Buna tuturor. Am nevoie si eu de o poezie in engleza de 4-5-6 randuri despre fotbal sau despre sport in general multumesc.
E buna cartea sau audiobookul "Gata cu grăsimea încăpățânată"(de Jorge Cruise)? Mă refer că daca aplici ce scrie in el, da roade și slăbești? Cat de bun e?
Care e ultima carte pe care ati citit-o si v-a impresionat?
Vreau si eu o carte despre regi adolescenti. Dar sa fie ori istorica ori o analiza psihologica, nu fictiune. Multumesc!
Săptămâna viitoare este cel mai mare târg de carte din România, (în București)Bookfest.Nu am fost niciodata acolo si mă gândeam să mă duc anul acesta.As dori sa- mi raspundeti la urmatoarea...? (mai mult)
Buna, TPU! Vreau sa citesc cărți scrise de autori japonezi, dar as vrea ceva mai modern, de preferat young adult. (*ceva ca un anime, dar o carte, plină de emoții, trăiri și sentimente,...? (mai mult)
Buna, poate sa imi zica cineva titlul unei povestiri ( nu monolog! ) mai triste, din literatura romana?
Cum imi pot recapata interesul in citit? Acum cateva luni obisnuiam sa citesc foarte mult (terminam chiar si carti de 400- 500 pagini in cateva zile) insa recent abia daca pot sa citesc 10 pagini fara...? (mai mult)
Hey, am citit, acum ceva timp, o poveste super drăguță despre o lume in care am fi împărțiți în Alpha si Omega. Ideea a fost chiar interesanta, alpha se puteau căsători doar cu omega si se...? (mai mult)
Ceau TPU! Nu cred ca am ales categoria potrivita, dar am niste probleme cu engleza. Vorbesc engleza fluent, sunt de nivel B2-C1, intrebare: Cum as putea sa imi imbogatesc vocabularul?
Nu o sa salut TPU ca toată lumea face asta oricum. Am nevoie de ajutor. Pentru că doamna de romana ne- a dat 8 cărți de citit pe care nu le- am citit logic (lipsa de timp) imi puteți spune câte pagini...? (mai mult)
Aș vrea să îmi dați poezii de Alexandr Sergheevici Pușkin, normal că în rusă. Vreau ca poezia să aibă o tematică, gen după ce o învăț(că trebuie și să o învăț) vreau ...? (mai mult)
Buna, TPU! Imi poate recomanda cineva carti despre condensatoare electrolitice? Chiar si in engleza. Multumesc!
Buna, a aparut ultima carte din seria Urzeala tronurilor? Daca da, cum se numeste? Multumesc
Am văzut un film care era vorba despre un seif plin cu droguri iar textul în engleză fusese tradus cam așa: Am găsit o breşă, am acţionat. Ascultă, pot să... Pot răsturna situaţia....? (mai mult)
Salut. Caut sa cumpar cartea Metro 2033 in Bucuresti. Daca o aveti, ati terminat-o si sunteti disponibili sa o vindeti sau cunoasteti pe cineva care o are va rog sa ma contactati. Multumesc!
Ce cărți sunt bune pentru a iti ridica moralul dar si emoțional? Nu am mai pus întrebarea nu înțeleg de ce e stearsa
As vrea sa ma ajutati sa traduc un text in romana va rog din franceza
Care e cartea voastra preferata? (In afara de alea cu povesti (false))
Ajutați- mă vă rog! Mai compuneți niște versuri sã se lege cu acestea; având în vedere că, colega mea are 11 ani și trebuie să spun două calități și să dau exmple...adică dacă e ajutătoare,...? (mai mult)
Vreau si eu niste poezii dar sa aibă rima
Imi puteti spune si mie va rog ce carte urmeaza dupa Jurnalele Vampirilor:Reuniunea? Dau funda! Multumesc!
Salut, vreau sa citesc niste carti insa nu sunt sigur cu care sa incep... de preferat sa fie o carte de aventura / mister sau SF (sau combinate). Puteti sa imi spuneti si cartea voastra preferata?...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie niste carti de genul fantasy,young adult,cum ar fi Instrumente Mortale, sau Masinarii Infernale? Mentionez ca am citit deja Harry Potter:). Multumesc!
