Buna seara, stie cineva cand va aparea volumul 8 din roata timpului sau daca se va mai continua seria?
Recomandari de niste carti clasifice romanesti, (romane) in special pentru bac? (gen Enigma Otiliei, Mara)
Ati citit carti motivationale de la Alex Ureche?(Mmotivation)? Cum sunt? V-au ajutat? Ce impresie v-au lasat si ce ati citit?
Parere despre aceasta carte https://www.emag.ro/noul- cod- rutier- curs- legislatie- rutiera- a- b- be- editura- radulescu- editia- 2018- curs- isbn- 443729/pd/DRCZY0BBM/?X- Search- Id=eac6f6d806be38e5e60c&X-...? (mai mult)
Ştie cineva unde pot găsi cartea "Naturi lirice" scrisă de doamna Lăcrămioara Petrescu?
Buna TPU Site uri unde pot descarca carti pdf gratuite in afara de scribd.
Cum e cartea"Regaseste-ti stralucirea" de Andrea Filip? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? O recomanzi? V-a ajutat sau nu?
Ma ajuta si pe mine cineva?!? Am nevoie de idei pentru versuri URGENT!
Salut, imi puteti povesti pe scurt cartea Hotul Fulgerului de Rick Riordan (sa cuprinda actiunile principale)
E vorba de o nuvela mai morbida a lui Cehov, se povestea ceva despre un ritual funerar, un sicriu - asta stiu sigur, in rest nu imi amintesc detalii... Stiti cumva titlul? :( Va rooog, cine stie...? (mai mult)
Care sunt cele 3 comedii ale lui I.L. Caragiale?
Am si eu o intrebare legata de romana, intr- un fel.Eu anul acesta ( clasa a 8a ) n- am mai invatat aproape deloc gen "Fraza" ca numai asta s- a facut, am ramas in minte cu cateva chestii legate de ea...? (mai mult)
ce titluri de carti romantice pentru adolescenti imi puteti da?
Vreau si eu un link de unde pot citi din,,Recreatia Mare" de Mircea Sintimbreanu textul,, Colega mea"
Like mai înseamă și lucru asemănător sau om asemănător. În engleză? Ex he never seen the like of me before El nu a mai văzut niciodată un om asemănător ca mine/ de genul meu...? (mai mult)
Salut TPU, am citit primul capitol din "Triplu H" scris de Corina Cindea si as vrea sa citesc ambele voume dar nu le am, imi poate trimite cineva in format pdf pe adresa de email, va rog?...? (mai mult)
Ce mobilier contine o editura? Am de facut un proiect cu firma creata de mine, iar eu mi-am ales editura si trebuie sa fac inventarul mobilei.
Eu am găsit o carte pe o librărie online în limba romana doar ca era cam scumpa și am cautat- o și pe alta librărie sa văd dacă este și mai ieftina și chiar am găsit doar ca acolo nu arata nicăieri...? (mai mult)
Am nevoie de o părere despre cărțile "Hobbit" scrise de J. R. R. Tolkien. Mulțumesc!
Cum e cartea"Regaseste-ti stralucirea" de Andrea Filip? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? O recomanzi? V-a ajutat?
Am cumpărat și citit cele 5 cărți din seria Percy Jackson, acum am găsit cartea cartea Eroul Pierdut (care presupun că face parte din seria de cărți Eroii Olimpului) si după ce am citit- o, ...? (mai mult)
as dori sa cer o parere despre poeziile scrise de mine...mi-as dori tare mult ....se poate?
Yee(Salut)! Intotdeauna literatura romantica a ocupat un loc asa mare in literatura universala?
Ce inseamna: poveste de dragoste petrecuta in afara societății? Ce vrea asta sa insemne?
Salut, cine ma poate ajuta? Caut o poezie si nu pot s-o gasesc niciu fel, poezia este ((((stogul de Paul Mihnea))))
Ce ati prefera, sa vedeti un film SF sau sa cititi cartea? De ce?
Ma plictisesc cand invat pentru ca nu sunt interesante pentru mine.Va rog spuneti-mi ce sa fac
Cunoașteți ceva cărți cu conspirații istorice sau religioase gen Codul lui Da Vinci, Virusul lui Iuda?
Îmi poate recomanda cineva cărți horror?
Ati citit Harry Potter? V-a placut?
Buna, am 1.73 și 95 kg Mi-ar plăcea sa încep sa slăbesc sa încep sa mănânc sănătos și sa fac mișcare oare imi puteți da ceva sfaturi va rog
Vreau niste titluri compuse de voi, sa nu existe cărți cu astfel de titluri.Gen:ficțiune.
Imi spune cineva un monolog despre orice?
Care sunt cele mai populare carti?
Imi recomandati si mie o carte buna? Am cam epuizat SF- urile si m- am saturat de ele.Nu imi plac deloc textele psihologice, filozofice etc. Deci va rog sa nu imi propuneti asemenea carti abstracte, ca...? (mai mult)
De unde au unii atata inspiratie ca sa scrie carti,romane, povesti etc?
Ce înseamnă „a vorbi urât cuiva"?
Buna, doresc sa mi se raspunda doar persoane serioase si se afla in perioada de a da bacul anul acesta. Epoca Junimii Marii clasici Junime Titu Maiorescu, Comediile d- lui Caragiale ebun ceam ales sa...? (mai mult)
De curand am terminat trilogia the witcher si caut ceva asemanator. Multumesc.
Cartile sau filmele Harry Potter? De ce?
Ce stiti despre cartea "Biserica neagra: Echinoxul nebunilor si alte povestiri"? Ce parere aveti despre ea? Se merita? Am incercat sa ma informez despre ea, dar am aflat ca este vorba despre...? (mai mult)
Bună, pentru cei care au mai comandat de pe book expresa. Am dat o comandă acum câteva zile dar se află încă în stadiul, , în așteptare ". Din câte știu ar trebui să fie, , comunicată furnizorilor"...? (mai mult)
Care sunt cele mai populare si citite carti?
Haideti la prima serie Fantastic Mondays!
Mă poate ajuta cineva cu nişte recomandări de cărți, nişte cărți care mă pot dezvolta pe mine, care mă pot face să mă descurc mai usor în viată şi care mă pot face "open minded"...? (mai mult)
Stie cineva o carte asemanatoate cu : Anna in vesmant de sange. Dau funda :*
Am nevoie rapid de rezumat despre cartea Hex Hall volumul 3. Va rog dati-mi cât mai multe informații despre carte.
Fani Harry Potter pe aici? Ati citit cartile? V-au placut?
Bună, aş avea nevoie de o aplicație cu cărți virtuale de citit. Am descărcat o mulțime de aplicații dar nu mi- a plăcut nici una. PS: Aş dori o aplicație cu cărți celebre care sunt şi ...? (mai mult)
Ce diferenta este intre will si may?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.