Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Despre ce e vorba in audiobookul Puterea prezentului(de Echkart Tolle)? Si cat dureaza? Merita sa "te aventurezi "in el? Voi cei ce l- ati ascultat/citit cum vi s- a parut? V- a ajutat? Am vazut ca e ...? (mai mult)
Am 13 ani. Imi puteti da niste idei de carti. In special de aventura mister fanstastice. M-am plictisit de cartile la medeleni etc etc
Am 13 ani si caut carti de citit. M-am plictisit de genul de carti. La medeleni. 80 de zile intr-un balon cu aer cald.etc. Mie in general imi plac cartile de aventura haz si mister
1.Care au fost cele mai tari romane politiste citite vreodata de voi? 2. Care au fost cele mai amuzante carti citite vreodata de voi?
Îmi poate recomanda cineva un manual de alchimie?
Îmi puteti recomanda o carte de dragoste, nu romantism sau de genul, nu știu mai perversa? V
A citit/ascultat cineva Puterea Prezentului de Eckhart Tolle? Cum este? Cum vi s-a parut? Merita ascultat/citit?
Imi poate spune cineva o carte foarte interesanta ceva gen de dragoste, roman +18
are cineva negativul piesei : Sus la stana la izvor? Sau il pot găsii pe vre un site? Daca il are cineva si îmi place cum e făcut il vreau si contra cost
Ajutati-ma va rog! Ce inseamna infantil? Cine imi raspunde dau funda!
Caut un paragraf de genul " obişnuită să- ți deschizi picioarele, unul venea altul pleca, dar niciunul nu rămânea " din ce carte ar putea să fie? Sau măcar cum era. Era lângă o schiță a unor...? (mai mult)
Cum se numeau oamenii care nu cred în absolut nimic. Era un cuvânt care se termina cu "-tei". Nu mă refer la atei.
Cat dureaza /cate ore are audiobookul Puterea Prezentului?(de Eckhart Tolle)
Am și eu o întrebare. Îmi place să citesc cărți de groază sau aventură, în trecut am citit mai multe cărți printre care: Cimitirul animalelor și Marșul cel lung de Stephen...? (mai mult)
Caut un paragraf dintr- o carte despre o civilizatie Extraterestra ce discuta despre omerine si testele atomice. Discutia era in felul urmator: Un slujitor vine la zeu si ii spune ca o noua civilizatie...? (mai mult)
Merita sa ascult/sa citesc Puterea prezentului de Eckart Tolle?
As putea citi carti pe gratis?
Scrieti poezii? Aveti un proces sau doar scrieti ce va vine in minte?
Ce carti paranormale mi-ati recomanda? Gen cu fenomene paranormale, puteri, monstrii, absolut tot ce tine de paranormal.
Ce carti imi recomamdati sa citesc din Google play? Gratuite si de genul romance, sf, crime etc.
Care sunt cele mai scurte poezii ale lui Mihai Eminescu?
Pana la urma, ce a fost putred in Danemarca?
Vreau sa citesc pe telefon ( pe net sau aplicatie) carti in engleza. (nivel mediu) Ce recomandati? Si ce aplicatii sau free books?
recent m- am apucat sa citesc colectia de carti Harry Potter am ajuns la al 7- lea volum dar se pare ca nu se gaseste in romana si a fost inainte o versiune necopertata cred in romana dar care...? (mai mult)
Are cineva din București manual de limba romana de la Humanitas de clasa a 12a? Are coperta roșie.
Buna, la scoala am primit tema sa fac o compunere cu titlul "Umbra cuvintelor", nu va cer sa imi faceti voi compunerea, va cer sa imi spuneti cam despre ce sa fie, singura chestie la care m- am gandit...? (mai mult)
Am început să citesc "A song of ice and fire" de George R. R. Martin. Unde găsesc toate volumele, pentru a le cumpăra (site-uri), separat dacă se poate. Mersi!
Buna ziua TPU. M-am decis sa ma apuc serios de scoala, avand foarte multe de recuperat. Puteti sa-mi recomandati un dictionar sau o culegere de franceza pentru incepatori?
Ce povesti interesante de pe wattpad stiti?
Ce carte aș putea face cadou unei profesoare? Am intrat la facultate și vreau să îi fac un cadou profesoarei cu care am făcut pregătire la biologie. Problema este că nu știu ce carte i- aș putea...? (mai mult)
Are cineva din București manual de la Humanitas de clasa a 12a? Are coperta roșie.
Imi dati va rog trasaturile genului LIRIC si EPIC, mai pe scurt gen nu ma intereseaza toate caracteristicile, doar sa stiu care sunt :)
Din clasicii literaturii ce romane va plac?
Stie cineva cate cate pagini are cartea "supa de pui pentru suflet"in format pdf?
m- am transferat la profil de filologie si acolo doamna de romana i- a dat tema elevilor sa citeasca harap alb in vara, iar eu nu am stiut deoarece nu eram la acea clasa atunci si acum a zis...? (mai mult)
Cum faceti cand aveti prea multe carti pe care vreti sa le cititi si nu stiti de care sa va apucati?
Ce carte imi recomandati?,, Si soarele e o stea,, sau,, Razboiul care mi-a schimbat viata,,?
Stie cineva de unde pot comanda cartile Dexter in limba romana? Am cautat peste tot si nu am gasit nimic :((. Ofer funda
Ce carti despre Monarhia din Romania stiti?
Cine stie sfirsitul romanului,, o intimplare ciudata cu un caine la miezul noptii" va rog frumos am nevoie urgent
Cate capitole are romanul Robinson Crusoe de Daniel Defoe?
Poezii asemanatoare cu cantec de toamna Ion Pillat?
Ce gen de carti cititi? Eu mai nou citesc numai istorie si filosofie vreau sa ies din zona de confort dar pacar nimic nu ma atrage
Ce carti clasice recomandati? Dar care sa nu fie extrem de cunoscute
Am început să citesc o carte în format pdf dar mi- am resetat telefonul și nu mai știu cum se numea. Era vorba despre o femeie care se trezea amnezica în fiecare dimineață iar un psiholog i- a ...? (mai mult)
Tocmai am terminat de citit cele trei volume din seria Fluturi de Irina Binder si ma intrebam daca este vreo continuare, deoarece s- a terminat cam brusc. P.S: Stiu ca nu este prea agreata ...? (mai mult)
Ce carti ii recomandați unei fete de 15 ani, căreia îi place mult acțiunea, dar nu cea in care implica morti?
Știu că am mai postat acum ceva timp o întrebare asemănătoare (adică identică), dar am simțit nevoia s- o mai fac încă o dată =) Cine îmi poate oferi o părere sinceră (dar fără...? (mai mult)
Cate carti ati citit anul asta?
Aș vrea și carți/filme bune.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?