Ce carti v-au deschis ochii, v-au marcat? Ma refer sa aiba legatura cu viata.
Ati citit cumva romanul "Oameni anxiosi", de Fredrik Backman? Daca da, ce parere aveti?
Buna! Oare,, eul liric" se scrie cu litera mare sau mica cand nu e la inceput de propoziție? Ma refer la asocieri etc la ex de EN
Stie cineva carti in care personajul sa-si dea viata pentru altcineva?
Salut, TPU! Unde gasesc "Pasarile Lumii" de Dimitrie Radu in format electronic? Si "Din lumea mamifer Vol. 4 Mamifere galericole" de Dumitru Murariu. Am deja atlasul zoologic romanesc din 1980 si celelalte...? (mai mult)
Pentru cine a citit cartea "Pacienta tăcută" de Alex Michaelides, există și partea a doua a cărții? Am vrut să- i dau nota 10/10, dar m- a dezamăgit finalul. Dacă Alicia Berenson era vinovată...? (mai mult)
Am nevoie de un text din 200 e cuvinte pentru limba română, ca temă limba română este cartea noastră de vizită
Poti ajunge la un liceu sau la profesionala daca iei sub 5 la evaluarea nationala 2024
Buna! Vreau sa aplic la facultatea de medicina, sunt clasa a 11 a si as vrea sa ma apuc sa citesc o carte care sa ma si ajute cat de cat la facultate. Imi puteti sugera niste titluri a unor carti de medicina?...? (mai mult)
Exista biblioteci cu ebooks in România cu înregistrare gratuita? Cu carti de tot felul. Nu doar românești
Cunoașteți dacă sunt biblioteci în România care sa ofere cartele pentru împrumutarea cărților online? Carti faine?
Vreau să-mi fac abonament la o aplicație cu audiobooks. Care are cea mai mare varietate de cărți?
Știe cineva unde pot găsi de cumpărat manga one pice sau naruto tradusă în română?
Bună! Sunt aici persoane care au dat bacul la sociologie? Sunt nehotărâtă și nu știu ce să aleg între geografie și sociologie. Aș prefera sociologie, dar doresc și alte păreri pentru a- mi...? (mai mult)
Buna ziua! Este posibil sa gasesc o varianta DOOM3 PDF online? (prin DOOM ma refer la dictionar, nu la joc. Am simitit nevoia sa mentionez, lol). Multumesc anticipat!
Credeți că după ce se va face un serial după seria de cărți,, Cronicile Malazane" vor fi traduse și celelalte volume? De obicei după ce apare serialul sau filmele se traduc cărțile!
Cum credeți ca se va termina seria,, Cantec de gheață și foc"? Credeți ca George R .R.Martin va mai apuca sa o termine?
Forma corecta pentru: S-au mancat fasole sau s-a mancat fasole? Mulțumesc
Credeți că dacă Tolkien mai trăia câțiva ani, ar fi terminat de scris sequelul de la Stapanul Inelelor?
Ce cărți din literatura universala îmi recomandați?
Credeți că JK Rowling va scrie vreodată o carte despre fondatorii școlii Hogwarts?
O parere despre Georg Simmel, Metropola și viața psihică. Întrebarea homerică si Bruno Snell spun sa intelegem autorul/artistul nu si opera/estética lui. Care este granita dintre Artele Liberale...? (mai mult)
Ce carti bune de autoajutor si vindecare/Terapii alternative etc au potențialul de a te vindeca daca le urmezi tehnicile si sfaturile? Întreb poate mai înfloreste speranța și în mine.
E bine sa citești psihiatrie clinica în general cum vreau sa citesc eu o lucrare? Afli lucruri utile si inedite despre creier/minte? Voi cei ce ați facut- o deja ce lucrare ați ales? Întrebarea ...? (mai mult)
Care serie de cărți are un plot mai bun,, Academia Vampirilor sau,, Cronicile Vampirilor "?
Se merită să iau bac-ul?
Cunoașteți un poet (român sau străin) care să fi scris despre romanță și erotice, poate chiar și grafic/realistic?
Ce sa aleg sa studiez și sa îmi transform în domeniu de interes hobby dintre psihiatrie si religie? Ambele ma atrag.
Bună ziua, TPU! Ce părere aveți despre această carte? Eu am scris-o! https://play.google.com/store/books/details?id=EBroEAAAQBAJ Dau fundă!
In ce limba se spune pet la 5 si petna la 15? Stiu ca asa se aude, nu stiu daca scrierea e corecta. Dau funda!
As avea nevoie sa-mi recomandati cateva carti, eu prefer thriller psihologic, dar accept orice are foarte multa drama, suspans si rastunari de situatie, ori mister. Multumesc. Dau si funda. :D
Salut! Am nevoie de un titlu de carte Sci-Fi/Fantasy pentru cadoul de Crăciun al vărului meu (25 de ani). Îi plac foarte mult Glen Cook, Isaac Asimov și Haruki Murakami. Mersi mult!
Care sunt cele mai nereușite cărți citite de voi?
Bună TPU, ce părere aveți despre cartea asta? Credeți că o să prindă la public? https://play.google.com/store/books/details?id=dwPkEAAAQBAJ. Fundă!
Merita sa îmi cumpar un manual de psihiatrie? Ca vad ca ma atrage mult partea asta de creier/psihic/medicina și as vrea sa ma informez mai mult despre domeniu chiar dacă sufăr eu însumi de niște...? (mai mult)
Salut TPU, fratele meu e clasa a 8 a si va da examen la sfarsit de an, el nu stie aproape nimic, are o profesoara vai de capul ei. Nu stie ce sa faca, cum sa invete singur si ce. Va rog putin ajutor....? (mai mult)
E greu la Medicina? Mai ai timp de tine?
Ce carte despre viata lui Iisus recomandați?
Ziceți-mi o poezie cu lămâie care să rimeze
Cartea asta despre sanatatea creierului este buna pentru a imi schimb stilul de viata? https://www.emag.ro/puterea- creierului- daniel- g- amen- tana- amen- carte- pentru- toti- vol- 206-...? (mai mult)
Salutări. Cartea lui Erich Fromm, Frica de libertate, cât de accesibilă e publicului larg, ca exprimare? Știți că sunt două feluri de cărți: cele de specialitate din care, atunci când citești,...? (mai mult)
Buna, cititori! Stiu ca de abia de o săptămână a apărut volumul 6 tradus din seria,, Atingerile lui Juliette", dar stie cineva oare cand va aparea si volumul 7?
Salut TPU! Există vreun site pe care pot scrie recenzii pentru cărți?
Cartea asta de psihologie e buna? https://bookzone.ro/carte/terapia-cognitiv-comportamentala
Cartea asta despre creier este buna de studiat? Despre terapia cognitiv comportamentala. https://www.litera.ro/catalog/product/view/id/39522/s/terapia- bunei- dispozitii- trateaza- depresia- fara-...? (mai mult)
Ma ajutati va rog? Am mevoie de nume de oameni cum se pronunta si cum se scriu in coreeana. Nu canteaza câte
Recomandari de carti gen Cantec de gheata si foc?
Buna. Imi poate spune cineva daca nuvela believe me este inclusa in varianta tradusa in romana a cartii imagine me? Sau va fi tradusa in viitor? Pentru ca celelalte carti au incluse si nuvelele dar pe...? (mai mult)
Pentru cei care știu rusa:Care e diferenta dintre ваш si вашей
Salut TPU! Cum e seria After de Anna Todd?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?