Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Vreau multe cuvinte in tiganeasca. Chiar si propozitii. Care stie?
Ati citit autori africani? Recomandari?
In afara de Dostoievski, Tolstoi si Cehov, ce autori rusi ati mai citit si recomandati?
Îmi puteți recomanda o carte care să vorbească despre durere și sacrificiu inutil? O carte care să mă facă să plâng în hohote? Mulțumesc! Dau fundita.
Vreau să-mi creez un blog de carte. Am nevoie de idei geniale pentru numele blogului și al paginii de Facebook. Ceva scurt, din maxim 3 cuvinte dacă este posibil. Va mulțumesc
Vreau si eu cateva cuvinte in tiganeasca. Care stie? Funda
Care sunt cărţile de citit pentru bac 2018? Sau care au fost în2017?
Ce autori ati aprofundat pana acum?
Ce autori nu ati citi/reciti vreodata?
Câteva cărți care vorbesc despre teoria Pământului plat? Urgent! Dau fundita.
Ai ce invata benefic si pozitiv din "Puterea prezentului"?(de Eckhart Tolle)? Ce?
Stiti o culegere buna de eseuri la romana?
Salutare TPU, cum as putea sa învăț mai eficient? (ar trebui sa învăț 3 pagini din romana în 5 ore) dau fundă!
Cam ce poti invata din cartea sau audiobookul Tony Robbins-Putere nemarginita dar si din cartea sau audiobookul-Eckhart Tolle Puterea Prezentului? Merita ascultate/citite/cumparate?
Sunt clasa a 7 a si de acum este greu, invat la o scoala destul de grea, anul trecut am terminat clasa a 6- a cu 9.23 media generala, o nota slaba, si clasa a 5- a cu 9.53 o nota decenta, mi...? (mai mult)
Cam ce se întâmplă în cartea R.E.M. de Mircea Cărtărescu?
Trebuie sa dau si eu o adeverinta pe maine cum ca sunt navetist si trebuie sa plec de la ora de sport (ultima ora), dar nu stiu cum sa o scriu. Dau funda! :)
Buna, a auzit cineva de "Nemaipomenitele aventuri ale amiralului Lili" Era poveste audio cand eram mici. O caut de multa vreme, poate stie cineva cum s-o gasesc?
Ce cărți ați putea recomanda unui copil de 13 ani.Sa fie ceva captivant
Profesoara mea de franceza ne-a pus sa scriem urari despre Craciun, Paste dar pe mine m-a pus despre 25 iulie si 15 august, ce urari sunt? Multumesc anticipat! :D
vreau sa ma apuc sa citesc o carte dar nu am idee ce fel de carte sa citesc, nu am mai citit pana acum, averi ceva recomandări pentru început, dar vreau sa fie ceva care sa ma cuprindă,...? (mai mult)
Maine merg la un casting pentru o trupa de teatru. Îmi puteți spune va rog niște scenarii sau texte pe care as putea sa le interpretez acasa ca sa ma pregătesc mai bine pentru casting? Din ...? (mai mult)
Caut o carte veche (50 + ani) scrisa de un autor străin în care acțiunea se petrece în Franța prin anii 1800 sau chiar mai devreme. Am citit mai putin de jumătate din carte și îmi aduc aminte ...? (mai mult)
Cam ce poti invata din audiobookul Tony Robbins-Putere nemarginita dar si din audiobookul-Eckhart Tolle Puterea Prezentului? Merita ascultate? Cineva care le-a ascultat deja?
Am un șoc :)) Cine are timp și poate citi 2- 3 pagini din aceasta carte? Vreau sa stiu ce parere aveti. Adica... cum naiba au publicat asa ceva? https://books.google.ro/books?id=w5duDAAAQBAJ&pg=PT1&lpg=PT1&dq=cristina+...? (mai mult)
Ce cărți de psihologie recomandați pentru începători?
Exista persoane aici care isi castiga existenta din scris? Nu neaparat carti
Carti horror,sau carti legate de experimente pe oameni? Vreau cateva recomamdari bune. Fara Stephen King,Allan Poe, am citit tot de la ei.
