La cititul unei carti (nu tehnice), ce aspecte/ elemente sesizeaza mai usor un om care a studiat literele fata de un simplu cititor? Un om care a studiat literele cum procedeaza sa o inteleaga si sa o...? (mai mult)
Măsura dintr-o poezie poate să fie diferită cu fiecare strofă?
Cum vi se pare lecturarea operei "Mandrie si prejudecata"?
Ce carte citești acum?
Unde pot citi psihiatrie usoara?
Imi place sa scriu versuri uneori, atunci cand ma simt anxioasa sau singura. Astazi mi- a vazut cineva poeziile si ma simt ca si cum cineva mi- a citit "jurnalul". Ce ar trebui sa fac acum? Rog...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Am 16 ani și de curând m- am apucat de citit opere scrise de autori rusi. Aud foarte des ca aceste romane trebuie lecturate mult mai târziu. Eu acțiunile și legătură...? (mai mult)
Bună. Ajutați-mă vă rog cu o prezentare în formă de poezie pentru Miss și Mister tabără. Numele participanților sunt: Maria și Vadim. Dau funda. Mulțumesc.
V-aș fi recunoscătoare dacă mi-ați explica procedeul prin care se scrie o poezie dar să fie unul cu pași de înțeles. Vă mulțumesc!
Stie cineva vreo editura care are contract cu Osho International Foundation? Ma intereseaza discursul marelui Osho despre Zarathustra. Nu se găsesc aceste cărți traduse in română.
Ce limbi straine sunt "cautate",apreciate si bune de stiut pentru un roman, in afara de engleza?
Cine a citit cele doua cărți ale lui Adrian Niculescu? Cum vi se par?
Am o intrebare pentru cei ce au citit cartea Fifty shades of Grey.Este o carte buna? Este la fel ca filmul? Daca se poate o mica parere despre carte.Multumesc!
Voi reușiți să citiți până la capăt o carte groasă? Cum va descurcati?
A citit cineva acesta carte? https://m.emag.ro/lupta-pentru-visul-tau-beniamin-binder-172-pagini-9789730289633/pd/D4XX41BBM/ Ce părere aveți de ea?
Buna, imi poate spune cineva nume de povestiri ( nu povesti ) din literatura romana sau universala, care sa aiba maxim o pagina A4?
Salut, îmi poate face cineva o listă cu toate cărțile scrise pe lângă seria Cântece de foc și gheață? Acestea au vreo legătură directă cu seria și trebuie citite neapărat?
Îmi puteți recomanda câteva cărți de dezvoltare personală, pentru persoanele anxioase ca mine, ceva cărți ca sa pot învață ceva sa ma redescopăr, de autovindecare. Vreau sa mi le spune ti...? (mai mult)
Vreau si eu sa citesc o carte buna despre viata lui Alexandru cel Mare.Recomandari?
Exista ceea ce se numeste autovindecare?
O traducere corecta You can't let nobody stand in your way You just gotta get back up, yeah You just gotta get back up, ooh And take down everything that you cannot change, now You just ...? (mai mult)
Vreau și eu o traducere corecta! And take down everything that you cannot change now
Ce faceți? Voi pe acolo? Ce, cum sunteți? Ce carti pentru dezvoltare personala recomandați? Sau unele care v-au schimbat vouă viziunea despre lume?
ați citit cărțile Percepții inconștiente și Usa de dincolo de viata, scrise de Iulia Ionita? Dacă da, despre ce este vorba? Mulțumesc anticipat
Ce limba este cautata in domeniul traducerilor?
Ce manual de învățare a limbii engleze de la 0 îmi recomandați?
Ce cărți se citesc în clasa a 9 a doar în 9 nu şi in alte clase?
Am nevoie de o biografie despre un tanar de 29 de ani care a crescut intr- un oras mic si care de la 17 ani a inceput sa munceasca sa se mute in Los Angeles. Biografia sa fie in Engleza si fara ...? (mai mult)
"Secretul autovindecarii"de Daniel Sevigny e de mare ajutor pentru ameliorare/vindecare? A incercat- o cineva? De mult caut calea spre vindecare de anxietate și toc.Si poarta către liniște și...? (mai mult)
Ce autori italieni interesanți ați citit și recomandați?
Ați citit vreodată o carte care sa va ajute în viața de zi cu zi? Adică de self help? Cum s-ar numit cartea? Te-a ajutat?
In cat timp citiți o carte?
Am scris o poveste mai degrabă articol motivațional acum 1 sapt.și nu am decât 5 views și stagnează așa, ce sa fac sa am mai multe vizualizări?:(Cum să am succes mai mare?
Am început a scrie un roman, am de abia 15800 de cuvinte. Care sunt pașii de publicare, când mă duc la editura ea îmi face și coperta? Ce ar trebui să fac pentru a publica o carte?
Cine din voi a citit cartea "Femeia in alb" de Wilkie Collins? Sau cartea "Tema de casa" de Nicolae Dabija? Exprimati-va parerea despre aceste carti. Multumesc.
Salutare! Am citit această carte anul trecut dar nu pot să îmi amintesc numele sau autorul. Pe coperta, era o fata și o pisica pe o barca. Deci, acțiunea se petrece în viitor, in Londra care...? (mai mult)
Dau funda! Salut TPU, ar putea cineva sa- mi compuna o strofa cu cuvintele de mai jos? Daca s- ar putea sa rimeze câtuș de cât. 16KDPI FĂRĂ FIR UȘOR DESIGN GAMEPLAY MOUSE BUTON LIGHTSPEED ...? (mai mult)
Ați citit seria "The Secret'(Secretul)? Păreri?
Va rog sa-mi recomandati si mie o carte. Una mai usoara care sa prinda repede, se poate intinde pe mai multe volume. Am 18 ani baiat.
Se considera semn la bac la romana daca am taiat un cuvant si am scris deasupra cuvantului taiat, sau daca din neatentie am taiat o cifra cu o linie oblica in loc de orizontala?
Uitandu- ma pe subiectul de bac de la romana 2019 am obs. ca la sub. III zice sa redactam un eseu in minimum 400 de cuvinte. Care ar fi limita maxima, dar decenta, nici...? (mai mult)
Spitalul Municipal (Barbara Harrison)este o carte frumoasa?
Se pricepe cineva la poezie? Ce părere aveți despre Rupi Kaur?
Care vi se par cele mai interesante expresii din limba română?
Care erau cărțile voastre preferate în copilărie?
Am luat de la biblioteca Contele de Monte Cristo are 764 de pagini si ultimul capitol este ceva gen "Maiorul Calvacati" este romanul complet sau este doar primul volum?
Pentru bac trebuie citite ambele volume Morometii?
Dacă sunteți fanii seriei " Trei coroane întunecate" îmi puteți spune care dintre regine credeți că va câștiga? Eu speram să devină Jules regină și să nu se mai lupte celelalte...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva carti de citit interesante? (mi- ar place sa contina si dialog) gen: horror (daca exista asa ceva), dragoste, actiune... in special orice gen de carte, daca ...? (mai mult)
Care e cartea cea mai buna carte pe care ați citit- o si probabil, de buna ce e, :) ați mai reciti- o? Aș dori să nu- mi înșiruiti toate titlurile din toate timpurile. :) Ceva care v- a marcat....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?