Ce carte te-a facut sa o recitesti?
Ce parere aveti de cartile motivationale si de dezvoltare personala sau de self help? Ajuta? Ai citit? Te-a ajutat? Ce?
Va salut! Nu stiu cum se numeste o fabula de Anton Pann, era vorba de un imparat care a dat ordin ca mortul sa nu se scoata din casa cu picioarele inainte ci cu capul inainte. Oamenii l- au blestemat,...? (mai mult)
Carti preferate de la autori romani?
Scriu o carte de auto-ajutor, dezvoltare personală și emoțională și nu reușesc să mă decid asupra unui titlu. Voi cum ați numi-o? Orice idee este binevenită.
Caut si eu o carte de povestiri de prin anii 70- 80. Este o carte pentru copii, cu mai multe povestiri despre copiii din rusia. Stiu ca una din povestiri era despre o fata care invartea o moneda si calatorea...? (mai mult)
Despre ce se vorbeste in cartile psihologului Ursula Sandner Puterea ta interioara 1 si Puterea ta interioara 2. Vreau sa stiu de la cine a citit cam despre ce e vorba si daca merita citita.Dau funda ...? (mai mult)
Buna, care e diferența de citire dintre je și ge? Adică eu nu pot sa zic Giulia și îmi vine sa zic Julia.
Niste carti care chiar merita citite? (Nu vreau carti de dragoste)
Am nevoie de una sau doua persoane de 14-18ani (fata sau baiat nu cinreaza )cu care sa scriu o carte in wattped. Se ofera cineva?
Mi- am cuparat volumele lui Barry Eisler: Asasinul din Tokio- Tintele, Asasinul din Tokio- Tradarea, Asasinul din Tokio- Razbunarea. Care este ordinea in care ar trebui sa le citesc? Pentru ca totul ...? (mai mult)
În luptă cu cine a murit tatăl puiului in lecția,, Colț Alb"? Va rog ajutor
Cina ma poate ajuta cu scrierea unei carti? Vreau sa colaborez cu cineva la scrierea unei carti de la zero pe o aplicatie. Cineva?
Chiar vreau sa știu părerea voastră, care sunt magazinele cele mai bune după părerea voastră, descrescător că și calitate, le puteți enumera? Am auzit de Elefant, libris, librărie.net, ...? (mai mult)
Hey, TPU! Recent am inceput sa scriu o carte... vreau o parere! Thx... Strada lalelelor 23 Sper sa fie adresa corecta.Nu mai suportam sa profanez si alte strazi din cartierele vecine, oricum picioarele...? (mai mult)
Cum reusiti sa cititi o carte pana la capat adica toata si mai ales daca e groasa? 400 pag.
Salutari tuturor! Caut si eu o carte de povestiri de prin anii 70- 80. Este o carte pentru copii, cu mai multe povestiri despre copiii din Rusia. Stiu ca una din povestiri era despre o fata care invartea...? (mai mult)
Unde pot găsi cartea "Reputation Stadium Tour" a lui Taylor Swift (pe lângă site ul ei)?
Hey buna! 1. Puteti sa- mi recomandati unele opere pentru lectura de vara. Pot fi atat din literatura romane, cat si cea universala. 2. Ce opere( din literatura romana) recomandati, pentru sustinerea...? (mai mult)
Voi cum va faceti chef sa cititi o carte sau doua?
George Cosbuc este poet simbolist?
In ultima vreme incerc sa citesc cat mai mult si m- a prins genul "noir". Am citit seria Millenium de Stieg Larsson, ceva carti mai vechi de Chandler sau Thompson, cate ceva din Patricia Highsmith,...? (mai mult)
"Minciuni și fraze-i totul ce statele susține" (Împărat și proletar) - Să fi greșit Eminescu că a scris "susține" în loc de "susțin"? Ce credeți?
Ce sensuri poate sa aiba "prieteni la indigo"?
Carti similare ca Suge-o, Ramona?
Carti psihologice bune?
Imi puteti recomanda o carte despre stările noastre, emotii, cum sa ne controlam, sa ne linistim, etc?
