Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
A citit cineva seria Labirintul de James Dashner? Merita citită? E potrivita pentru copiii de 13-14 ani?
La ce materii se dă bacul (profil uman) și la română ce opere trebuie învățate?
Merita ascultat audiobookul "Cum sa ajungi la pacea interioara" de Eckhart Tolle dar si cel "Puterea Prezentului"tot de acelasi autor? Sa stiu sa nu imi pierd timpul si energia de pomana+ ca dureaza...? (mai mult)
As dori cateva carti de dragoste intre adolescenti la scoala!( mai scurte) Multumesc anticipat!
Imi poate recomanda cineva o carte interesanta pe care o pot citi online? Am citit "De neînvins" si mi-a placut f. tare.As vrea sa citesc ceva tot din istorie, poate o viata a unui om.
Citește careva "A song of ice and fire"?
Care este cel mai bun dictionar englez-roman/roman-englez? (carte, nu online) Multumesc!
Se mai pot gasi pe undeva cartile lui Vintila Corbul? Care e totusi motivul pentru care nu mai exista nicaieri?
Mai folosește cineva eBook Reader? E prea învechita ideea pentru un cadou? Dacă are cineva sau îmi recomanda cineva câteva modele la prețuri accesibile.
Yee(Salut)! Verbele la timpul gerunziu, pot parea deranjante in continuitatea unei fraze sau de-a lungul unui text mai amplu?
Salut, niste carti gen "Suge-o, Ramona/Andrei"? Sau nu neaparat in acest gen, dar sa contina limbaj vulgar : ))
O privire ca de stea Lăcrimând nu vei vedea Cine sta la ușa ta Așteptând că sa îți dea nemurirea Hai înaltă sus privirea Și primește cu bucurie ziua Raza ca de luna plina Sta acum ...? (mai mult)
Un titlu pentru ziua martisorului
E interesanta Enciclopedia Corpului Uman de la editura Litera by National Geographic? Tu ai citi așa ceva, sincer? https://www.libris.ro/enciclopedia- corpului- uman- national- geographic- lit978- ...? (mai mult)
Doresc niste recomandări de carti pentru copii de 13 ani. Cartile Fantasy sunt preferatele mele, dar și cărțile scrise de Agatha Christie imi plac mult, sunt perfecte cand nu stiu ce sa citesc....? (mai mult)
As dori și eu linkuri către cărți FINALIZATE erotice, sexuale, pe wattpad! P.s. nu de dragoste in care este doar iubire, ci bazandu-se mai mult pe sex! Mersi
Știți cărți bune in care se tratează subiectul de actorie? De exemplu viata cuiva care da la actorie sau isi începe cariera de actor, etc. Mulțumesc, dau funda ❣️
Am o întrebare cum se așează în pagina daca am: 1)Strofa: a)distih:cu 2 versuri b)terțina -||- c)catren Unde pun aliniatil? Îl pun la toate sau doar la început adică la 1) strofa
Romanul lu Albert Camus- "Strainul" sau cel al lui Jhon Grisham-"Cazul Pelican" sau "Litigiul" sau altele de ale sale sunt si cu problematica psihologică? Mulțumesc frumos
Aș vrea și eu niște cărți în care să-mi fie prezentată frumusețea științei. Ofer funda!:*
Citisem acum ceva timp o proză scurtă sf postată aici pe site dar nu o mai găsesc. Era despre un computer inteligent căruia oamenii îi tot puneau întrebarea "ce vom face când vom fi epuizat toată...? (mai mult)
Cat imi iasa media cu 3 de 5 si 5 in teza?
Cum e cartea"Medicina, nutriție și buna dispoziție" de dr.Simona Tivadar? Impresii?
Ați citit Enciclopedia corpului uman de la Litera by National Geographic? http://www.litera.ro/enciclopedia-corpului-uman.html Impresii?
Este corectă expresia "parere-o știi foarte bine". Dacă nu cum este corect?
Ce audiobook ai ascultat și ți-a plăcut și îl recomanzi?
Salut.Stiti niste carti de psihologie care sa ma ajute mai multe sa inteleg ce vor fetele? Adica cum sa ma comport cu ele, etc. As dori ceva de seductie. Multumesc!
Voua va place să ascultați audiobookuri?
Stie cineva Plugul Mare care se zice de anul nou, daca ma puteti ajuta cu altul in afara de cel cu badica Traian, sau poate gasiti vreo avrianta mai veche. Multumesc anticipat.
Top 5 cele mai bune carti citite in 2018? :D
Ce parere aveti despre citirea rapida?
De unde pot sa comand cartea Watership Down in romana?
Urmează ziua de naștere a unui baiat cu care am început sa ies și i- am luat cadou o carte, as avea nevoie de niște mesaje drăguțe sau ceva as putea scrie in carte sa rămână ca amintire....? (mai mult)
Ne- a povestit ieri un profesor o carte, numai ca nu a vrut sa ne spuna numele ei pentru ca cica ne suceste mintile :)). Am inteles ca este dedicata fetelor, iar autoarea isi spune viata in ea....? (mai mult)
Care a fost cea mai dificila carte pe care ati citit-o? Dati-mi va rog exemple, beletristica, filosofica sau altele. Care credeti ca este cea mai dificil de citit sau de inteles carte?
Hei, eu scriu o carte legată de spațiul cosmic, acțiunea se petrece intr-un viitor îndepărtat și am nevoie de nume noi pentru planetele deja existente, aveti voi idei?
Salut, cum se numeste biroul lui Andy (lectura de la a la z)?
Cine mă poate ajuta cu niște rime pentru Crăciun și Anul nou. ( mesaje pentru prieteni și colegi de munca - nu de pe net). Dau fundița celor care fac niște rime originale frumoase! Scuzați...? (mai mult)
Care dintre următoarele 3 cărți considerați că este mai bună și mai eficientă? Pe care merită să dau banii? https://artaseductiei.ro/carti/daca- no- seduci- se- duce/; http://www.stepout.ro/carti/arta-...? (mai mult)
Dacă vreau sa ma apuc de seria Stăpânul Inelelor de J. R. R. Tolkien trebuie neapărat sa fi citit inainte Hobbitul? Va rog frumos.
Ca tot intram in vacanta mi-am propus sa citesc mai multe cărți, aveți idei de carti precum seria,, My dilemma is you" de Cristina Chiperi?
Îmi puteți recomanda, vă rog, niște cărți Fantasy/S.F? Mulțumesc!
Bună seara! Aș dori să vă întreb dacă imi puteți enumera niște romane. Unul legat de o problematică juridică Iar altul psihologic Sau imi puteti prezenta unul.care le include pe ambele. ...? (mai mult)
Care vi se pare cea mai usoara limba de invatat pentru romani? Nu zic engleza ca e usor de invatat din copilarie etc. Zic in sensul de invatat de la zero
Hey, știe cineva când apare tradusă cartea "War Storm" de Victoria Aveyard? E a 4-a carte din seria regina roșie.
Stie cineva daca există o carte care este continuarea cartii" 50 de zile pana la sinucidere"/"50 days before suicide"?
am inceput de curand sa pun povesti pe wattpad,doar ca nu stiu cum sa atrag persoane, sa le citeasca. Aveti voi niste sfaturi?
Vreau si eu o urature despre biblioteca, va rog!
Stie cineva cum se numeste cartea in care o fata pleaca singura si intalneste un baiat in tren parca. Apoi decid impreuna sa calatoreasca cu masina lui dar fara o destinatie anume. Baiatul are un tatuaj...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.