Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Nu stiu daca e corecta categoria dar am sa las aici ceva. Imi puteti da toate definitiile si exemple la toate timpurile din limba engleza?
Ce inseamna jeaneso penau in tiganeste?
Cine știe unde as putea găsi cartea "Tu, vindecatorule" de Jose Silva?
Ce carti de filozofie recomadati unui om care nu o mai citit asa ceva niciodata?
Exista vreun anticariat in Buzău?
De unde pot cumpara cartea "Caprioara din vis" de Vasile Voiculescu online sau in Buzău? Imi trebuie la scoala si nu o gasesc!
A citit cineva Codul lui Da Vinci? E grea? Si ce carti mai stiti asemanatoare?
Cine are aceasta carte, dresajul cainilor de serviciu si vrea s-o vanda?
Ce cărți care țin de arta persuasiunii și limbajul trupului îmi puteți recomanda? Nu contează prețul, doar sa aibă un conținut interesant.
Recomandați-mi, vă rog, niște cărți bune cu extratereștri, mistere, legende, Area 51, etc. În special Area 51 și extratereștri. Mersi.
Ce cărți i-ați recomanda unui adolescent?
Theres only death, Theres only dirt, Theres noone up above... I see your blood, I see your scars, The lonely angel falls... We pray for help, We lay our heads! But noones listening... ...? (mai mult)
Audiobookurile motivaționale ajuta? La ce? Ele promit multe.
Cărțile motivaționale și dezvoltare personala asta promit, că te ajuta sa îți faci viața mai buna și să fii mai fericit, mai pe scurt, sa îți schimbi viața în bine.Credeti ca au dreptate...? (mai mult)
Cărți de dezvoltare personală pentru adolescenți? Am 16 ani
Cum e corect spus, unele au si viermi sau unele are si viermi?
Pluralul de la documentar este "Documentare" sau "Documentari"?
Ce carti de biografie, autobiografie si psihologie imi recomandati? Caut ceva foarte practic si interesant
As vrea sa scriu o carte, dar nu stiu despre ce. Ma puteti ajuta cu niste idei, va rog?
A citit cineva de aici cartea Lebada neagra de Nassim Taleb? Ce parere aveti despre ea, merita citita?
Imi recomanda cineva ce carti as putea citi? Spuneti-mi cat mai multe, sa am de unde alege Multumesc
Am citit pe internet ca exista carte facuta dupa filmul Star Wars: The Last Jedi. Exista aceasta carte si in limba romana? Sau sa imi explice si mie cineva care stie situatia cu aceasta...? (mai mult)
Salut, in legătură cu cartea, , Tata bogat, tata sarac ". Contează ce ediție e? Adică contează dacă încep direct cu ediția a 5- a sau a 4- a? Care sunt diferențe dintre ediții? Mulțumesc...? (mai mult)
Care sunt înțelesurile cuvântului albastru ( în afară de culoarea în sine)?
? Magazin de carti? Cartile favorite? Top, gen, se pun si revistele sau benzile desenate ( si prin asta spun si manga...) Care e dupa parerea voastra cel mai ok magazin? Fara sheEtmaguri cu manipulari...? (mai mult)
Bună. Am și eu o întrebare. Ați citit cărțile Jocul morții de Linda Howard sau Infernul crimelor tăinuite de Agatha Christie? Daca da, ce părere aveți despre ele? Aș dori sa le cumpăr...? (mai mult)
Am o cunoștință care vrea la liceu în București la cămin și vreau să- i explic cumva că nu e bine în București, că e poluat și așa mai departe. Puteți să mă ajutați? De preferat să ...? (mai mult)
Aș dori un roast între un ren și elf/elfiță, pe baza temei"Cine îl ajută mai mult pe Moș Crăciun?"! Mersi!
As vrea si eu va rog sa imi recomandati o carte, dar as vrea sa fie similara cu "absolut tot" sau "sub aceeasi stea" sau "momentul nostru infinit". Sunt carti pentru adolescenti. Multumesc
Buna tuturor! A citit cineva cartea scrisa de către Gabriel Zucman intitulată Avuția Ascunsă a națiunilor - O ancheta asupra paradisurilor fiscale? Eu am avut- o de citit, am citit- o ...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva cine este fata de pe copertă cărții "Felinare stinse" și "Malakai"? O caut de 3 luni și nu o găsesc :/
Salut, as dori si eu toate operele liric, epic, dramatic pentru 2020 uman. Multumesc.
Trebuie sa platesc ca sa obtin drepturi de autor pentru muzica mea si versurile mele? Am inteles ca drepturile de autor se obtin la UCMR
AM urmărit trailer devil's desire ș aș vrea să știu cine a scris cartea?
Hey! Tocmai ce am citit Unul dintre noi minte de Karen McManus, cred, si sunt in cautare de carti asemanatoare cu asceasta. Imi puteti da cateva idei? Mersi!
E cineva pe aici pasionat de literatura stiintifica (nu s-f)? Am niste carti superfaine de recomandat.
"Pintea devine un proscris social" Ce semnificație are "proscris social" in acest context, mă puteți ajuta?
Care este specia literară a poeziei,, Mâna cu cinci degete" de Nichita Stănescu?
Ce cărți faine & finalizate știți de pe wattpad? (chiar vreau să mă apuc serios de citit și nu știu de unde să încep) Sunt foarte dezorientată. Dacă se poate, o lista cu mai multe
Poate sa-mi recomande cineva niste carti pentru domeniul de mecatronica si robotica? Mersi.
Buna, imi place sa scriu povesti si am nevoie de niste idei.
Am 16 ani si am inteles ca multi miliardari citesc mult. Si eu vreau sa citesc ca sa imi maresc sansele de a ajunge bine in viata. Ce carti mi- ati putea recomanda? Vreau unele despre bani, afaceri si...? (mai mult)
Ce cărți mai noi mi-ați recomanda? Și mă adresez acum cititorilor (în special). Sunt,, out of ideas,,. Deci, dacă mă puteți ajuta cu niște recomandări, nu ezitați să o faceți =)
Vreau si eu o poezie pentru proba de talente la balul bobocilor. Vreau să fie o poezie care să transmită ceva, dragoste, fericire etc.
Ce carti imi recomandați de dezvoltare personala pentru a te cunoaste pe tine insuti?
Oare care gen este mai popular SF sau Fantasy si de ce?
Doamna de romana m-a pus sa fac cate o pagina din basme, proverbe, balade si mai imi trebuie inca 2 dar nu stiu ce sa pun, poezii sau ce? Si trebuie sa iau din cine face bine, bine gaseste
Ce cărți recomandați pentru creșterea încrederii de sine?
Recomandati-mi o carte buna, una care v-a placut sau v-a marcat.
de unde as putea cumpara cartea Fake de Robert Kiyosaki in limba romana? Exista aceasta carte in limba romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
Sawarekh întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?