As dori sa știu unde pot sa găsesc un Buzău cartea "Jurnalul unui Adam"? Mai exact la ce librărie? Am cautat pe site la librăria din Aurora Mall, și se pare ca nu e... Mulțumesc, aștept...? (mai mult)
Ce cărți de psihologie îmi recomandați? Am inceput sa fiu interesata de psihologie și aș dori chiar sa dau admiterea la această facultate. Dar până atunci aș vrea să îmi formez totuși...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce scrie pe primul rand? (link mai jos). Pe al doilea rand scrie "trat dc" adica tratament dermatocosmetic, dar pe primul rand nu inteleg ce scrie. Este vorba despre...? (mai mult)
Are vă rog cineva Prințul nemilos de Holly Black?
Care sunt diferențele dintre un text narativ și unul poetic?
Ce carte motivationala/de dezvoltare personala ai citit, ti-a placut si poti zice ca te-a ajutat macar putin?
Va rog sa- mi recomandați și mie niște cărți în genul celor de mai jos: Stefan Zweig - Jucatorul de șah Patrick Suskind - Parfumul John Steinbeck - Oameni si soareci Dali - Jurnalul unui...? (mai mult)
Ce carti de Louise Hay ati citit si v-a ajutat? Va plac genul acesta de carti?
De data asta este ceva mai special si am nevoie de voi! Vreau sa- i daruiesc prietenului meu de aniversarea noastra de 3 ani o clepsidra. Ce este special la ea este ca nisipul nu curge de sus...? (mai mult)
Audiobook sau carte tiparita? De ce?
Vreau sa ma apuc de citit ca sa nu mai pierd timpul pe telefon si nu stiu de ce carte sa ma apuc. Ma intereseaza urmatoarele subiecte: Sentimente/emotii, bani, succes, psihologie de ce nu....? (mai mult)
Cum vi se pare cartea "Alchimistul" - de Paulo Coelho? Din descriere mi se pare o carte interesanta.
Buna! Ma apuc de invatat pentru admitere si am impartit cartea in 10 pagini pe saptamana, dupa fiecare capitol vreau sa pun cate un scurt citat gen " hai ca poti " sau " numai asa vei ajunge unde iti...? (mai mult)
Îmi puteți explica termenul din alchimie "sufletul lumii"? Am înteles că este o noțiune spirituală complexa, ca un sub const colectiv.
Salutare. Aș vrea să încep să scriu o carte, dar de fiecare dată când scriu vreo pagină, două, trei mi se pare că nu am început bine și șterg totul. Apoi nu mai am dorința de a mai scrie....? (mai mult)
Ce inseamna sa fii analfabet functional mai exact, eu stiam ca sunt cei ce stiu sa citeasca dar nu inteleg in mare parte ceea ce au citit, voi ce parere aveti?
Am de facut un proiect despre literatura englezeasca si sa selectez un fragment dintr- o opera. Imi puteti sugera scriitori/opere englezesti, preferabil sa mearga pe semnificatie? Va rog sa nu...? (mai mult)
Am participat acum ceva timp la un concurs de volume colective și premiul a constat și în tipărirea a câte două volume per scriitor. Eu aș avea nevoie de mai multe cărți, pentru rude și prieteni....? (mai mult)
Care sunt cărțile pe care le-ați citit și v-au plăcut enorm? Adică să vă apucați de citit cartea și să nu puteți să vă opriți pentru că e prea interesantă.
Ce parere aveti de cartile autoarei Louise L.Hay?"Poti sa-ti vindeci viata"si "Puterea este in interiorul tau"? Le-a citit cineva? Cum vi s-au parut? Le recomandati?
Știe cineva de cine este scrisă cartea "Piramida puterii; modul în care organizațiile secrete conduc lumea?". Urgent! Dau fundita.
Îmi puteți da un link de la un subiect pentru care Oculta Mondială ar fi în stare chiar și să omoare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!