Cum realizezi planul unei achite in literatura? Imi puteți da un exemplu?
Imi puteți da sugestii de carti bune pentru citit? ❤️
Imi recomanda cineva carti bune de filozofie mai scurte de 150? hai maxim 200!
Poate sa imi daie si mie aceasta carte https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwifsqnWlJLlAhXP26QKHWv3B2QQjB16BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.emag.ro%2Fconstructii- instalatii-...? (mai mult)
Pentru ca tot se apropie sarbatorile crestine, ma gandesc de mult sa pun mana pe cartea "There's Probably No God: the Atheists' Guide to Christmas " totusi am reusit sa o gasesc doar online, asa ca va ...? (mai mult)
Hei TPU imi recomanda cineva o carte buna legata de inteligenta artificiala? DE CE NU EXISTA CATEGORIA,, CARTI,, PE TPU...? in fine
sunt cateva carti care mi- au atras atentia si as dori sa le cumpar. A citit careva din voi aceste carti? sau ati putea sa- mi faceti o recomandare? https://www.libris.ro/arta- subtila- ...? (mai mult)
Buna tuturor, imi puteti recomanda vreun site de unde sa pot lua variante pdf ale unor carti romanesti despre psihologie? Aceasta categorie ma pasioneaza in general. Multumesc anticipat, voi oferi...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati niste carti in engleza unde sa fie folosit un limbaj licentios? Din ce am cautat eu am gasit "The Subtle Art of Not Giving a F*ck" de Mark Manson. Alte sugestii?
Este o bibliotecă în București de unde pot împrumuta Fantasy, dar pentru adolescenti (Un tron întunecat, Tronul de cleștar, Regatul spinilor și al trandafirilor, Krishna etc.)?
Salut :) Tocmai ce mi- am terminat lectura si am nevoie de carti noi. Ce mi- ati putea recomanda? Vreau ceva care sa ma tina in suspans, dar nu carti de adolescenti, sf- uri si mai stiu eu ce. Am terminat...? (mai mult)
Am acum 4-5 cărți de SANATATE.Sa le mai citesc? De ce? Cum sa mă motivez?
Mereu se scrie cuvântul "lumii" cu doi i? Dacă da, dacă nu, exemple vă rog
Carti care sa te invete sa te bucuri de viata? Ceva de psihologie, beletristica sau dezvoltare personala as vrea
Vreau sa ii fac cadou unei prietene o carte de ziua ei. Ii place foarte mult genul fantasy si cartile cu vampiri. Ce carti ati recomanda, dar sa nu fie serii? Multumesc
Vreo carte buna in genul In ape adanci?
Ce carti ati citit in septembrie? :)
Daca ati citit intrebarile mele de anul trecut cel mai probabil stiti ca voiam sa scriu o carte. Da, inca nu am terminat- o. Stiu ca nu e bine ca nu scriu pentru ca nu imi imbunatatesc calitatile...? (mai mult)
Am nevoie de părerea voastră. Vreau sa ma apuc sa scriu o carte online iar majoritatea prietenilor mi- au spus ca am talent. Vreau părerea voastră. Las aici o secvența : Astăzi am simtit...? (mai mult)
Am o intrebare de la o bauta de aseara! Niste colegi de facultate radeau la o expresie de a mea scrisa la bac. Vreau sa stiu daca radeau de fraieri! Am avut de facut o expresie cu cuvantul ...? (mai mult)
Exista texte lirice in proza? Am vazut intr-un manual trasaturi ale genului liric si scria ca un text liric este de obicei in versuri, dar rar si in proza.
Din ce librarie as putea cumpara cartea "Matilda", de Roald Dahl in limba romana in Bucuresti? As vrea sa o cumpar fizic, nu sa o command online. Any suggestion? Multumesc, R
Poate să îmi dea cineva exemple de opere literare scrise de Ioan Slavici?
Ce simboluri are marul in mitologie si literatura?
De ce unora li se pare așa de interesantă cartea Zorii nopții scrisă de Peter Hamilton? Este cea mai proastă carte pe care am citit-o.
