cum il cheama pe cantaretul care tot zice "hatz johnule"?
Salut, cum se numeste masina cu emblema din 3 bete?
Ce cărţi ştiinţifice îmi puteţi recomanda? Sunt ultimul an de liceu, profil real.
Sault TPU! Are cine volumul 21 din Mihail Sadoveanu, Opere? Si daca da, este dispus sa il vanda?
Îmi puteți da va rog niște idei de sceneta pe tema geloziei? Ceva ce sa capteze atenția, dar totuși sa nu fie ca o telenovela...
Salut,imi puteti spune niste carti pentru manipularea oamenilor?
Salut, ce carti îmi recomandări sa citesc, pentru a fi mai inteligent, deștept, îmi dați și nume va rog, nu îmi place un anumit gen, puteti sa- mi spuneti orice gen. Eu am mai citit cateva carti...? (mai mult)
Buna, stiti daca va exista o continuare a cartii Eleanor&Park? Gen Eleanor&Park 2 pentru ca imi place mult aceasta carte si m-as bucura sa existe o continuare.
Din ce volum face parte poezia "Ce faci la ora cand mi-e dor de tine" de Adrian Păunescu?
Stiu ca poate nu e locul potrivit, dar caut cartea Turnul Intunecat, este volumul 7 al seriei Turnul Intunecat de Stephen King. Stiti unde as putea sa o gasesc? Sau e cineva dispus sa o vanda...? (mai mult)
Cum e aceasta enciclopedie a Corpului Uman? http://www.litera.ro/index.php/enciclopedia-corpului-uman.html
Ce enciclopedii ati citit si recomandati?
Cum sunt enciclopediile de la Lidl ce se vor vinde luni 10 decembrie la pretul de 20 lei per bucata? Adica sunt bune, sunt groase, sunt interesante, sunt cat de cat stufoase? Au poze faine? Cine a mai...? (mai mult)
Bună, aş dori nişte idei pentru blogul meu... https://lupiasmina.blogspot.com/? m=1
Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o carte pe care am citit- o acum multi ani, pe vremea cand nu prea intelegeam mare lucru, si as vrea sa o recitesc. Problema este ca nu imi mai...? (mai mult)
Prin ce metoda pot sa scriu mai frumos? In momentul de fata scriu cu stiloul dar la scoala cand trebuie sa scriu repede(tot timpul) scriu foarte urat de nici eu nu mai stiu ce- am scris :(. Un sfat...? (mai mult)
Care carte e mai faina: Harry Potter si Camera secretelor sau Harry Potter si prizonierul din Azkaban?
Salut, am nevoie de un monolog scris de Ion Luca Caragiale, sa fie scurt daca se poate, am nevoie de el urgent.
Exista un/o termen/noțiune care sa definească o persoana care se forțează sa vorbească cu cuvinte sofisticate/ sa iasă în evidenta prin folosirea unui vocabular ales, deși se poate întâmpla ...? (mai mult)
Ajutati- ma, va rog, cu un cuvânt care sa fie format din aceleași litere ca la cuvântul tractor, doar o literă sa fie schimbata. De exemplu cum e la cuvântul tac- fac, zac, rac. Ofer...? (mai mult)
Va rog! Cum este teza la romana? Clasa a 6. a sem 1?
Spuneți-mi niște cărți faine cu spioni!
Cei care au citit Procesul lui Kafka, ce parere aveti?
Știți câteva aplicații cu cărți pdf, fără Cărți Play? Mulțumesc anticipat!
Ma puteti ajuta cu o uratura pentru un profesor de educatia fizica? Mersi anticipat
Vreau sa fac un anunt cum ca prestez servicii foto pentru majorate in special, dar nu stiu cum sa fac o compunere drăguță, dau funda la cea mai bună compunere.
Vreau și eu niște citate de pus la poze sa fie scurte și gen tumblr.
Stiti vreo carte in engleza la care sa fie si criticism? Adica sa gasesc undeva ce au zis altii despre cartea asta, ca vreau sa imi fac licenta pe asta.
ce opere ale literatului Herta Muller v-au impresionat?
Cate volume are seria manga Tokyo Ghoul?
De curand, mi- am achizitionat un ghid practic bac pentru eseu. Insa am nevoie si pentru subiectul al doilea. Stie cineva o culegere buna unde pot sa gasesc teoria. As prefera de la editura...? (mai mult)
Am citit o carte care povestea despre un cuplu din secolul 17 din Franta. Un barbat tocmai se casatorise cu o femeie, intr- o zi aceasta cade de pe cal si sotul ei ii da jos hainele pentru ca nu putea...? (mai mult)
Hey TPU! Am o intrebare... Puteti sa-mi dati niste site-uri cu teste la engleza? Multumesc anticipat!
Voi ce librarii stiti in Bucuresti cu foarte multe carti si de toate tipurile?
Daca am media 6 la o materie pe primul semestru trec clasa?
Ce medie îmi iese dacă am 9, 9,10,10,7,7,5,8,5,10,9,7,10?
Poate cineva sa ma ajute am tot cautat pe net si nu gasesc traducerea buna la acest text Orgoliul meu face ravagi si e mare in spanioala poate cineva sa imi traduca corect dau fundita multumesc.
As dori sa citesc o carte despre "Modul de a te face placut in anumite conversatii", nu ma refer in sensul de a fi in centrul unei conversatii ci la ideea de a face celelalte persoane cu care vorbesti...? (mai mult)
A apărut volumul 3 din "Nu plânge sub clar de luna"?
eu am cea mai dura doamna de romana din scoala. Vreau sa intreb daca e normal daca ne pune sa citim Ioan Slavici, Moara cu noroc pana la vacanta intersemestriala. Apropo sunt clasa a 6 a
Am văzut undeva o recenzie la o carte psihologică, legata de viața unui om care a fost dependent de alcool. Puteți să mă ajutați? Era scrisă de un britanic.
Ce enciclopedii de pe piata de carte din Romania merita citite?
Ce părere aveți despre Eminescu?
Care sunt cele 7 vise in creatia REM de Mircea Cartarescu?
In ce conditii pot sa citesc mai eficient seara? Conteaza lumina si de ce?
Recomandați-mi și mie niște cărți triste, dramatice. Dar să nu fie de dragoste.
Știți vreo carte în care cineva a suferit o traumã, iar acum încercã sã treacă peste însă nu prea pare să reușeascã?
Voua ce va place sa cititi si sa invatati?
As avea mai multe intrebari privind publicarea cartii mele: 1. Daca merg la o editura sa imi redacteze cartea si vreau sa si vand cartile respectiva, pot sa aleg alta editura? 2.Ce edituri imi...? (mai mult)
Cartea The way of kings are 1000 de pagini, iar Calea regilor are 2 volume, unul 1000 de pagini iar altul 800...Nu inteleg este aceeași carte.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!