Merită să citesc cărți de dezvoltare personală și cărți în general?
Ma interesează sa aprofundez cunoștințele despre limbajul trupului. Ce carte îmi recomandați sa cumpăr?
Vreau să îmi explice și mie cineva dacă se poate mai amănunțit cum se scriu corect următoarele cuvinte și de ce : weekendul(weekend- ul), trendul(trend- ul), mouseul(mouse- ul) etc....? (mai mult)
Bună seara! Cu mulțumiri anticipate, mă puteți ajuta cu un răspuns? Câte sunete are cuvântul -ciocanitoare- și de ce? Grupul -oa este considerat sunet?
Cum se numesc acele cuvinte care se despart in silabe in 2 moduri și unde găsesc o lista completa!?
Vreau sa va arat noua carte de pe wattpad https://www.wattpad.com/story/208847697-firestart Va invit sa o cititi!
Îmi poate spune cineva dacă acest pasaj este dintr-o carte? Daca da, din ce carte? Să fiu filozoful dintre nebuni și nebunul dintre filozofi. Șă fiu eu, uneori om alteori monstru.
Salut, stie cineva cate carti sunt aparute din seria stranger things si in ce ordine?
Ce îți sugerează versurile: "repetau, într-un vârtej aproape văzut structura materiei, de la-nceput."
Ce parere aveau romanii despre maghiari?(secolul XIV)
Ați citit vreo enciclopedie de cultura generala? Ce recomandați? Alea pentru copii și tineri cu informații generale din toate domeniile importante.
As vrea sa public o carte, doar ca nu prea stiu cum sa o trimit la editura. Trimit direct manuscrisul, fără mesaj sau nimic altceva?
Ce poți să îți dezvolți cultura generala? Voi cum o dezvoltați? Ce citiți?
Știe cineva vreo revista/carticica pentru copii unde pot trimite niște poezii spre publicare?
Ce parere aveti despre opera lui Oswald Spengler, The Decline of the West (declinul occidentului)?
Carti de genul "Fluturi" sau "Jurnalul unui Adam"? Vreau sa-i fac cadou iubitei mele de Craciun si am inteles ca acestea doua i-au placut foarte mult!
Stie cineva unde pot gasi seria Vampiratii de Justin Somper? Are 6 carti si as vrea sa cumpar toata colectia, insa sa nu fie foarte mare pretul. Am cautat la toate librariile, pe toate site-...? (mai mult)
Câte cărți ați citit anul acesta? :D
Pentru cititori. Ce parere aveti de Anne K. Joy? Mi-a aparut la reclame pe Facebook si ma tenteaza sa ii cumpar cartile, dar parca nu as vrea sa raman dezamagita.
Ce parere aveti despre Oswald Spengler?
Ce mai citiți?
Salut, as avea nevoie sa stiu materia de invatat pentru Subiectul 3 la simularea de bac pentru clasa a xi-a ROMANA. Ma refer aici la operele necesare si la curentii literari, multumesc
Imi puteti recomanda niste carti? Imi place mult sa citesc dar chiar nu stiu ce carti sa mai iau...am aproape 13 ani.Ce carti imi recomandati?
Ce scene istorice reale au fost menţionate în romanul Fraţii Jderi de Mihail Sadoveanu?
Care e originea cuvantului "bă"?
In clasa a 4 a exista banchet? Ma contrazic cu câțiva colegi.
Îmi poate recomanda cineva niște cărți bune de citit care îți deschid mintea sa zic asa? Cărți legate de succes, cele care te învață și te face sa vezi altfel viata, cărți care te ajuta...? (mai mult)
Din ce limbă provine cuvântul,, ecosistem,, Cu mai multe explicații dacă se poate!
am si eu nevoie de cuvinte dragute (frumoasa,desteapta,inteligenta, amuzantaa, haioasa) imi trebuie 80 dar nu cred ca o sa stea cineva atat. Macar cat se poate va multumesc.
Care sunt cele mai bune cărți pe care le-ați citit anul acesta?
Am observat ca exista o lupta intre tipar si mediile electronice si odata cu ea o scadere a calitatii scriitorilor si scrierilor. De ce simt ca moare literatura transplantata in piese electronice si de...? (mai mult)
Nu stiu daca e corecta categoria dar am sa las aici ceva. Imi puteti da toate definitiile si exemple la toate timpurile din limba engleza?
Ce inseamna jeaneso penau in tiganeste?
Cine știe unde as putea găsi cartea "Tu, vindecatorule" de Jose Silva?
Ce carti de filozofie recomadati unui om care nu o mai citit asa ceva niciodata?
Exista vreun anticariat in Buzău?
De unde pot cumpara cartea "Caprioara din vis" de Vasile Voiculescu online sau in Buzău? Imi trebuie la scoala si nu o gasesc!
A citit cineva Codul lui Da Vinci? E grea? Si ce carti mai stiti asemanatoare?
Cine are aceasta carte, dresajul cainilor de serviciu si vrea s-o vanda?
Ce cărți care țin de arta persuasiunii și limbajul trupului îmi puteți recomanda? Nu contează prețul, doar sa aibă un conținut interesant.
Recomandați-mi, vă rog, niște cărți bune cu extratereștri, mistere, legende, Area 51, etc. În special Area 51 și extratereștri. Mersi.
Ce cărți i-ați recomanda unui adolescent?
Theres only death, Theres only dirt, Theres noone up above... I see your blood, I see your scars, The lonely angel falls... We pray for help, We lay our heads! But noones listening... ...? (mai mult)
Audiobookurile motivaționale ajuta? La ce? Ele promit multe.
Cărțile motivaționale și dezvoltare personala asta promit, că te ajuta sa îți faci viața mai buna și să fii mai fericit, mai pe scurt, sa îți schimbi viața în bine.Credeti ca au dreptate...? (mai mult)
Cărți de dezvoltare personală pentru adolescenți? Am 16 ani
Cum e corect spus, unele au si viermi sau unele are si viermi?
Pluralul de la documentar este "Documentare" sau "Documentari"?
Ce carti de biografie, autobiografie si psihologie imi recomandati? Caut ceva foarte practic si interesant
As vrea sa scriu o carte, dar nu stiu despre ce. Ma puteti ajuta cu niste idei, va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?