Imi puteti recomanda niste carti de dezvoltare personala?
Toamnă, bine te- am găsit! Toamnă, bine te- am găsit, Cu a ta magie dulce, Îți așterni covor de frunze, Galbene și arămii. Vântul bate pe coline, Soarele puțin ...? (mai mult)
Ce cărți trebuie citite în primul an la Facultatea de Litere din București, specializarea Literatură Universală (LUC)?
La zece ani — minune, la douăzeci — geniu, iar după treizeci — un om obișnuit. Ajutati-ma va rog, cine a zis citatul?
Carti de urgenta pentru asistenti medicali/paramedici?
Stiti cumva unde as putea citi "Plumb" si "Sonet" de George Bacovia? Am gasit totusi un pdf, insa nu- s sigur daca- s complete: https://tubeclip.files.wordpress.com/2011/06/bacovia- george- plumb-...? (mai mult)
Cumpăr Amintirile Vraciului. Salut TPU, vreau sa ii cumpăr o carte iubitei si nu mai o gasesc. Nu ma puteti ajuta cu un site? Amintirile vraciului se numeste
Bună tuturor, cine mă poate ajuta cu o carte foarte interesantă gen fifty shades of grey (cu multe scene erotece )? Dar va rog trimiteti nu numai denumirea dar si linkul unde as putea gasi cartea, ...? (mai mult)
Cel ce spune că e imposibil nu ar trebui să- l împiedice pe cel ce nu crede aşa ceva. - Albert Einstein.Eu sunt de acord cu Albert Eistein. Eu sunt de acord cu Albrert Eistein deoarece multi oameni...? (mai mult)
Are cineva cartea"multumesc pentru sufletul tau bun"? E pentru prietenie sau?
Am o problema, sunt deja in clasa a 10- a si nu am terminat nici o carte mai mare de 100 de pagini. Pur si simplu nu vad ceva interesant in citit si de fiecare data cand incerc sa citesc o carte ma balbai...? (mai mult)
Spuneti va rog o opera din perioada romantismului(e important) ce nu are mai mult de 50 pag.Este admisibil pana la 70(maxim). MUltumesc anticipat!
Ce parere aveti de romanul intre zi si noapte de Henriette Yvonne Stahl?
Imi doresc sa citesc carti foarte bune despre comunicare. Ce imi recomandati?
Site-ul libris(pentru carti) vi se pare ok ca si preturi?
Care sunt cele mai amuzante carti citite de voi?
Buna ziua tuturor. Oare se gasesc pe undeva operele lui Christopher Marlowe traduse in romana? Preferabil, traduceri dupa 2005- 2010. Precizez ca am cautat pe net si nu reusesc sa gasesc nicaieri....? (mai mult)
Top 10 cele mai bune cărți yaoi (boyxboy) de pe Wattpad. Vă rog! Dau funda! Mrs în avans!
Copilul lui Ion is Ana din romanul Ion moare?
Vreau sa duc niste cărți la anticariat sa le vând omului de acolo. Prețul pe care il pun nu poate fi cel inițial cu care am cumpărat cartea nu? Ma gândeam sa fie cel puțin jumătate din pretul ...? (mai mult)
Stie cineva carti bune pentru adolesceti?
Ce romane science fiction ati citit si ce v-a placut cel mai mult la ele?
Vreau sa imi cumpar o carte dar nu stiu ce sa aleg intre: 1. Uneori castigi, uneori pierzi, inveti - John C. Maxwell 2. Cartea intelepciunii, Dalai Lama 3. Incepe sa gandesti - John C. Maxwell ...? (mai mult)
Salut. Întrebare pentru cei care au citit "Percy Jackson și olimpicii": înainte să mă apuc nu vreau, trebuie să știu, Solangelo (Nico x Will) e Canon? :)))
Ce ați citit de Dr.Peale?(celebrul orator motivațional și teolog crestin american Norman Vincent Peale) Cum e cartea"Călătoria"? Dar Forța gândirii pozitive? Ajuta? Merita sa "te avanti în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.