Acum câțiva ani am citit o carte despre telekinezie, telepatie, puterea minții etc. Problema este că nu îmi aduc aminte titlul sau autorul. Cartea avea copertă neagră și un om care...? (mai mult)
Ce ziceti de 20000 De Leghe sub Mari a tovarasului Verne? E ceva de capu' ei? Merita citita?
Imi poate cineva da un exemplu de anticlimax?
Unde aș putea găsi cartea "Aleasa" de Kiera Cass în format electronic?
va rog sa ma ajutați urgent cu cateva texte pentru majorat! As vrea sa fac cateva invitații.
Vreau si eu dialoguri romantice din Mandrie si Prejudecata, ceva nici lungi nici scurte, potrivite pentru o punere in scena. Multumesc!
Carti care iti alina si "mangaie" sufletul?
Ce carti bune din domeniul sanatatii exista si pe care le-ati citit si recomandati?
Pentru cititorii cărților "Iubire periculoasă" de Georgiana Sandu, cunoașteți distribuția? Pe Wattpad nu mai există, și aș vrea să știu cine joacă rolurile personajelor.
Ajutati-ma va rog! O fabulă despre prejudecăti/stereotipuri stie cineva?
As vrea sa incep sa fac treaba serioasa cu viata mea si ma gandeam sa citesc una din cartile astea 2 : Puterea Prezentului - Eckhart Tolle sau Termina Cu Vaicareala Si Fa Ceva Cu Viata...? (mai mult)
Caut urmatoarele carti: Căutând fericirea vol 1 si 2 de Teresa Wojcik, Incearca sa imi rezisti de Georgiana Sandu, Masti si secrete de Corina Cîbdea, Rebela de Corina Cîndea.
Imi spuneti niste carti faine gen fictiune pentru adolescenti?
Recent am citit cartea Ion, si am ajuns cu o colega aproape sa ne certam pe un lucru din carte. Imi poate spune cineva, va rog, ca cine a avut grija de copil dupa moartea Anei? Eu am spus ca Zenobia...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot lua cartea,, Rezervatia de ingeri" de Emil Brumaru? Daca aveti un site
Am o dilema, am numărul unu și numărul doi. Pot sa ma exprim ca"am o cantitate de doua numere?"
Buna seara, ati scris si publicat vreo carte de literatura? Si daca da, va rog sa o/le descrieti pe scurt.
Am cartea Pajistea dragonului scrisa de Scarlett Thomas si am vazut ca este partea a 2 a care se numeste The chosen ones si am gasit doar varianta in engleza.Stiti cumva un site de unde sa comand The chosen...? (mai mult)
A citit cineva Dezonoare de Coetzee? Pareri?
Hei, am de citi Adam si Eva sunt la ultimul capitol dar nu inteleg nimic din el..Imi spune ca e un Toma, apoi fiul lui tot Toma a murit si apoi zice ca Brebenaru vrea sa il insoare pe Toma inainte sa ...? (mai mult)
Când se scrie nicio niciun dezlegat? Mulțumesc
Întrebarea asta este pentru cei care au scris carti care le- au trimis la editura de pe calculator. Voi ce program ati folosit sa scrieti povestile? De preferat un program la care pot folosi...? (mai mult)
Limbajul semnelor este pentru a discuta cu cei fara auz, dar cum poate acel om care nu aude sa inteleaga ce vrea sa i se spuna prin semne? Poate ca inainte de a fi surd, nu stie...? (mai mult)
Volumele "Spitalul Municipal" de Barbara Harrison merita citite? Cam cu ce sunt?
Cate carti " cantareste"biblioteca voastra privata? Si ce fel de carti?
Ce carte sa citesc? Ceva usor.Si captivant.
Ce carte de dezvoltare personala/motivationala chiar merita sa citesc sau ce audiobook?
O carte cu pagini negre stie cineva de unde sa iau comand sau cum se numesc macar undele exemple? De preferat una ca asta din imagine cu citate: https://ro.pinterest.com/pin/816207132445705265/feedback/?invite_code=6ca0e92dc8224bc687b40b1d6c7687a2&sender_id=411235147132847327 ...? (mai mult)
Îmi poate da cineva lista cu autorii canonici pentru bac 2019?
Daca vreau sa dau o carte la o editura trebuie sa fie pe caiet sau trebuie sa o scriu la calculator?
Salut, stiti cumva dacă volumele "Cântec despre gheață și foc " se găsesc la biblioteca judeteana?
Ce poezie va place cel mai mult? Mie imi place "Din valurile vremii" de Mihai Eminescu
Scrie cineva de aici romane contemporane? As fi curios sa citesc roman contemporane scrise de amatori si nepublicate
Vreau sa lucrez la o carte care cred ca o sa iasa destul de bine si daca chiar iese bine as da- o la o editura. Cam cat m- ar costa daca ar avea in jur de 100- 200 pagini, fara ilustratii, ...? (mai mult)
Cine a fost Mihai Eminescu?
Cu cine a ramas Irina din "Fluturi"? Cu Matei sau cu Robert?
Puteti sa imi dati cateva exemple de carti din engleza cu o traducere proasta in romana?
Caut titlul unui roman de dragoste in care două cupluri se intâlnesc intr-o vacanță la mare și fac un pact să iși schimbe partenerii. :)) E scris de un român. Multumesc!
Cărți de citit pentru început?
Cine imi recomanda si mie o carte? Recent am citit "Fericirea incepe azi" si mi- a placut, am citit si "continuarea" daca i se poate spune asa :))) Ceva asemanator? Sau ceva cu adolescenti, tineri... ...? (mai mult)
Ce cărți mi-ați recomanda sa citesc?(Am 15 ani )
Ce carti recomandati pentru varsta de zece ani?
Care sunt cele mai practice carti despre gandirea pozitiva? Nu vreau chestii motivationale ieftine, vreau ceva cu adevarat bun si de folos
Sunt bune de ceva cartile lui Alex Ureche de la Mmotivation?(motivationale)?
Cat de mult cititi pe an?
Bună tuturor! Îmi poate da cineva câteva sugestii de cărți de literatură în engleză pentru începători, VĂ ROG. Am început să citesc "The thirty- nine steps" la sugestia dnei cu care fac pregătire,...? (mai mult)
Buna,TPU.Cate pagini are cartea,, Harry Potter si camera secretelor "? Merita sa fie cumpărată?
Ce credeti ca o sa avem anul acesta la bac, la romana, la sub 3?
Stie cineva unde pot găsi cărțile oracol de la celebra Doreen Virtue? Mai exact am nevoie de: Călăuzire zilnică de la îngerii tăi Mesaje de la Arhanghelul Mihai Mă ajuta cineva să...? (mai mult)
La anul o sa termin liceul Pedagogic si as vrea sa devin educatoare. Trebuie sa mai fac o facultate? Eu o sa vreau sa dau lectia de diploma din clasa a 12- a la Sibiu pentru a ma angaja acolo. Si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!