Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Care e cartea voastra preferata?
Din ce carte ai avut ceva de invatat? Adica din ce carte ai invatat ceva pentru tine? Ce carte ti-a folosit personal?
Eu am văzut câteva filme horror și seriale dar acum vreau să găsesc cărțile după care s- au inspirat și să le citesc și apoi să revăd acele filme/seriale. Știți unde pot găsi cărțile ...? (mai mult)
Buna, Stie cineva site-uri de unde se pot descarca carti epub ( pentru kindle sau poketbook ), in special in engleza gratuit? Multumesc!
Hey! Am o curiozitate literară la care nu am reușit să găsesc un răspuns concret. Dacă doresc să scriu un nume compus în română. Cum sunt cele englezești. Cum o fac? Adică în limba engleză...? (mai mult)
Imi poate face cineva un mic rezumat la scena de teatru "Crima in oglinda" de Karel Benes? Nu imi trebuie cine stie ce. Ideea principala dar sa mai spuneti cateva intamplari. P.S. nu face parte...? (mai mult)
Bunicii mele ii place sa citeasca si mi- a spus de o carte ruseasca despre un om care a primit o oglinda de baie si a fost avertizat sa nu se uite in ea la miezul noptii pentru ca isi va vedea...? (mai mult)
Dati-mi exemple de carti cu 290-300 pagini! Repede!
Puteti sa- mi spuneti si mie cum se cheama cartea asta de care am auzit? Este despre un prizonier condamnat la moarte pe scaunul electric, poveste reala, care decide sa documenteze experiente pentru ...? (mai mult)
Ce carti ati mai citit?
Bună TPU,vreau si eu o poezie/versuri/mesaj frumos pentru cea mai buna prietena, ofer funda celui mai bun răspuns.
Ce parere aveti despre cartile audio? E acelasi lucru sa citesti sau sa asculti o carte? Se pune ca,, citit"?
Ce carti de nutritie/sanatate sau lifestyle ati citit? Recomandati?
Cartea "Medicina, nutritie si buna dispozitie" de Simona Tivadar a citit-o cineva? E buna? O recomandati? Merita cumparata si citita?
Unde pot sa cumpar toate volumele din seria Vampirații de Justin Somper? (nu trebuie sa fiu traduse in romana)
Oare gasesc revista National Geographic la chioscurile acelea galbene de unde se vand ziare? Sau unde o pot gasi in Galati?
Stie cineva cate pagini are Fenomenul Pitesti de Virgil Ierunca?
Este mare diferenta intre cartile Harry Potter si filme? Se merita sa citesc dupa ce am vazut filmele?
Cat costa o revista National Geographic?( pe august sau septembrie)
Salut prieteni, cine îmi recomandă o carte care poate să mă ajute să scap de orice reținere interioară?
Buna, TPU! Am nevoie de modele de teste limba franceza proba scrisa, intrare liceu clasa a 9a! Eventual daca gasiti si rezolvarea ar fi foarte bine! Daca nu, nu conteaza prea tare, dar as vrea sa am...? (mai mult)
Unde pot citi baltagul intreg va rog?!
A citit cineva "Amurg"? Dacă da, cum vi s-a părut?
A citit cineva Cartea fara sens care face tot sensul de Cezar Stefan Jinga? Cum vi s-a parut,asta ma intereseaza, merita sa o cumperi deci?
Dragi prieteni salut, Eu sunt Edy Rosmer si vreau sa invat limba egipteana daca ma puteti ajuta cu niste carti, site- uri sau mai stiu eu. Scrieti- mi aici deoarece saptamana viitoare plec in Egipt ...? (mai mult)
A citit cineva "Cartea fara sens "(care face tot sensul)" de Cezar Stefan Jinga? Merita citita? E buna? O recomanzi?(daca ai citit-o)
Salut, ca parere aveti despre cartea,, Fata cu vise alb negru"? Dau funda
Știe cineva cum se numește o carte ce era o reinterpretare modernă a poveștii Romeo și Julieta? Despre o tipă ce descoperă că are familia în Italia, ceva despre un blestem care se rupe...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate. Cand citiți o carte sau un roman, va place ca povestea sa fie scrisă la persoana 1 sau la persoana a 3 a? De ce?
Buna, am si eu o intrebare. Unde pot sa merg la scoala sa o termin? Am 25 ani si am terminat la lia in Sibiu am trecut pe clasa 12 si m- am dus 3 zile si nu a mai putut sa merg si am vrut sa ma duc sa...? (mai mult)
Am imprumutat cateva carti de la biblioteca. Exista vreo posibilitate sa le pastrez definitiv? Daca raspunsul este DA care ar fi acea posibilitate?
Chiar ajuta audiobookul Putere nemarginita de Anthony Robbins? L-a ascultat cineva? Merita ascultat?
Ce documentare stiti despre depresie? Sau carti
Am nevoie de niste gânduri, sa zic asa pentru fratele meu mai mare. Este ziua lui dar si a mea, el face 31 de ani iar eu 17 ani si nu am habar ce sa ii scriu si am nevoie de voi. ❤❤
Când intru pe Wattpad și îmi aleg o poveste, nu pot să o citesc în intregime. Intru într-un capitol și citesc jumătate din el, apoi îmi apar reclame.
As dori cu seriozitate un raspuns la intrebarea mea care este : ( Cine poate spune ce ar putea pica la subiectul al III- lea la romana sesiunea august- septembrie? ), caci am vazut la unii dintre voi,...? (mai mult)
Cum se spune in engleza,, ai fost la mare anul acesta?
Ce credeti ca pica la bac lini 20 august? Astept pareri. De invatat oricum am invatat totusi astept pareri.
Ce credeti ca are putea sa pice anul' acesta in sesiunea de tomana la bacalaurea la romana subiectul 3?
De unde pot descarca carti in format electronic? cu sau fara plata(indiferent)
Hei, stie cineva unde gasesc niste carti interesante in format pdf? Sa nu fie beletristica pentru ca ma adoarme. Ceva cu informatii interesante :D Poate ati mai citit si voi
Știe cineva unde pot găsi Înainte de noi de Anna Todd PDF?
Salut, as avea nevoie de cateva carti care sa ma ajute sa ma cunosc mai bine. Am 20 de ani si problema mea este cu nu stiu ce imi place sa fac si nici nu ma pot gandi la asta, sunt nehotarat in tot ceea...? (mai mult)
Salut, care este forma corecta a unui verb cand enumeri mai multe lucruri articulate diferit. De exemplu: Imi place/Imi plac condusul, jocurile, calatoriile etc. Se foloseste forma articulata a primului...? (mai mult)
Ce este acest semn : • va rog spuneti foarte rapid
Am nevoie de o aplicatie de pe care să pot citi cărți, însă gratis și în română. Nu cu autori anonimi sau debuturi, ci cărți pe care le pot găsi la Carturesti de exemplu. Folosesc wattpad...? (mai mult)
E apreciată autobiografia în zilele noastre?
Buna, TPU! Stiti niste carti (historical, de dragoste ), în care 2 se căsătoresc din obligatie, la început se urasc, apoi se iubesc?
Bună ziua. Cunoaște cineva să citească un text scris cu caractere chirilice legate? Dacă da, vă rog să îmi lăsați adresa de e-mail. Este pentru o lucrare științifică.
Hey! Caut o carte, roman in engleza, dar la final si traducerea in romana. Ceva interesant despre razboi sau ceva ce contine actiune ( o carte buna ) Cea mai interesanta carte dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?