La ce facultate din România (Facultatea de limbi străine) poti studia Engleză și Turcă?
Pentru cine are Wattpad:ce carte imi recomantati? Am citit pana acum Selectia, Doar un pariu?, Geamana mea fantoma vol 1 si 2, si ma pregatesc sa citesc si Jurnal de familie.Ce alte carti imi recomandati? ...? (mai mult)
Cele mai bune romane politiste pe care le-ati citit?
As vrea sa citesc cateva carti gen thriller...imi puteti recomanda... sau carti de dragoste care merita citite.
Hey! N- am idee ce să citesc. Nu găsesc nimic pe placul meu. Vreau câteva sugestii de cărți uşor de citit, cu multă acțiune, care să- mi stârnească curiozitatea. Sunt clasa a VII-...? (mai mult)
Ma ajuta cineva cu o poezie de dragoste pentru o fata...Ps:O cheama Alexya
Ce carti imi recomandati pentru studiul astronomiei?
Buna seara, vreau si eu un citat cu cea mai fericita bunica pentru ca fata mea a nascut un baietel.
Bună, eu scriu o carte pe wattpad și personajul principal este o fată pe jumătate demon pe jumătate înger, aș avea nevoie de niște nume de demoni și îngeri feminine din care să îi aleg numele...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi Cartea Tibetana a Mortilor sau Experienta Psihedelica in format pdf online? Nu free.
Profa de istorie ne- a pus sa citim vara asta o carte depre Napoleon Bonaparte.Nu a precizat o carte anume, a zis sa citim ceva despre el! V- as ruga sa- mi da- ti idei de carti despre acesta!...? (mai mult)
Stiti vreo carte sau serie de carti care sa aiba un personaj deosebit de inteligent, de preferat masculin, mereu cu replicile la el, arogant, șarmant, plin de ironie. Un personaj de care să te atașezi...? (mai mult)
As vrea si eu niste carti de marketing sau ceva asemanator. Multumesc mult!
Cei care ați citit nuvela IT, puteți sa îmi spuneți cum arata Pennywise? Adică în forma sa de claun.
Cuvinte care rimează cu "frumos"?
Fratele meu e in clasa 7 si are de citit niste carti. Ce i-ati recomanda, dar ceva interesant astfel nu citeste.
As vrea sa cumpar cartea Harry Potter si piatra filozofala. Am gasit cartea pe un website numit IShop link:http://www.ishop.ro/carte/Harry- Potter- si- piatra- filozofala_23873.html Este website- ul...? (mai mult)
Este posibil ca la bac la rămână in 2019 sa pice Eminescu iar?
Aveți idee unde aș putea găsi o listă cu toate cărțile din colecția „Psihologia pentru toți" de la Editura Trei?
Eu am 12 ani si sunt 99.9% convinsa ca vreau sa dau la medicina veterinara. As dori sa aflu lucruri noi despre animale sa citesc ceva carti dar ori gasesc carti gen oile fac beeh. Iapa naste ...? (mai mult)
Am atatea carti incat chiar nu stiu pe care s-o citesc prima data.Voi cum ati face?
Imi puteti spune ce inseamna acest cuvant,, Mrrr,, dau funda!
Am 13 ani si am auzit vorbindu-se despre o carte intitulata "Omul invizibil" de la o fata de 18 ani. As vrea sa o citesc dar nu stiu daca e si pentru copii de varsta mea. Ce ziceti?
Cartea words of radiance este tradusa din engleza?
Cum fac sa imi placa si mie sa citesc?
Cum fac, ce sa fac sa imi placa lectura adica sa imi placa sa citesc? Voi cum faceti?
Bună, aş vrea să stiu cum pot să îmi conving părinții să mă lase să citesc cărțile de dragoste, pentru că acestea îmi plac. Apropo, am 13 ani. Mersi
Cum vi s-a parut cartea Pollyanna?
