A citit cineva cartea "Străini vestiți în luptele din Roma veche" de I. M. Marinescu? În carte, Mithridate "Eupator", "Dionusos" sau "cel Mare" este numit al VII- lea. Pe wikipedia, același Mithridate...? (mai mult)
Ce aş putea să fac ca să îmi placă să citesc?
A citit cineva cartea "A fi fericit este o alegere.Cum sa treci mai usor peste suferintele vietii"de Alex Ureche(de la mmotivation)? Cum vi s-a parut? Ce impresie v-a facut?
Recomandări de cărți pe care le-ați citit și v-au plăcut? (Fără cărți de dragoste, nu sunt genul. Vârstă 23).
Buna ziua prieteni! Caut si eu o carte pentru copii, editata undeva intre anii 1950- 1960, cred, cu autor sau autori rusi. E o carte de povesti/povestiri pentru copii/scolari. Din pacate nu- i mai ...? (mai mult)
Îmi puteți spune va rog o aplicație unde pot citi operele pentru bac?
Chiar a ajutat vreodata pe cineva literatura motivationala sau ajuta sau e doar marketing si atat? Merita sa citesti o astfel de carte adica motivationala/de dezv pers?
Stiti carti mangaietoare de suflet? Ce "ating"direct la suflet? Cred ca ati inteles
Mama mea vorbește cu,, pă" vi se pare normal? Eu încerc sa o corectez deoarece nu este normal sa vorbească asa!
Bună, am de făcut pentru tema mea de vacanță un eseu despre Casa Regală, dar am întâmpinat o problemă : nu știu cui ar trebui i se spună "Majestate" și cui Alteță, adică, cum i te poți...? (mai mult)
Merita citite cartile "Carnetel motivational" si "A fi fericit este o alegere"de Alex Ureche la Mmotivation? A citit cineva? Merita cumparate?
Rafuiala de Liviu Rebreanu, nu este de fapt Rascoala? Sau sunt carti diferite?
Ce sa citesc dintre Peripețiile bravului soldat Švejk sau Un yankeu la curtea regelui Arthur? Care e mai amuzanta?
Stie cineva cate parti are cartea Regina Rosie? Am citit Sabia de sticla si Colivia Regelui si astept de asemenea sa se traduca si War Storm, al 4- lea volum. Insa am mai gasit niste carti de aceeasi...? (mai mult)
Vreau să cumpăr niște cărți și nu știu ce să aleg. As dori niște cărți care după urma lor să mă ajute să stochez mai multe informații utile care le pot aplica in viata de zi ...? (mai mult)
Heiii. Vreau și eu o părere despre acest început de carte, dacă merită să continui. Scrieți- mi asta la capitolul de pe wattpad și nu uitați să votați dacă v- a plăcut. De asemenea dacă ...? (mai mult)
Buna, TPU! Mi- ar putea recomanda cineva niste carti bune de fictiune? PS: Eu am citit doar Harry Potter pentru ca, de obicei imi plac cartile de dragoste si aventura, dar chiar as vrea sa ma axez pe...? (mai mult)
Am citit anul trecut 3 carti si nu imi pot aduce aminte nici un titlu sau nume din ele, dar as vrea sa le recitesc. Va scriu cateva detalii, poate cineva stie despre ce e ste vorba. In prima carte...? (mai mult)
Un minor de 15 ani poate să își facă permis de bibliotecă fără părinte/tutor la Biblioteca Națională a României? Dar să consulte în sala de lectură?
Imi poate zice cineva 4 caracteristici ale scrierii cu hieroglife si ale alfabetului vechi grecesc. Dau funda
Voi cum va faceti chef de citit?
Salutare, TPU! Care sunt cartile din literatura clasica, dar si moderna care merita si trebuie citie?(Carti precum, , Faust", , , Crima si Pedeapsa", , , Principele", , , Nimic nou pe frontul de Vest",...? (mai mult)
Ce carti despre politica externa mi-ati recomanda sa citesc, pentru inceput? Dau funda! Multumesc anticipat!
Sal TpU, stiti careva un site de pe care imi pot cumpara carti despre jocuri video in romana.
