Acum cativa ani am citit pentru bac morometii volumul 1. Insa nici pana in prezent nu am citit vol 2. Cum sa fac acum? Sa recitesc acum cartea cap coada? Sa citesc un rezumat la vol 1 sau sa ma...? (mai mult)
Dacă la olimpici a picat Moromeții, atunci sunt șanse să pice și la noi, sau șansele sunt puține? Întreb doar din curiozitate.
Am si eu o întrebare! Te poate ajuta daca te uiți pentru bacalaureat la film și nu citești cartea? Nu de alta, dar nu am timp sa le citesc pe toate pentru că sunt vreo 12 cărți și mă gândeam...? (mai mult)
Buna, TPU! Vă rog să îmi recomandați macar 5 carti pe care le pot citi in vacanta aceasta! Trec in clasa a 7 a. Nu as vrea carti cu vrăjitori, dragoni, vampiri etc. Nu imi plac deloc cărțile ...? (mai mult)
Vreau mai multe detalii despre cartea O călătorie spre centrul pământului. Câte capitole are, dacă fiecare capitol are cartea lui sau toate capitolele sunt într- o carte, rezumatul și dacă e...? (mai mult)
Bună să vă fie ziua. Vă fur un pic din timp și sper la mila voastră să mă ajutați și luminați. Vreau să merg la o academie de film, nu vreau să vă plictisesc cu multe, dar sunt nevoit...? (mai mult)
Chiar ajuta cărțile d-lui Norman Vincent Peale (Dr.Peale)și în special cartea "Forța gândirii pozitive"?
Am observat la unele carti scris "Editie ingrijita de... cutare". La ce se refera?
Salut Care este forma corectă? Am observat că în unele melodii este negația dublă. I can't bear it no more / I can bear it no more don't need your lies no more / l need your lies no...? (mai mult)
Ce părere aveți de enciclopediile de cultura generala? Aveți asa ceva sau ați citit ceva de genul?
Ce părere aveți de cărțile Harry Potter?
Cartea "Spitalul Municipal"vol.1, 2 (Barbara Harisson)este faina? Cu ce e? A incercat-o cineva? Merita citite volumele?
mi- am luat acum cateva zile o carte de Arthur Conan Doyle care se numeste "O crima ciudata". Am citit cateva pagini si este vorba despre cum s- au intalnit Watson si Sherlock, este o carte...? (mai mult)
Volumele I, II si III ale romanului "Cel mai iubit dintre pamanteni" sunt toate in legatura unul cu celalat? Eu am doar volumul III, si nu as vrea sa ma apuc de el fara sa le citesc si pe primele...? (mai mult)
Puteți sa îmi recomadati niște cărți de citit( In afara de stăpânul inelelor ) gen Harry Potter? Adică sa fie Fantasy, iar povestea sa aibă in prim-plan prietenia/frăția dintre personaje
Are cineva idee unde gasesc nuvela "Tinerete fara tinerete" de Mircea Eliade? Preferabil sa cumpar online. Eu am cautat pe cateva site- uri, dar nu am gasit. Sau daca stie cineva editura la care s-...? (mai mult)
De unde pot descarca/cumpara ebooks? Un site sau ceva?
Am primit niște cărți vechi și au un miros urât, există vreo modalitate de a scăpa de el?
de unde pot lua cartea despre Freddie Mercury, scrisa de Peter Freestone, in engleza? De preferabil sa o pot lua din Ro!
Cărți bune de self help?
Am vazut că se scrie lu cu ' gen: Lu' Mihai îi plac merele. Este corect?
Cum poti avea multe vizualizari la o poveste pe wattpad? Nu am postat nicio poveste dar am de gand in viitor si ma gandeam cum sa fac sa am multe vizualizari, poti sa iti faci reclama acolo pe site sau...? (mai mult)
Carti cu si despre doctori/medici?
A citit cineva Codul lui DaVinci? Îmi poate spune cineva despre ce este vorba? In mare, nu vreau detalii, fiindcă vreau sa ma bucur de ele atunci cand o citesc. Vreau doar sa stiu ce cuprinde....? (mai mult)
Câteva "romane" despre iubirea la Constanța? Cat de qt sa fie
Salut, stie cineva in ce carte este poezia lui Adrian Paunescu? "Rugăciune pentru ţară bolnavă" prima strofa Zavistie. Revanşă. Şi gâlceavă. Din ochii morţilor răsar păduri, E...? (mai mult)
Nu știu câți din aceasta comunitate au wattpad, dar îmi puteți da vă rog niște cărți interesante? Vreau ceva care să conțină dragoste cât si puțină acțiune. Pot fi scrise si de...? (mai mult)
Ce scriitori romani contemporani apreciati? Contemporani! si in afara de Cartarescu.
Bună, TPU! Am citit cele 4 volume din "Iubire Periculoasă" de Georgiana Sandu și nu știu când se publică și volumul 5. Mă puteți ajuta vă rog si să- mi dați o aproximare când se va publica?...? (mai mult)
Hei,stie cineva o biblioteca in Timisoara unde se gasesc carti despre fotbal?
Buna, imi poate recomanda cineva carti fantasy din literatura romana sau universala, pentru grupa de varsta 11-14?
Daca citești cărți multe motivationale, de dezv.personala poți să îți schimbi viața în bine, sa îți îmbunătățești viata?
Stie cineva carti de fictiune cu tematica psihologica? Unde se descriu si terapii de grup sau individuale... Sau discutii ale psihiatrilor, profesori, pacienti etc. Sa se combine fictiunea (literatura...? (mai mult)
Bunăă, Maxim de câte ori ați recitit o carte? Care este aceea și care e motivul care v-a adus înapoi în lumea ei?
Stiti vreo carte usoara in engleza, simplu de tradus? Sa nu fie chiar de copii. Multumesc!
Care e cea mai proastă carte pe care ați citit-o vreodată? :D
Merită să continui de citit "Mizerabilii"? Sunt la pagina 166 vol. I Oare e pierdere de timp? :) Știu ca suna ironic și prostesc, întrucât este considerata o capodopera a omenirii.
Este cineva pe aici care a citit "Adam și Eva"? Dacă da, cum i s-a părut?
Cum sa îmi vina mai multă inspirație sa scriu o poveste pe wattpad?
Locuiesc in Italia dar ma intereseaza foarte mult literatura romana. Care sunt cele mai importante/faimoase carti romanesti pe care ar trebuie sa le citesc?
Carti cu vorbe de suflet,de duh, de alinare, mangaietoare de suflet prin continutul lor? Din genul spiritualitate/ezoterism/religie ma refer.
Care sunt sansele sa scrii o poveste pe wattpad si sa aiba succes la vizualizari? Ma gandeam sa-mi incerc si eu norocul in viitor:))
Am varsta de 16 ani si am realizat ca am foarte multe lipsuri la învățătură, nu prea am fost învățat de mic sa învăț, sa citesc cărți etc. Cu timpul realizez ca nu o sa ajung...? (mai mult)
Nu credeți ca în 5 ore de lectura aproximativ 55 de pagini citite sunt puține? Citesc al naibii de încet.
Vreau si eu un site cu accesorii Harry Potter bune si sa fie si ieftine.Multumesc!
Cate carti ati citit anul acesta pana acum? :D
Ce carti pentru barbati considerati ca merita citite? Din care poti invata ceva folositor?
La ce se referă expresia: simțeam că aveam untură pe mine?
Ati inceput vreo carte recent? La ce pagina ati ajuns? Lasati, va rog, si numele autorului, titlului.
Care-i cea mai fascinanta Enciclopedie a Corpului Uman din comerț?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!