Salut prieteni, cine îmi recomandă o carte care poate să mă ajute să scap de orice reținere interioară?
Buna, TPU! Am nevoie de modele de teste limba franceza proba scrisa, intrare liceu clasa a 9a! Eventual daca gasiti si rezolvarea ar fi foarte bine! Daca nu, nu conteaza prea tare, dar as vrea sa am...? (mai mult)
Unde pot citi baltagul intreg va rog?!
A citit cineva "Amurg"? Dacă da, cum vi s-a părut?
A citit cineva Cartea fara sens care face tot sensul de Cezar Stefan Jinga? Cum vi s-a parut,asta ma intereseaza, merita sa o cumperi deci?
Dragi prieteni salut, Eu sunt Edy Rosmer si vreau sa invat limba egipteana daca ma puteti ajuta cu niste carti, site- uri sau mai stiu eu. Scrieti- mi aici deoarece saptamana viitoare plec in Egipt ...? (mai mult)
A citit cineva "Cartea fara sens "(care face tot sensul)" de Cezar Stefan Jinga? Merita citita? E buna? O recomanzi?(daca ai citit-o)
Salut, ca parere aveti despre cartea,, Fata cu vise alb negru"? Dau funda
Știe cineva cum se numește o carte ce era o reinterpretare modernă a poveștii Romeo și Julieta? Despre o tipă ce descoperă că are familia în Italia, ceva despre un blestem care se rupe...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate. Cand citiți o carte sau un roman, va place ca povestea sa fie scrisă la persoana 1 sau la persoana a 3 a? De ce?
Buna, am si eu o intrebare. Unde pot sa merg la scoala sa o termin? Am 25 ani si am terminat la lia in Sibiu am trecut pe clasa 12 si m- am dus 3 zile si nu a mai putut sa merg si am vrut sa ma duc sa...? (mai mult)
Am imprumutat cateva carti de la biblioteca. Exista vreo posibilitate sa le pastrez definitiv? Daca raspunsul este DA care ar fi acea posibilitate?
Chiar ajuta audiobookul Putere nemarginita de Anthony Robbins? L-a ascultat cineva? Merita ascultat?
Ce documentare stiti despre depresie? Sau carti
Am nevoie de niste gânduri, sa zic asa pentru fratele meu mai mare. Este ziua lui dar si a mea, el face 31 de ani iar eu 17 ani si nu am habar ce sa ii scriu si am nevoie de voi. ❤❤
Când intru pe Wattpad și îmi aleg o poveste, nu pot să o citesc în intregime. Intru într-un capitol și citesc jumătate din el, apoi îmi apar reclame.
As dori cu seriozitate un raspuns la intrebarea mea care este : ( Cine poate spune ce ar putea pica la subiectul al III- lea la romana sesiunea august- septembrie? ), caci am vazut la unii dintre voi,...? (mai mult)
Cum se spune in engleza,, ai fost la mare anul acesta?
Ce credeti ca pica la bac lini 20 august? Astept pareri. De invatat oricum am invatat totusi astept pareri.
Ce credeti ca are putea sa pice anul' acesta in sesiunea de tomana la bacalaurea la romana subiectul 3?
De unde pot descarca carti in format electronic? cu sau fara plata(indiferent)
Hei, stie cineva unde gasesc niste carti interesante in format pdf? Sa nu fie beletristica pentru ca ma adoarme. Ceva cu informatii interesante :D Poate ati mai citit si voi
Știe cineva unde pot găsi Înainte de noi de Anna Todd PDF?
