Pennywise are surori?
Are cineva cartea "Finale" de Becca Fitzpatrick tradusa in romana? Stiu de cele 3 volume pe care le si am dar ultimul volum nu stiu nimic.
Îmi poate recomanda cineva o carte care sa aibă maxim 200 de pg? (sunt clasa a 9 a și vreau sa citesc ceva în ultimele zile de vacanță)
Crezi in ce spune în cartea The Secret?(Rhonda Byrne)? Funcționează?
Imi puteti recomanda niste carti interesante despre evul mediu si antichitate? Daca sunt despre antichitate atunci sa fie vorba despre romani, egipteni, asirieni si asa mai departe, de preferat in limba...? (mai mult)
Este biblia cea mai importanta lucrare scrisa vreodata? Ce carte va place cel mai mult din ea si de ce? Din ea imi place cartea lui Iov, cu rabdarea lui Iov. Funda.
Ce parere aveti despre cartea totul despre psihologie?
Salutare, către cei care au account pe https://playebooks.com, puteți va rog sa descărcați cartea Întâlnire cu Thomas Cresswell și sa mi- o trimiteți? Am încercat sa mă inregistrez dar nu...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva romane de dragoste?
Pe ce site pot găsi cartea "Încearcă să-mi reziști" de Georgiana Sandu?
Ce cărți v-ați propus să citiți anul acesta?
Ce as putea scrie la descrierea unei teme de proiect?
As avea si eu nevoie de niste uraturi pentru profesoara de sport, romana si engleza(care este si dirigintă)!
Mă puteti ajuta cu o uratura pentru doamna directoare? Directoare la scoala, sunt în clasa a8a.
Din ce opera/film vine vocea de la 0:11 din https://www.youtube.com/watch?v=YIic7ot-XYQ?
Cine a citit The Witcher? Am câteva întrebări, seria a ajuns la final, sau o sa mai iasa alte cărți? Este vreo diferență între cărțile în engleză și cele in romana, am văzut că în versiunea...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți în engleză pentru începătorii
As vrea sa ma apuc sa citesc Stephen King si nu stiu cu ce carte sa incep! Ce mi ati putea recomanda?
Ce carte motivațională /dezv pers. ai citit tu? Cum a fost experiența?
Este blogul o alegere de viitor? Buna TPU, revin cu o curiozitate care imi da târcoale de ceva timp. A incercat cineva sa scrie pe un blog? Daca da cum ati atras audienta? Cum v- ati promovat munca?...? (mai mult)
Merită să citesc cărți de dezvoltare personală și cărți în general?
Ma interesează sa aprofundez cunoștințele despre limbajul trupului. Ce carte îmi recomandați sa cumpăr?
Vreau să îmi explice și mie cineva dacă se poate mai amănunțit cum se scriu corect următoarele cuvinte și de ce : weekendul(weekend- ul), trendul(trend- ul), mouseul(mouse- ul) etc....? (mai mult)
Bună seara! Cu mulțumiri anticipate, mă puteți ajuta cu un răspuns? Câte sunete are cuvântul -ciocanitoare- și de ce? Grupul -oa este considerat sunet?
Cum se numesc acele cuvinte care se despart in silabe in 2 moduri și unde găsesc o lista completa!?
Vreau sa va arat noua carte de pe wattpad https://www.wattpad.com/story/208847697-firestart Va invit sa o cititi!
Îmi poate spune cineva dacă acest pasaj este dintr-o carte? Daca da, din ce carte? Să fiu filozoful dintre nebuni și nebunul dintre filozofi. Șă fiu eu, uneori om alteori monstru.
Salut, stie cineva cate carti sunt aparute din seria stranger things si in ce ordine?
Ce îți sugerează versurile: "repetau, într-un vârtej aproape văzut structura materiei, de la-nceput."
Ce parere aveau romanii despre maghiari?(secolul XIV)
Ați citit vreo enciclopedie de cultura generala? Ce recomandați? Alea pentru copii și tineri cu informații generale din toate domeniile importante.
As vrea sa public o carte, doar ca nu prea stiu cum sa o trimit la editura. Trimit direct manuscrisul, fără mesaj sau nimic altceva?
Ce poți să îți dezvolți cultura generala? Voi cum o dezvoltați? Ce citiți?
Știe cineva vreo revista/carticica pentru copii unde pot trimite niște poezii spre publicare?
Ce parere aveti despre opera lui Oswald Spengler, The Decline of the West (declinul occidentului)?
Carti de genul "Fluturi" sau "Jurnalul unui Adam"? Vreau sa-i fac cadou iubitei mele de Craciun si am inteles ca acestea doua i-au placut foarte mult!
Stie cineva unde pot gasi seria Vampiratii de Justin Somper? Are 6 carti si as vrea sa cumpar toata colectia, insa sa nu fie foarte mare pretul. Am cautat la toate librariile, pe toate site-...? (mai mult)
Câte cărți ați citit anul acesta? :D
Pentru cititori. Ce parere aveti de Anne K. Joy? Mi-a aparut la reclame pe Facebook si ma tenteaza sa ii cumpar cartile, dar parca nu as vrea sa raman dezamagita.
Ce parere aveti despre Oswald Spengler?
Ce mai citiți?
Salut, as avea nevoie sa stiu materia de invatat pentru Subiectul 3 la simularea de bac pentru clasa a xi-a ROMANA. Ma refer aici la operele necesare si la curentii literari, multumesc
Imi puteti recomanda niste carti? Imi place mult sa citesc dar chiar nu stiu ce carti sa mai iau...am aproape 13 ani.Ce carti imi recomandati?
Ce scene istorice reale au fost menţionate în romanul Fraţii Jderi de Mihail Sadoveanu?
Care e originea cuvantului "bă"?
In clasa a 4 a exista banchet? Ma contrazic cu câțiva colegi.
Îmi poate recomanda cineva niște cărți bune de citit care îți deschid mintea sa zic asa? Cărți legate de succes, cele care te învață și te face sa vezi altfel viata, cărți care te ajuta...? (mai mult)
Din ce limbă provine cuvântul,, ecosistem,, Cu mai multe explicații dacă se poate!
am si eu nevoie de cuvinte dragute (frumoasa,desteapta,inteligenta, amuzantaa, haioasa) imi trebuie 80 dar nu cred ca o sa stea cineva atat. Macar cat se poate va multumesc.
Care sunt cele mai bune cărți pe care le-ați citit anul acesta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
bianca6565 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.