Ador sa citesc si as vrea niste carti fatasy sau de dragoste Ce recomandari aveti? Mie imi plac mult cartile de la Cssandra Clare pentru ca sunt o combinatie intre fantasy si dragoste Care sunt...? (mai mult)
Vineri am comandat o carte de pe elefant.ro care trebuie să ajungă marți. Este vorba de Love & Luck. Ce părere aveți despre ea? Merită? Din punctul vostru de vedere credeți că unui băiat...? (mai mult)
Ce mai cititi? Ce gen citiți în proporție de 80-90 la sută? Cât de des citiți? Va relaxează cititul? Cate cărți aveți în biblioteca personală?
Care e ultima carte Harry Potter? Dau Fundă!
Cum se scrie corect "Auto-control" sau "Autocontrol"?
Caut niste carti bune, detectivi. Ceva sugestii? Pentru pasionatii de citit, care sunt cele mai bune carti, titluri, pe care le-ati citit?
Heii TPU! Cine a citit ``Prabusirea Muntelui Oarba`` de Tudor Stefanescu? As vrea si eu un rezumat... Funda
Cărți online ce aparțin literaturii gotice, de preferabil în limba română.
O carte ce imi poate schimba viata in bine?
Pe libris sau pe elefant.ro era transport gratis la carti?
Vreau niște titluri de poezii romane triste de dragoste. Funda
Va rog sa imi dati si mie rezumatul la cartea Pumn de fier de Mircea Pricajean! DAU COROANA!
Care este cea mai buna carte de dezvoltare personala pe care ati citit-o? Sau care v-a ajutat cel mai mult ( cea care si-a pus cel mai bine amprenta asupra voatra, si v-a ajutat)
Care sunt cele mai bune carti care descriu limbajul nonverbal al trupului? Care carti merita cumparate? Multumesc.
Ce cărți gen Harry Potter imi puteți recomanda? Mulțumesc anticipat!
Vreau să fac o poezie de 5 versuri, dar nu știu la care vers să nu fie rimă. Unde normal să se afle?
Salut. As dori o traducere, practic Sunt mai mult interesat de traducerea aceasta "growth- promoting experiences" mă refer ca semnificație in rest, restul textului este foarte ușor de tradus. ...? (mai mult)
Are cineva idee unde as putea gasi cartea "Map de soul" a lui Carl Jung, pdf in romana?
În drama Henric al VI- lea de Sakespeare, la început (scena a doua, în timpul primelor întâlniri cu Carol) Ioana îşi spune "fiică de păstor". Ulterior ea afirmă: "Mă trag din neam de sânge...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva cărți "bune" cu vampiri? Fără jurnalele vampirilor sau Dracula(deja le-am citit). Mulțumesc anticipat și dau funda.
Ce se aflau in acele cutiuțe puse in zidul de la cabana in care stăteau Cireșarii, vol. 3(Moartea alba)
Salutare. Știe cineva de unde pot comanda partea a doua a cărții Dracula în romana? Am văzut ceva pe net dar în engleza doar. Mulțumesc anticipat și dau funda.
Salut, Titlul melodiei lui Gotye din engleză. Somebody that I used to know" văd că pe alte siteuri este tradusă "Acum eşti doar o veche cunoştinţă". Eu aș zice "Acum ești doar cineva...? (mai mult)
Salut, doresc sa fac o melodie dar... Nu prea mă ajuta inspirația pentru versuri, dacă aveți ceva versuri in cap sau scrise undeva și dacă doriți să le spuneți va rog frumos să lăsați comentariu...? (mai mult)
Ce piese de teatru ați citit și recomandați?
Sunteți fani Harry Potter? Dacă da, ce casă sunteți?
