Salut TPU! Cum e seria After de Anna Todd?
Salut, TPU! De ceva timp, am obiceiul, ca în timp ce citesc o carte, să îmi și imaginez acțiunea. De exemplu, dacă zice:, , Cei doi au căzut de acord", îmi imaginez doi oameni dând mâna....? (mai mult)
Câteva cărți pe care toată lumea ar trebui sa le citească?
Salut, TPU! Mâine dau test de lectură din "Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război". Aș dori să îmi puneți cât mai multe întrebări, la care să veniți și cu răspunsul. Aș ...? (mai mult)
Știe cineva vârstă recomandată pentru romanul "Crima de la miezul nopții" de Alina Ligia?
Merita sa îmi iau o cartea lui.Donald Trump:"Nu renunta niciodata"? Inițial am vrut Gandeste ca un campion tot de el. Donald Trump și Vadim Tudor (R.I.P) sunt idolii mei politici, preferații mei...? (mai mult)
Care serie este mai buna Percy Jackson sau Instrumente Mortale?
Imi poate spune cineva o carte de maxim 150 de pagini mai populara pentru ca am de facut o fisa de lectura la scoala? De preferat sa exista un rezumat pe google.
Întrebare pentru cititori, pasionați de cărți, de povești și de orice lume a cuvintelor: Atunci când citiți o carte, ce tip de narator vă ține "mai aproape" de poveste, vă face să fiți...? (mai mult)
Am nevoie de câteva portrete literare cunoscute
Ce carti de Virgil Gheorghiu v-au placut? Si daca puteti sa-mi dati si o mica descriere. Multumesc!
Care sunt cele mai frumoase serii de cărți pe care le-ați citit?
Ai citit vreodată- o carte în limba romana în aplicația Apple Books? Indiferent ce pe dispozitiv: telefon, tableta sau calculator. Deja am cumpărat două cărți ( romane ): Pe aripile vântului ...? (mai mult)
Hei. Știe cineva de ce nu mai pot găsi anumite cărți pe " academia edu "?! Pur și simplu au dispărut. Trebuie să trec la premium?! Mulțumesc frumos ☺️.
Buna seara! daca cineva are cartea "Nisipuri Miscatoare" a autoarei Luminita Aldea, sau stie de unde sa o procur, ofer recompensa! Multumesc!
Despre ce este vorba în cărțile lui Tolkien? Sunt diferite de filme? Dar cărțile Harry Potter sunt la fel ca filmele? Sunt într-adevăr cele mai bune serii fantasy?
Sunt însetat de cunoaștere, de mic copil am fost mai curios și dornic de a cunoaște cultura generala, chestii din științe, spiritualitate, mistere, istorie, etc, toate domeniile. Vouă ce v- ...? (mai mult)
Care e treaba cu seria de cărți,, Regatul spinilor și al trandafirilor " o vad prin toate librăriile și bibliotecile! Despre ce vorba în carte in mare parte de este așa populara?
Dați-mi vă rog numele unei cărți care să mă țină cu sufletul la gură atunci când o citesc.
Este seria Redwall tradusa în română?
Salutare, ce cărți de citit mi- ați putea recomanda, țin să vă spun că de abia m- am apucat de citit, aparent îmi place, până acum am citit jurnalul unui Adam, suge o Ramona și încă vreo două,...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți fantasy cu o lume fantastica bine scrisa și conturata?
Salut TPU! As vrea sa achizitionez si eu acum cartea: "Corneliu Zelea Codreanu: ascensiunea si caderea "Capitanului" - Oliver Jean Schmitt", daca ati citit ce recenzii îi oferiti cartii sau daca stiti...? (mai mult)
Salut TPU! Am 3 opinii controversate din Pisicile Războinice.Sunteți de- acord? Atenție spoilere! 1.Lui Iaz de Frunză i- ar fi stat mai bine cu Aripă de Molie decât cu Pană de Cioară. 2.Mulți...? (mai mult)
Bună! Are cineva Arhipelagul Gulag de Alexandr Isaievici Soljenițîn? Am nevoie de câteva citate din primele două volume și nu- l găsesc la bibliotecă (pentru citate am nevoie de informații bibliografice...? (mai mult)
Bună! Are cineva Culoarul morții de Stephen King? Am nevoie de un citat de acolo și nu- l găsesc la bibliotecă (am nevoie de informații bibliografice complete, deci și editură, an și numărul...? (mai mult)
Buna! Credeți ca pot citi La medeleni, volumul 2 fara sa intampin neclaritati daca nu am citit volumul 1? Mulțumesc!