Ştiu că mulţi puşcăriaşi "scriu cărţi" pentru reducerea pedepsei. Întrebarea mea e simplă: cât costă o carte, A4 de 150 de pagini şi mai ales unde- l găseşti pe cel dispus să- ţi scrie...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa citesc carti de dragoste neimpartasita intre adolescenti... ce imi recomandati? Dau fundita :) Merci
Buna TPU. Am 14 și sunt fata Ce cărți îmi puteți recomanda? Funda
Buna! As vrea să știu dacă aveți idee de filme/cărți in care o fata sau un băiat pot comunica cu persoana iubita care a decedat, ea/el sa fie fantoma sau ceva de genul. Sau carti cu finaluri ...? (mai mult)
Știu ca nu am pus în cea mai potrivita categorie întrebarea asta dar anyway. Eu scriu poezii în limba engleza și mi- a venit o idee geniala de poezie și am scris. Asa arata: ...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar carti de la autori din timpuri trecute? Am fost la Humanitas azi si nu am gasit mai nimic care sa imi placa. Unde sa merg?
Ce carti pe tema dezvoltare personala imi recomandati?
Merita lectura cartilor "Fluturi"?(Irina Binder)
Vreau sa-mi recomandați câteva cărți Sf/ mister/ dragoste pe care le-ați citit și care vi s-au părut fascinante.
Merita sa citesc cartile psih. Ursulei Sandner?
Merita sa citesc "Fluturi"?
Cărți pdf în română de genul seria "after" sau "mă pierd în tine" (jasinda wilder, sylvia day - literatură erotică, romantism contemporan)
Caprioara din vis de Vasile Voiculescu este o carte sau o nuvela?
Ati putea sa- mi spuneti si mie cateva carti interesante? Stiti voi... Daca te uiti in topurile de pe net gasesti numai carti de- alea inutile de dezvoltare personala sau romance plictisitoare...? (mai mult)
Ce carti clasice imi recomandati (literatura romaneasca si universala)? Am 14 ani, deci as vrea sa imi spuneti niste carti pe care sa le inteleg. In ultima vreme am citit am citit Elevul Dima dintr- ...? (mai mult)
Hey guys sunt tot eu Alex. Vreau sa va pun o intrebare pentru toti iubitorii de carti romantice. Ieri mi- am luat o carte.Se numeste"Jojo MoyesDupa ce te- am pierdut". Intrebarea mea este daca ...? (mai mult)
Salutare, stie cineva un site unde pot gasi si comanda toate cele 3 carti din seria Divergent? (Divergent, Insurgent si Allegiant?) Sa fie mai ieftine daca se poate. Nu ar fi rau daca ar fi traduse in...? (mai mult)
M-ar interesa o carte la biologie pentru bac materia de clasele XI-XII, o carte in care sa fie materia, eventual si subiecte de bac.
Ma chinui de ceva vreme sa gasesc seria de carti Jurnalele lui Stefan. Volumele 4- 5- 6 se gasesc, dar 1- 2- 3 parca au disparut de pe fata pamantului. Am cautat pe toate site- urile. Nimic. ...? (mai mult)
Stiti daca se traduc editiile speciale din Pisicile Razboinice?
A citit cineva de pe aici "Teoria King Kong" de Virginie Despentes? Daca da, cum vi s-a parut?
Caut carti despre fizionomia feței, dar nu gasesc nimic. Stiti voi ceva titluri?
De unde as putea citi online cartea "Un barbat pe nume OVE" de Fredrick Backman?
Deci, vreau sa am cartea "Seherezada: o mie și una de nopți", dar nu știu unde as putea sa o gasesc, pentru că eu vreau povestea originala, nu repovestiri pentru copii. Mă poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Știe careva cărți similare trilogiei,, My dilemma is you?" Sau cărți de genul fata rămâne însărcinată din cauza unei greșeli?
Ma ajuta cineva sa fac niste versuri? Vreau sa fac Disstrack youtuberi-lor romani. Piesa vreau sa fie trap(nu rap) pe instrumentalul nuke.Pe Youtube ma cheama Gabriel Antonio YT
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!