Salut, nu stiu daca e categoria buna, dar am intrebare, de unde pot cumpara carti online in Limba Romana si să-mi fie livrate in Germania?
un cadru didactic are dreputul de a refuza inscrierea unui elev la un concurs gen Comper.
Buna, Puteti va rog sa-mi recomandati carti de dezvoltare personala cu impact puternic? PS: imi doresc ceva captivant si iesit din comun. Va multumesc din suflet!
Știe cineva un site în care e relatia dintre Otilia și Felix și Pascalopol triunghi amoros?
Ofer funda pentru cine reuseste sa imi puna in ordine urmatoarele versuri. (Daca se poate si sursa) multumesc! "[Puzzle] the chance to see you smiling like a child will in my lyre novel rays...? (mai mult)
Ce inseamna c.d? DAU FUNDA!
Bună TPU. Știe cineva ce înseamnă o persoana divergentă sau semnificația cuvântului divergent? Nu mă refer la film
Stie cineva ce ar putea sa ne cadă la simulări la romana luni? Profil uman.
Hei! Eu cand citesc in gand citesc normal dar atunci cand citesc cu voce tare citesc mult mai greu.Ce sfat imi puteți da?
Sunt, intr- o criza de timp, trebuie sa citesc romanul Ion intr- o zi. Asa ca am apelat la film. Profa de romana a spus ca in film sunt diferente fata de carte. Pentru cei care au citit, cer diferentele...? (mai mult)
Sunt profil Real la Româna îmi puteți spune "tot" ce trebuie sa învață pentru Subiectul 2. (Simbolism, Romantism, Neomodernism, etc) Ar fi perfect dacă mi- ați putea da exemple ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare: de ce stoopid, silly... sunt mai multe cuvinte in engleza de genu de ce toate reprezinta aceles cuvant, adica prost, nu inteleg. {DAU FUNDA}
Am 16 ani. Imi puteti recomanda niste carti bune pentru dezvoltare personala?
Hei, TPU! Am citit mai demult o carte de Sandra Brown in care protagonista poza goala pentru diferiti pictori, iar protagonistul cred ca era un preot vaduv. Stiu ca s- au casatorit, iar ea in final ...? (mai mult)
Recomandări de cărți despre disciplină?
Ce cărți pentru dezvoltare personala ați mai citi și merită citite? Eu am citit asa: 1. Pachetul ABC- ul psihopaților 2. Limbajul semnelor 3. Începe să gândești 4. Mai puțin...? (mai mult)
Am nevoie de niște referințe literare(cărți/povestiri) vis-a-vis de subiectul: „Tinerii de astăzi pot schimba ziua de mâine." Vă rog, minim 3.
Stie cineva de unde pot cumpara mein kampf? Multumesc anticipat!
Buna lume! Am o problema. Astăzi am avut romană la scoala și doamna ne- a zis ca ne va asculta la lectura pe vacanța.Partea nașpa e ca eu nu am citit nimic și a zis ca ne va asculta peste 1- 2 săptămâni....? (mai mult)
Salut, unde pot gasi textul "Roadele unei diplomatii chibzuite" de Ov. S. Crohmalniceanu pe internet? Nu o pot gasi desi gasesc doar momentele subiectului sau rezumat (am nevoie de intreaga poveste)
Recunoaste cineva versurile urmatoare "fiindca si despartirea apartine iubirii"? Tot ce stiu este ca este o poezie scrisa de un autor turc.
Am o mare problema. Trebuie să învăț poezia Lacul pana main, . e deja 6 seara si maine dimineata trebuie sa o stiu.Am avut la dispoziție o zi jumătate iar de ieri tot repet la ea, am repetat- o ...? (mai mult)
Salut. Recent m- am apucat sa citesc ION și nu am înțeles care era faza cu Belgiug vrând sa ii ia lui Herdela nu stiu ce pământ lângă Biserica sau ceva. Cum face rost de el? Herdela zicând...? (mai mult)
Credeti ca 5 pagini de referat e destul pentru un referat? Sunt la generala nu la liceu apropo
Unde pleacă Laura și cu Pintea din romanul Ion, după nuntă? Știu că în luna de miere, dar nu știu satu'. Și sub ce pom stătea Ion împreună cu Ana la începutul cărții?
Acțiune din romanul Ion se întâmplă pe vremea ce Ungaria stăpânea Ardealul, nu?
Unde se afla satul Pripas din Ion? Între Armadia și Bistrița?
Unde se căsătorește Pintea cu Laura Herdelea? În Pripas sau Armadia? Eu știam că în Armadia
Am de facut un referat despre Othello de Shakespeare si vreau sa stiu daca 3 pagini e ok, adica vreau sa fac macar minimul necesar de pagini...
Am nevoie de recomandări. Ce carte merita sa cumperi pentru a învăța succesul, dar să conțină și exemple din oamenii de succes, povestiri, parabole. Ceva gen ca cel mai bogat om din...? (mai mult)
Pennywise are surori?
Are cineva cartea "Finale" de Becca Fitzpatrick tradusa in romana? Stiu de cele 3 volume pe care le si am dar ultimul volum nu stiu nimic.
Îmi poate recomanda cineva o carte care sa aibă maxim 200 de pg? (sunt clasa a 9 a și vreau sa citesc ceva în ultimele zile de vacanță)
Crezi in ce spune în cartea The Secret?(Rhonda Byrne)? Funcționează?
Imi puteti recomanda niste carti interesante despre evul mediu si antichitate? Daca sunt despre antichitate atunci sa fie vorba despre romani, egipteni, asirieni si asa mai departe, de preferat in limba...? (mai mult)
Este biblia cea mai importanta lucrare scrisa vreodata? Ce carte va place cel mai mult din ea si de ce? Din ea imi place cartea lui Iov, cu rabdarea lui Iov. Funda.
Ce parere aveti despre cartea totul despre psihologie?
Salutare, către cei care au account pe https://playebooks.com, puteți va rog sa descărcați cartea Întâlnire cu Thomas Cresswell și sa mi- o trimiteți? Am încercat sa mă inregistrez dar nu...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva romane de dragoste?
Pe ce site pot găsi cartea "Încearcă să-mi reziști" de Georgiana Sandu?
Ce cărți v-ați propus să citiți anul acesta?
Ce as putea scrie la descrierea unei teme de proiect?
As avea si eu nevoie de niste uraturi pentru profesoara de sport, romana si engleza(care este si dirigintă)!
Mă puteti ajuta cu o uratura pentru doamna directoare? Directoare la scoala, sunt în clasa a8a.
Din ce opera/film vine vocea de la 0:11 din https://www.youtube.com/watch?v=YIic7ot-XYQ?
Cine a citit The Witcher? Am câteva întrebări, seria a ajuns la final, sau o sa mai iasa alte cărți? Este vreo diferență între cărțile în engleză și cele in romana, am văzut că în versiunea...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți în engleză pentru începătorii
As vrea sa ma apuc sa citesc Stephen King si nu stiu cu ce carte sa incep! Ce mi ati putea recomanda?
Ce carte motivațională /dezv pers. ai citit tu? Cum a fost experiența?
Este blogul o alegere de viitor? Buna TPU, revin cu o curiozitate care imi da târcoale de ceva timp. A incercat cineva sa scrie pe un blog? Daca da cum ati atras audienta? Cum v- ati promovat munca?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!