Bună tuturor, cine mă poate ajuta cu o carte foarte interesantă gen fifty shades of grey (cu multe scene erotece )? Dar va rog trimiteti nu numai denumirea dar si linkul unde as putea gasi cartea, ...? (mai mult)
Cel ce spune că e imposibil nu ar trebui să- l împiedice pe cel ce nu crede aşa ceva. - Albert Einstein.Eu sunt de acord cu Albert Eistein. Eu sunt de acord cu Albrert Eistein deoarece multi oameni...? (mai mult)
Are cineva cartea"multumesc pentru sufletul tau bun"? E pentru prietenie sau?
Am o problema, sunt deja in clasa a 10- a si nu am terminat nici o carte mai mare de 100 de pagini. Pur si simplu nu vad ceva interesant in citit si de fiecare data cand incerc sa citesc o carte ma balbai...? (mai mult)
Spuneti va rog o opera din perioada romantismului(e important) ce nu are mai mult de 50 pag.Este admisibil pana la 70(maxim). MUltumesc anticipat!
Ce parere aveti de romanul intre zi si noapte de Henriette Yvonne Stahl?
Imi doresc sa citesc carti foarte bune despre comunicare. Ce imi recomandati?
Site-ul libris(pentru carti) vi se pare ok ca si preturi?
Care sunt cele mai amuzante carti citite de voi?
Buna ziua tuturor. Oare se gasesc pe undeva operele lui Christopher Marlowe traduse in romana? Preferabil, traduceri dupa 2005- 2010. Precizez ca am cautat pe net si nu reusesc sa gasesc nicaieri....? (mai mult)
Top 10 cele mai bune cărți yaoi (boyxboy) de pe Wattpad. Vă rog! Dau funda! Mrs în avans!
Copilul lui Ion is Ana din romanul Ion moare?
Vreau sa duc niste cărți la anticariat sa le vând omului de acolo. Prețul pe care il pun nu poate fi cel inițial cu care am cumpărat cartea nu? Ma gândeam sa fie cel puțin jumătate din pretul ...? (mai mult)
Stie cineva carti bune pentru adolesceti?
Ce romane science fiction ati citit si ce v-a placut cel mai mult la ele?
Vreau sa imi cumpar o carte dar nu stiu ce sa aleg intre: 1. Uneori castigi, uneori pierzi, inveti - John C. Maxwell 2. Cartea intelepciunii, Dalai Lama 3. Incepe sa gandesti - John C. Maxwell ...? (mai mult)
Salut. Întrebare pentru cei care au citit "Percy Jackson și olimpicii": înainte să mă apuc nu vreau, trebuie să știu, Solangelo (Nico x Will) e Canon? :)))
Ce ați citit de Dr.Peale?(celebrul orator motivațional și teolog crestin american Norman Vincent Peale) Cum e cartea"Călătoria"? Dar Forța gândirii pozitive? Ajuta? Merita sa "te avanti în...? (mai mult)
Se intampla sa aiba cineva un exemplar al cartii Spovedania, de Traian Popovici? As vrea foarte mult sa o citesc si nu o gasesc nicaieri.
Bună TPU, unde aș găsi o aplicație/un site în care pot citi cărți în întregime, am de citit o carte până vineri, iar la bibliotecă și librărie nu am găsit-o.
Ce cărți despre Sanatate aveți și ați citit? Va plac cărțile de acest gen?
Am urgenta nevoie de site uri unde pot gasi aceste carti in format audio: Ciresarii vol 1, cavalerii florii de cires de Constantin Chirita Elevul Dima dintr a 7 a, de Mihail Drumes Va rog...? (mai mult)
Va place sa cititi Enciclopedii despre un anume subiect(Corpul Uman, Stiinte, Religie etc)? Ce ati parcurs pana acum? Mie imi plac enciclopediile despre Sanatate si cu Corpul Uman cel mai mult dar si...? (mai mult)
Buna ziua TPU, Am citit recent pentru scoala Patul lui Procust. Dar nu inteleg deloc actiunea. Ma rog, nu asta e important. Din ce am citit eu, nu am realizat ca Fred si Emilia ar fi avut vreun ...? (mai mult)
Vreau și eu sa știu care sunt operele pentru bac la romana pentru profil uman (filologie).