Bună TPU! Mi- a zis cineva despre o carte în care este vorba despre un evreu care colinda lumea de- a lungul timpului și este martor la toate evenimentele majore din lume. Cartea se numește "Povestea...? (mai mult)
Imi puteti da si mie exemple de carti pentru copii de 11 ani (sunt fata)?
Pot sa zic ca sunt destul de talentat la a scrie carti dar am o varsta destul de mica (sa nu va ganditi la 10- 11 ani doar ca nu vreau sa imi spun varsta) si as vrea sa imi duc cartile la o ...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Străini vestiți în luptele din Roma veche" de I. M. Marinescu? În carte, Mithridate "Eupator", "Dionusos" sau "cel Mare" este numit al VII- lea. Pe wikipedia, același Mithridate...? (mai mult)
Ce aş putea să fac ca să îmi placă să citesc?
A citit cineva cartea "A fi fericit este o alegere.Cum sa treci mai usor peste suferintele vietii"de Alex Ureche(de la mmotivation)? Cum vi s-a parut? Ce impresie v-a facut?
Recomandări de cărți pe care le-ați citit și v-au plăcut? (Fără cărți de dragoste, nu sunt genul. Vârstă 23).
Buna ziua prieteni! Caut si eu o carte pentru copii, editata undeva intre anii 1950- 1960, cred, cu autor sau autori rusi. E o carte de povesti/povestiri pentru copii/scolari. Din pacate nu- i mai ...? (mai mult)
Îmi puteți spune va rog o aplicație unde pot citi operele pentru bac?
Chiar a ajutat vreodata pe cineva literatura motivationala sau ajuta sau e doar marketing si atat? Merita sa citesti o astfel de carte adica motivationala/de dezv pers?
Stiti carti mangaietoare de suflet? Ce "ating"direct la suflet? Cred ca ati inteles
Mama mea vorbește cu,, pă" vi se pare normal? Eu încerc sa o corectez deoarece nu este normal sa vorbească asa!
Bună, am de făcut pentru tema mea de vacanță un eseu despre Casa Regală, dar am întâmpinat o problemă : nu știu cui ar trebui i se spună "Majestate" și cui Alteță, adică, cum i te poți...? (mai mult)
Merita citite cartile "Carnetel motivational" si "A fi fericit este o alegere"de Alex Ureche la Mmotivation? A citit cineva? Merita cumparate?
Rafuiala de Liviu Rebreanu, nu este de fapt Rascoala? Sau sunt carti diferite?
Ce sa citesc dintre Peripețiile bravului soldat Švejk sau Un yankeu la curtea regelui Arthur? Care e mai amuzanta?
Stie cineva cate parti are cartea Regina Rosie? Am citit Sabia de sticla si Colivia Regelui si astept de asemenea sa se traduca si War Storm, al 4- lea volum. Insa am mai gasit niste carti de aceeasi...? (mai mult)
Vreau să cumpăr niște cărți și nu știu ce să aleg. As dori niște cărți care după urma lor să mă ajute să stochez mai multe informații utile care le pot aplica in viata de zi ...? (mai mult)
Heiii. Vreau și eu o părere despre acest început de carte, dacă merită să continui. Scrieți- mi asta la capitolul de pe wattpad și nu uitați să votați dacă v- a plăcut. De asemenea dacă ...? (mai mult)
Buna, TPU! Mi- ar putea recomanda cineva niste carti bune de fictiune? PS: Eu am citit doar Harry Potter pentru ca, de obicei imi plac cartile de dragoste si aventura, dar chiar as vrea sa ma axez pe...? (mai mult)
Am citit anul trecut 3 carti si nu imi pot aduce aminte nici un titlu sau nume din ele, dar as vrea sa le recitesc. Va scriu cateva detalii, poate cineva stie despre ce e ste vorba. In prima carte...? (mai mult)
Un minor de 15 ani poate să își facă permis de bibliotecă fără părinte/tutor la Biblioteca Națională a României? Dar să consulte în sala de lectură?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!