Stie cineva carti de fictiune cu tematica psihologica? Unde se descriu si terapii de grup sau individuale... Sau discutii ale psihiatrilor, profesori, pacienti etc. Sa se combine fictiunea (literatura...? (mai mult)
Bunăă, Maxim de câte ori ați recitit o carte? Care este aceea și care e motivul care v-a adus înapoi în lumea ei?
Stiti vreo carte usoara in engleza, simplu de tradus? Sa nu fie chiar de copii. Multumesc!
Care e cea mai proastă carte pe care ați citit-o vreodată? :D
Merită să continui de citit "Mizerabilii"? Sunt la pagina 166 vol. I Oare e pierdere de timp? :) Știu ca suna ironic și prostesc, întrucât este considerata o capodopera a omenirii.
Este cineva pe aici care a citit "Adam și Eva"? Dacă da, cum i s-a părut?
Cum sa îmi vina mai multă inspirație sa scriu o poveste pe wattpad?
Locuiesc in Italia dar ma intereseaza foarte mult literatura romana. Care sunt cele mai importante/faimoase carti romanesti pe care ar trebuie sa le citesc?
Carti cu vorbe de suflet,de duh, de alinare, mangaietoare de suflet prin continutul lor? Din genul spiritualitate/ezoterism/religie ma refer.
Care sunt sansele sa scrii o poveste pe wattpad si sa aiba succes la vizualizari? Ma gandeam sa-mi incerc si eu norocul in viitor:))
Am varsta de 16 ani si am realizat ca am foarte multe lipsuri la învățătură, nu prea am fost învățat de mic sa învăț, sa citesc cărți etc. Cu timpul realizez ca nu o sa ajung...? (mai mult)
Nu credeți ca în 5 ore de lectura aproximativ 55 de pagini citite sunt puține? Citesc al naibii de încet.
Vreau si eu un site cu accesorii Harry Potter bune si sa fie si ieftine.Multumesc!
Cate carti ati citit anul acesta pana acum? :D
Ce carti pentru barbati considerati ca merita citite? Din care poti invata ceva folositor?
La ce se referă expresia: simțeam că aveam untură pe mine?
Ati inceput vreo carte recent? La ce pagina ati ajuns? Lasati, va rog, si numele autorului, titlului.
Care-i cea mai fascinanta Enciclopedie a Corpului Uman din comerț?
In 6 zile dau evaluarea nationala la romana. As dori niste inceputuri frumoase de compunere pe care le- as putea folosi la orice tip de compunere. Plus niste sfaturi despre cum pot scapa cu ...? (mai mult)
De ce este Biblia no.1 in top bestsellers?
Salutare tutuor, as avea nevoie sa imi spuneti si mie ca o lista toate genurile si speciile care se dau la Evaluarea Nationala 2019. Nu le gasesc pe net ca nu mai intrebam sau daca gasesc nu le gasesc...? (mai mult)
Ce pică la bac la romană subiectul 3-real 2019?
Cititul se încadrează ca fiind hobby?
Știe cineva când, sau dacă, va apărea volumul 2 din seria Cronicile din Ixia de Maria V. Snyder? (Primul volum se numește Studiu despre otrava; editura Leda)
Îmi spune și mie cineva câte opere sunt de învățat în total? Știu ca unele au slabe șanse de a fi date și as vrea sa știu care sunt acelea și care s cu șanse mari de dat anul acesta 2019. ...? (mai mult)
Imi puteti da niste expresii din cartea "Spatiul Cosmic de Ken Jennings"?
Anul asta dau Evaluarea Nationala (adica peste o saptamana aprox.). O tema de discutie interesanta mi se pare ce va pica la romana la subiectul I, B. Eu cred ca pastelul, ma ajutati cu o parere,...? (mai mult)
Cand ai mai multe carti in biblioteca si audiobookuri cumparate si nu stii pe care sa le citesti sau asculti mai inainte cum procedezi, voi cum ati proceda, ce ati face? Pe care l- ati asculta mai intai?:)) ...? (mai mult)
Salutare prieteni! Îmi puteți spune ce înseamnă cuvântul Möhteşen?
Ce s-a dat in ultimii ani la capacitate la romana, prima compunere? nu vreau site-uri, vreau raspunsuri
Am un proiect la romana despre fericire si tatari si vreau sa scriu citate de fericire in tatareasca si dupa in romana, stie careva? Nu ma prea bazez pe Google Translate :)
De ce in poezia Negru de Bacovia se vorbește si de ploaie? Ploaia nu ar trebui sa stingă focul? Nu pare sa-si aibă locul in tabloul static.Negrul implica încremenire, ploaia arată schimbare.
Buna, am nevoie urgentă de un nume pentru un basm despre un mezin fiu de împărat care trece cele trei probe prin care se decide noul rege prin înfrângerea unor balauri la schimb primind tot ce are...? (mai mult)
Exista vreo diferenta de pret in a publica o carte in limba romana sau a o publica in limba engleza? Si pentru a fi cumparata de americani trebuie doar publicata in engleza sau trebuie sa fie editura ...? (mai mult)
Legat de școală... Vreau să citesc vara aceasta. Ce cărți ați studiat în clasa a 8-a?(curriculumul din Moldova)
Stiti unde pot gasi cartea Supermarket de Bobby Hall (Logic) in Romania?
Cum functioneaza o biblioteca judeteana?
Am 16 ani si vreau sa ma apuc sa fac un site in care sa scriu. Dar nu stiu ce sa scriu. Ceva idei? Mersi mult!
Ce părere aveți de cartea"Întoarcere din Lumea de Dincolo" de George Ritchie? Ați citit-o?
Ce carti imi recomandati sa citesc?
Ati citi o nuvela despre un personaj- vanzator de pantofi care are in ascuns un fetis pentru picioarele feminine, dar care este poet, un om trist, cult, inteligent, plin de angoase si care intr- o...? (mai mult)
Unde pot gasi seria completa Sven Hassel? As putea sa cumpar pachet toate cele 14 carti? Vad ca exista pe net, dar nu sunt pe niciun site pe stoc.
Vreau si eu niște titluri de compuneri dar nu de genul:vara,animalul meu,la bunici, etc... Vreau ceva mai iesit din comun
Cu ce e cartea "Spitalul Municipal" de Barbara Harrison? Merita citita? A mai citit-o cineva?
SALUT TPU! Asta e prima mea intrebare pe care o pun pe acest site si este chiar importanta: am si eu nevoie de cateva exemple pentru multumirile de sfarsit de clasa a 8a pentru doamna de romana. Nu vreau...? (mai mult)
care este oridinea de cititre a cartilor lui George R. R. Martin? Stiu ca sunt cele 5 principale, dar mai sunt si prequeluri cum ar fi : The ice dragon, etc. Care este ordinea completa, ...? (mai mult)
TPU, am de scris o compunere pentru o profesoara de engleza (in clasa am ales fiecare cate un profesor). Fac cu ea din clasa a 5- a (sunt a 8- a) si nu prea stiu ce sa scriu. E cea mai de treaba profesoara...? (mai mult)
Vreau sa cumpar cartea Sangele Vraciului de Joseph Delaney (Cronicile Wardstone). O are cineva de vanzare?
Dati-mi exemple de opere literare in care sunt prezente tehnici de manipulare
Buna tuturor. Am nevoie si eu de o poezie in engleza de 4-5-6 randuri despre fotbal sau despre sport in general multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!