Acum cateva luni sau chiar un an am citit o carte PE WATTPAD cu o fata ce a fost trimisa in ceva tabara de reeducare( parca pentru ca au vrut parintii sa scape de ea, nu pentru ca facuse ceva anume),...? (mai mult)
Intrebare pentru fete mai ales : care este cartea voastra preferata de dragoste? Vreau sa fac un cadou unei persoane speciale si nu stiu ce carte sa aleg. Prefer ceva erotic cu iubiri interzise etc. Astept...? (mai mult)
Intrebare pentru fete in mod special : care sunt cartile voastre preferate de dragoste? Vreau sa fac si eu un cadou pentru cineva special si nu stiu ce carte sa aleg. Dau funda si vot!
Buna! Ati putea sa imi dati link- uri de la text pentru aceste titluri? Imagine cu titluri (sunt 3 ca sa le vedeti mai bine) https://scontent- otp1- 1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752- 9/62344716_459200814895274_2422711594778624000_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQk5HwcpBski4uQHfiv4Rdb7tak9ckeGzyLWqnRZN_Xl4OP2i
La intrebarea asta as vrea sa imi raspunda cei care au scris cel putin o carte sau cei care le au cu literatura. Imi puteti da niste sfaturi despre cum sa compun mai frumos? Am idei doar ca nu imi place...? (mai mult)
Ce cărți știți care au pe o pagină scrisul in engleză iar pe cealaltă in română? (Aș prefera pentru un nivel B2)
Știe cineva un site pe care pot citii cărți online gratis?
Https://www.ldoceonline.com/dictionary/in The job is pretty boring, but it’s an in to a career in publishing. In o fi însemând si oportunitate? Textul de sus este chiar din link dar, ...? (mai mult)
Cele mai bune cărți pentru dezvoltare personală? :D
Îmi puteți recomanda o carte despre domnia cneazului Vladimir, din Rusia?
Salut Cum se traduce acest negativ no în situația de față? 1 Nu doi oameni citesc aceeasi carte 2 Nu există doi oameni care să citească aceeași carte No two people read the same...? (mai mult)
cred ca sunt persoane aici ce citesc pe wattpad. Am scris o carte nouă si vream să vă cer o parere, și un vot daca doriti. Eu vă voi lăsa link- ul carti. Multumesc anticipat. https://www.wattpad.com/story/196173004-...? (mai mult)
Am nevoie urgentă de ajutor. Cum se spune în țigănească 'la mulți ani, tată!' sau 'la mulți ani, puterea mea!' Urgenttt! *dau fundă
Îmi puteți recomanda o carte care să vorbească despre viața cneazului Vladimir, din punct de vedere istoric?
Cum vi se pare cartea "Dumnezeule de dincolo de burta universului"?
Buna,dintre cei care aveti cartea Tacere de Becca Fitzpatrick, nu doriti sa o vindeti? Mi-o doresc foarte mult!
Salut, cine mai știe ce s-a dat la simulare în martie dar și în mai în clasa a 12 a, la subiectul 3, profil uman?
Urgență! Era o carte pe Wattpad despre cum atunci când un copil se naște îngerul și demonul său se întrec să ajungă la copil. Dacă îngerul ajunge primul copilul trăiește, dacă demonul...? (mai mult)
În piesa "Major Barbara" scrisă de Bernard Shaw, Underschaft spune la un moment dat: "Guvernul ţării tale? Dar eu sunt guvernul ţării tale, eu şi Latarus! Nu, prietene, vei face ce ne place ...? (mai mult)
Salut,nu stiti cumva unde pot sa gasesc cartea "Doctor Sleep" de Stephen King tradusa in romana? Pe mai multe site uri am vazut ca este indisponibila.
Știe cineva unde pot sa găsesc această carte? https://www.google.com/search?q=nu+ poti+ avea+ totul+ unde+ l- ai+ pune&client=ms- android- samsung- gj- rev1&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjS9LflxPjjAhWqQRUIHdjIB_0Q_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=612#imgrc=e-...? (mai mult)
Ce autori romani mai putin cunoscuti apreciati?
A citit cineva dintre voi cartea,, Portocalele verzi"? Ce părere aveți despre carte?
M-ar interesa sa citesc niște cărți bune despre mitologia nordica. Are cineva vreo recomandare? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?