Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Aceasta enciclopedie a Corpului Uman e buna de ceva? Merita citita? Are tot ce trebuie pentru curiozitatea mea? O are cineva? http://www.elefant.ro/carti/carte/dictionare- si- enciclopedii/enciclopedii/enciclopedia-...? (mai mult)
In ce clasa se studiază războiul celor doua roze?
Ce parere aveti despre enciclopedia asta? https://www.emag.ro/enciclopedia-pentru-toti-intrebari-si-raspunsuri-editura-kreativ-9786068119762/pd/DGZPZKBBM/ E buna de ceva?
Va place cum scrie Dr. Mihaela Bilic? Ce ați citit de ea?
Ce părere aveți de lucrările lui Dr.Peale(Norman Vincent Peale)cum ar fi "Forța gândirii pozitive"dar și altele? L-ați citit? Ce impresie v-a lăsat? V-a ajutat?
De ce credeți că autorii din România nu au succes? Ce le lipsește acestora?
Vreau și eu cărți/romane în care protagonistul este sărac. Cărți de genu - paraziții de Barbu Ștefan Delavrancea
Ce cărți recomandați unui adolescent? De preferat ar fi cărți contemporane
Imi recomandă și mie cineva cărți asemănătoare cu After de Anna Todd? E seria mea preferata și chiar nu mai găsesc carti asemănătoare (le- am citit pe toate 5 și mi- am luat și seria...? (mai mult)
Am 20 de ani si nu am citit nicio carte in viata mea si as vrea sa imi cumpar una si sa ma apuc sa citesc dar nu prea stiu ce. Am intrat pe eMAG si am vazut o gramada de carti dar nu prea stiu...? (mai mult)
Nu stiu ce enciclopedie de cultura generala sa citesc.
Toți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF&Fantasy
As vrea cateva recomandari pentru carti de dezvoltare personala. Mersi
Fii atent, cu asta m- am prezentat la un concurs, vreau sa stiu ce parere ai, nu stiu daca are un aspect prea spilcuit sau daca merita halimos si vin, dar eu zic ca- i mediocra. Degringolada Ți-...? (mai mult)
Stiti cumva titluri de reviste literare care se scriu si in prezent?
Cine are nevoie de învățarea limbii maghiare? Puteti sa imi dati mesaj, va voi ajuta eu! Sunt etnic maghiar!
Recomandati-mi va rog niste carti bune, dar care sa n-aibe si un al doilea volum.
Am nevoie de putin ajutor in universul Harry Potter. In a 7 a carte Harry a primit de la dumbledor o hotoaica aurie cu un mesaj inscriptionat pe ea, acea hoțoaica continea piatra morti, care...? (mai mult)
Puteti sa-mi traduceti si mie aceasta fraza in engleza va rog:O sa mai aduceti acest tricou pe marimea 164?
A citit cineva Urzeala Tronurilor? Ce parere aveti? Am vazut doar un sezon din serial, m-ar interesa strict cartile, nu parerile despre serial.
Ce subiect te pasionează sa citesti?
Ce carti de dezvoltare personala imi recomandati, pe orice plan?
Buna ziua prieteni! Revin cu completarea unei intrebari de acum cateva zile. Cautam o carte si am gasit- o. Se numeste "Carticica noastra". Aceasta este, editia 1973 : https://www.anticariatplus.ro/carticica-...? (mai mult)
De ce multi oameni nu au cultura generala in ziua de azi? Și lasă de dorit la acest capitol?
Are cineva un link de la viata ca o prada, de Marin Preda, dar audio? O carte audio.
Ce credeti ca va pică maine la simularea la romana uman? Dau funda
"Sa ma avant" in citirea Bibliei sau nu? Voi, din experienta personala cu Biblia, ce ma sfatuiti? Ca si carte, lectura ei e benefica? Si aici ma refer la Noul Testament mai mult. Ce parere aveti?
Ce intelegeti prin citatul "Viata unui animal e impartita in a iubi si a-i invata pe oameni sa se iubeasca"?
1. Unde as putea gasi lucrarea lui Oswald Spengler cu titlul The Decline of the West (Occidentul) si mai important ce contine aceasta carte/lucrare impartita in doua volume? 2. Pe ce site gasesc mai ...? (mai mult)
Am nevoie de niște sugestii de cărți bune pentru vârsta mea (17). Scrise de autori romani dar și englezi. Dau funda
Hei, cei care dau simulare clasa a 12 a, pe ce va axați mai mult pe poezie sa partea cu eseurile?
La librăria franceză Kiralina din București, trebuie să vorbești în franceză când cumperi se acolo? Sau doar cărțile sunt în franceză, in rest vorbești în română când cumperi?
A citit cineva cartea :, , Rezilienta. Intelepciune castigata cu greu pentru a trai o viata mai buna, , ? Mi se pare foarte interesanta dar vreau sa stiu daca e literatura ieftina sau chiar este...? (mai mult)
Buna, Imi poate recomanda cineva o lista de carti despre feminitate?
Hey,TPU vreau și eu o carte de dezvoltare personală, dar una foarte bună. Multumesc!
Știe cineva când va apărea cartea Eroii Olimpului volumul 3 de Rick Riordan tradusa în Română?
Ați citi o carte cu profețiile și previziuni? De exemplu cartea inginerului Ioan Istrate care conține previziuni pentru Romania și lume? Cat de mult v-ar interesa?
Ce contine cartea inginerului Ioan Istrate? "Romania si lumea in timp" trecut-prezent si viitor"
Buna ziua prieteni! Caut de multa vreme o carte pentru copii. E vorba de o carte in format landscape, tip caiet de muzica sau biologie, din anii 1976- 1978, undeva acolo, de la editura Medicala, ...? (mai mult)
Buna, trebuie sa fac o poezie unui prof de tic care se numeste Dragos, poezia sa aiba doua strofe de cate 4 versuri.Am facut eu azi un vers in caz ca vreti sa va ajutati:"Domnu' Dragos prof de tic". Elementele...? (mai mult)
Ce gen de cărți preferati, cat de des citiți voi și ce cărți vă propuneți sa cititi in viitor? Unde citiți? Și care e motivul pentru care citiți?
Cine este cel mai destept om de pe lumea întreagă în afară de Einstein?
Oare exista profesori de limba spaniola in orasul Aiud?
Recomandați- mi o carte despre jafuri foarte mari a diverse instituții, bănci etc.). O carte care să nu fie plictisitoare, să stârnească interesul. Spre exemplu, dacă ați vizionat La Casa...? (mai mult)
Care sunt cele mai lungi romane dupa numarul de pagini?
Aveți bookstagram? Vi se pare o idee bună? Ce fel de cărți preferați? Clasice sau contemporane? Mie îmi plac mai mult cele contemporane.
Cat de mult v- a ajutat pe voi o carte motivaționala/de dezvoltare personala sau psihologica? Și care? Consideri că sunt utile și merita sa le citești sau mai degrabă sunt inutile? Ce rol au ele?...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartea de previziuni lui ing.Ioan Istrate "Romania și lumea in timp-trecut, prezent și viitor"? A citit-o cineva? E interesanta?
Poate nu este site- ul potrivit pe care sa intreb, dar am vazut ca sunt cativa utilizatori aici care au bun simt (si mai mult decat atat :)...), si intr- un fel, sper ca vor citi si raspunde (si) ei. ...? (mai mult)
De curand am descoperit o carte the white headhunter pe care as dori sa o cumpar dar nu o pot gasi pe niciun site care vinde carti online. Daca voi ati putea gasi un site care contine cartea orice.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!