Se poate face coperta gratiut pe Lulu.com? Am auzit ca s-ar putea asa ceva... Deci? DAU FUNDA!
Salutare tuturor! Ce părere aveți despre cărțile fantasy și SF?
Care este romanul vostru preferat? Si de ce merita citit, opinia personal sau a unui critic!
Ce carti cu tematica istorica imi recomandati? In special sa ma si ajute pentru BAC. Chiar as vrea sa ma apuc de citit, acum cat imi revine pasiunea. Ion, Moara cu noroc, Enigma Otiliei mi...? (mai mult)
Credeti in cartile motivationale?
Caut nume pentru o carte. Este vorba despre o fata săracă, orfană și cu un singur prieten (pe care îl consideră fratele ei), care petrece trei luni la Palatul regal și trebuie să ascundă...? (mai mult)
Puteți sa imi scrieti 10 citate despre prietenie din Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupéry? Dau funda, multumesc!
Cum sa imi fac chef sa citesc zilnic/saptamanal? Cat cititi voi pe zi? Carti am deja multe. Cum sa ma hotarasc ce carte sa citesc?
Stie cineva cand s-a nascut si a murit Paul Strepol? Urgent!
Ce carti imi puteti recomanda sa aiba si iubire, si mult suspans, si crima daca se poate? Sau orice alta carte care v-a placut voua, vreau sa citesc si nu stiu ce.
imi puteti recomanda niste carti Fantasy, care sa contina si ceva Mystery si Romance? De preferat o singura carte, nu o serie, iar in cazul unei serii sa fie de maxim 3 volume. Multumesc...? (mai mult)
Voi mazgaliti cartile pe care le cititi? Subliniati, faceti stelute etc? Cartile care va apartin, bineinteles.
Azi am vazut pe strada niste cioburi provenite de la o sticla de bere si ma gandeam... Cum se zice corect? Sticla de bere sparta sau sticla sparta de bere? (Da stiu ca am pus o intrebare la literatura ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Contele de Monte Cristo? Nu vreau spoilere. Am citit numai pareri bune de pe alt site si m- au impresionat, insa din pacate cand eram mic mama m- a pus sa vad filmul...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți(romane), aș prefera ceva de aventură sau dragoste.
Ce parere aveti despre maratoanele de lectura? Acelea in care iti setezi cateva zile si citesti cat poti de mult... Ati facut vreodata? Cum a fost? Cat ati reusit sa cititi?
Cum sa imi fac chef mai mult de citit? Voi cum faceti?
Caut piese de teatru cu 8 personaje.De preferat 6 personaje feminine si 2 masculine sau in cel mai rau caz piese cu personaje ce pot fi interpretate atat de baieti cat si de fete. Imi puteti da cateva...? (mai mult)
Chiar acum scriu o carte si as vrea sa stiu daca in acea carte pot scrie numele unor mari scriitori gen Mircea Eliade, Dalai Lama etc.Care e faza cu drepurile de autor etc...
La ce facultate din România (Facultatea de limbi străine) poti studia Engleză și Turcă?
Pentru cine are Wattpad:ce carte imi recomantati? Am citit pana acum Selectia, Doar un pariu?, Geamana mea fantoma vol 1 si 2, si ma pregatesc sa citesc si Jurnal de familie.Ce alte carti imi recomandati? ...? (mai mult)
Cele mai bune romane politiste pe care le-ati citit?
As vrea sa citesc cateva carti gen thriller...imi puteti recomanda... sau carti de dragoste care merita citite.
Hey! N- am idee ce să citesc. Nu găsesc nimic pe placul meu. Vreau câteva sugestii de cărți uşor de citit, cu multă acțiune, care să- mi stârnească curiozitatea. Sunt clasa a VII-...? (mai mult)
Ma ajuta cineva cu o poezie de dragoste pentru o fata...Ps:O cheama Alexya
Ce carti imi recomandati pentru studiul astronomiei?
Buna seara, vreau si eu un citat cu cea mai fericita bunica pentru ca fata mea a nascut un baietel.
Bună, eu scriu o carte pe wattpad și personajul principal este o fată pe jumătate demon pe jumătate înger, aș avea nevoie de niște nume de demoni și îngeri feminine din care să îi aleg numele...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi Cartea Tibetana a Mortilor sau Experienta Psihedelica in format pdf online? Nu free.
Profa de istorie ne- a pus sa citim vara asta o carte depre Napoleon Bonaparte.Nu a precizat o carte anume, a zis sa citim ceva despre el! V- as ruga sa- mi da- ti idei de carti despre acesta!...? (mai mult)
Stiti vreo carte sau serie de carti care sa aiba un personaj deosebit de inteligent, de preferat masculin, mereu cu replicile la el, arogant, șarmant, plin de ironie. Un personaj de care să te atașezi...? (mai mult)
As vrea si eu niste carti de marketing sau ceva asemanator. Multumesc mult!
Cei care ați citit nuvela IT, puteți sa îmi spuneți cum arata Pennywise? Adică în forma sa de claun.
Cuvinte care rimează cu "frumos"?
Fratele meu e in clasa 7 si are de citit niste carti. Ce i-ati recomanda, dar ceva interesant astfel nu citeste.
As vrea sa cumpar cartea Harry Potter si piatra filozofala. Am gasit cartea pe un website numit IShop link:http://www.ishop.ro/carte/Harry- Potter- si- piatra- filozofala_23873.html Este website- ul...? (mai mult)
Este posibil ca la bac la rămână in 2019 sa pice Eminescu iar?
Aveți idee unde aș putea găsi o listă cu toate cărțile din colecția „Psihologia pentru toți" de la Editura Trei?
Eu am 12 ani si sunt 99.9% convinsa ca vreau sa dau la medicina veterinara. As dori sa aflu lucruri noi despre animale sa citesc ceva carti dar ori gasesc carti gen oile fac beeh. Iapa naste ...? (mai mult)
Am atatea carti incat chiar nu stiu pe care s-o citesc prima data.Voi cum ati face?
Imi puteti spune ce inseamna acest cuvant,, Mrrr,, dau funda!
Am 13 ani si am auzit vorbindu-se despre o carte intitulata "Omul invizibil" de la o fata de 18 ani. As vrea sa o citesc dar nu stiu daca e si pentru copii de varsta mea. Ce ziceti?
Cartea words of radiance este tradusa din engleza?
Cum fac sa imi placa si mie sa citesc?
Cum fac, ce sa fac sa imi placa lectura adica sa imi placa sa citesc? Voi cum faceti?
Bună, aş vrea să stiu cum pot să îmi conving părinții să mă lase să citesc cărțile de dragoste, pentru că acestea îmi plac. Apropo, am 13 ani. Mersi
Cum vi s-a parut cartea Pollyanna?
Bună TPU! Mi- a zis cineva despre o carte în care este vorba despre un evreu care colinda lumea de- a lungul timpului și este martor la toate evenimentele majore din lume. Cartea se numește "Povestea...? (mai mult)
Imi puteti da si mie exemple de carti pentru copii de 11 ani (sunt fata)?
Pot sa zic ca sunt destul de talentat la a scrie carti dar am o varsta destul de mica (sa nu va ganditi la 10- 11 ani doar ca nu vreau sa imi spun varsta) si as vrea sa imi duc cartile la o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!