Un site cu audiobookuri in limba romana, free daca se poate?
Salut, imi puteti spune, va rog carti de dragoste, multumesc)
Din ce piesa de teatru de William Shakespeare este acest citat: "Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte."?
Buna seara TPU! Exista site-uri unde pot citi carti online traduse in romana? Daca da astept sugestii, fara linkuri, doar numele site-urilor :). Multumesc anticipat.
Am început să scriu o carte, iar acum as vrea sa mă ajutați cu câteva idei despre cum îmi găsesc un sponsor. M- am gândit la profesorii de la liceu însă am o diriginta care ia totul că...? (mai mult)
Voi ati citi carti motivationale/de dezvoltare personala? Ati citi asa ceva?
Voi cum considerati? Sunt bune de ceva aceste carti motivationale/de dezv.personala? Ajuta pe cineva? Sau doar reclama e de ele? Voi ati citi asa ceva?
Cum se face un repertoriu pentru teatru, pentru liceu?
Diana Cojocaru, o stiti, ce parere aveti de poeziile ei? http://scriitoriromani.info/diana-cojocaru-interviu/
Hei, acum câteva zile mi- a venit in minte următorul titlu/structura/habar nu am ce e : "In zorii celui de al doilea mileniu" adică sigur îl cunosc de undeva...carte/film Nu știu! Am căutat pe intervenit...? (mai mult)
Mă tot gândesc de ceva timp sa incep sa scriu o carte. Am ideea oarecum conturata in minte, m.am documentat și am tot citit sfaturi de pe internet, dar tot raman cu aceeași dilemă - ...? (mai mult)
Am vazut un concurs interesant aici, mai stii vreun concurs de genul care sa fie in derulare? https://infrasunete.eu/concurs-cu-premii-in-valoare-de-25-de-carti/
Https://www.wattpad.com/myworks/146550669/write/567091812 Sa ma las? Sunt incepator incerc sa fac ceva mai constructiv... sfaturi? Multumesc!
Cum se spune mai corect...,, sa insire hainele pe sarma sa se usuce,,?
Cum dedic un capitol pe wattpad, unei persoane?
Care este numarul maxim de carti pe care ati reusit sa-l citit intr-un an? :)) #curiozitate
Hei. Știți fanfiction pe wattpad bine scrise cu One Direction?
Cine a citit Istoria unui Galbîn de Vasile Alecsandri. Care a fost drumul parcurs de galben?
Eu citesc seria Harry potter trebuie sa citesc pe rand fiecare volum in parte?
Buna, stie cineva in ce limba e? មានន័យណាស់
Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte despre acest gen?(motivationala)
Ati citit cartea Carnetel Motivational sau A fi fericit este o alegere(Cum sa treci mai usor peste suferintele vietii) de Alex Ureche de la Mmotivation? Ce impresie v- a lasat? Cum sunt? Merita...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Casa Scorpionului de Nancy Farmer in format PDF, vreau sa o citescdl de pe telefon, dar nu o gasesc nicaieri pe google
Salut vreau si eu o porecla faina pentru numele Matei repede va roooooooog
Eu stiu subspeciile genului liric dar nu sunt sigur la ce se refera cerinta asta cand zice de factura si stiluri. trebuie sa fiu sigur pentru ca e la admitere si e foarte important pentru mine. stie cineva...? (mai mult)
Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte de acest gen?(motivationala
Stie cineva carti de dragoste care merita pe wattpad? :)
Ce carti ati citit despre crime si v-au placut?
De ce fontul inclinat se numeste italic?
Care este cartea ta preferata sau care te- a impresionat cel mai mult, care ti- a placut cel mai mult sau care de ce nu te- a ajutat? Care e cartea care te- a surprins pozitiv? Care e cartea ta pe care...? (mai mult)
Ce cărți interesante îmi recomandați? Fără romane de dragoste că nu sunt genul.
Ce inseamna numarul ala de pe carti care incepe cu ISBN si continua cu niste numere si cifre?
Buna seara, stie cineva cand va aparea volumul 8 din roata timpului sau daca se va mai continua seria?
Recomandari de niste carti clasifice romanesti, (romane) in special pentru bac? (gen Enigma Otiliei, Mara)
Ati citit carti motivationale de la Alex Ureche?(Mmotivation)? Cum sunt? V-au ajutat? Ce impresie v-au lasat si ce ati citit?
Parere despre aceasta carte https://www.emag.ro/noul- cod- rutier- curs- legislatie- rutiera- a- b- be- editura- radulescu- editia- 2018- curs- isbn- 443729/pd/DRCZY0BBM/?X- Search- Id=eac6f6d806be38e5e60c&X-...? (mai mult)
Ştie cineva unde pot găsi cartea "Naturi lirice" scrisă de doamna Lăcrămioara Petrescu?
Buna TPU Site uri unde pot descarca carti pdf gratuite in afara de scribd.
Cum e cartea"Regaseste-ti stralucirea" de Andrea Filip? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? O recomanzi? V-a ajutat sau nu?
Ma ajuta si pe mine cineva?!? Am nevoie de idei pentru versuri URGENT!
Salut, imi puteti povesti pe scurt cartea Hotul Fulgerului de Rick Riordan (sa cuprinda actiunile principale)
E vorba de o nuvela mai morbida a lui Cehov, se povestea ceva despre un ritual funerar, un sicriu - asta stiu sigur, in rest nu imi amintesc detalii... Stiti cumva titlul? :( Va rooog, cine stie...? (mai mult)
Care sunt cele 3 comedii ale lui I.L. Caragiale?
Am si eu o intrebare legata de romana, intr- un fel.Eu anul acesta ( clasa a 8a ) n- am mai invatat aproape deloc gen "Fraza" ca numai asta s- a facut, am ramas in minte cu cateva chestii legate de ea...? (mai mult)
ce titluri de carti romantice pentru adolescenti imi puteti da?
Vreau si eu un link de unde pot citi din,,Recreatia Mare" de Mircea Sintimbreanu textul,, Colega mea"
Like mai înseamă și lucru asemănător sau om asemănător. În engleză? Ex he never seen the like of me before El nu a mai văzut niciodată un om asemănător ca mine/ de genul meu...? (mai mult)
Salut TPU, am citit primul capitol din "Triplu H" scris de Corina Cindea si as vrea sa citesc ambele voume dar nu le am, imi poate trimite cineva in format pdf pe adresa de email, va rog?...? (mai mult)
Ce mobilier contine o editura? Am de facut un proiect cu firma creata de mine, iar eu mi-am ales editura si trebuie sa fac inventarul mobilei.
Eu am găsit o carte pe o librărie online în limba romana doar ca era cam scumpa și am cautat- o și pe alta librărie sa văd dacă este și mai ieftina și chiar am găsit doar ca acolo nu arata nicăieri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat