am dat o comanda de o carte de pe Elefant.ro, problema e ca erau doua carti, app cartea se numește Anna Karenina, dar edituri diferite una avea 980, iar cealaltă n- am știut inițial,...? (mai mult)
O carte buna despre teoria argumentarii?
Era un citat care suna cam aşa: "Vreau să te ţin de mână, până o să avem aceeaşi amprentă". Nu ştiţi cum era exact?
Ce parere aveti de Stephen King?
Cine stie un site de unde pot cumpara carti? Eu am cumparat de pe Elefant pana acum, pentru ca am gasit aproape orice carte si la un pret bun.
Știți care sunt toate personajele din "Matilda" Roald Dahl?
nu stiti cand va aparea volumul 2 din Cronicile Rosewood (Printesa cu adevarat) de Connie Glynn in Romania?
Spuneți-mi vă rog o plachetă de versuri de Grigore Vieru în care să fie reprezentată frumusețea și bogăția limbii, pe care să o pot găsi pe net.
Salut tuturor, îmi poate sugera și mie cineva câteva cărți din ce ați citit și v-au plăcut de dezvoltare personală pe care sa le găsesc și în format PDF?
Nu este cumva vreo revista care publica lucrari scurte de fictiune (platite sau nu, nu prea conteaza) in varianta tiparita (sau online) de cei care doresc sa isi publice creatiile?
Carti despre frumusetea vietii de la tara?
Vreau o parere despre liceul Ștefan Bănulescu din Călărași?
Dau bacul anul acesta și nu știu sa învăț la romana logic acele eseuri. Le tot învăț cuvânt cu cuvânt, dacă uit un cuvânt s- a dus totul. Am întrebat mai multa lume cum as reuși fără sa...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva despre doamna care a gazduit-o Ee ela la Campulung si din ce capitol e? Din ultima noapte de dragoste.
Imi puteti spune ce carte sa citesc dintre Cautand-o pe Alaska si Orase de hartie. Sau dacă aveți alte idei...
Daca am gasit o carte in format PDF pe un site, la bibliografie trec cartea sau site-ul? Eu ma gandesc ca logic ar fi cartea...
Caut un eseu scris de Andrei Plesu dar nu- l gasesc... nu stiu cum se numeste. Tot ce stiu este ca in el compara oamenii din lumea politica sau cea media cu animale... pasari, pesti. Stiti cum se numeste...? (mai mult)
Ce enciclopedii ale Corpului Uman de pe piata merita cumpărate și citite?
Trebuie sa facem un dialog cu Vasile Alecsandri și suntem trei participanți.Am găsit doua roluri : unul e Vasile și unul e reporterița cu întrebările.Al treilea copil ce poate fi?
Buna tuturor, ce parere aveti despre poezia inginerului bucurestean(sper sa nu gresesc ), care scrie sub pseudonimul literar Ivcelnaiv?
Caut titlul unei carti/povestiri de ceva vreme, iar daca m- ati ajuta sa il gasesc, as fi recunoascatoare. Cel mai probabil e scrisa de Agatha Christie, iar un rezumat ar fi: un baiat moare la scoala,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda va rog niste carti de citi? Nu stiu ce sa mai citesc.
De la ce varsta poti publica o carte?
Stie cineva unde pot gasi The Green Mile de Stephen King in romana? Sau macar se gaseste in romana?
Eu sunt sasait, iar din aceasta cauza nu pot distinge litera ș de s in scriere. Aveți vreo idee cum pot rezolva asta?
Recent am citit trilogia Furia rosie de Pierce Brown. Ce carti in genul asta mai stiti?( razboi, aventura, actiune, cosmos,astrofizica, stiinta), sa le contina cam pe toate. Funda
O carte scurta, usor de citit in categoria young adult? Multumesc, dau funda.
Imi place sa citesc. Dar am o problema: Citesc foarte greu! Stau foarte mult sa citesc o carte, si chestia asta ma enerveaza. Intrebarea mea este: Cum sa fac sa citesc rapid si sa si inteleg...? (mai mult)
Buna dimineata! Unde as putea gasi carti in limba rusa in Bucuresti? Ma apuc de invatat a patra limba si vreau sa gasesc carti. =) Multumesc! (Note; nu carti de invatare a limbii, carti beletristice)
Cine imi spune un site care vinde carti?
Vreau și eu păreri despre cartea "La răscruce de vânturi" Mulțumesc
Aceasta enciclopedie a Corpului Uman e buna de ceva? Merita citita? Are tot ce trebuie pentru curiozitatea mea? O are cineva? http://www.elefant.ro/carti/carte/dictionare- si- enciclopedii/enciclopedii/enciclopedia-...? (mai mult)
In ce clasa se studiază războiul celor doua roze?
Ce parere aveti despre enciclopedia asta? https://www.emag.ro/enciclopedia-pentru-toti-intrebari-si-raspunsuri-editura-kreativ-9786068119762/pd/DGZPZKBBM/ E buna de ceva?
Va place cum scrie Dr. Mihaela Bilic? Ce ați citit de ea?
Ce părere aveți de lucrările lui Dr.Peale(Norman Vincent Peale)cum ar fi "Forța gândirii pozitive"dar și altele? L-ați citit? Ce impresie v-a lăsat? V-a ajutat?
De ce credeți că autorii din România nu au succes? Ce le lipsește acestora?
Vreau și eu cărți/romane în care protagonistul este sărac. Cărți de genu - paraziții de Barbu Ștefan Delavrancea
Ce cărți recomandați unui adolescent? De preferat ar fi cărți contemporane
Imi recomandă și mie cineva cărți asemănătoare cu After de Anna Todd? E seria mea preferata și chiar nu mai găsesc carti asemănătoare (le- am citit pe toate 5 și mi- am luat și seria...? (mai mult)
Am 20 de ani si nu am citit nicio carte in viata mea si as vrea sa imi cumpar una si sa ma apuc sa citesc dar nu prea stiu ce. Am intrat pe eMAG si am vazut o gramada de carti dar nu prea stiu...? (mai mult)
Nu stiu ce enciclopedie de cultura generala sa citesc.
Toți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF&Fantasy
As vrea cateva recomandari pentru carti de dezvoltare personala. Mersi
Fii atent, cu asta m- am prezentat la un concurs, vreau sa stiu ce parere ai, nu stiu daca are un aspect prea spilcuit sau daca merita halimos si vin, dar eu zic ca- i mediocra. Degringolada Ți-...? (mai mult)
Stiti cumva titluri de reviste literare care se scriu si in prezent?
Cine are nevoie de învățarea limbii maghiare? Puteti sa imi dati mesaj, va voi ajuta eu! Sunt etnic maghiar!
Recomandati-mi va rog niste carti bune, dar care sa n-aibe si un al doilea volum.
Am nevoie de putin ajutor in universul Harry Potter. In a 7 a carte Harry a primit de la dumbledor o hotoaica aurie cu un mesaj inscriptionat pe ea, acea hoțoaica continea piatra morti, care...? (mai mult)
Puteti sa-mi traduceti si mie aceasta fraza in engleza va rog:O sa mai aduceti acest tricou pe marimea 164?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!