ajuta sa ai succes in viata? Am citit 3 si chiar mi- au schimbat modul de gandire in bine, doar ca nu stiu sigur cum este, daca...? (mai mult)
A auzit cineva de mitul cercului de foc? Prin unele sate se spune ca pe vremuri vrajitorii faceau un cult si ca era un cerc de foc care mergea pe strazi. Mi- am amintit de acest lucru atunci cand l- am...? (mai mult)
Câte pagini are Enigma Otiliei? Am descărcat un pdf dar are doar 77 de pagini.
Îmi puteti recomanda cărti SF/fantezie despre virusuri care scapă din laborator? Am citit "Apocalipsa" de Stephen King si "Captivi în labirint".
Ce ziceți de acest scenariu de carte: Frulifer, un geniu se îndrăgostește de profesoara sa de franceză, Bia. El se hotărăște (și reușește, cu ajutorul fizicii cuantice) să construiască ...? (mai mult)
Niște cărți despre psihologia criminalilor în serie, vă rog! Vreau să scriu un roman cu această temă.
Îmi recomandați un ebook de pe kindle în română?
Imi puteti recomanda o carte?
Buna, TPU! Am scris o carte pentru copii, cum as putea incerca publicarea ei si cum sa o fac mai cunoscuta? Multumesc pentru ajutor
Vreau niste pdf (gratis normal)cu carti scrise de Osho sau Sadhguru.Bine,nu conteaza neaparat autorul, doar se fie in sfera asta a spiritualitatii
Spuneti- mi va rog cele mai adecvate programe pentru citit, gen, carti electronice. Si totodata, recomandati- mi cea mai interesanta carte ca sa ma captiveze, ca am mare dorinta sa citesc dar...? (mai mult)
Pentru a scrie un roman, povestea trebuie sa fie inspirata din fapte reale? Sau e ok sa fie totul in imaginatia mea?
Există vreun site în care aș putea citi online?
Salutari tuturor! Ce carti de beletristica recomandați? Și ce părere aveți de cărțile lui Gabriel Garcia Marquez?
Ce cuvant din 10 litere are ca sens asemanator,, obtine"?
Care este cuvântul format din 8 litere care sa aiba ca sens asemănător cuvântul "agil"?
Hei a citit cineva Pacientă tăcută? Dacă da, puteti să îmi spuneți finalul, de ce l-a omorât pe soțul ei și de ce nu a mai spus nimic dupa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!