Salutare TPU Știe cineva când o să apară Dark Age de Pierce Brown în limba română?
Hei tuturor.Cei care ati citit seria Alegerea, cu cine rămâne Eadlyn in ultimul volum,, Croana"?
Picături de rouă verde sau "picături de rouă verzi"?
Unde găsesc cartea "Cum se citește o carte" de Mortimer J. Adler?
Unde pot găsi traducerea textului "De bello Gallico" din latina în română, va rog urgent! Multumesc
Carei speci literare apartine "Ursul pacalit de vulpe"?
Credeti ca este adevarat ce scrie in cartea de medicina alternativa "Medium Medical'(de Anthony William)? A citit-o cineva? Ce impresie v-a dat? Functioneaza acele solutii pentru sanatate?
Ce carti de dragoste, incredere in sine si dezamagiri in dragoste recomandati?
Care sunt cartile din copilarie care va trezesc cele mai placute amintiri? Pentru mine "Print si cersetor" reprezinta probabil cea mai placuta amintire, incat initial nici nu credeam ca o sa imi placa,...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cartile Tripat si Otrava de aur? Nu sunt in librarii si nu dau de ele nici pe net. Vreau sa le cumpar.
Pentru ce vârsta e recomandata cartea "Hoțul de carti"?
Ce cărti imi recomandați petru dezvoltarea personală (carti pe care le-ati citit si au avut un impact asupra vieții voastre nu carti cu coperți colorate frumos si cu nume misterioase).
Cine stie pasii prin care pot publica o carte?
Ma poate ajuta cineva la un text argumentativ?
Într-un poezie cu vers alb, unde se folosește tehnica ingambament, trebuie să începi versul cu literă mică sau mare?
Cum este corect? Poti veni la mine sa spui? Sau Poti veni la mine sa-mi spui?
Ce fel de carti credeti ca prefera majoritatea oamenilor? Dar voi?
Știe cineva cum pot trimite niște poezii la o editură, nu contează care?
Cum realizezi planul unei achite in literatura? Imi puteți da un exemplu?
Imi puteți da sugestii de carti bune pentru citit? ❤️
Imi recomanda cineva carti bune de filozofie mai scurte de 150? hai maxim 200!
Poate sa imi daie si mie aceasta carte https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwifsqnWlJLlAhXP26QKHWv3B2QQjB16BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.emag.ro%2Fconstructii- instalatii-...? (mai mult)
Pentru ca tot se apropie sarbatorile crestine, ma gandesc de mult sa pun mana pe cartea "There's Probably No God: the Atheists' Guide to Christmas " totusi am reusit sa o gasesc doar online, asa ca va ...? (mai mult)
Hei TPU imi recomanda cineva o carte buna legata de inteligenta artificiala? DE CE NU EXISTA CATEGORIA,, CARTI,, PE TPU...? in fine
sunt cateva carti care mi- au atras atentia si as dori sa le cumpar. A citit careva din voi aceste carti? sau ati putea sa- mi faceti o recomandare? https://www.libris.ro/arta- subtila- ...? (mai mult)
Buna tuturor, imi puteti recomanda vreun site de unde sa pot lua variante pdf ale unor carti romanesti despre psihologie? Aceasta categorie ma pasioneaza in general. Multumesc anticipat, voi oferi...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati niste carti in engleza unde sa fie folosit un limbaj licentios? Din ce am cautat eu am gasit "The Subtle Art of Not Giving a F*ck" de Mark Manson. Alte sugestii?
Este o bibliotecă în București de unde pot împrumuta Fantasy, dar pentru adolescenti (Un tron întunecat, Tronul de cleștar, Regatul spinilor și al trandafirilor, Krishna etc.)?
Salut :) Tocmai ce mi- am terminat lectura si am nevoie de carti noi. Ce mi- ati putea recomanda? Vreau ceva care sa ma tina in suspans, dar nu carti de adolescenti, sf- uri si mai stiu eu ce. Am terminat...? (mai mult)
Am acum 4-5 cărți de SANATATE.Sa le mai citesc? De ce? Cum sa mă motivez?
Mereu se scrie cuvântul "lumii" cu doi i? Dacă da, dacă nu, exemple vă rog
Carti care sa te invete sa te bucuri de viata? Ceva de psihologie, beletristica sau dezvoltare personala as vrea
Vreau sa ii fac cadou unei prietene o carte de ziua ei. Ii place foarte mult genul fantasy si cartile cu vampiri. Ce carti ati recomanda, dar sa nu fie serii? Multumesc
Vreo carte buna in genul In ape adanci?
Ce carti ati citit in septembrie? :)
Daca ati citit intrebarile mele de anul trecut cel mai probabil stiti ca voiam sa scriu o carte. Da, inca nu am terminat- o. Stiu ca nu e bine ca nu scriu pentru ca nu imi imbunatatesc calitatile...? (mai mult)
Am nevoie de părerea voastră. Vreau sa ma apuc sa scriu o carte online iar majoritatea prietenilor mi- au spus ca am talent. Vreau părerea voastră. Las aici o secvența : Astăzi am simtit...? (mai mult)
Am o intrebare de la o bauta de aseara! Niste colegi de facultate radeau la o expresie de a mea scrisa la bac. Vreau sa stiu daca radeau de fraieri! Am avut de facut o expresie cu cuvantul ...? (mai mult)
Exista texte lirice in proza? Am vazut intr-un manual trasaturi ale genului liric si scria ca un text liric este de obicei in versuri, dar rar si in proza.
Din ce librarie as putea cumpara cartea "Matilda", de Roald Dahl in limba romana in Bucuresti? As vrea sa o cumpar fizic, nu sa o command online. Any suggestion? Multumesc, R
Poate să îmi dea cineva exemple de opere literare scrise de Ioan Slavici?
Ce simboluri are marul in mitologie si literatura?
De ce unora li se pare așa de interesantă cartea Zorii nopții scrisă de Peter Hamilton? Este cea mai proastă carte pe care am citit-o.
Imi puteti recomanda niste carti de dezvoltare personala?
Toamnă, bine te- am găsit! Toamnă, bine te- am găsit, Cu a ta magie dulce, Îți așterni covor de frunze, Galbene și arămii. Vântul bate pe coline, Soarele puțin ...? (mai mult)
Ce cărți trebuie citite în primul an la Facultatea de Litere din București, specializarea Literatură Universală (LUC)?
La zece ani — minune, la douăzeci — geniu, iar după treizeci — un om obișnuit. Ajutati-ma va rog, cine a zis citatul?
Carti de urgenta pentru asistenti medicali/paramedici?
Stiti cumva unde as putea citi "Plumb" si "Sonet" de George Bacovia? Am gasit totusi un pdf, insa nu- s sigur daca- s complete: https://tubeclip.files.wordpress.com/2011/06/bacovia- george- plumb-...? (mai mult)
Cumpăr Amintirile Vraciului. Salut TPU, vreau sa ii cumpăr o carte iubitei si nu mai o gasesc. Nu ma puteti ajuta cu un site? Amintirile vraciului se numeste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!