Sunt în căutarea unei cărți pe care am avut- o de citit pentru clasa a 9- a. Era o povestire pe care am reușit să o termin chiar la raftul din bibliotecă, deci nu o pot căuta la împrumuturi...? (mai mult)
,,Lumea nu-i calumea"" Ştie cineva cărui scriitor îi aparține expresia?
Salutare, TPU! Tocmai ce mi- am publicat prima mea carte, în format e- book, pe Google Play. Îmi puteți da idei despre cum aș putea să o promovez? Menționez că romanul aparține categoriei...? (mai mult)
Salut TPU,imi puteti spune niste profesori de romana va rog, pentru că am examene anul astă si nu știu ce profesori sunt =((( (Din aleșd)
Buna,unde pot citi finalul seriei Hush Hush de Becca Fitzpatrick in romana? Mai exact cartea Finale?
Pe cati km de uscat se manifesta briza Marii Negre?
Bună TPU aș vrea si eu niște nume mai complicate pentru Instagram cu numele meu (Selena)
Am nevoie de niste recomandari de carti in domeniul filosofiei, psihologiei, dezvoltare personala.Am 16 ani
Pot sa ridic de la curier cu bon un joc nerecomandat copiilor sub 18 ani (Red Dead Redemption 2) daca am 13 ani, de la Altex?
Îmi puteți spune va rog cum se termina cărțile Malakai?
Unde pot gasi de cumparat un jurnal cu 1000 de file?
Ciua, lume! Cine imi poate recomanda niste carti bune de psihologie sub format PDF?
Bună ziua, poate cineva să-mi spună ce cărti sunt obligatorii pentru clasa a 9a,am găsit pe net mai multe liste și nu sunt sigur, mulțumesc în avans!
Cum transfer bani de pe o cartela cosmote pe alta cosmote
Îmi puteți recomanda o culegere bună la biologie pentru bac? (Anatomie si genetică) Am găsit o grămadă dar nu știu care este mai bună, sa nu fie doar cu teste si modele, mai mult ma...? (mai mult)
As dori sa urmez facultatea de psihologie si as vrea sa incep sa citesc carti in legatura cu asta. Imi recomandati o anumita carte?
Cum va motivați să citiți o carte anume?
Ce fel de poezii face Constantin Romulus Preda? Dar mai ales cum se realizează acestea? (prin ce reguli)
" te- ai gândit vreodată că poate lună se uită spre pământ și numără oamenii la fel cum numărăm noi stelele? câte suflete căzătoare or fi în seara asta? " Gabriel ...? (mai mult)
Exista cărți care pot schimba viața unui om?
Salut, as vrea sa imi recomandati o carte pentru adolescenti in limba engleza pe care o pot gasi la biblioteca. De preferat acelea cu o pagina in engleza una in romana(sa am si traducerea in caz ca nu...? (mai mult)
Care este cartea pe care voi o considerati "cea mai buna" de orice tip sau gen?
Știţi de unde pot face rost de o carte despre plasmă?
Ce parere aveti despre Jordan Peterson si a sa carte, 12 Reguli pentru Viata? Merita citita?
Ati ascultat vreodata un audiobook? Considerati ca audiobookul este varianta de viitor a cartilor? Daca toata cartile ar fi si in varianta audiobook ar fi mai interesata lumea de...? (mai mult)
Recomandați un audiobook care merită să- l asculți în mașină sau acasă. Poezie nu aș asculta... Dacă preferați tiparul e foarte bine, eu vreau să aflu păreri despre audiobook...? (mai mult)
De curiozitate, fiindca nu am fost niciodata la biblioteca, vreau sa stiu daca acolo poti lua si carti noi aparute (gen 2019) sau acolo sunt majoritatea carti invechite? De exemplu ma uitam pe Elefant...? (mai mult)
Salut TPU, Cum as putea face sa citesc mai rapid o carte? Am o carte de 700 de pagini si vreau sa o citesc, dar imi e groaza sa ma apuc de ea cand ma gandesc cat de lunga e. Eu citesc aprox 100...? (mai mult)
Bună, TPU. Am o întrebare. Nu înțeleg finalul cărții,, Băiatul cu pijamale în dungi". Ce se întâmplă cu Bruno și Shmuel? Au murit?
Știe cineva cărți (sau filme sau seriale sau orice activități) care să îți ofere idei sau să te ajute să găsești tot felul de activități noi și distractive, pe care să le poți juca, ...? (mai mult)
Anul acesta trec clasa a 10a. Ce romane/nuvele(opere in general) trebuie sa citesc?
Ce ziceți de cartea "Dumnezeule de dincolo de burta universului", scrisă de Aurel Cărășel?
V-a ajutat vreo carte, sfaturile din ea să duceți o viață mai bună?
Ce părere aveți de cărțile care ne promit schimbarea vieții în bine și îmbunătățirea vieții gen seria The Secret(de Rhonda Byrne?
Daca urmez o facultate de stiinte sociale, ce pot deveni apoi?
A citit cineva Trilogia Materiile Întunecate? Cum vi s-a parut?
Salutare TPU, știe cineva de unde pot cumpăra, lua romanele lui Andrzej Sapkowski seria Vrăjitorul? Mă interesează ultimele 4 romane, nu le găsesc. Țin să menționez că le vreau în varianta...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o carte SF în care să fie vorba despre un viitor decadent al omenirii? Am citit "Mașina timpului".
Care este cea mai simplă și eficientă metodă de a procura un audiobook de calitate, în limba română : o aplicație, un site, în comerț? Mulțumesc.
Salut tuturor! Credeți că merita sa citesc toată seria Dacă Cântec de Gheață și foc de George R.R. Martin dacă am văzut serialul? Adică știu că sunt niște detalii în plus în cărți fata...? (mai mult)
Ce credeți despre cărțile care promit vindecarea sau ameliorarea sanatatii?
Buna all! Caut cartea : Anne Sheasby - Cartea sosurilor, o are cineva la vanzare sau un link unde e de vanzare?
Stie cineva unde pot gasi Robinson Crusoe audio in romana? Dau funda
Hey, pentru cei care au citit seria After sau au văzut filmul, ce mașina avea Hardin?
Am o intrebare si anume pot să citesc o carte(de exemplu de la biblioteca) de pe internet?
Am observat de mult timp, că îmi vin în minte tot felul de versuri pe care aș vrea să le pun într- o poezie și nu numai. Am câteva întrebări la care aș vrea răspunsuri pentru că nu pot înțelege...? (mai mult)
Hei. Imi puteti recomanda cărți asemenea? : ,, 50 de zile inainte de sinucidere" ,, intreab-o pe Alice" ,, seria amantii" Multumesc!
Ce cărți de self help ați citit și cât v-a ajutat, asta din urmă mă intereseaza mai mult?
Hei! Ma poate ajuta cineva sa găsesc cartea "secretul" de Rhonda Byrne!? Nu mai este in stoc pe nicăieri. Am sunat și la ei unde o fabrica și au spus ca nu știe când o s o scoată din nou! Va rog,...? (mai mult)
Buna, știe cineva de unde as putea achiziționa cartea "secretul" de Rhonda Byrne!? Nu mai este in stoc pe nicăieri. Am sunat și la ei unde o fabrica și au spus ca nu știe când o s o scoată din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a