Bună, știe cineva niste cărți cu dramă? Am nevoie la școala:)
Dacă la școală s- ar studia cărți gen, , Amurg", , Jocurile Foamei", , Divergent", , Jurnalele Vampirilor", , The Witcher", , Cantec de gheață și foc" credeți ca adolescenscenții și copii ar...? (mai mult)
Poate cineva să mă ajute cu un rezumat la cartea „Pașii pierduți" al lui Alejo Carpentier? Un rezumat mai amplu, pe părți mi-ar plăcea, dar dacă nu și unul simplu. Mulțumesc!
Bună, aș vrea să scriu o poveste dar nu as vrea sa mă axez doar pe un singur personaj. Cum as putea sa scriu în așa fel încât să nu încurc cititorul? De exemplu, scriu ce gândește un personaj...? (mai mult)
Poti sa spui ( Sarut mana ) in loc de mulțumesc?
Mă poate ajuta cineva cu 4 cărții despre (pdf)"elevul/adolescentul introvertit "să fie și autorul scris.
De ce sunt seriile de cărți,,Stapanul Inelelor" și,,Harry Potter" atât de populare? Pentru cei care le-au citit, merita citite?
Bună. Știți oare când apare Volumul 6 din seria Atingerea lui Juliette de Tahereh Mafi? Și nuvelele din aceasta serie? Nuvela lui kenji și restul? Toate in Română. Va Mulțumesc Anticipat
Bună TPU! Care credeți ca este posibilitatea ca anul acesta sa pice o poezie/text liric la bac, profil real?
Cum poți afla dacă este conversiune?
Îmi plac cărțile despre creier și medicina, vouă nu? Ce gen de cărți va plac îndeosebi?
Seriile de romane wayward pines sunt scrise după o ordine cronologică a evenimentelor? Eu am luat al treilea roman pot sa-l citesc sau ar fi mai bine daca le-aș citi pe primele două mai întâi?
Cine a citit Creierul barbatului, Louanne Brizendine? Poate o femeie sa stie ce e in creierul barbatului cu tehnologia de astazi?
Stie cineva de unde pot sa iau seria throne of glass cu coperti vechi? am cautat peste tot, anticariate, carturesti etc si nu gasesc.
Cineva care a citit cartea "In sfarsit nefumator"? Si vreau sa stiu daca a functionat.
Caut să citesc cărți de afaceri, și am citit acestea până acum: Tată bogat, Tată sărac; Cel mai bogat om din Babilon; Școala de afaceri; Cadranul banilor; Jocul Vânzării; Clienți...? (mai mult)
Poate fi folosit substantiv la cazul dativ si articulat cu pronume posesiv la dativ? Fraza care m- a pus in dubiu: stilului lui.... Pentru mine suna ca o cacafonie evidenta si este oare din punct de vedere...? (mai mult)
Cunoașteți cărți cu finaluri multiple? Adica sa poti alege pe parcursul lecturii ce vrei sa faci.
Vreau sa învăț psihologie și totodată sa scap de anxietate si depresie. E buna cartea asta? https://www.emag.ro/terapia- bunei- dispozitii- trateaza- depresia- fara- medicamente- cu- ajutorul-...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa citesc cărți de dezvoltare personala și motivationale ca și Trezeste uriasul din tine"Cum sa preiei imediat controlul destinului tău fizic, mental, emoțional și financiar de...? (mai mult)
Salut TPU! Ce carte a autorului Mo Yan credeți că e cea mai bună?
Ce cărți horror credeți că merită citite? Nu am citit de mult un roman horror cu adevărat bun, recomandați- mi voi niște romane care v- au impresionat. Prefer cărți care să- ți facă pielea...? (mai mult)
Când va fi publicată cartea Eroii Olimpului 4, casa Hades (Rick Riordan) -în limba română? Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
guest24592 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?