As avea o intrebare. Doresc să recitesc o lectură științifico- fantastică, de clasa a 9a sau a 10 a, nu imi mai aduc aminte, dar am uitat atat numele cat și autorul ei. Povestea prezintă...? (mai mult)
Salut, pate sa-mi recomande cineva niste carti de electronica pentru incepatori care sa ma ajute in robotica? Mersi
Recomandati- mi cateva carti. Vreau sa imi achiziționez cateva doar ca nu ma convinge doar descrierea, as vrea sa citesc si cateva pareri. In general imi plac cartile de dezvoltare personala, cele de...? (mai mult)
Niște recomandări de cărți de dragoste pentru vacanță? Dacă se poate în genul 'Fluturi', dar nu e obligatoriu.
Hei! Stie cineva de unde imi pot cumpara cartile lui Jules Verne? Ma refer la alea mari si groase, nu carti de copii de pe tot felul de site-uri... Multumesc!
Unde pot gasi carti despre religiile continentului african? In detaliu. Sau despre secte in general.
Ce carti imi recomnadati pentru clasa a V-a? Fara Morometii, Print si Cersetor
Ceva literatura despre satana, filosofia satanica si treburi din astea?
Ce cărți ați citit de la Arthur și îmi recomandați și mie? Menționez că am 13-14 ani.
Am citit cartea Chirugul de Tess Geritson si acum citesc Clubul Mefisto. Imi place cum scrie si chiar am cautat pe Google cate carti a scris. Am vazut ca intre Chirugul si Clubul Mefisto mai...? (mai mult)
Slaut TPU! Incerc sa scriu o poveste. O trilogie mai exact. Doar ca nu stiu ce o sa fac cu ea dupa ce o termin :). Daca vreau sa fie vanduta in magazine platesc ceva? Cat mai exact? Cu aproximatie.
Voiam sa va intreb pentru cei care ați citit Luka și focul vieții http://suplimentuldecultura.ro/6182/salman- rushdie- luka- si- focul- vietii/ In linkul de mai sus este povestită toată...? (mai mult)
Stie cineva o carte in care apare o secventa cu un copil care mananca pamant? (adica ingereaza pamant in absolut orice fel)
Salut, as vrea si eu versurile de la:"fata de la instrumente muzicale" scrisa de la Mircea Carturestu, am cautat si eu dar nu am gasit, daca stie cineva sau daca are cineva o carte de- a lui si sa scrie...? (mai mult)
O carte romantica dar care sa nu fie foarte siropoasa pentru un cadou pentru un baiat. Dau funda ❤️
Are cineva cartea tibetana a mortilor editura paralela 45 an 2009? O caut pe net si nu exista, stoc indisponibil! sau Stiinta sufletului scindat si viata de dincolo de moarte de peter novak?
Cunoașteți cărți cu fenomene meteo extreme? Pot fi și de ficțiune, dar și explicative, gen cum se formează o furtună etc. (În limba română)
Va place să citiți? Cat de des și ce tip de carti va atrag cel mai mult?
Salut TPU, as vrea sa scriu o carte dar nu stiu pe ce aplicatie pe pc sa folosesc sau se numeste software. Nu stiu, as vrea sa imi spuneti unu destul de bun si usor de folosit si inteles, pentru ca as...? (mai mult)
as vrea sa-mi recomandati niste carti de citit de gen Harry potter si chestii de astea si un site de unde as putea sa le cumpar. Ps, nu vreau sa fie literatura romana mss
Unde găsesc și eu să cumpăr cartea "Metro 2033" tradusă din rusă în română? Am căutat cam pe toate site-urile și nu mai este disponibilă deloc…
Vă salut. Varianta asta este varianta completă a operei "O scrisoare pierdută"? E toată? https://ro.m.wikisource.org/wiki/O_scrisoare_pierdută
Ce enciclopedii de cultura generala sunt bune de citit? Adică care merita citite. Asta e buna? https://www.editurakreativ.ro/enciclopedia-pentru-to-i-intreb-ri-i-r-spunsuri-ro.html
Ce parere aveti de cei care sunt jumate romi jumate tigani? Credeti ca se pot integra in societate? Daca da, cum?
Salut, imi puteti recomanda niste carti Sf in romana, gen Cronicile Familiei Kane si Percy Jackson.
Îmi puteți spune, va rog frumos, ce final are cartea "malakai" scrisă de A. Stephanie, gen daca are happy ending și vor rămâne împreună sau va muri unul dintre ei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!