Presupunere, supoziție pe baza unor fapte cunoscute asupra... Este corect gramatical avand in vedere ca primele doua cuvinte sunt sinonime?
Cumpar cartile Corpus Hermeticum(editura Herald, de preferabil editia din 2015) si Tabula Smaragdina, tot de la Herald. Daca aveti lasati-mi un mesaj/raspuns. Multumesc! :)
A citit cineva Conversatii cu Dumnezeu? Daca da, vreau repede un rezumat asa pe scurt.Dar fara opinii, doar despre ce e vorba si ce se intampla Urgentt
Ce carti va propuneti sa cititi de acum incolo si de ce?
Urgente medico-chirurgicale de Titirica ediția 1991 mai este valabilă sau ar trebui să îmi iau ediția 2017?
Vreau sa incep sa scriu o carte cat de cat serioasa. Genul beletristica pentru ca asta ma atrage:)) Nu imi spun varsta pentru ca nu are relevanta. Am nevoie de cateva sfaturi de la cei care, poate,...? (mai mult)
Hei! Cine a citit "Panica" de Lauren Oliver? Este o trilogie, la fel ca "Delirium"? Vreau sa fac un cadou prietenei mele de ziua ei si as vrea să știu dacă merită să o cumpăr. Multumeeeesc!
Din cate am auzit, cartea Dracula de Bram Stoker este foarte horror. Ce ziceti, merita citita? Fara spoilere!
Ce părere aveți despre cărțile următoare: "Regele furtunilor" de Amanda Scott, "O pasiune interzisă" de Joanna Trollope și "Zeul Seducției" de Alexandru Nemțanu. Și poate știți niște serii...? (mai mult)
As vreau sa stiu si eu niste carti cu adolescenti care sa prezinte: thriller, horror(nu e obligatoriu), scene romantice.
Hei! Se apropie majoratul unei prietene si as vrea să- i cumpăr o carte scrisă de Bukowski. Care este cea mai interesanta? Stiti cumva din care carte este extras citatul acela "I don't have time for...? (mai mult)
Bună seara! Îmi puteți recomanda o carte despre dragoste, familiei, sacrificii? Mi-ar plăcea să citesc ceva mai diferit decât o clasică poveste de dragoste. Mulțumesc anticipat!
Cum să scriu o secvență dintr-o poezie în compunere? Trebuie după punct să încep iar cu literă mare ca în poezie?
Îmi puteți recomanda cărți despre reîncarnare, în genul Adam și Eva? Să aparțină genului epic. Urgeent! Dau fundiță.
Ce parere aveti de Jocurile Foamei? V-au placut cartile? Merita sa le citesc?
Buna seara TPU, imi recomandați niște cărți de citit, gen ( aventura, acțiune, dar și ceva psihologic legat de gândirea fetelor, ceva legat de relații aș dori adică cum sa functioneze o...? (mai mult)
Va place literatura romaneasca?
Ce părere aveți despre cartea "Forța gândirii pozitive"de Norman Vincent Peale? V-a fost de ajutor personal?
Imi puteți recomanda niște cărți, menționez că am 17 ani sunt băiat, si sa fie gen aventura, sau ceva legat psihologic, ceva interesant de ce nu m-aș plictisi,
Îmi poate recomanda cineva o carte despre istoria Rusiei? Urgent! Fundăăăăăăă!
Vreau sa incerc sa scriu ceva pe wattpad si am nevoie de niste nume unice
Ce cărți de self help recomandați si de ce?
Carti serioase, detaliate despre regimul comunist in Romania? Ambele etape, cu Dej si Ceausescu. As vrea sa fie cat mai veridice si lipsite de propaganda bolsevica/progresista.
Cine îmi recomanda și o carte si mie in engleza de maxim 100 pagini. Dau funda, Mulțumesc mult de tot!
Cine îmi recomanda și mie o carte in engleza de maxim 100 pagini. Dau funda, Mulțumesc mult de tot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!