Imi poate zice cineva 4 caracteristici ale scrierii cu hieroglife si ale alfabetului vechi grecesc. Dau funda
Voi cum va faceti chef de citit?
Salutare, TPU! Care sunt cartile din literatura clasica, dar si moderna care merita si trebuie citie?(Carti precum, , Faust", , , Crima si Pedeapsa", , , Principele", , , Nimic nou pe frontul de Vest",...? (mai mult)
Ce carti despre politica externa mi-ati recomanda sa citesc, pentru inceput? Dau funda! Multumesc anticipat!
Sal TpU, stiti careva un site de pe care imi pot cumpara carti despre jocuri video in romana.
Ştiu că mulţi puşcăriaşi "scriu cărţi" pentru reducerea pedepsei. Întrebarea mea e simplă: cât costă o carte, A4 de 150 de pagini şi mai ales unde- l găseşti pe cel dispus să- ţi scrie...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa citesc carti de dragoste neimpartasita intre adolescenti... ce imi recomandati? Dau fundita :) Merci
Buna TPU. Am 14 și sunt fata Ce cărți îmi puteți recomanda? Funda
Buna! As vrea să știu dacă aveți idee de filme/cărți in care o fata sau un băiat pot comunica cu persoana iubita care a decedat, ea/el sa fie fantoma sau ceva de genul. Sau carti cu finaluri ...? (mai mult)
Știu ca nu am pus în cea mai potrivita categorie întrebarea asta dar anyway. Eu scriu poezii în limba engleza și mi- a venit o idee geniala de poezie și am scris. Asa arata: ...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar carti de la autori din timpuri trecute? Am fost la Humanitas azi si nu am gasit mai nimic care sa imi placa. Unde sa merg?
Ce carti pe tema dezvoltare personala imi recomandati?
Merita lectura cartilor "Fluturi"?(Irina Binder)
Vreau sa-mi recomandați câteva cărți Sf/ mister/ dragoste pe care le-ați citit și care vi s-au părut fascinante.
Merita sa citesc cartile psih. Ursulei Sandner?
Merita sa citesc "Fluturi"?
Cărți pdf în română de genul seria "after" sau "mă pierd în tine" (jasinda wilder, sylvia day - literatură erotică, romantism contemporan)
Caprioara din vis de Vasile Voiculescu este o carte sau o nuvela?
Ati putea sa- mi spuneti si mie cateva carti interesante? Stiti voi... Daca te uiti in topurile de pe net gasesti numai carti de- alea inutile de dezvoltare personala sau romance plictisitoare...? (mai mult)
Ce carti clasice imi recomandati (literatura romaneasca si universala)? Am 14 ani, deci as vrea sa imi spuneti niste carti pe care sa le inteleg. In ultima vreme am citit am citit Elevul Dima dintr- ...? (mai mult)
Hey guys sunt tot eu Alex. Vreau sa va pun o intrebare pentru toti iubitorii de carti romantice. Ieri mi- am luat o carte.Se numeste"Jojo MoyesDupa ce te- am pierdut". Intrebarea mea este daca ...? (mai mult)
Salutare, stie cineva un site unde pot gasi si comanda toate cele 3 carti din seria Divergent? (Divergent, Insurgent si Allegiant?) Sa fie mai ieftine daca se poate. Nu ar fi rau daca ar fi traduse in...? (mai mult)
M-ar interesa o carte la biologie pentru bac materia de clasele XI-XII, o carte in care sa fie materia, eventual si subiecte de bac.
Ma chinui de ceva vreme sa gasesc seria de carti Jurnalele lui Stefan. Volumele 4- 5- 6 se gasesc, dar 1- 2- 3 parca au disparut de pe fata pamantului. Am cautat pe toate site- urile. Nimic. ...? (mai mult)
Stiti daca se traduc editiile speciale din Pisicile Razboinice?
A citit cineva de pe aici "Teoria King Kong" de Virginie Despentes? Daca da, cum vi s-a parut?
