Stiti cumva cand va aparea volumul doi din seria Titanii de Jennifer L. Armentrout?
Știți cumva de unde pot cumpăra seria de cărți " Dispozitive infernale " de Cassandra Clare la un pret avantajos ( ~ 40 lei / cartea )? Peste tot pe unde m- am uitat este ori peste 100 lei...? (mai mult)
Cer sa- mi raspunda doar cei care au cunostinte in aceasta directie. Vreau sa scriu o carte si nu stiu exact de unde sa incep. Nu stiu daca am cunostintele necesare si, ce- i drept, nu am...? (mai mult)
Stie cineva cand va aparea vol. 5 din TRONUL DE CLESTAR(Taramul umbrelor) de Sarah J. Maas?
Ce carti cu mesaj pozitiv gen Minunea sau Pollyanna imi recomandati?
De unde vine expresia "mama" cand esti uimit ..intelegeti Ce poveste are..de ce se zice mama?
Ce cărți pentru învățarea limbii engleză îmi recomandați?
De unde as putea cumpara cartea,, Anotimpuri diferite,, de Stephen King?
Stie cineva unde pot gasi 'Dupa ce ne-am certat' Anna Todd volumul 2 din seria after?
A citit cineva Puterea autovindecarii de Dr. Fabrizio Mancini? E buna? Cum vi s-a parut? V-a ajutat?
Păreri pentru cartea " Manualul Femeii de succes " De Andra Olarean
Cine stie niste carti de citit pentru clasa a 6?
Aș vrea să dau comandă de o carte, "Elon Musk - Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future". Acum vine întrebarea, ar trebui să iau varianta în engleză sau cea în română...? (mai mult)
Voi ce v-ati propus sa cititi vara asta?
Ce poeti imi recomandati sa citesc, in stiulul lui Bacovia. Adica sa vorbeasca despre siguratate, pierderea sinelui, decadere morala. De asemenea, ce poezii va plac, despre aceste subiecte?
Hei TPU, daca cumva stiti o carte care se axeaza doar pe Marketingul Integrativ /M Integrativ in cultura organizationala a unei organizatii? ^ ^
Salut, imi puteti spune va rog mult de tot, care sunt operele pe care trebuie sa le invatam pentru evaluarea nationala de anul acesta?
Stie cineva daca exista cartea Metro 2034 in romana? O gasesc doar in engleza si as prefera sa o citesc in romana, pentru ca traducerea din rusa e mult mai aproape de original in romana decat in engleza....? (mai mult)
Bună, TPU! Îmi poate da cineva o părere sinceră la o poezie?
Ati citit/ascultat ceva de Anthony Robbins? Cum vi s-a parut?
Buna tuturor. Am o mică problemă, din punctul meu de vedere. O sa încep cu începutul. Din clasa a 2- a cand imi dezvoltasem cititul, am început sa citesc diferite texte sau povesti de pagini...? (mai mult)
Ce carti despre gandirea pozitiva ati citit si v-au ajutat?
Ati citit cartea "Trezeste Uriasul din tine" de Anthony Robbins? Sau ati ascultat audiobookul? Ce impresie v-a facut? Merita citit/ascultat? E buna lucrarea?
Buna, vreau sa aplic pentru facultatea de litere, dupa terminare vreau sa devin profesor de limba romana(liceu). Ce ar trebui sa studiez : "Limba şi literatura română - O limbă şi literatură ...? (mai mult)
Hei, cine imi face si mie un discurs pentru doamna educatoare?! Va rog mult!
Îmi puteți recomanda o carte vă rog?
Daca as vrea sa citesc o carte usoara, de unde as incepe?
ce carti despre psihologie+filozofie cu multe capitole imi recomandati? Ceva de genul "Arta de a gandi liber" de Rolf Dobelli? Multumesc anticipat
Puteți să îmi dați cuvinte-cheie pentru scrisori de mulțumire către profesori? Nu mă duc la banchet și aș vrea să le spun mulțumesc într-un mod plăcut și memorabil. Mulțumesc anticipat!
Puteti sa imi scrieti o scrisoare de multumire pentru doamna de engleza la final de clasa a 8 a ( sa fie in romana
Exista o statistica pentru subiectul 3 la romana gen daca se da proza la simulare sa fie la fel si la bac? Sau daca s- a dat vreodata 2 ani la rand acelasi autor? Voi ce "ponturi" aveti pentru anul asta?...? (mai mult)
Buna, sunt a 8a si vreau un discurs pentru predarea cheii clasei a 7a la sfarsit de an! Dau FUNDAAAA
Cum este in clasa a 5- a? Este greu? Cum sunt profesorii? Niste copii de pe strada de la mine mi- au spus ca este foarte greu si ca o sa iau numai note de 2 dar asa mi- au spus ei in fiecare an si...? (mai mult)
Vreau sa incep sa scriu o carte pe Wattpad.Este despre un oras care parea sa fie perfect inainte de moartea inexplicabila a unui adolscent.Seamana cu Riverdale ideea principala. Nu stiu...? (mai mult)
Cei care ati citit Pisica lui Dalai Lama, vi s-a parut interesanta? Dau funda
Ati citit cartea Papillon + continuarea Banco? Dar Rosu si negru? Ce parere v-a lasat?
Spuneți- mi și mie ceva cărți bune pentru copii de 12 ani sau mai mari.Pot sa fie pana la 18 ani ????.Sa nu fie din astea gen Singur pe lume sau Print și cerșetor adică cărți vechi. Vreau...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Odiseea lui Ollie online de citit.Ms
Care este cea mai scurta carte scrisa de Dostoievski?
Sunt clasa a8a si am nevoie de un discurs adresat clasei a7a la predarea cheii. Ma puteti ajuta?
Sunt clasa a8a si trebuie sa predau cheia clasei a7a... imi puteti face un discurs pentru predarea cheii?
Ce carti imi recomandati? Sa nu fie siropoase sau S.F. Sunt la liceu.
Îmi puteti recomanda ceva romane, gen "De veghe in lanul de secară " sau "Jurnalul unui adolescent timid "?
Vreau sa citesc cartile din seria "Cercul pierdut" de L.J.Smith, dar nu gasesc primele 2 volume, nici macar in varianta PDF. De unde pot face rost de cele 2 carti?
La scoala ne- a cerut sa facem o poezie despre Mihai Eminescu, am facut dar nu stiu daca este frumoasa.Imi puteti spune o parere? Mandru rege- al poeziei Ne- ai adus in suflet dorul Micului...? (mai mult)
Imi puteti recumanda carti cum ar fi : Maini inzestrate de Ben Carson adica carti in care sunt povestite evolutiile medicilor? Multumesc anticipat!
Imi poate trimite cineva(daca are) paginile 159 si 161 din cartea aceea rosie de limba romana pentru clasa a 6-a?
Carti de tip fantasy,horror, suspans In afara de HP si cronicile Wardstone. Ceva incredibil.
Care este data de nastere a autoarei E. Rose Sabin? Va rog nu am gasit
Date despre autoarea Eleonora Rosse Sabin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!