Ce carti imi recomamdati sa citesc din Google play? Gratuite si de genul romance, sf, crime etc.
Care sunt cele mai scurte poezii ale lui Mihai Eminescu?
Pana la urma, ce a fost putred in Danemarca?
Vreau sa citesc pe telefon ( pe net sau aplicatie) carti in engleza. (nivel mediu) Ce recomandati? Si ce aplicatii sau free books?
recent m- am apucat sa citesc colectia de carti Harry Potter am ajuns la al 7- lea volum dar se pare ca nu se gaseste in romana si a fost inainte o versiune necopertata cred in romana dar care...? (mai mult)
Are cineva din București manual de limba romana de la Humanitas de clasa a 12a? Are coperta roșie.
Buna, la scoala am primit tema sa fac o compunere cu titlul "Umbra cuvintelor", nu va cer sa imi faceti voi compunerea, va cer sa imi spuneti cam despre ce sa fie, singura chestie la care m- am gandit...? (mai mult)
Am început să citesc "A song of ice and fire" de George R. R. Martin. Unde găsesc toate volumele, pentru a le cumpăra (site-uri), separat dacă se poate. Mersi!
Buna ziua TPU. M-am decis sa ma apuc serios de scoala, avand foarte multe de recuperat. Puteti sa-mi recomandati un dictionar sau o culegere de franceza pentru incepatori?
Ce povesti interesante de pe wattpad stiti?
Ce carte aș putea face cadou unei profesoare? Am intrat la facultate și vreau să îi fac un cadou profesoarei cu care am făcut pregătire la biologie. Problema este că nu știu ce carte i- aș putea...? (mai mult)
Are cineva din București manual de la Humanitas de clasa a 12a? Are coperta roșie.
Imi dati va rog trasaturile genului LIRIC si EPIC, mai pe scurt gen nu ma intereseaza toate caracteristicile, doar sa stiu care sunt :)
Din clasicii literaturii ce romane va plac?
Stie cineva cate cate pagini are cartea "supa de pui pentru suflet"in format pdf?
m- am transferat la profil de filologie si acolo doamna de romana i- a dat tema elevilor sa citeasca harap alb in vara, iar eu nu am stiut deoarece nu eram la acea clasa atunci si acum a zis...? (mai mult)
Cum faceti cand aveti prea multe carti pe care vreti sa le cititi si nu stiti de care sa va apucati?
Ce carte imi recomandati?,, Si soarele e o stea,, sau,, Razboiul care mi-a schimbat viata,,?
Stie cineva de unde pot comanda cartile Dexter in limba romana? Am cautat peste tot si nu am gasit nimic :((. Ofer funda
Ce carti despre Monarhia din Romania stiti?
Cine stie sfirsitul romanului,, o intimplare ciudata cu un caine la miezul noptii" va rog frumos am nevoie urgent
Cate capitole are romanul Robinson Crusoe de Daniel Defoe?
Poezii asemanatoare cu cantec de toamna Ion Pillat?
Ce gen de carti cititi? Eu mai nou citesc numai istorie si filosofie vreau sa ies din zona de confort dar pacar nimic nu ma atrage
Ce carti clasice recomandati? Dar care sa nu fie extrem de cunoscute
Am început să citesc o carte în format pdf dar mi- am resetat telefonul și nu mai știu cum se numea. Era vorba despre o femeie care se trezea amnezica în fiecare dimineață iar un psiholog i- a ...? (mai mult)
Tocmai am terminat de citit cele trei volume din seria Fluturi de Irina Binder si ma intrebam daca este vreo continuare, deoarece s- a terminat cam brusc. P.S: Stiu ca nu este prea agreata ...? (mai mult)
Ce carti ii recomandați unei fete de 15 ani, căreia îi place mult acțiunea, dar nu cea in care implica morti?
Știu că am mai postat acum ceva timp o întrebare asemănătoare (adică identică), dar am simțit nevoia s- o mai fac încă o dată =) Cine îmi poate oferi o părere sinceră (dar fără...? (mai mult)
Cate carti ati citit anul asta?
Aș vrea și carți/filme bune.
Care e cartea voastra preferata?
Din ce carte ai avut ceva de invatat? Adica din ce carte ai invatat ceva pentru tine? Ce carte ti-a folosit personal?
Eu am văzut câteva filme horror și seriale dar acum vreau să găsesc cărțile după care s- au inspirat și să le citesc și apoi să revăd acele filme/seriale. Știți unde pot găsi cărțile ...? (mai mult)
Buna, Stie cineva site-uri de unde se pot descarca carti epub ( pentru kindle sau poketbook ), in special in engleza gratuit? Multumesc!
Hey! Am o curiozitate literară la care nu am reușit să găsesc un răspuns concret. Dacă doresc să scriu un nume compus în română. Cum sunt cele englezești. Cum o fac? Adică în limba engleză...? (mai mult)
Imi poate face cineva un mic rezumat la scena de teatru "Crima in oglinda" de Karel Benes? Nu imi trebuie cine stie ce. Ideea principala dar sa mai spuneti cateva intamplari. P.S. nu face parte...? (mai mult)
Bunicii mele ii place sa citeasca si mi- a spus de o carte ruseasca despre un om care a primit o oglinda de baie si a fost avertizat sa nu se uite in ea la miezul noptii pentru ca isi va vedea...? (mai mult)
Dati-mi exemple de carti cu 290-300 pagini! Repede!
Puteti sa- mi spuneti si mie cum se cheama cartea asta de care am auzit? Este despre un prizonier condamnat la moarte pe scaunul electric, poveste reala, care decide sa documenteze experiente pentru ...? (mai mult)
Ce carti ati mai citit?
Bună TPU,vreau si eu o poezie/versuri/mesaj frumos pentru cea mai buna prietena, ofer funda celui mai bun răspuns.
Ce parere aveti despre cartile audio? E acelasi lucru sa citesti sau sa asculti o carte? Se pune ca,, citit"?
Ce carti de nutritie/sanatate sau lifestyle ati citit? Recomandati?
Cartea "Medicina, nutritie si buna dispozitie" de Simona Tivadar a citit-o cineva? E buna? O recomandati? Merita cumparata si citita?
Unde pot sa cumpar toate volumele din seria Vampirații de Justin Somper? (nu trebuie sa fiu traduse in romana)
Oare gasesc revista National Geographic la chioscurile acelea galbene de unde se vand ziare? Sau unde o pot gasi in Galati?
Stie cineva cate pagini are Fenomenul Pitesti de Virgil Ierunca?
Este mare diferenta intre cartile Harry Potter si filme? Se merita sa citesc dupa ce am vazut filmele?
Cat costa o revista National Geographic?( pe august sau septembrie)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?