Ce parere aveti despre Osho (intreb doar pe cei care l-au citit)?
De ce razboiul fulger utilizat cu succes de germani, Polonia si Franta a esuat URSS? Vreau un raspuns cat mai scurt.
Imi puteti recomanda niste carti de aventuri? Ceva gen:,,Insula de corali",,, Sindbad Marinarul",,, Nastratin Hogea", etc. Multumesc anticipat!
Alohaaa Știu ca pare ciudat, doar ca am nevoie de ajutor. Recent am citit câteva capitole dintr o carte de pe wattpad și mi- a atras atenția...ideea e ca am uitat numele cărții..Probabil este...? (mai mult)
Bunaaa Am 14 ani, fac 15 Si trebuie sa dau examenul. Nu stiu unde sa scriu profilele O prietena mi- a spus ca ne da o fisa dupa ce dau examenul si scriem. Alta, a spus ca ne da dupa o saptamana ...? (mai mult)
Imi puteti sugera carti ca "Arta de a gandi liber" de Rolf Dobelli? Sa fie in engleza sau romana. Multumesc!
Este o carte *nu* Scrisa de un autor care iti da argumente ca trebuie să mori, cum se numeste autorul sau de unde o pot gasi?
Salut, Stiti cumva daca se vinde cumva vreo carte care sa contina toate operele de William Shakespeare? Mi- ar place sa le am pe toate intr- o singura carte. Nu prea imi place varianta electronica,...? (mai mult)
Am gasit un citat si as dori sa aflu din ce carte este. "Un chibrit poate declansa un incendiu, dar odata declansat, faptul ca stingi chibritul, nu va opri incendiul. Problema nu o mai reprezinta...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie de un site unde gasesc povestea Alba-ca-Zapada in varianta ei originala in limba germana. Va rog din suflet, ajutati-ma! Multumesc anticipat!
Salut TPU Am nevoie de o scrisoare de mulțumire pentru doamna diriginta (profesoara de fizica si chimie) Pentru sfârșitul clasa a 8- a Nu foarte complicata Nu sunt genul de baiat care sa vina cu...? (mai mult)
Îmi place foarte mult sa citesc dar nu găsesc cărți pe gustul meu. Îmi plac cele groase de minim 100 de pagini, in care se vorbește la persoana 1 si este vorba despre un adolescent sau o ...? (mai mult)
Nu stiu daca intrebarea mea se incadreaza la vreo categorie, insa am gasit site- ul asta din intamplare si am zis sa incerc. Imi pare rau daca sunt pe langa. Caut pe cineva care sa traduca ...? (mai mult)
Cine poate sa imi faca un rezumat la episodul 4 din "Toate panzele sus" de Radu Tudoran?
Ce carte motivationala ai citit si te-a ajutat?
Salut, vreau si eu urgent un discurs la sfarsit de clasa 8-a pentru profesorul de tic ( informatica ). DAU FUNDA!
Imi poate spune cineva cum se termina cele trei volume ale lui Ally Condie "Legaminte"?
Ce carti va propuneti sa le cititi neaparat?
Un site cu audiobookuri in limba romana, free daca se poate?
Salut, imi puteti spune, va rog carti de dragoste, multumesc)
Din ce piesa de teatru de William Shakespeare este acest citat: "Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte."?
Buna seara TPU! Exista site-uri unde pot citi carti online traduse in romana? Daca da astept sugestii, fara linkuri, doar numele site-urilor :). Multumesc anticipat.
Am început să scriu o carte, iar acum as vrea sa mă ajutați cu câteva idei despre cum îmi găsesc un sponsor. M- am gândit la profesorii de la liceu însă am o diriginta care ia totul că...? (mai mult)
Voi ati citi carti motivationale/de dezvoltare personala? Ati citi asa ceva?
Voi cum considerati? Sunt bune de ceva aceste carti motivationale/de dezv.personala? Ajuta pe cineva? Sau doar reclama e de ele? Voi ati citi asa ceva?
Cum se face un repertoriu pentru teatru, pentru liceu?
Diana Cojocaru, o stiti, ce parere aveti de poeziile ei? http://scriitoriromani.info/diana-cojocaru-interviu/
Hei, acum câteva zile mi- a venit in minte următorul titlu/structura/habar nu am ce e : "In zorii celui de al doilea mileniu" adică sigur îl cunosc de undeva...carte/film Nu știu! Am căutat pe intervenit...? (mai mult)
Mă tot gândesc de ceva timp sa incep sa scriu o carte. Am ideea oarecum conturata in minte, m.am documentat și am tot citit sfaturi de pe internet, dar tot raman cu aceeași dilemă - ...? (mai mult)
Am vazut un concurs interesant aici, mai stii vreun concurs de genul care sa fie in derulare? https://infrasunete.eu/concurs-cu-premii-in-valoare-de-25-de-carti/
Https://www.wattpad.com/myworks/146550669/write/567091812 Sa ma las? Sunt incepator incerc sa fac ceva mai constructiv... sfaturi? Multumesc!
Cum se spune mai corect...,, sa insire hainele pe sarma sa se usuce,,?
Cum dedic un capitol pe wattpad, unei persoane?
Care este numarul maxim de carti pe care ati reusit sa-l citit intr-un an? :)) #curiozitate
Hei. Știți fanfiction pe wattpad bine scrise cu One Direction?
Cine a citit Istoria unui Galbîn de Vasile Alecsandri. Care a fost drumul parcurs de galben?
Eu citesc seria Harry potter trebuie sa citesc pe rand fiecare volum in parte?
Buna, stie cineva in ce limba e? មានន័យណាស់
Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte despre acest gen?(motivationala)
Ati citit cartea Carnetel Motivational sau A fi fericit este o alegere(Cum sa treci mai usor peste suferintele vietii) de Alex Ureche de la Mmotivation? Ce impresie v- a lasat? Cum sunt? Merita...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Casa Scorpionului de Nancy Farmer in format PDF, vreau sa o citescdl de pe telefon, dar nu o gasesc nicaieri pe google
Salut vreau si eu o porecla faina pentru numele Matei repede va roooooooog
Eu stiu subspeciile genului liric dar nu sunt sigur la ce se refera cerinta asta cand zice de factura si stiluri. trebuie sa fiu sigur pentru ca e la admitere si e foarte important pentru mine. stie cineva...? (mai mult)
Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte de acest gen?(motivationala
Stie cineva carti de dragoste care merita pe wattpad? :)
Ce carti ati citit despre crime si v-au placut?
De ce fontul inclinat se numeste italic?
Care este cartea ta preferata sau care te- a impresionat cel mai mult, care ti- a placut cel mai mult sau care de ce nu te- a ajutat? Care e cartea care te- a surprins pozitiv? Care e cartea ta pe care...? (mai mult)
Ce cărți interesante îmi recomandați? Fără romane de dragoste că nu sunt genul.
Ce inseamna numarul ala de pe carti care incepe cu ISBN si continua cu niste numere si cifre?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!