Salut, as avea nevoie de cateva carti care sa ma ajute sa ma cunosc mai bine. Am 20 de ani si problema mea este cu nu stiu ce imi place sa fac si nici nu ma pot gandi la asta, sunt nehotarat in tot ceea...? (mai mult)
Salut, care este forma corecta a unui verb cand enumeri mai multe lucruri articulate diferit. De exemplu: Imi place/Imi plac condusul, jocurile, calatoriile etc. Se foloseste forma articulata a primului...? (mai mult)
Ce este acest semn : • va rog spuneti foarte rapid
Am nevoie de o aplicatie de pe care să pot citi cărți, însă gratis și în română. Nu cu autori anonimi sau debuturi, ci cărți pe care le pot găsi la Carturesti de exemplu. Folosesc wattpad...? (mai mult)
E apreciată autobiografia în zilele noastre?
Buna, TPU! Stiti niste carti (historical, de dragoste ), în care 2 se căsătoresc din obligatie, la început se urasc, apoi se iubesc?
Bună ziua. Cunoaște cineva să citească un text scris cu caractere chirilice legate? Dacă da, vă rog să îmi lăsați adresa de e-mail. Este pentru o lucrare științifică.
Hey! Caut o carte, roman in engleza, dar la final si traducerea in romana. Ceva interesant despre razboi sau ceva ce contine actiune ( o carte buna ) Cea mai interesanta carte dau funda!
Se poate face coperta gratiut pe Lulu.com? Am auzit ca s-ar putea asa ceva... Deci? DAU FUNDA!
Salutare tuturor! Ce părere aveți despre cărțile fantasy și SF?
Care este romanul vostru preferat? Si de ce merita citit, opinia personal sau a unui critic!
Ce carti cu tematica istorica imi recomandati? In special sa ma si ajute pentru BAC. Chiar as vrea sa ma apuc de citit, acum cat imi revine pasiunea. Ion, Moara cu noroc, Enigma Otiliei mi...? (mai mult)
Credeti in cartile motivationale?
Caut nume pentru o carte. Este vorba despre o fata săracă, orfană și cu un singur prieten (pe care îl consideră fratele ei), care petrece trei luni la Palatul regal și trebuie să ascundă...? (mai mult)
Puteți sa imi scrieti 10 citate despre prietenie din Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupéry? Dau funda, multumesc!
Cum sa imi fac chef sa citesc zilnic/saptamanal? Cat cititi voi pe zi? Carti am deja multe. Cum sa ma hotarasc ce carte sa citesc?
Stie cineva cand s-a nascut si a murit Paul Strepol? Urgent!
Ce carti imi puteti recomanda sa aiba si iubire, si mult suspans, si crima daca se poate? Sau orice alta carte care v-a placut voua, vreau sa citesc si nu stiu ce.
imi puteti recomanda niste carti Fantasy, care sa contina si ceva Mystery si Romance? De preferat o singura carte, nu o serie, iar in cazul unei serii sa fie de maxim 3 volume. Multumesc...? (mai mult)
Voi mazgaliti cartile pe care le cititi? Subliniati, faceti stelute etc? Cartile care va apartin, bineinteles.
Azi am vazut pe strada niste cioburi provenite de la o sticla de bere si ma gandeam... Cum se zice corect? Sticla de bere sparta sau sticla sparta de bere? (Da stiu ca am pus o intrebare la literatura ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Contele de Monte Cristo? Nu vreau spoilere. Am citit numai pareri bune de pe alt site si m- au impresionat, insa din pacate cand eram mic mama m- a pus sa vad filmul...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți(romane), aș prefera ceva de aventură sau dragoste.
Ce parere aveti despre maratoanele de lectura? Acelea in care iti setezi cateva zile si citesti cat poti de mult... Ati facut vreodata? Cum a fost? Cat ati reusit sa cititi?
Cum sa imi fac chef mai mult de citit? Voi cum faceti?
Caut piese de teatru cu 8 personaje.De preferat 6 personaje feminine si 2 masculine sau in cel mai rau caz piese cu personaje ce pot fi interpretate atat de baieti cat si de fete. Imi puteti da cateva...? (mai mult)
Chiar acum scriu o carte si as vrea sa stiu daca in acea carte pot scrie numele unor mari scriitori gen Mircea Eliade, Dalai Lama etc.Care e faza cu drepurile de autor etc...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!