Vedeți voi, eu unu sunt scriitor. Și nu, nu unul cunoscut sau care publică într- o revistă sau așa ceva, ci unul care o face de la o vârstă relativ tânără de plăcere. Am în plan ...? (mai mult)
Hei.Era o poezie in care era vorba de un cioban care statea cu oile pe camp si la un moment dat 2 alti ciobani unul moldovean iar altul ungur sau ceva de genul au pus la cale sa il omare pe ciobanul roman...? (mai mult)
Bunaaaa, trebuie să fac o sceneta din Maitreyi. Ce as putea face? Dati-mi niste idei va rog din sufleeeet. Dau funda
Hey! Exista vreun site de unde pot Descarcă un PDF sau word comentariile de la romana pentru bac? As vrea sa le trag la imprimanta sa le invat dar nu gasesc nicaieri
Ceva titluri de cărți interesante? (Nu mă interesează romanele sau cărțile acelea gen dezvoltare personală, ci cărți care cu adevărat să mă ajute să mă dezvolt, să îmi măresc...? (mai mult)
de unde pot lista fise de lectura pentru clasa a 3 a? multumesc, o zi frumoasa.
Ce carte cititi acum?
As dori sa imi recomandați câteva cărți de dezvoltare personală. Multumesc!
De ce lumea alege să citească cărți de beletristica in loc sa citească ceva care îi ajuta cu adevărat, de exemplu cărți de sănătate, literatura motivationala(dezvoltare personala) sau cărți...? (mai mult)
Puteti sa mi spuneti va rog ce reprezinta "mitul crengii de aur"? Am de exemplificat mitul crengii de aur in "Baltagul", dar nu stiu la ce se refera.
Cine poate sa imi traduca corect urmatoarea frază : What they hate in you is missing in them, Keep shining.
Eu m- am apucat sa scriu un roman intitulat "Triburile". V- ar placea sa cititi asa ceva? Este vorba de 4 triburi (Foc, apa, pamant si vant ce sunt intr- un aproape continuu razboi pentru suprematie,...? (mai mult)
Eneida vs Iliada. Sunt comparabile aceste două epopei? Şi dacă da, sunt ele sensibil egale? Adică, pe o scară a valorilor le-aţi pune pe aceeaşi treaptă? Sau pe una mai sus decât cealaltă?
A citit cineva Nebunie si Vindecare de Barbara K. Lipska?
N-am inteles povestirea Balta Alba si nu mai am timp sa o mai citesc, daca cineva poate sa imi descrie locuinta strajerului.
Salut, am un stilou cu varf de pix de schneider si deodata a inceput sa nu mai scrie, am bagat mina de cerneala noua de la alta firma poate poate dar tot la fel, mi- a zis un coleg sa il spal cu apa...? (mai mult)
Nu știu dacă am nimerit categoria bună, dar uite intrebarea: a mai folosit cineva cartea "Complete Preliminary student's book with answer 2nd edition"? Dacă da, îmi puteți da audio- urile?...? (mai mult)
Ce inseamna în mod justificat?
As vrea niște recomandări pentru niște cărți de filosofie, cărți pe care le considerați importante in "a vedea lumea cu alți ochi".
Cum vedeți voi domeniul/disciplina numita dezvoltare personala/literatura motivațională? Utila sau nu? Ați încercat să aprofundați subiectul? Cum a fost? Ce ați citit?
Ceva carti de citit ceva de dragoste drama sau ceva bestselleruri ca nu prea gasesc si sa-mi spuneti din mare cam despre ce e vorba?
voi ce pozitii bune de citit aveti? Nu pot sa imi gasesc o pozitie comfortabila, am adesea migrene si mi se usuca ochii nasol ori ma doare spatele sau gatul.Am vazut ca exista un stand special...? (mai mult)
Hei. Vreau si eu niste statusuri noi. Nu prea mai găsesc, doar vechi. Cum găsesc un status nou îl mai vad la 10 persoane. Vreau ceva diferit :)) Va rog mult.
Salut, as dori sa citesc o carte despre Zombie de genul The Last of Us dacă știți jocul, sa fie despre Zombie/plague și despre lumea cum Supraviețuiește poate fi 1 carte sau serie de cărți nu...? (mai mult)
Puteți citi pe tren, pe autobuz, în cafenele sau în parcuri? Niciodată n-am înțeles cum pot unele persoane să se concentreze oriunde. Care e secretul? Trebuie să fie vreun truc
Care sunt cărțile care v-au marcat cel mai mult? Mă interesează orice gen. Și câteva detalii, dacă doriți. Mulțumesc!