Vreau sa dau la facultatea de litere, mai exact sa studiez limba chineza dar la programele de admitere apare asa "Limba si literatura chineza- Limba si literatura romana/engleza/franceza/germana".Eu vreau...? (mai mult)
Este o poveste pe Facebook scrisa de o doamna cu hashtagul #albsinegru sau ceva de genul si este vorba despre o fata Andreea care la cerințele matusii ei pleaca in America si este rapita de un anume ...? (mai mult)
Cum sa imi fac chef sa citesc? Mereu aman Voi cum faceti?
Am 14 ani si sunt pasionat de istorie si politica.Ce carti imi recomandati sa citesc pentru aceste domenii? Multumesc anticipat!
Salut, vara asta vreau sa citesc macar 2- 3 carti in limba engleza. Nivelul meu este undeva putin peste mediu. Aveti recomandari de carti in limba engleza scrise in asa fel incat o persoana de nivel...? (mai mult)
Ce carti despre frumusetea vietii la tara imi recomandati? Vreau sa imi amintesc cu drag de obiceiurile bunicilor, spre ex cum facea bunica la acel obiect numit razboi covoare si paturi
In comentarea unei opere literare sursele de inspiratie se numara ca elemente de compozitie si limbaj?
Dacă nu am scris 150 de cuvinte la textul argumentativ, la bac romana, voi fi mult depunctata?
Ce carte imi recomandati sa citesc de-a lungul verii? As vrea in special una din cele care sunt in programa pentru bac. Am trecut clasa a 10 a.
Sall bă! Având în vedere că anul ăsta a picat la profilul umanist Ion Barbu și Lucian Blaga, ce credeți că va fi anul viitor? Vreau păreri din partea voastră, nu dați cu hate că nu ajută...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de seria amurg dar nu gasesc un site unde prima carte din serie sa fie disponibilă. Știți voi vreun site? Si daca nu, vor mai fii disponibile?
Întrebare exclusiv pentru cei ce citesc cărți, indiferent de vârstă. Aș dori să știu despre ce vă place să citiți. Vă plac istoriile inspirate din realitate, ori sunteți fani vampirilor...? (mai mult)
Stie cineva cand va fi tradusa complet seria Eroii olimpului?
Seara bună tuturor! Am și eu o întrebare legată de Bac, care se apropie cu pași repezi! Ce credeți că ar putea da la matematică? Dar la geografie? Anul trecut cam ce a fost? Si la romana!
Va rog, as vrea o parere. Stiu ca nu sunt o buna scriitoare, ca mai fac greseli, dar vreau sa invat din greseli. Imi place mult sa scriu..si pana nu imi dezvolt vocabularul..acesta va ramane doar ...? (mai mult)
Gasisem o carte si i- am uitat numele. In descriere era vorba despre un trib de undeva de prin Africa in care aveau voie sa se nasca doar baieti, nu si femele. Si se naste o fata si aceasta se preface...? (mai mult)
Stiu ca pare ciudat, dar credeti ca "Fluturi", de Irina Binder este o carte pentru femei? :)) Intreb pentru ca sunt barbat si am inceput sa o citesc!
A citit cineva cartile psihologului Ursula Sandner: Puterea ta interioara 1 si 2 vi s-au parut? Ce impresie v-au lasat cartile? Merita citite?
Am 11 ani și nu știu ce să citesc. In vacanță vreau sa citesc mai mult. Eu citesc, , Pisicile războinice" trebuie să- mi cumpăr a 11 a carte. Îmi plac foarte mult pentru că sunt...? (mai mult)
Cat de buna e cartea psihologului Ursula Sandner de-i 99 de lei?
Cine stabileste pretul unei carti? Autorul? Cum sa coste o carte psihologica 99 lei?
Are cineva cartea Nopti de patima de J. Ward in format pdf? O caut deja demult.Nu mai am rabdare.
Imi puteti spune va rog ce lecturi trebuie sa citesc pentru clasa a xi a?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?