Ce cărți îmi recomandați să citesc. Acum că-i vară le termin repede (2-3 zile).
Ati da pe o carte 99 de lei sau eu sunt ultimul fraier?:))
Funda! Cât costă să publici o carte?
Era o poezie, veche, spusa de un batran. Daca o stie cineva... "la viki vine un liceean, cu par in nas si cu ghiozdan"
Ce cărți să mai citesc? Am 11ani și citesc mult! Citesc o carte pe zi! Nu exagerez! Am citit cam tot ce e cunoscut,deci vreau o carte captivanta, dar nu foarte cunoscuta! Mulțumesc!
Ce titluri de compuneri aveți voi în minte?
Ce parere aveti de cele doua carti:Puterea ta interioara 1 puterea ta interioara 2 ale psihoterapeutului Ursula Sandner? Merita cumparate? Sunt cam scumpe 99 de lei una.Le- a citit cineva? Ce impresie...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca trilogia Magnus Chase si zeii din Asgard, in special vol 2 si 3 vor fi traduse in romana.
Opera "O scrisoare pierduta"de I.L.Caragiale are doar 96 de pagini sau are mai multe?
Yee(Salut)! Ce inseamna mai exact proza scurta? Poate cineva sa imi explice cu cat mai detaliat?
Doresc să știu ce opere literare se studiază la Facultatea de Litere. engleză-română. (in special beletristica)
Ce opere sunt in programa de bac 2018 profil real?
O carte interesanta, moderna, imi puteti recomanda, ceva amuzant sau nu stiu, dar sa ma ajute sa imi si dezvolt vocabularul? Va rog. :)
Imi place literatura fantastica(sper ca ma exprim corect :)) ), insa as vrea sa citesc despre un personaj care este mai puternic decat oricare altul inca de la inceput. Nu despre unul care a fost calit...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti pentru vara asta? Acum recitesc Pata umana- > Puteti sa nu- i includeti in lista pe Dostoievski si Tolstoi Domenii preferate: psihologie, filozofie, lucrari ale realismului...? (mai mult)
Poate sa-mi recomande si mie cineva niste carti dramatice? (tragedii, teatru, etc) Dau funda. Multumesc!
Stiti vreo carte de psihologie, cred, pentru "citirea" pozelor? :P De exemplu cineva tine pumnul strans in multe poze, sau care, cum, pe cine cine in pozele de familie? De preferat s- o gasesc...? (mai mult)
Am fost foarte incantat si captivat de trilogia "Furia Rosie" si am aflat ca s- a lansat o a 4- a carte "Iron Gold", dar nu stiu daca a fost tradusa in romana si, daca da, atunci de unde ...? (mai mult)
Ce carti de filosofie recomandati pentru incepatori?
Bună ziua.Ce culegere de la ce editura as putea cumpăra pentru bacalaureat la limba romana cu eseuri ca sa le învăț? Și sa fie adaptata noii programe 2018?
Ce carte despre The Lord Of The Rings as putea cumpara? Nu imi dau seama care este prima,sunt multe volume si multe variante, una bineinteles tradusă în romana, multumesc!
Bună...am nevoie de o poezie de 2-3 strofe despre handbal...
Cum se mai numește scrisul de mâna?
Buna, am o scurta intrebare, daca am invatat Eu nu strivesc corola de minuni a lumii care este o arta poetica modernistă pentru bacalaureat, mai trebuie sa invat si Flori de mucigai care este si ea...? (mai mult)
Salutare tuturor! As vrea sa intreb unde pot cumpara cartea Mein Kampf in limba romana ( ambele volume ) si la aproximativ ce pret?
Carti de autori romani contemporani in format pdf aveti?
Buna TPU...de data aceasta este vorba despre personajele dintr- o carte. Cartea se numeste "Fluturi" de Irina Binder. Irina si Robert vor fi impreuna la un moment dat? Daca da, in ce volum ajung impreuna?...? (mai mult)
Salut, ma ajuta cineva sa gasesc cartea Eat my heart out? Nu conteaza daca e in romana sau engleza
Care sunt limbile rare? Câteva exemple vă rog.
Stie cineva ce inseamna "subolii" din poezia Blesteme a lui Tudor Argezi: "Subolii şi viermii să treacă pribegi/Prin stârvuri de glorii întregi."?
Vreau sa va intreb ceva.Ce romane in romana bineinteles interesante de actiune, dragoste, drama, mister imi recomandati.Astept + 4 romane in sectiunea de comentarii asa gen: Mister- ... Drama- ... ...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda carti de dezvoltare personala, comunicare si socializare? *Funda *
☺ Trebuie să fac o lucrare și trebuie să folosesc 10 titluri de cărți ca sursă de inspirație, cărți în care s- a mai abordat tema aleasă de mine sau în care se expun măcar câteva...? (mai mult)
Ce cărti imi puteți recomanda pentru citirea feței, mimica gesturi etc. De exemplu când ma pun la masa sa vorbesc cu cineva, intr- o ora vreau sa aflu daca e interesat de subiect, cati frați are,...? (mai mult)
Am nevoie de cea mai minunata poezie de rămas bun pentru clasa a IV -a. URGENT!
De unde pot cumpara cartea "The war i finally won" in romană sau engleză. Nu o găsesc pe net. Mulțumesc anticipat!
Stie cineva de unde pot cumpara seria Dispozitive infernale de Cassandra Clare? Am cautat pe mai multe site-uri, dar pe toate imi zicea ca produsul este indisponibil.
De ce e atat de scumpa (99lei)cartea psihoterapeutului Ursula Sandner:"Puterea ta interioara"? E chiar atat de valoroasa? A citit-o cineva?
Ce balade se studiază în clasă a8a?
Unde se petrece actiunea in tara de dincolo de negura?
Puteti sa-mi sugerati 5 carti de oricare pentru clasa a 10-ea pe care pot sa le citesc, descarc de pe PDF?
Vreau niste opere de Ion Pillat. Multumesc anticipat, FUNDA
Cine a citit Perceval ou le Conte du Graal -Chretien de Troyes si imi poate spune finalul povestii? Blanchefleur si Perceval se casatoresc?
Salutare. Ma poate ajuta cineva cu o editura / adresa de mail de la o editura care publica poeziile scriitoriilor debutanti? Multumesc!
Stie cineva de unde pot cumpara cartea "Anotimpuri diferite" de Stephen King? ( de pe net) E urgent! Funda!
De unde pot cumpara cartea Cimitirul Animalelor de Stephen King?
Va rog sa imi spuneti care este partea lui samurache din Cainele si catelul:"Cît îmi sunt de urîte unele dobitoace, Cum lupii, ursii, leii si alte cîteva, Care cred despre sine ca pretuiesc...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca mai pot cumpara cartea Cimitirul animalelor, Misery si It de Stephen King. Si daca da, de pe ce site? (cartile sa fie preferabile in romana)
Ma poate ajuta cineva cu niste carti? De ori ce tip vreau sa imi dezvolt cultura generala si sa imi fac o bibloteca frumoasa!
Cum explic sensul expresiei "a rămâne fără spațiu pe telefon"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!