Caut carti despre fizionomia feței, dar nu gasesc nimic. Stiti voi ceva titluri?
De unde as putea citi online cartea "Un barbat pe nume OVE" de Fredrick Backman?
Deci, vreau sa am cartea "Seherezada: o mie și una de nopți", dar nu știu unde as putea sa o gasesc, pentru că eu vreau povestea originala, nu repovestiri pentru copii. Mă poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Știe careva cărți similare trilogiei,, My dilemma is you?" Sau cărți de genul fata rămâne însărcinată din cauza unei greșeli?
Ma ajuta cineva sa fac niste versuri? Vreau sa fac Disstrack youtuberi-lor romani. Piesa vreau sa fie trap(nu rap) pe instrumentalul nuke.Pe Youtube ma cheama Gabriel Antonio YT
Ce carte te-a facut sa o recitesti?
Ce parere aveti de cartile motivationale si de dezvoltare personala sau de self help? Ajuta? Ai citit? Te-a ajutat? Ce?
Va salut! Nu stiu cum se numeste o fabula de Anton Pann, era vorba de un imparat care a dat ordin ca mortul sa nu se scoata din casa cu picioarele inainte ci cu capul inainte. Oamenii l- au blestemat,...? (mai mult)
Carti preferate de la autori romani?
Scriu o carte de auto-ajutor, dezvoltare personală și emoțională și nu reușesc să mă decid asupra unui titlu. Voi cum ați numi-o? Orice idee este binevenită.
Caut si eu o carte de povestiri de prin anii 70- 80. Este o carte pentru copii, cu mai multe povestiri despre copiii din rusia. Stiu ca una din povestiri era despre o fata care invartea o moneda si calatorea...? (mai mult)
Despre ce se vorbeste in cartile psihologului Ursula Sandner Puterea ta interioara 1 si Puterea ta interioara 2. Vreau sa stiu de la cine a citit cam despre ce e vorba si daca merita citita.Dau funda ...? (mai mult)
Buna, care e diferența de citire dintre je și ge? Adică eu nu pot sa zic Giulia și îmi vine sa zic Julia.
Niste carti care chiar merita citite? (Nu vreau carti de dragoste)
Am nevoie de una sau doua persoane de 14-18ani (fata sau baiat nu cinreaza )cu care sa scriu o carte in wattped. Se ofera cineva?
Mi- am cuparat volumele lui Barry Eisler: Asasinul din Tokio- Tintele, Asasinul din Tokio- Tradarea, Asasinul din Tokio- Razbunarea. Care este ordinea in care ar trebui sa le citesc? Pentru ca totul ...? (mai mult)
În luptă cu cine a murit tatăl puiului in lecția,, Colț Alb"? Va rog ajutor
Cina ma poate ajuta cu scrierea unei carti? Vreau sa colaborez cu cineva la scrierea unei carti de la zero pe o aplicatie. Cineva?
Chiar vreau sa știu părerea voastră, care sunt magazinele cele mai bune după părerea voastră, descrescător că și calitate, le puteți enumera? Am auzit de Elefant, libris, librărie.net, ...? (mai mult)
Hey, TPU! Recent am inceput sa scriu o carte... vreau o parere! Thx... Strada lalelelor 23 Sper sa fie adresa corecta.Nu mai suportam sa profanez si alte strazi din cartierele vecine, oricum picioarele...? (mai mult)
Cum reusiti sa cititi o carte pana la capat adica toata si mai ales daca e groasa? 400 pag.
Salutari tuturor! Caut si eu o carte de povestiri de prin anii 70- 80. Este o carte pentru copii, cu mai multe povestiri despre copiii din Rusia. Stiu ca una din povestiri era despre o fata care invartea...? (mai mult)
Unde pot găsi cartea "Reputation Stadium Tour" a lui Taylor Swift (pe lângă site ul ei)?
Hey buna! 1. Puteti sa- mi recomandati unele opere pentru lectura de vara. Pot fi atat din literatura romane, cat si cea universala. 2. Ce opere( din literatura romana) recomandati, pentru sustinerea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!