Cum este corect? „Cu pe care" sau „Cu care"? In propozitia „Robert si Raul cu care/cu pe care imi petrec mult timp"?
Cu ce scop Viorica Vrabie detine un jurnal? Va rog urgent!
Hei. A citit cineva Dinastia Sunderland Beauclair de V. Corbul?
Avem pe aici cititori pe wattpad? Daca e asa, imi recomandati niste compuneri de aproximativ 3-5 pagini? Pot sa fie despre orice, in afara de dragoste va rog.
Ce e ala coclender, finflu?
Cum pot să-mi schimb scrisul?
Am citit o data o carte repovestita de la Penguin Readers, era clasica, în care era vorba despre un băiat de vreo 11 ani care ajunge la casa unor oameni înstăriți de la o moșie și se...? (mai mult)
De curând mi-am facut un mic blog pe wordpress şi aş dori câteva păreri despre el. P.S: Sunt începătoare. Link: https://gandurileuneiscriitoare.wordpress.com
Salut, de unde pot cumpara cartea Fratele meu canabisul? Pe orice site pe care intru este indisponibila, daca e sa o aveti putem discuta si poate o pot cumpara.
Ce carte as putea sa- i fac cadou unei profesoare de Limba si literatura romana (care este mai in varsta) drept cadou de sfarsit de clasa 8- a? Daca aveti si alte idei sunt deschis la sugestii. Multumesc...? (mai mult)
Buna, are cineva cont SCRIBD?!? Am urgent nevoie!
A citit cineva vreo carte sau audiobook de -a lui Anthony Robbins? Care? Ce impresie v-a facut?
A citit cineva vreo carte de -a lui Anthony Robbins? Care? Ce impresie v-a facut?
Sper ca ma poate ajuta cineva. Începusem sa citesc acum mult timp o carte pe wattpad și acum nu o găsesc. Fata care a scris- o a spus ca publicat- o. Făcea referire la o fata șantajata de un...? (mai mult)
Dau fundita! Am un proiect la liceu sa fac un ziar francez la limba Franceza si sa il scot la imprimanta, nu gasesc, ce imi recomandati? De unde sa il iau sau cum sa il fac? Multumesc, va rog.
Un titlu sugestiv pentru o compunere despre prietenie. Va rog sa fie cat mai inventiv Se puncteaza si titlul. Este pentru teza care o am marti si am ramas in pana de idei.DAU FUNDA❤❤
Pentru probele de la pedagogie, la romana trebuie sa învăț o poezie. Întrebarea mea este, merge si fabula?
Cate pagini semnifica 400 de cuvinte?
Am imprumutat acum aproximativ 3 ani doua carti de la biblioteca. A intervenit ceva la putin timp dupa si a trebuit sa ma mut imediat in alta tara. Am revenit acum cateva zile si le- am regasit. ...? (mai mult)
Ce carti si opere trebuie sa citesti pentru clasa a 9 (profil stiinte sociale)?
sper a primi raspuns de la cineva de a 12 a, daca se mai da Mara de Ioan slavici la bac, ca am cautat pe un site si nu apare.
Am o rugăminte catre voi. Sper ca cineva de aici care se pricepe la traducere din română în engleză (nu google translate) îmi poate traduce si mie textul de mai jos. Si cu mici ajustari...? (mai mult)
Hey, as vrea sa citesc cartea Midnight sun de Stephenie Meyer, stie cineva unde as putea sa o gasesc pe toata in romana?
Care sunt celelalte doua volume a cartii Fericirea incepe azi-Jamie Mcguire? Se numesc diferit
Ce parere aveti despre gandirea pozitiva si de lucrarea lui Norman Vincent Peale, forta gandirii pozitive?
Poezia este o opera literara?
Cartile motivationale(de dezv.pers)chiar te ajuta? Cum vedeti voi personal astfel de carti? Ati "cochetat""cu ele?
Care este diferența dintre o întrebare şi o interpelare? Nu mă lămureşte DEX-ul.
Ceva titluri de carti, pdf si nu numai care sa ajute in situatia sentimentala. De ce sunt atrase fetele, cum sa te comporti etc. Sau ceva ce explica in principal fenomenul "dragostei". Multumesc...? (mai mult)
Hei! Îmi puteți recomanda câteva cărți de dragoste?
Poate am noroc si dau de niste studenti la actorie. Vreau si eu niste monologuri feminine din piesele de teatru pentru admiterea de la UNATC. De preferat de natura diferita si sa specificati actul...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un mic rezumat despre Teoria Evolutionista a lui Darwin?
Ce înseamnă expresia "nu mai târziu de"?
O scrisoare pierduta se incadreaza in genul dramatic si modul de expunere este dialogul?
Pentru fani cartilor! Care ați citit academia vampirilor? V-a plăcut? Care e personajul vostru preferat? Al meu e Dimitri vrea sa pară dur și misterios!
Imi puteti spune cate 3 poezii despre natura scrise de George Cosbuc, Vasile Alecsandri si Alexandru Macedonski. Multumesc.
Bunaaa! Vreau si eu niste nume de poezii cat mai LUNGI scrise de Vasile Alecsandri din Razboiul de Independenta? Dau funditaaaa
Hey! Stiti unde as putea gasi cartea "One, None and a hundred thousand" de Luigi Pirandello? De preferat in engleza. Pe toate site-urile unde am cautat era stoc epuizat.
Cine imi spune si mie un site unde pot citi carti...mersi
Dacă v- aș oferi gratuit cartea mea, ați fi dispuși să- i faceți o recenzie pe Goodreads? Nr. pagini: 536 Format: PDF și ePub Gen: Ficțiune - Romantică - Erotică Poate fi descărcată...? (mai mult)
O intrebare am si eu. Un site sau o aplicatie unde pot invata Germana, ma intereseaza sa cuprindă pronunția grupurilor de litere.
Hei! imi place sa scriu poezii, dar nu stiu unde sa le postez pentru a putea sa arat asta unei persoane care sa ma indrume! Daca puteti sa ma ajutati pentru a gasi un site pe care sa le postez va rag...? (mai mult)
Poate ca intrebara aceasta a mai fost pusa, dar ce carte citit in acest moment? :P
Replicile de la sceneta "Gheorghe s-a indragostit"
Am nevoie de o fabula cu morala dar nu Bivolul si cotofana! Va roog repede????????
Sall tpu.Versuri rap jason pls? Dau funda.Sa fie bune
Hei. Vreau sa dau o comanda de pe libris, doar ca imi doresc si o carte ce vine tocmai din Marea Britanie https://www.libris.ro/love- that- moves- the- sun- and- other- stars- 9780241250426- - p981234.html ...? (mai mult)
Care sunt cartile voastre preferate de la Jules Verne?
Va rog vreau si eu urgent o urare de la multi ani si o compunere pentru mătușă
A citit cineva Carnetel motivational sau A fi fericit e o alegere? Ambele de Alex Ureche de la Mmotivation? Daca da, cum vi s-au parut? Ce impresie v-au lasat? Merita cumparate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!