A citit cineva "Spovedania unui preot "de Ion Sima, merită să o citesc sau este o replica ieftina a cărții "Confesiunea unui preot" de de Sierra Simone?
Voi ați citi o carte cu previziuni?
Imi poate spune cineva cum este prezentat Bucurestiul in cartea "Ciocoii vechi si noi", respectiv, "Cartea nuntii" si ce este diferit la el in cele doua carti? Si ce parere aveti despre cele...? (mai mult)
O suita de 3 evenimente, opere etc. se numește trilogie. Una de 2 cum se numește? Duologie? Nu am găsit nicăieri cuvântul acesta, vreau sa afla. Dar când e una singura? Fundă
Ati citit cartea Iosif si fratii sai? Cum vi s-a parut? Va rog fara spoilere. Si ultima intrebare, cam pe la ce varsta merge sa o intelegi?
Cititi si carti care va ajuta sau doar literatura? Ma refer la cartile care au potentialul sa va ajute, sa va ofere un suport, de self help. Cartile care ajuta fiind motivationale/de dezvoltare personala/de...? (mai mult)
Bună TPU, am de argumentat o afirmație și nu am idee cum sa încep. Oare ar putea sa ma ajute cineva cu o idee?
Am vazut azi o carte in Auchan.Era ceva legat de minte.Foloseste-ti mintea la maxim sau ceva in genul asta.Dar nu o gaseau dupa codul de bare..Cum as putea sa o gasesc?
Stie cineva cum as putea mima cativa zei greci? Daca da, puteti sa imi dati si niste exemple?
Cărți psihoterapeutice bune? Scrise de experți în psihologie, psihiatrie,, psihoterapie, medicină creierului etc. Ceva ce ați citit și v-a ajutat complementar.
Exista expresia "a lua la pont"? Că parca am auzit-o...și câte sensuri are cuvântul pont și ce înseamnă?
Buna TPU. Pe wattpad pot citi carti integrale? De ex vreau sa citesc insula delicventilor si nu are rost sa mi le comand ca deja am prea multe carti. Sau alte siteuri unde pot citi orice carte gratuita,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea,, Vorbe meșteșugite despre Dao" de Zhuangzi?
La realism modul predominant de expunere este narațiunea care se împletește cu descrierea?
Voi cititi cărți din domeniul sănătatii? Ce cărți de sănătate ați citit si chiar recomandați?
Sunt clasa 8-a si m-am inscris la clubul copiilor/teatru. Imi puteti da un monolog pe care sa il pot interpreta?
Este corect fată chineză? Stiu ca nu suna bine dar vreau sa stiu daca este corect Plz ROG SERIOZITATE. Daca raspunzi la misto mai bine nu raspunde!
Miercuri dau test la română și la ultimul exercițiu de la test o să pice încadrarea unui text în curentul literar, realism. Cam cum ar trebui să demonstrez?
Exista texte lirice in proza? Exista texte dramatice in versuri? Intreb pentru ca la clasa am fost invatat ca textele lirice apar doar in versuri, textele dramatice apar doar in proza, iar intr- un manual...? (mai mult)
Când ai multe cărți cumpărate și nu știi ce să citești mai întâi ce faci? Parcă le-as vrea pe toate odată.:))
La facultatea de limbi straine,specializarea traduceri si interpretare, cat de greu se intra la buget? Are cineva niste modele de subiecte din anii trecuti? Multumesc anticipat!
Ce parere aveti despre mini chestia asta ce am postat-o pe Wattpad. (sunt incepator) https://my.w.tt/0UHUYxYTi1
Acum de putin timp am citit ambele volume din malakai si alekzandre. Si am auzit ca este film pe baza cartilor din malakai. Si vreau sa stiu daca este adevarat ca am gasit pe net un videoclip.Sa- mi spuneti...? (mai mult)
Hei! Ce carti preferate aveti? Eu am seria Hush Hush de Becca Fitzpatrick, seria Damnare de Lauren Kate, seria Teardrop de Lauren Kate, Patima Intunecata de Toni Anderson etc.Ce imi mai sugerati sa incerc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?